Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Selvledelse. Lær at balancere arbejds- og privatliv

Anders Raastrup Kristensen

Anders Raastrup Kristensen

Selvstændig konsulent og Ph.D.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Et rigtig godt og relevant oplæg, der koblede teori og praksis."

Sussie Israelson - Herlev og Gentofte Hospital Se alle referencer

Et foredrag med Anders Raastrup Kristensen giver jer:

  • En ekspert i selvledelse og tværoffentligt samarbejde, som kan bidrage til jeres organisations udvikling
  • Inspirerende og lærerige foredrag som kan målrettes og skræddersyes
  • En stærk formidler der formår at fange deltagerne
Uforpligtende forespørgsel på Anders Raastrup Kristensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Anders Raastrup Kristensen har i sine foredrag om selvledelse og strategi særligt fokus på, at vi skal blive bevidste om, hvordan vi kan afgrænse vores arbejde, så vi ikke ender med stress og dårlig trivsel. Anders brænder altid igennem på scenen og når ud til bagerste række. Han trækker på mange års forskning og deler konkrete eksempler, så deltagerne kan spejle deres egne erfaringer i, hvordan andre har gjort.

Et foredrag med Anders Raastrup Kristensen giver jer:

  • En ekspert i selvledelse og tværoffentligt samarbejde, som kan bidrage til jeres organisations udvikling
  • Inspirerende og lærerige foredrag som kan målrettes og skræddersyes
  • En stærk formidler der formår at fange deltagerne

Selvledende organisation

Anders Raastrup Kristensen har en ph.d. i ledelse. Han er lektor på Københavns Universitet og ekstern lektor på Copenhagen Business School. Han har i mere end 15 år forsket, undervist og arbejdet som selvstændig konsulent med emnerne balance mellem familie- og arbejdsliv, ledelse af selvledende medarbejdere og strategisk ledelse.

Anders har skrevet bestsellerne “Det grænseløse arbejdsliv – at lede de selvledende medarbejdere” og “Strategisk selvledelse – ledelse mellem frihed og forretning”. I 2012 modtog han prisen for årets formidler på Copenhagen Business School. Han har mange års erfaring med foredrag og undervisning. 

Anders Raastrup Kristensens inspirerende og aktuelle foredrag om selvledelse bliver altid tilpasset til den enkelte virksomhed eller organisation, så budskaberne med det samme kan anvendes til at skabe resultater i det videre arbejde.

Se foredrag med Anders Raastrup Kristensen
Anders Raastrup Kristensen foredrag

Hvordan leder I selvledende medarbejdere?

“Gå foran uden at gå i vejen” – Sådan svarede en medarbejder, da Anders spurgte ham, hvordan den gode leder er.

Når medarbejdere har indflydelse på deres arbejde, trives og præsterer de bedre. Men det er en fejltagelse at tro, at ansvaret for arbejdet kan overlades til medarbejderne alene. Virksomhedens ledelse skal styrke og lede selvledelse, så det bliver en central del af virksomhedens kultur, at medarbejderne tager ansvar for deres arbejdsopgaver og for hinanden. Medarbejderne skal ikke basere deres valg og prioriteringer på deres individuelle følelser, men skal lede sig selv, så de er med til at understøtte virksomhedens grundlæggende forretning og mål.

Foredraget sætter fokus på, hvordan ledere skal holde fokus rettet på medarbejdernes resultater og sørge for, at der er sammenhæng mellem medarbejdernes personlige forståelser af de konkrete arbejdsgaver, og virksomhedens overordnede strategiske målsætning.

Anders Raastrup Kristensen foredrag

Lær at lede dig selv i det grænseløse arbejdsliv

Mange arbejder i dag i et arbejdsliv, der er grænseløst. Vi kan arbejde alle steder og på alle tider af døgnet. Arbejdet er ikke adskilt fra vores liv. Der er mange positive ting ved det grænseløse arbejdsliv, men det rummer også nogle udfordring, vi skal lære at håndtere, så de ikke resulterer i stress og dårlig trivsel.

Vi skal lære at sætte grænser i det grænseløse arbejdsliv. I foredraget sætter Anders fokus på, hvordan vi ikke bare skal sætte grænser for vores engagement i arbejdet for at begrænse dets udbredelse til andre dele af livet. Vi skal også blive bevidste om, hvordan vi kan afgrænse vores arbejde.  I det grænseløse arbejdsliv er grænserne for arbejdsopgaver og ansvarsområder uklare. Det er nødvendigt at blive bevidst om, hvad jeres arbejde er, så I kan sætte grænser for jeres arbejdsliv: Hvad er ikke jeres arbejdsopgave? Hvad skal I skal tage ansvar for?

Anders Raastrup Kristensen foredrag

Kender medarbejderne jeres strategi?

Undersøgelser viser at kun 29% af medarbejderne kender virksomhedens strategi. Hvis medarbejderne ikke kender strategien, hvordan kan de så udleve den i deres opgaveløsninger? Med velvalgte cases fortæller Anders om, hvordan I sikrer at medarbejderne eksekverer i henhold til strategien, og således at strategien implementeres som tiltænkt fra ledelsen. 

I foredraget fortæller Anders om, hvordan de bedste virksomheder i dag lykkes med at få strategiarbejdet i øjenhøjde med medarbejderne, så strategien bliver grundlæggende for deres måde at arbejde på. For at kunderne kan mærke strategien, er det nødvendigt at arbejde med strategi på en anden måde end de fleste virksomheder gør i dag. Vi skal ikke forstå strategien oppefra og ned eller nedefra og op, men som en proces udefra kunderne og ind i virksomheden. Strategien begynder med at forstå værdien, vi skal skabe for vores kunder. Medarbejderne skal i samarbejde med ledelsen finde måder at løse opgaverne på, så de tilfredsstiller kunderne bedst muligt.

Anders Raastrup Kristensen foredrag

Styrk jeres tværoffentligt samarbejde til gavn for borgerne

Offentlige virksomheder skal være gode til at samarbejde på tværs af den offentlige sektorer. Borgernes udfordringer er ofte komplekse og kan ikke bare løses af en sektor. Samtidigt ser borgerne en offentlig sektor og har en naturlig forventning til, at de forskellige sektorer kan samarbejde. Når vi skal samarbejde med andre sektorer og organisationer er det væsentligt, at vi kan se opgaverne i et bredere perspektiv, så vi også forstår, hvad borgerne oplever, før de møder os og hvad der sker bagefter. Vi skal med andre ord se vores opgaver fra borgernes perspektiv. Anders har de seneste år forsket intens i tværoffentligt samarbejde. Han vil i sit foredrag dele sin viden og give gode ideer med praksisnære eksempler til, hvordan I kan forbedre jeres samarbejde på tværs af offentlige sektorer.

Anders Raastrup Kristensen foredrag

Skab vedvarende forandringer ved at ændre jeres rutiner

Vi har alle prøvet at skulle gennemføre en forandringsproces. Alle involverede var motiveret for at det skulle lykkedes og alle forstod, hvorfor det var vigtigt at gennemføre forandringen. Alligevel lykkedes det ikke at komme i mål. Grunden er, at vores eksisterende organisatoriske rutiner og individuelle vaner har modarbejdet forandringen.

I foredraget vil Anders give eksempler på, hvordan vi kan analysere og forstå vores rutiner og vaner, så vi kan forankre og lykkes med vores forandringsprocesser. I vil blive introduceret til, hvordan I kan analysere jeres egne rutiner og hvilke typer af rutiner, I bruger til hverdag. Med denne viden kan I begynde at sætte forandringer i gang og lave rutiner, der understøtter den forandring, I vil skabe.
Anders har i de seneste år forsket intens i, hvordan vi kan bruge rutiner, når vi skal skabe forandringer.

Referencer

Anders ramte fuldstændig plet med sit indlæg, rigtig godt og lige hvad vi havde aftalt.

Stig Erichsen

Dansk Industri

Super relevant og meget informativt ift. hverdagens problemer med de hybride arbejde.

Annette skholm

IDA

Anders var fantastisk godt forberedt til dels formøde men også til selve de indlæg, der skulle holdes. Han mødte op i god tid og var både god og selvsikker, men virkede så fint "ydmyg" over for os.

Lisa Norstrøm

PFA

Anders leverede varen og gav et godt indspark til vores medarbejdere om emnet selvledelse. Fint med en forudgående samtale med ham omkring vores organisering, Strategi og begreber som gjorde at foredraget var tilpasset vores virkelighed.

Anna Laursen

Horsens Kommune

Et rigtig godt og relevant oplæg, der koblede teori og praksis.

Sussie Israelson

Herlev og Gentofte Hospital

Anders Raastrup Kristensen leverede et foredrag "nede på jorden". Alle kunne følge med. Der blev ikke brugt uforståelige fagudtryk eller lignende. Han var endvidere levende i sit præstation.

Bente Herbst Bendiksen

Udlændingestyrelsen

Vi var meget tilfredse med Anders Raastrup Kristensen foredrag. Anders gav vores virksomhed vigtige input, på den forandringsrejse vi skal ud på, han fortalte om teori og gjorde det nemt at forstå ved at give praktiske eksempler. Kan kun give de varmeste anbefalinger til Anders.

Philip Jacobsen

H. Dam Kærgaard A/S

Det grænseløse arbejdsliv - at lede de selvledende medarbejdere

“Det grænseløse arbejdsliv – At lede de selvledende medarbejdere” er en bog som sætter fokus på det faktum, at de traditionelle rammer om arbejdet i mange tilfælde er forsvundet. Arbejde og privatliv blandes mere og mere sammen, og pludselig er medarbejderen sin egen leder.

Anders Raastrup Kristensen er forfatteren bag bogen, og han foreslår, at lederen skal sørge for, at medarbejderen skaber værdi for virksomheden og er bevidste om målet for arbejdet, så de i sidste ende er i stand til at lede sig selv på bedste måde. “Det grænseløse arbejdsliv – At lede de selvledende medarbejdere” er en interessant bog om det at arbejde uden faste rammer.

Kilde: Forlagsbeskrivelse

Uforpligtende forespørgsel på Anders Raastrup Kristensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Anders Raastrup Kristensen
Anders Raastrup Kristensen

4.75 ud af 5 stjerner

"Et rigtig godt og relevant oplæg, der koblede teori og praksis."

Sussie Israelson - Herlev og Gentofte Hospital Se alle referencer

Foredragsemner med Anders Raastrup Kristensen