Tlf. 35 11 21 31
Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenterTlf. 35 11 21 31
Photocredit: Robin Skjoldborg
Skuespiller, måske bedst kendt herhjemme for film og tv-serier såsom "Broen", "Flammen og Citronen" og "Blå mænd".
Forespørg nemt på pris og dato4.75 ud af 5 stjerner
Thure brugte elegant sin egen livshistorie og erfaring som skuespiller som hovedspor i sin fortælling om os som mennesker og vores indbyrdes relationer. Meget inspirerende og livgivende. Samtidig var Thure virkelig god til at gå i dialog med publikum.
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Om Thure
Foredrag
Referencer
Thure Lindhardt har ikke bare opnået anerkendelse herhjemme for sin medvirken i store spillefilm og tv-serier som “Broen”, “Flammen og Citronen” og “Blå mænd”, han har også fået international succes med roller i storfilm som “Engle og Dæmoner” og “The Fast and the Furious 6″. Thure Lindhardt foredrag giver tilhørerne et sjældent indblik i livet som skuespiller, og brænder for at formidle kunst og dannelse.
Thure Lindhardt er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1998, og har siden da medvirket i en lang række danske og internationale film, tv-serier og teaterforestillinger. Herhjemme er han gennem årene blevet anerkendt og hædret for sit skuespil med adskillige priser deriblandt Reumerts Talentpris, Hartmann-Fondens Diplompris og Teaterpokalen.
I 2000 fik Thure Lindhardt sit gennembrud med spillefilmen “Her i nærheden” og medvirkede derefter i andre danske filmsucceser som “Nordkraft”, “Flammen & Citronen“, “Blå mænd“ og “Sandheden om mænd“. Thure Lindhardt er vokset op i Roskilde, og vidste fra barns ben af, at han ville være professionel skuespiller. Da han var bare 12 år, gik han til audition til en rolle i Bille Augusts Oscar-vindende “Pelle Erobreren”. Siden sin tv-serie debut i 1998 i “Strisser på Samsø“ har Thure Lindhardt også medvirket i flere populære danske og internationale tv-serier heriblandt “Edderkoppen“, “Rejseholdet“, “The Borgias“ , “Badehotellet” og senest “The Last Kingdom” .
I 2019 udgav Thure Lindhardt sammen med Rune Skyum-Nielsen bogen “Vi ved jo hvordan det er at være menneske”, der er et unikt indblik i hoved og hjertekule på Thure selv. Derudover har Thure i efteråret 2020 medvirket i bookazinet “Omtanke” (Muusmanns Forlag i samarbejde med Christan Have), hvor læserne kommer helt tæt på skuespilleren. Gennem en dybdegående og inspirerende samtale kommer han ind på de evigtgyldige temaer: livsformål, nærvær, tro, håb og kærlighed – temaer han også berører i sine foredrag.
Book Thure Lindhardt til jeres næste event og få et unikt indblik i livet som skuespiller samt et levende foredrag om kunst og kultur.
Se foredrag med Thure Lindhardt
I anledning af 150 året for N.F.S. Grundtvigs død guider Thure Lindhardt i dette oplysende og levende foredrag publikum gennem Grundtvigs liv og virke, og ikke mindst hvad det har betydet for det samfund vi har i dag. Foredraget kan beskrives som en forestilling.
I 2022 er det 150 år siden Danmarks store digter, præst, fritænker, politiker og folketænker, N.F.S. Grundtvig døde. Næsten 90 år nåede den største af vores kulturformidlere at blive, og i størstedelen af hans liv kæmpede han for danskernes åndsliv, folkeliv og ligeværdighed.
Grundtvig er en ener i dansk historie. Hans kamp for oplysning, for kvinder, for højskoler, Gud og Nordens mytologi er uden sidestykke, og hans tanker rækker langt ud over Danmarks grænser, til borgerrettighedskampene i USA, og er stadig i dag en af årsagerne til, at vores frisind og samfund er beundret i store dele af verden.
Thure Lindhardt vil guide jer gennem Grundtvig – gennem fortællinger om ham, hans liv, hans inspiration, hans kvinder, hans helte, og ikke mindst gennem hans egne ord. Thure vil fortolke hans salmer, digte, dagbøger og krydre det med betragtninger om manden og ikke mindst: Hans ord og ånd.
Foredraget/forestillingen skal suppleres af en pianist, som kan bestilles mod et tillæg til prisen.
Oplev Thure Lindhardt og musikeren Søren Gemmer med en tværkunstnerisk fortolkning af Højsangen.
En sydende omsmeltning af Det Gamle Testamentes sprogblomstrende ode til kærligheden og kroppen. Højsangen har en særlig plads i verdenslitteraturen og i Biblen. Med sin billedrige og dristige hyldest til kroppen har været en kilde til bekymring på teologer i århundreder
Teksten har inspireret blandt meget andet Shakespeares Sonetter og et væld af populærkulturelle værker. Som den eneste tekst i Biblen er den båret af en kvindelig fortæller stemme.
Højsangen undersøges gennem Lindhardts distinkt nærværende læsning og Gemmers sakrale synthflader, iturevne reallyde og livesamplinger af den talende stemme, fremkaldt kvadrofonisk fra rummets fire hjørner.
Søren Gemmer er pianist, elektronisk musiker og komponist og arbejder i et spænd mellem moderne jazz og improviseret elektronisk musik. I de senere år har han arbejdet med elektro-akustisk improvisation, processering af reallyde og den talende stemme.
“Broen”, “Engle & Dæmoner”, “Flammen og Citronen”, “Blå mænd” – vi kunne blive ved. Vi kender alle Thure Lindhardt, og mon ikke de fleste af os har set en eller flere film eller teaterstykker, han har medvirket i?
Thure Lindhardt startede sin karriere tidligt, og har fra begyndelsen været drevet af en helt særlig professionalisme, der har gjort ham til en internationalt kendt og i særdeleshed anerkendt skuespiller.
I foredraget tager Thure Lindhardt afsæt i sit professionelle liv, i kunst og formidling og det at turde tage sig selv alvorligt. Et inspirerende foredrag om indlevelse, skuespil, og hvorfor vi mennesker fortæller historier.
Med afsæt i bogen “Omtanke” som har Thure Lindhardt som hovedperson, vil Thure i dette dybdegående og inspirerende foredrag med afsæt i sin internationale karriere som skuespiller, komme ind på en række af livets store temaer.
I foredraget fortæller Thure blandt andet om sit forhold til tro – både på sig selv men også på de højere magter. Det er en fortælling om, hvordan ens arbejdsplads den ene dag er en jysk provinsby og den næste Hollywood. Et inspirerende portræt af en mand, der konstant skal forsøge at bevare fokus og nærvær i en ofte kaotisk dagligdag.
Foredraget tager også udgangspunkt i Thures forhold til kærlighed og æstetik, arkitektur, kunst og design. Hvordan kan vi indrette vores liv, og vores hus, med æstetikken for øje. Det er en tankevækkende fortælling om en skuespiller, der brænder for sit fag, og søger en meningsfuld tilværelse om at være kendt og elsket for sine roller.
Hvad er et samfund uden kultur, og hvorfor er kulturen så vigtigt – hvis den er det? Thure Lindhardt sætter i dette foredrag fokus på samfundets behov for kulturel og kunstnerisk påvirkning.
Hvorfor er det kulturen og deri kunsten, der får os til at dreje hovedet, og samtidig reflekterer over kunsten, der ofte har så svære kår?
Thure tror på, at: “Kulturen kan tale sammenhæng ind i en fragmenteret tilværelse og få os til at opleve samhørighed. I samhørigheden ligger empatien, der er forudsætningen for dannelse“.
Foredraget lægger op til en spændende og kærlig snak om det, der betyder noget for os!
Det var en meget stor oplevelse at se og høre forestillingen om Grundtvig. Thure Lindhardt gav samtlige 140 tilhørere en kæmpe oplevelse.- særdeles flot skuespil og en ualmindelig dygtig pianist, som Thure havde med.
Kirsten Würtzen
Thure brugte elegant sin egen livshistorie og erfaring som skuespiller som hovedspor i sin fortælling om os som mennesker og vores indbyrdes relationer. Meget inspirerende og livgivende. Samtidig var Thure virkelig god til at gå i dialog med publikum.
Jens Christian Madsen
Dejligt at få besøg af Thure Lindhardt. Godt og lærerigt foredrag. Meget nemt at samarbejde både med jer og med Thure. Afslappet atmosfære - lydhørt publikum.
Ninna Rymark Sankoh
TL var virkelig helt fantastisk. Grundtvig var bare SÅ godt
Kirsten
Fantastisk forestilling med en fremragende skuespiller og et sødt menneske.
Birthe Ritslev
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.