Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Få et indblik i hvordan der er at være skuespiller, med passion for at formidle kunst og dannelse

Thure Lindhardt Foredrag

Robin Skjoldborg

Thure Lindhardt

Skuespiller.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Thure brugte elegant sin egen livshistorie og erfaring som skuespiller som hovedspor i sin fortælling om os som mennesker og vores indbyrdes relationer. Meget inspirerende og livgivende. Samtidig var Thure virkelig god til at gå i dialog med publikum.

Jens Christian Madsen Se alle referencer

Et foredrag med Thure Lindhardt giver jer:

  • Et oplysende og levende foredrag om Grundtvigs liv, kunst, kultur og det samfund vi har i dag.
  • Et personligt foredrag om hans eget liv, og det at turde tage sig selv alvorligt.
  • Et inspirerende foredrag om indlevelse, skuespil og hvorfor vi mennesker fortæller historier.
Uforpligtende forespørgsel på Thure Lindhardt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thure

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Thure Lindhardt har ikke bare opnået anerkendelse herhjemme for sin medvirken i store spillefilm og tv-serier som “Broen”, “Flammen og Citronen” og “Blå mænd”, han har også fået international succes med roller i storfilm som “Engle og Dæmoner” og “The Fast and the Furious 6”. Thure Lindhardt foredrag giver tilhørerne et sjældent indblik i livet som skuespiller, og brænder for at formidle kunst og dannelse. 

Et foredrag med Thure Lindhardt giver jer:

  • Et oplysende og levende foredrag om Grundtvigs liv, kunst, kultur og det samfund vi har i dag.
  • Et personligt foredrag om hans eget liv, og det at turde tage sig selv alvorligt.
  • Et inspirerende foredrag om indlevelse, skuespil og hvorfor vi mennesker fortæller historier.

Kunst, kultur og livet som skuespiller

Thure Lindhardt er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1998, og har siden da medvirket i en lang række danske og internationale film, tv-serier og teaterforestillinger. Herhjemme er han gennem årene blevet anerkendt og hædret for sit skuespil med adskillige priser deriblandt Reumerts Talentpris, Hartmann-Fondens Diplompris og Teaterpokalen.

I 2000 fik Thure Lindhardt sit gennembrud med spillefilmen “Her i nærhedenog medvirkede derefter i andre danske filmsucceser som “Nordkraft”, “Flammen & Citronen, “Blå mænd og “Sandheden om mænd. Thure Lindhardt er vokset op i Roskilde, og vidste fra barns ben af, at han ville være professionel skuespiller. Da han var bare 12 år, gik han til audition til en rolle i Bille Augusts Oscar-vindende “Pelle Erobreren”. Siden sin tv-serie debut i 1998 i “Strisser på Samsø har Thure Lindhardt også medvirket i flere populære danske og internationale tv-serier heriblandt “Edderkoppen“, “Rejseholdet, “The Borgias ,Badehotelletog senest “The Last Kingdom.

I 2019 udgav Thure Lindhardt sammen med Rune Skyum-Nielsen bogen “Vi ved jo hvordan det er at være menneske”, der er et unikt indblik i hoved og hjertekule på Thure selv. Derudover har Thure i efteråret 2020 medvirket i bookazinet “Omtanke” (Muusmanns Forlag i samarbejde med Christan Have), hvor læserne kommer helt tæt på skuespilleren. Gennem en dybdegående og inspirerende samtale kommer han ind på de evigtgyldige temaer: livsformål, nærvær, tro, håb og kærlighed – temaer han også berører i sine foredrag.

Book Thure Lindhardt til jeres næste event og få et unikt indblik i livet som skuespiller samt et levende foredrag om kunst og kultur.

 

Se foredrag med Thure Lindhardt
Thure Lindhardt foredrag/forestilling

Jeg saa engang et Billede af det Evige... - en rejse med Grundtvig

I anledning af 150 året for N.F.S. Grundtvigs død guider Thure Lindhardt i dette oplysende og levende foredrag publikum gennem Grundtvigs liv og virke, og ikke mindst hvad det har betydet for det samfund vi har i dag. Foredraget kan beskrives som en forestilling.

I 2022 er det 150 år siden Danmarks store digter, præst, fritænker, politiker og folketænker, N.F.S. Grundtvig døde. Næsten 90 år nåede den største af vores kulturformidlere at blive, og i størstedelen af hans liv kæmpede han for danskernes åndsliv, folkeliv og ligeværdighed.

Grundtvig er en ener i dansk historie. Hans kamp for oplysning, for kvinder, for højskoler, Gud og Nordens mytologi er uden sidestykke, og hans tanker rækker langt ud over Danmarks grænser, til borgerrettighedskampene i USA, og er stadig i dag en af årsagerne til, at vores frisind og samfund er beundret i store dele af verden.

Thure Lindhardt vil guide jer gennem Grundtvig – gennem fortællinger om ham, hans liv, hans inspiration, hans kvinder, hans helte, og ikke mindst gennem hans egne ord. Thure vil fortolke hans salmer, digte, dagbøger og krydre det med betragtninger om manden og ikke mindst: Hans ord og ånd.

Foredraget/forestillingen skal suppleres af en pianist, som kan bestilles mod et tillæg til prisen.

Thure Lindhardt & Søren Gemmer foredrag

HØJSANGEN

Oplev Thure Lindhardt og musikeren Søren Gemmer med en tværkunstnerisk fortolkning af Højsangen.

En sydende omsmeltning af Det Gamle Testamentes sprogblomstrende ode til kærligheden og kroppen. Højsangen har en særlig plads i verdenslitteraturen og i Biblen. Med sin billedrige og dristige hyldest til kroppen har været en kilde til bekymring på teologer i århundreder

Teksten har inspireret blandt meget andet Shakespeares Sonetter og et væld af populærkulturelle værker. Som den eneste tekst i Biblen er den båret af en kvindelig fortæller stemme.

Højsangen undersøges gennem Lindhardts distinkt nærværende læsning og Gemmers sakrale synthflader, iturevne reallyde og livesamplinger af den talende stemme, fremkaldt kvadrofonisk fra rummets fire hjørner.

Søren Gemmer er pianist, elektronisk musiker og komponist og arbejder i et spænd mellem moderne jazz og improviseret elektronisk musik. I de senere år har han arbejdet med elektro-akustisk improvisation, processering af reallyde og den talende stemme.

Thure Lindhardt foredrag

Vi ved jo hvad det er at være menneske

I foredraget tager Thure Lindhardt os igennem skuespillerens indlevelse i det at være menneske. En inspirerende og personlig beretning af et menneske der som femårig vidste at han skulle være skuespiller og som siden har levet i fortællingernes verden.

Gennem historier fra et liv i filmens og teatrets verden i ind og udland, kredser Thure om hvorfor vi mennesker fortæller historier, om at lytte mens vi taler, om fantasien som vores stærkeste redskab, og om at det rigtige ikke nødvendigvis er det sande. Et filosofisk og underholdene foredrag.

Thure Lindhardt foredrag

Bibelens Mytologier: Skabelsen

I denne fortælling tager Thure os helt med tilbage til verdens begyndelse, mytologisk set. Han fortæller om bibelens skabelsberetninger, og holder dem op mod oldtidens verdens øvrige beretninger om verdens og menneskets skabelse. Hvordan så de myter ud der allerede på jesus tid var urgamle, hvad kunne de fortælle, og hvillke sprog og symboler talte de ind i.

Med farverige fortælllinger fra Babylon, Sumerien, Egypten og Grækenland sammenligner han vores egne fortællinger og viser tydelig enshed, og højst vigtige forskelle. Hvordan blev vi som vi blev, hvad udgør fortællingen om vores kultur? Hvordan ville vores opfattelse af verden have set ud, hvis vi havde haft en moder i himmelen og en fader på jorden?

Dette samt meget andet får tilhøreren mulighed for at reflektere over i denne højtragende, morsomme og nogle gange groteske fortælling om begyndelsen.

Thure Lindhardt foredrag

Omtanke

Med afsæt i bogen “Omtanke” som har Thure Lindhardt som hovedperson, vil Thure i dette dybdegående og inspirerende foredrag med afsæt i sin internationale karriere som skuespiller, komme ind på en række af livets store temaer. 

I foredraget fortæller Thure blandt andet om sit forhold til tro – både på sig selv men også på de højere magter. Det er en fortælling om, hvordan ens arbejdsplads den ene dag er en jysk provinsby og den næste Hollywood. Et inspirerende portræt af en mand, der konstant skal forsøge at bevare fokus og nærvær i en ofte kaotisk dagligdag. 

Foredraget tager også udgangspunkt i Thures forhold til kærlighed og æstetik, arkitektur, kunst og design. Hvordan kan vi indrette vores liv, og vores hus, med æstetikken for øje. Det er en tankevækkende fortælling om en skuespiller, der brænder for sit fag, og søger en meningsfuld tilværelse om at være kendt og elsket for sine roller.

Referencer

Det var en meget stor oplevelse at se og høre forestillingen om Grundtvig. Thure Lindhardt gav samtlige 140 tilhørere en kæmpe oplevelse.- særdeles flot skuespil og en ualmindelig dygtig pianist, som Thure havde med.

Kirsten Würtzen

Egense Rantzausminde Foredragsforening

Thure brugte elegant sin egen livshistorie og erfaring som skuespiller som hovedspor i sin fortælling om os som mennesker og vores indbyrdes relationer. Meget inspirerende og livgivende. Samtidig var Thure virkelig god til at gå i dialog med publikum.

Jens Christian Madsen

FOF København

Vi brugte foredraget om Grundtvig i forbindelse med en højskoledag i kirken. Det var en rigtig fin oplevelse og der var et virkelig godt samarbejde mellem skuespiller Thure Lindhardt og vores organist Pavel Refsgaard Jensen. Forestillingen/foredraget foregik i selv kirkerummet og Thure var virkelig god til at bruge det, som det nu en gang er. Foredraget tiltræk mange forskellige aldersgrupper af voksne og det er lige netop det vi ønsker os for en oplysende højskoledag.

Christina Søndergaard

Dyrup Kirke

Medrivende og dybt foredrag, drysset med historier fra den virkelige verden og med en god portion humor og filosofisk undren/indsigt

Sussi Mortensen

Polymeren Årslev

Dejligt at få besøg af Thure Lindhardt. Godt og lærerigt foredrag. Meget nemt at samarbejde både med jer og med Thure. Afslappet atmosfære - lydhørt publikum.

Ninna Rymark Sankoh

Ishøj Hyggebio

TL var virkelig helt fantastisk. Grundtvig var bare SÅ godt

Kirsten

Østervrå Kirke

Fantastisk forestilling med en fremragende skuespiller og et sødt menneske.

Birthe Ritslev

Jyllinge Menighedsråd

Thure var helt fantastisk

Hanne Koldkjær

Ældre Sagen Lyngby Taarbæk

Thure deltog i et debatpanel om kirkens rolle og fremtid. Det gjorde han helt perfekt

Johs Nørregaard Frandsen

Thomas Kingos kirke
Uforpligtende forespørgsel på Thure Lindhardt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Thure Lindhardt
Thure Lindhardt

5 ud af 5 stjerner

Thure brugte elegant sin egen livshistorie og erfaring som skuespiller som hovedspor i sin fortælling om os som mennesker og vores indbyrdes relationer. Meget inspirerende og livgivende. Samtidig var Thure virkelig god til at gå i dialog med publikum.

Jens Christian Madsen Se alle referencer

Foredragsemner med Thure Lindhardt