Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

I får et indblik i livet som skuespiller som brænder for at formidle kunst og dannelse

Thure Lindhardt Foredrag

Thure Lindhardt

Skuespiller, måske bedst kendt herhjemme for film og tv-serier såsom 'Broen', 'Flammen og Citronen' og 'Blå mænd'. Photocredit: Robin Skjoldborg

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thure Lindhardt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Thure Lindhardt har ikke bare opnået anerkendelse herhjemme for sin medvirken i store spillefilm og tv-serier som Broen, Flammen og Citronen og Blå mænd, han har også fået international succes med roller i storfilm som Engle og Dæmoner og The Fast and the Furious 6. Thure Lindhardt foredrag giver tilhørerne et sjældent indblik i livet som skuespiller og brænder for at formidle kunst og dannelse. 

Thure Lindhardt er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1998 og har siden da medvirket i en lang række danske og internationale film, tv-serier og teaterforestillinger. Herhjemme er han gennem årene blevet anerkendt og hædret for sit skuespil med adskillige priser deriblandt Reumerts Talentpris, Hartmann-Fondens Diplompris og Teaterpokalen.

I 2000 fik Thure Lindhardt sit gennembrud med spillefilmen Her i nærheden og medvirkede derefter i andre danske filmsucceser som Nordkraft (2005), Flammen & Citronen (2008), Blå mænd (2008) og Sandheden om mænd (2010). Thure Lindhardt er vokset op i Roskilde og vidste fra barns ben af, at han ville være professionel skuespiller. Da han var bare 12 år gik han til audition til en rolle i Bille Augusts Oscar-vindende Pelle Erobreren (1987). Siden sin tv-serie debut i 1998 i Strisser på Samsø har Thure Lindhardt også medvirket i flere populære danske og internationale tv-serier heriblandt Edderkoppen (2000), Rejseholdet (2002), The Borgias (2013), Badehotellet (2016) og senest The Last Kingdom (2017).

I 2019 udgav Thure Lindhardt sammen med Rune Skyum-Nielsen bogen “Vi ved jo hvordan det er at være menneske”, der er et unikt indblik i hoved og hjertekule på Thure selv. Derudover har Thure i efteråret 2020 medvirket i bookazinet “Omtanke” (Muusmanns Forlag i samarbejde med Christan Have), hvor læserne kommer helt tæt på skuespilleren. Gennem en dybdegående og inspirerende samtale kommer han ind på de evigtgyldige temaer: livsformål, nærvær, tro, håb og kærlighed – temaer han også berører i sine foredrag.

Se foredrag med Thure Lindhardt

  Thure Lindhardt foredrag

  Min karriere

  • Broen, Engle & Dæmoner, Flammen og Citronen, Blå mænd – vi kunne blive ved. Vi kender alle Thure Lindhardt og mon ikke de fleste af os har set en eller flere film eller teaterstykker han har medvirket i?
  • Thure Lindhardt startede sin karriere tidligt og har fra begyndelsen været drevet af en helt særlig professionalisme, der har gjort ham til en internationalt kendt og i særdeleshed anerkendt skuespiller.
  • I foredraget tager Thure Lindhardt afsæt i sit professionelle liv, i kunst og formidling og det at turde tage sig selv alvorligt.

  Thure Lindhardt foredrag

  Kunsten og dannelsen

  • Hvad er et samfund uden kultur, og hvorfor er kulturen så vigtigt – hvis den er det? Thure Lindhardt sætter i dette foredrag fokus på samfundets behov for kulturel og kunstnerisk påvirkning.
  • Hvorfor er det kulturen og deri kunsten, der får os til at dreje hovedet og reflektere og samtidig kunsten, der ofte har så svære kår?
  • Thure tror på, at: “Kulturen kan tale sammenhæng ind i en fragmenteret tilværelse og få os til at opleve samhørighed. I samhørigheden ligger empatien, der er forudsætningen for dannelse“.
  • Foredraget lægger op til en spændende og kærlig snak om det, der betyder noget for os!

   

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Thure Lindhardt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thure Lindhardt