Danmarks største udbyder af online foredrag

Anette Sams Foredrag

Hør om hemmeligheden til mere energi, mere overskud og en øget glæde

Anette Sams Foredrag

Anette Sams

Ph.D., farmaceut, forsker og leder. Holder foredrag der ændrer vores syn på sundhed radikalt.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Fremragende præsentation på et sprog, vi alle kunne forstå og krydret med humor. Vi kan anbefale hende på det varmeste. Anette har en meget behageligt væsen, er venlig, imødekommende, og brænder for sagen! Det kunne vi tydeligt mærke."

Morten Holmegaard - Diabetesforeningen Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Anette Sams

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anette

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Anette Sams vil gøre Danmark sundere ved at ændre vores syn på sundhed radikalt! Vi skal droppe kalorietælling, sygdomsfokus, restriktion og samvittighed og i stedet forkusere på opdagelsen af den vildt fascinerende biologi, som hver dag gør sit ypperste for os – når vi giver den lov! Anette Sams er forfatter til den populære bog Sandheden om sukker og formidler forskningsbaseret men forståelig viden om sundhed i sine inspirerende og underholdende foredrag.

Anette Sams leverer sin viden om sundhed på et højt og indsigtsfuldt niveau, og er samtidig særdeles nærværende og underholdende. Anette Sams er en af de stærkeste kapaciteter herhjemme, når det kommer til viden samt afmystificering af sundhed, herunder sandheden om sukker.

Formålet med Anettes foredrag er at sætte de sundhedstemaer, der virker for din personlige sundhed, på dagsordenen. Ifølge Anette Sams er vi danskere kompetente mennesker. Vi vil ikke stille os tilfredse med sundhedstrends og lette løsninger, men fascinerende og meningsfyldt viden. Dette er Anette Sams garant for.

Som nærværende og engageret formidler evner Anette Sams at formidle den mere komplicerede videnskab til motiverende pointer, som alle kan forstå. Anette Sams giver altid sine deltagere frihed til at træffe deres egne personlige valg om egen sundhed, så det virker for den enkelte. Hun kalder det ganske enkelt for “Biologik”.

Anette Sams er tidligere diabetesforsker, forandringsleder og director i Novo Nordisk A/S og er aktuelt tilknyttet en forskningsenhed på Rigshospitalet.

Se foredrag med Anette Sams

  Anette Sams foredrag

  Den sukkersmarte arbejdsplads – et energiskabende foredrag om sundhed målrettet offentlige og private arbejdspladser

  • I dette foredrag giver Anette Sams sine deltagere nøglen til mere energi, mere overskud og en øget glæde og trivsel. Sammen med deltagerne laver hun ”mikro-forskning”. Det er en inddragelse kunderne nyder, fordi den er spændende, lærerig og underholdende. “Mikro-forskningen” gør foredraget mere virkeligt og motiverende for deltagerne, der selv får lov at være en aktiv del af foredraget.
  • Den altafgørende faktor i forhold til sundhed er stabilt blodsukker. Når vi først har fundet opskriften på det stabile blodsukker, så har vi fundet vores individuelle vej til et sundere liv, øget velvære og langt mindre risiko for at blive ramt af livsstilssygdomme. Samtidig er et stabilt blodsukker den bedste vej til et stabilt vægttab.
  • Foredraget er forskningsbaseret og uden sundhedsreligiøse retninger. Anette Sams rydder op i de mange fordomme og myter. Hun stiller skarpt på, hvad der rent praktisk og logisk kan betale sig for os, når vi skal arbejde med vores sundhed og livskvalitet.
  • Foredraget henvender sig til offentlige institutioner og virksomheder. Det indeholder konkrete øvelser og gode råd lige til at tage med hjem og praktisere. I foredraget får I en solid indsigt i, hvordan reflekteret sukkerindtag skaber forøget energi i løbet af dagen, bedre koncentration, udnyttelse af krop og hjerne. Derudover får I de praktiske redskaber, der gør det muligt at få styr på eget indtag og blodsukkerniveau.
  • Start jeres sunhedsfremmende rejse sammen med et forskningsbaseret, nærværende og konkret foredrag, der viser jer vejen!

  Anette Sams foredrag

  Sandheden om sukker

  • Glæd jer til et taknkevækkende og spændende Anette Sams foredrag, der gør jer klogere på sukker.
  • Foredraget er forskningsbaseret og giver jer epokegørende viden og inspiration til jeres egne eller nærmestes sundhed, energi – og stabile vægttab. Efter foredraget vil du være i stand til at begynde din nye rolle som chef i eget sundhedsunivers. Du bliver i stand til at fjerne de skadelige sundhedsdogmer.
  • I foredraget giver Anette Sams tankevækkende ny viden. Hun viser med konkrete eksempler og små forsøg, hvordan det er muligt at stabilisere sit blodsukker og nedsætte de farer, et højt blodsukker medfører. Samtidig kommer hun med gode idéer til at reparere de skader, som det høje blodsukker allerede kan have forårsaget i kroppen.
  • Anette Sams formidler sin viden på en forståelig måde. Hun tager afsæt i en række emner, som hun finder vigtige, men også komplet fraværende i sundhedsdebatten i dag. Foredraget er baseret på hendes mere end 20 års lægemiddelorienterede forskning på Universitetet, i Novo Nordisk og aktuelt på Rigshospitalet.
  • Et Anette Sams foredrag overrasker og optimerer danskernes viden om sundhed. Ikke med en masse uforståelige teoretiske begreber, men alligevel med udgangspunkt i videnskabelige og konkrete sundhedsfremmende tiltag, som styrer den helt epokegørende forskel. ‘
  • Start din sundhedsfremmende rejse med et foredrag som både er forskningsbaseret, personligt, nærværende og meget konkret og brugbart, hvad enten det er dig selv eller andre, du ønsker at sundhedsfremme.
  • Foredraget henvender sig især til biblioteker, oplysningsforbund, foreninger mv.

Referencer

Fremragende præsentation på et sprog, vi alle kunne forstå og krydret med humor. Vi kan anbefale hende på det varmeste. Anette har en meget behageligt væsen, er venlig, imødekommende, og brænder for sagen! Det kunne vi tydeligt mærke.

Morten Holmegaard

Diabetesforeningen

Letforståeligt. Fakta præsenteret så vi kunne forstå dem! Tid til spørgsmål/kopmmentarer. Imødekommende oplægsholder - venligt væsen.

Michael Arbon

Diabetesforeningen

Godt med indlagt test af nogle tilhører. Sjovt med fysisk øvelse. Levende og engageret foredragsholder.

Leni Møllsøe

Region Sjællands Tandlægeforening
Uforpligtende forespørgsel på Anette Sams

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Anette Sams
Anette Sams

4.75 ud af 5 stjerner

"Fremragende præsentation på et sprog, vi alle kunne forstå og krydret med humor. Vi kan anbefale hende på det varmeste. Anette har en meget behageligt væsen, er venlig, imødekommende, og brænder for sagen! Det kunne vi tydeligt mærke."

Morten Holmegaard - Diabetesforeningen Se alle referencer

Foredragsemner med Anette Sams