Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Aktuelle foredrag om politik, medier, kommunikation og erhverv

Niels Lunde

Niels Lunde

Erhvervskommentator, forfatter og chefredaktør for Børsen.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Niels Lunde levede i høj grad op til vores forventninger og vi oplevede at vi havde en god dialog med Niels inden vores arrangement".

Michael Juhler-Nøttrup - Tryg Se alle referencer

Et foredrag med Niels Lunde giver jer:

  • Mulighed for at lære, hvordan man spotter og sætter gang i tendenser først
  • Indsigt i moderne og praktisk ledelse med ledelsesværktøjer, der let kan implementeres
  • Klare strategieksempler og værktøjer, der har gjort en verden til forskel for nogle af Danmarks største virksomheder
Uforpligtende forespørgsel på Niels Lunde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Niels

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Niels Lunde er en rutineret foredragsholder og ordstyrer. Han kombinerer en stor viden med evnen til at kommunikere stoffet videre til tilhørerne – uanset om det er igennem foredrag eller som ordstyrer og konferencier. Niels Lunde holder foredrag om medier, politik og erhverv.

Et foredrag med Niels Lunde giver jer:

  • Mulighed for at lære, hvordan man spotter og sætter gang i tendenser først
  • Indsigt i moderne og praktisk ledelse med ledelsesværktøjer, der let kan implementeres
  • Klare strategieksempler og værktøjer, der har gjort en verden til forskel for nogle af Danmarks største virksomheder

Chefredaktør med stor indsigt i dansk erhvervsliv

Niels har en kandidat i statskundskab, en baggrund som journalist og erhvervskommentator og så er han også chefredaktør på Børsen. Igennem fem år har han tidligere været ansvarshavende chefredaktør for Berlingske Tidende. I dag holder han inspirerende og aktuelle foredrag om politik, medier, kommunikation og erhverv.

Niels har udgivet flere bøger, som for eksempel “Det ny Danfoss”, hvor han fik fri adgang til de interne strategidokumenter i landets største industrivirksomhed og giver et unikt indblik i, hvordan en stor virksomhed arbejder med strategi. Niels har også udgivet bogen “100 topchefer”, der er en beskrivelse af de 100 største og mest markante topledere i dansk erhvervsliv, herunder deres karriereforløb og nuværende position. Derudover er Niels også forfatter til den anmelderroste erhvervsbiografi “Hr. Møllers nye mand”.

Book Niels til et foredrag til jeres næste arrangement, og bliv klogere på emner såsom politik, medier, kommunikation og erhverv.

Se foredrag med Niels Lunde
Niels Lunde foredrag

Erhvervslivet: Lær af de bedste

I en hektisk og kaotisk tid, er det afgørende at forstå, hvad der er vigtigt, og hvad man bør fokusere på. Hvilke muligheder er der, hvilke trusler er der – og hvilke nye tendenser gælder det om at se tidligere end sine konkurrenter?

Niels har i mere end 30 år fulgt erhvervslivet tæt, og kombinerer en personlig ledelseserfaring med en skarp analytisk evne og et globalt udsyn. Hør Niels fortælle på en letforståelig måde om de nye vilkår, når det gælder om at drive en kommerciel forretning og få et bud på den strategiske dagsorden hos de mest succesfulde virksomheder sådan som den ser ud lige nu.

 

Niels Lunde foredrag

Her er topchefernes fem værktøjer

Oplev et foredrag, der handler om ledelse – og hvad toppen af dansk erhvervsliv har gjort for at få succes.

Foredraget tager udgangspunkt i Niels’ to bøger “100 topchefer”, der handler om Danmarks førende topchefer, og i “Miraklet i LEGO”, der handler om LEGO’s turnaround fra krise til succes. Niels giver jer en inspirerende indsigt i moderne og praktisk ledelse og indblik i de vigtigste ledelsesværktøjer. Niels Lunde har i bogen “100 topchefer” udpeget og rangordnet de 100 tungeste topchefer i dansk erhvervsliv. På baggrund af bogen har Niels lavet et oplæg i moderne og praktisk ledelse.

Få et unikt og konkret indblik i, hvordan topcheferne tænker, og en gennemgang af de fem vigtigste værktøjer, der bruges i ledelsen af landets største virksomheder.

Niels Lunde foredrag

Miraklet i LEGO

Den danske legetøjsvirksomhed er blevet en enestående succes, der har vakt opsigt overalt i dansk og internationalt erhvervsliv. Utroligt, men sandt: I 2004 var Lego i dyb krise med underskud, forvirring, ledelseskaos og med kurs mod afgrunden.

I sit livs krise valgte ejeren Kjeld Kirk Kristiansen at udnævne den blot 35-årige Jørgen Vig Knudstorp til ny leder af Lego. Den nye og uerfarne topchef kastede sig ud i sit livs opgave og han forstod, at han kun kunne redde Lego, hvis han søgte ind i virksomhedens historie og identitet, for at finde svaret på det afgørende spørgsmål: Hvorfor eksisterer Lego?

I arbejdet skrev han en tænkt nekrolog, hvor han forsøgte at skrive, hvad verden ville miste, hvis Lego døde. På den måde lykkedes det Jørgen at forstå meningen med Lego og efterhånden som han forstod værdien af virksomhedens kerneforretning, lykkedes det ham at lægge en strategi, der endte med at redde virksomheden.

Niels udgav i 2012 bogen ”Miraklet i Lego”, der fik fantastiske anmeldelser. Seks stjerner i Berlingske Tidende, seks stjerner i Jyllands-Posten, seks stjerner i Børsen og fem stjerner i Politiken.

Niels Lunde foredrag

Strategi i praksis: Sådan gør Danfoss

Få et unikt indblik i strategiarbejdet i landets største industrivirksomhed, Danfoss.

Niels fik fri adgang til de interne strategidokumenter i Danfoss’ arbejde med strategien “Core & Clear”, og har i den forbindelse gennemført en lang række interviews med virksomhedens nøglepersoner, herunder mange interviews med topchefen, Niels B. Christiansen. Spring lærebøgernes teori over og lær af Niels bog “Det ny Danfoss” – en praktisk case fra toppen af dansk erhvervsliv og det dertilhørende foredrag.

Niels Lunde foredrag

Aktion, aktion, aktion

Efter mange år med skuffelser og nederlag ansatte fodboldklubben Brøndby den kompromisløse tyske træner, Alexander Zorniger, i 2016. På forbløffende kort tid skabte han en ny stolthed i klubben, og hans første sæson blev Brøndbys bedste i over ti år.

Hør Niels fortælle historien om, hvordan det gik til. Niels Lunde fulgte Alexander Zorniger og Brøndby i sæsonen 2016/17. Han havde fri adgang til træneren, spillerne og trænerstaben, og han var med i træningslejren i Dubai, hvor han boede sammen med holdet.

Foredraget giver et unikt indblik i, hvordan en professionel fodboldtræner arbejder, og Niels Lunde giver sit bud på Alexander Zornigers fem ledelsesværktøjer. Hvis I vil udfordre jer selv og jeres arbejdsplads med inspiration fra en leder, der tænker radikalt anderledes end vi er vant til i dansk ledelse, så vil dette foredrag være et oplagt valg.

Niels Lunde ordstyrer

Ordstyrer og konferencier

Niels Lunde er en kompetent ordstyrer og moderator. Især også ved tunge videnskonferencer og større erhvervskonferencer arbejder han dybt med materialet for at rette sin egen rolle helt ind efter omstændigheder og emne.

Referencer

Niels Lunde levede i høj grad op til vores forventninger og vi oplevede at vi havde en god dialog med Niels inden vores arrangement.

Michael Juhler-Nøttrup

Tryg

Niels er altid meget velforberedt og omhyggelig.

Morten Jacobsen

ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Vi brugte ikke Niels som foredragsholder. Vi brugte ham som konferencier, og han leverede varen til UG.

Signe Rubenhagen

Region Sjælland

Stille og roligt og velovervejet - og med en masse dybde

Michael Lindberg

Lindberg International

Særdeles velforberedt, vidende og relevant foredrag, som lå i direkte forlængelse af oplæg fra undertegnede og de gode forberedende samtaler. Særdeles positiv respons fra deltagere.

Ole Buch Rahbek

Folkehøjskolernes Forening

Stor tilfredshed blandt deltagerne.

Henrik Beck

Danske Speditører

Meget tilfreds. Både vedkommende og aktuelt og særdeles inspirerende.

Annemarie Søgaard

Danish Technological Institute

Interessant - og professionelt. Fleksibel foredragsholder, der sagde OK til at ændre tidspunkt to gange.

Jytte Bræmer

Bibliotekschefforeningen

Niels Lunde gav en levende og godt opbygget fortælling om Lego - med gode refleksioner undervejs, og det har inspireret os meget i vores arbejde med udvikling af kystturismen i Danmark.

Claudia Rota Andersen

Videncenter for Kystturisme

Vi havde et fint forberedende møde, og Niels gjorde det fint inden for den stramme tidsramme, vi havde givet panelet.

Ulrik Jørstad Gade

Dansk Standard

Niels Lunde fik som oplægsholder meget fine evalueringer af kursusdeltagerne.

Micka Eksten

Probana Business School
Uforpligtende forespørgsel på Niels Lunde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Niels Lunde
Niels Lunde

4.75 ud af 5 stjerner

"Niels Lunde levede i høj grad op til vores forventninger og vi oplevede at vi havde en god dialog med Niels inden vores arrangement".

Michael Juhler-Nøttrup - Tryg Se alle referencer

Foredragsemner med Niels Lunde