Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Økonomi

Økonomi er en grundlæggende del af vores dagligdag, fra penge og valutaer til økonomisk politik og mikro- og makroøkonomi. Foredrag om økonomi er uundværlige, da de kaster lys over økonomiens betydning for både samfundet og individer. Talere kan dække en bred vifte af emner, fra økonomisk historie til aktuelle trends og tendenser.

Specielt efter den økonomiske krise i 2008 har efterspørgslen efter økonomisk ekspertise været høj. At booke en keynote speaker til at adressere økonomi på dit arrangement er en investering i viden, der kan betale sig i det lange løb. Disse eksperter kan nedbryde komplekse koncepter og gøre dem forståelige for alle, hvilket giver værdifuld indsigt i, hvordan økonomien påvirker vores liv og virksomheder. Så hvis du ønsker at forstå økonomiens kompleksitet og dens betydning, bør du overveje at booke et foredrag om økonomi.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om Økonomi (5)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om økonomi

Oplev de mest inspirerende keynote speakere om Økonomi på vores platform. Økonomi er et centralt princip i den moderne verden, fra økonomisk politik til mikro- og makroøkonomi. Vores talere bringer dyb indsigt i økonomiens betydning for samfundet og erhvervslivet. De kan belyse forskellige aspekter af økonomien, dets historie og de aktuelle trends og tendenser.

Uanset om du ønsker at forstå økonomiens udvikling efter finanskrisen i 2008 eller er interesseret i specifikke emner inden for branchen, har vi den rette keynote speaker til dig. Vores talere er specialiserede i at motivere og informere, og de er klar til at gøre dit arrangement mindeværdigt.

Book en af vores motiverende foredragsholdere om økonomi i dag og få indsigt, der kan transformere dit arrangement.

  • Økonomi er et grundlæggende princip i den moderne verden – det er i form af økonomisk politik, mikro- og makroøkonomi. Foredrag om økonomi er derfor af uhyre interesse og betydning for ikke kun virksomheder, men også privatpersoner.
  • Foredrag om økonomi kan omhandle økonomiens betydning for samfundet, det kan være i form af foredrag vedrørende forskellige aspekter af den økonomiske tilstand i forhold til både private og erhvervsliv, det kan være i form af foredrag om økonomiens historie og det kan være i form af foredrag om økonomiske trends og tendenser i forhold til fremtidige økonomiske situationer og tiltag.
  • Der er desuden foredrag indenfor helt specifikke brancher og emner, som derved er relevant for netop den enkelte kunde. Ikke mindst i forbindelse med den økonomiske krise, som ramte i 2008 har der været stor efterspørgsel efter økonomiske trends og tendenser.
Spørg på pris og dato