Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Nis Boesdal

Forfatter og foredragsholder

Nis Boesdal er en yderst efterspurgt foredragsholder – især når snakken falder på Danmarkshistorie, historiefortællinger, livskvalitet og Bibelens historier. Der er meget ofte fulde huse til Nis Boesdals humoristiske og nærværende foredrag, som især bliver benyttet hos oplysningsforbund, aftenskoler, kirker og foreninger. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Nis Boesdal er en fremragende formidler, der med sine nærværende historiefortællinger fængsler sit publikum. 

Nis Boesdal er uddannet journalist og indledte sin karriere som DR-medarbejder i 1977. Fire år senere blev han tilknyttet tv-programmerne i det, der dengang hed Provinsafdelingen. Her startede han bl.a. det faste program “Børn og børn imellem”. I 1985 var han endvidere med til at starte Østjyllands Radios børneprogram “Koks i Komakassen”. Siden blev han vært i “Giro 413”, “Go’ Danmark”, “Musikalske eventyr”, “Hvem, hvad og hvor i Danmark”, “P4panelet”, “Danmarksmester” og “Formiddag på 4’eren”. I 2008 var Nis Boesdal desuden også tv-vært i DR1-programmet “Formiddag med Nis Boesdal”.

Nis Boesdal har sammen med konen Inge åbnet sommerrestaurant og mini-hotel hjemme på gården i Lyngå, som de kalder ”Frokost i det grønne”, og konceptet er meget enkelt: Nis laver maden (og bestemmer menuen), og Inge serverer – fra maj til september, hvor de holder åbent.

Nis Boesdal holder foredrag om en række emner, men kan også tilpasse sine foredrag til mere specifikke ønsker. I de senere år er Nis Boesdal ofte også blevet benyttet som konferencier ved særlige arrangementer.

  Nis Boesdal foredrag

  Historier fra det gamle Danmark

  • For Nis Boesdal er de gode historier et fundament i vores kultur. I foredraget fortæller Nis om historiernes historie, om deres oprindelse i Bibelen. Mange af de gamle fortællinger leveres videre mundtling, og derfor møder vi dem ofte den dag i dag, uanset om vi laver radio, ser en film i biografen, eller læser i bøgerne på biblioteket. Men hvilken skikkelse har de gamle eventyr den dag i dag? Hvilke dybe rødder har de, og  hvilke fundamentale omstændigheder fortæller de om? Hvordan varierer historierne fra land til land, men også fra egn til egn? Det er nogle af de spørgsmål, som Nis besvarer i foredraget.

  Nis Boesdal foredrag

  Storytelling og livskvalitet

  • Behovet for, at virksomhedernes produkter fortæller en historie, har aldrig været vigtigere end i dag. Nis Boesdal henvender sig i dette foredrag til erhvervslivet og giver tips til, hvordan den rigtige historie kan gavne produkter. Indholdsdeklarationer og brugsansvisninger er ikke nok, der skal fortælles en historie om dit produkt. Men bliver vi nødvendigvis lykkeligere eller klogere af de gode historier, hvorfor elsker vi dem, hvor kommer de fra, og hvordan får vi dem bedst fortalt? Hør Nis Boesdal bud i dette tankevækkende foredrag.

  Nis Boesdal foredrag

  Den gode historie

  • Vi er konstant på jagt efter den gode historie. I radioen, i tv’et, i bøgerne, og sågar i supermarkederne. Nis Boesdal fortæller i dette foredrag hvilke kriterier, en god historie har, hvordan den bygges op, hvordan vi kan skelne den gode historie fra alle de andre, og giver samtidig tips til, hvordan vi selv fortæller den gode historie.

  Nis Boesdal foredrag

  Det poetiske køkken

  • Kom i underholdende selskab med Nis Boesdal til en aften med både grin, eftertanke og holdninger til madlavning. Må børn være i køkkenet, når der bliver lavet mad? Og hvor lang tid skal vi bruge på at være sammen om at lave aftensmad?  Nis Boesdal tager pulsen på ‘Måltidets time’: Er den druknet i de moderne samtalekøkkener, hvor familien kun undtagelsesvist spiser på samme tid? Foredraget er et provokerende debatoplæg med udgangspunkt i en Italiensrejse, hvor man har et helt anderledes forhold til måltidet.

  Nis Boesdal foredrag

  Julens vers og eventyr

  • “Vi glæder os i denne tid” – og det er der mange gode grunde til. Julen er højtid, men der er også samtidig meget at grine af og synge med på. Nis Boesdal læser både egne og andres værker, vers og julehistorier op, trækker perspektiverne og spiller noget af den musik (cd’er), vi ikke hører så tit. En hyggeaften med plads til lange tanker.

  Nis Boesdal foredrag

  Bibelens gode historier

  • En aften med Nis Boesdal, der handler om Bibelens gode historier og den måde, vi møder dem på i det moderne samfund. Om de fundamentale vilkår for den menneskelige eksistens, som vi kender fra Bibelens historier og (måske?) genkender i biograferne, i bøgerne og i radioen.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Nis Boesdal

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Nis Boesdal

Foredragsemner med Nis Boesdal