Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Kan man tænke sig rask? Den forunderlige sammenhæng mellem sind og krop

Thomas Breinholt

Foto: Henrik Ohsten

Thomas Breinholt

Journalist og fakta- og dokumentarredaktør.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Vi har i mit erhvervsnetværk – her er vi 40 topledere eller rådgivere – haft fornøjelsen af at have Thomas Breinholt til at holde et foredrag for os om hans nye bog. Det er på alle måder et meget gennemarbejdet og relevant indhold, der giver så meget stof til eftertanke og anledning til dyb reflektion over vores eget liv. Hans evne til at formidle er formidabel. Han fanger alle deltagere med hans engagement og seriøsitet. Den grundige research samt en sammenhængende og stærk fortælling giver en værdifuld relatering til os mennesker.

Rikke Hertz, Erhvervsrådgiver, Rikke Hertz Counceling Se alle referencer

Et foredrag med Thomas Breinholt giver jer:

  • Ny og revolutionerende viden om, hvordan vores sind hænger sammen med helbredelse og udvikling af sygdom.
  • Spændende forskningsbaserede bud på, hvordan vi kan aktivere de helbredende kræfter i os selv.
  • Overraskende viden om, hvad der rent faktisk skaber sundhed i os på den helt lange bane.
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Breinholt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Få indsigt i den fascinerende forbindelse mellem krop og sind, når fakta- og dokumentarredaktør, Thomas Breinholt, udforsker spørgsmålet om vi kan tænke os raske? I får en værdifuld indsigt i videnskaben om forbindelsen mellem sind og krop, og overraskende svar på, hvor meget psyken betyder for både helbredelse og udvikling af sygdom.

Et foredrag med Thomas Breinholt giver jer:

  • Ny og revolutionerende viden om, hvordan vores sind hænger sammen med helbredelse og udvikling af sygdom.
  • Spændende forskningsbaserede bud på, hvordan vi kan aktivere de helbredende kræfter i os selv.
  • Overraskende viden om, hvad der rent faktisk skaber sundhed i os på den helt lange bane.

Sådan tænker man sig rask

Journalist og fakta- og dokumentarredaktør, Thomas Breinholt, har undersøgt videnskabens syn på forbindelsen mellem sindet og kroppen. Kan man virkelig tænke sig rask? Og i så fald, hvordan gør man det? Thomas har dedikeret flere år af sin karriere til at udforske og forstå den biologiske forbindelse mellem psyke og krop, og hvordan hele dette maskineri både kan føre til både udvikling af sygdom, men også til heling af kroppen. Thomas præsenterer forskningens opskrift på, hvad vi selv kan gøre for at aktivere de selvhelbredende kræfter inden i os.

Thomas Breinholt er oprindelig uddannet indenfor biologi og naturvidenskab, og så har han skrevet bogen ”Kan man tænke sig rask?”, ligesom han har lavet en TV 2-dokumentarserie af samme navn.

Book et foredrag med Thomas Breinholt, hvis I vil skabe en positiv forandring i jeres organisation, og få indsigt i de stærke kræfter, der hersker i menneskets psyke, som påvirker kroppens naturlige evne til at hele sig selv.

Se foredrag med Thomas Breinholt
Thomas Breinholt foredrag

Kan man tænke sig rask?

Kan man tænke sig rask? Og kan man – omvendt – tænke sig syg? Kan man ved at ændre sin bevidsthed lindre og måske endda helbrede sygdomme og lidelser? Og hvis ja, hvordan aktiverer man så sine selvhelbredende kræfter? Thomas Breinholt har brugt år på at udforske disse spørgsmål og har bl.a. interviewet mere end 40 fremtrædende forskere i hele verden indenfor forskningen i sammenhængen mellem vores sind og vores krop.

Hvad sker der egentlig, når folk får en placebopille og pludselig ikke længere har ondt i ryggen? Hvad er årsagen til, at vores hjerte-kar-system tager skade af at have konfliktfyldte ægteskaber? Hvorfor er ensomhed dræbende? Hvor meget betyder barndomstraumer eller vores plads i arbejds- og samfundshierarkiet for udvikling af sygdom?

Dette er blot nogle af de spørgsmål, Thomas Breinholt giver svar på. Derudover kan I glæde jer til at få forskningsbaserede bud på, hvad vi selv kan gøre for at aktivere de selvhelbredende kræfter inden i os.

Referencer

Thomas levede fuldt ud op til både FOFs og deltagernes forventninger og leverede et forrygende foredrag hvor der var masser af plads til eftertænksomhed og grin.

Karina

FOF Københavns Omegn

Breinholts foredrag er et af de mest skelsættende oplevelser i mit liv. Jeg gik direkte hjem og friede til min kæreste.

Rane Willerslev, Direktør

Nationalmuseet

Vi har i mit erhvervsnetværk – her er vi 40 topledere eller rådgivere – haft fornøjelsen af at have Thomas Breinholt til at holde et foredrag for os om hans nye bog. Det er på alle måder et meget gennemarbejdet og relevant indhold, der giver så meget stof til eftertanke og anledning til dyb reflektion over vores eget liv. Hans evne til at formidle er formidabel. Han fanger alle deltagere med hans engagement og seriøsitet. Den grundige research samt en sammenhængende og stærk fortælling giver en værdifuld relatering til os mennesker. Thomas’ dybdegående og samtidig underholdende måde at tage os publikum igennem hans konklusioner og forskningsresultater beriger og uddanner os. Det er jo ikke alene et foredrag, han lærer os en masse – det var fuldstændig fantastisk. Foredraget har givet anledning til dybere samtaler og relationer i vores netværksgruppe. Vi er meget, meget glade og sidder tilbage med et ønske om at lære endnu mere og fordybe os i bogen.

Rikke Hertz, Erhvervsrådgiver

Rikke Hertz Counceling

Koblingen mellem sind og krop bliver meget mere tydelig og forståelig, når man har været inde og høre Thomas’ foredrag. Virkelig en øjenåbner af et foredrag, hvor ens egen fantasi sætter grænser for, hvorvidt man vil undersøge og udforske de muligheder, der er derude, på egen krop.

Sonja H., sklerosepatient

Foredrag i Skleroseforeningen

Som kronisk syg er det altid interessant at komme til et foredrag, hvor man bliver oplyst i forhold til muligheder. Der tændes gnist af håb fremfor det modsatte. Metadata omkring et spændende emne, formidlet på en sjov og underholdende måde med et glimt i øjet.

Tina S., sklerosepatient

Foredrag i Skleroseforeningen

Sjældent har jeg som skoleleder fået så meget positiv respons fra tilhørerne dagen efter et foredrag, som da Thomas Breinholt var på Samsø og holde sit foredrag ”Kan man tænke sig rask?”. Det var tydeligt, at der ligger mange års seriøs research og personligt engagement bag hans store faglige indsigt, og selv om emnet er komplekst, blev det visuelt og sprogligt præsenteret så alle fik ny viden og stof til eftertanke. Thomas når helt ud til publikum med sit empatiske nærvær og oprigtige interesse for sine medmenneskers trivsel, og tog sig tid til at svare på mange spørgsmål både undervejs og i pausen. Jeg ser meget frem til at læse hans nye bog om samme emne.

Marianne Koldby, Skoleleder

Samsø Aftenskole

❤️❤️ Et foredrag med Thomas Breinholt er en sikker vinder. Vi har haft glæden af at samarbejde med Thomas gennem 14 år, hvor han både har holdt lukkede foredrag for små eksklusive grupper på vores uddannelser og større foredrag for vores netværk for op til 200 deltagere. Hver gang formår han med sin meget tiltalende måde at være på at formidle sin viden på en både professionel og hjertelig måde, så alle går fra foredraget med en ro i krop og sjæl og en større viden og bevidsthed omkring sammenhængene mellem krop, sind og sjæl. Thomas deler rundhåndet ud af sine mange opdagelser, og han har en evne til at tale til alle generationer og få det komplekse og uforklarlige ned på jorden, så vi alle kan forstå det og ikke mindst bruge det i hverdagen. Med hans kæmpe viden og erfaring indenfor hans felt og hans rolige og uhøjtidelige måde at være på, formår han at skabe en tryghed i rummet, så paraderne hurtigt falder ned og man kan være åben og nysgerrig. De allervarmeste anbefalinger og 5 hjerter herfra. ❤️❤️❤️❤️❤️

Peter og Mette Junker, Stiftere og partnere

Body Mind Academy

Super godt foredrag - Han fik brudt isen med det samme og fangede tilhørerne.

Mette Nielsen

GPV International - Electronics

Et meget tankevækkende foredrag fyldt med dokumenterede forsøg/interviews - samtidig med Thomas' kommentarer og betragtninger serveret på en sober måde. Foredraget blev serveret med et stort engagement og i et sprog, hvor alle kunne følge med. Udover at være en god formidler, som er fagligt inde i sit stof - er Thomas Breinholt en utrolig empatisk og sympatisk person.

Ida Gydesen

Hjerteforeningen i Roskilde (lokalforening)

Kan man tænke sig rask?

Vores sind har en langt større effekt på både sygdom og helbredelse, end de fleste går og forestiller sig. Denne bog fremlægger mange års forskning i, hvad vi selv kan gøre for at aktivere de selvhelbredende kræfter inden i os. Vi hører om placeboens forunderlige effekter og dens onde tvilling, nocebo, som kan gøre os syge. Om traumers betydning for fysiske og psykiske sygdomme og diagnoser. Og om tilsyneladende mirakuløse helbredelser, som måske kan forklares, når man dykker ned i hvad der foregår under behandlingen i patientens psyke.

Thomas Breinholt har interviewet mere end 40 af de mest fremtrædende internationale forskere, ligesom han har fordybet sig i videnskabelige artikler og studier for at se, hvad vi egentlig kan vide med nogenlunde sikkerhed. I bogen stiller Thomas spørgsmålet, om vi har indrettet vores sundhedssystem rigtigt? Om vi ved siden af vores succesfulde udvikling af medicin og operationer mangler et tredje ben at stå på: At patienter lærer at stimulere kroppens egen forunderlige evne til at helbrede sig selv.

Udgivelse: September 2023
Forlag: Lindhardt & Ringhof

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Breinholt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Thomas Breinholt
Thomas Breinholt

5 ud af 5 stjerner

Vi har i mit erhvervsnetværk – her er vi 40 topledere eller rådgivere – haft fornøjelsen af at have Thomas Breinholt til at holde et foredrag for os om hans nye bog. Det er på alle måder et meget gennemarbejdet og relevant indhold, der giver så meget stof til eftertanke og anledning til dyb reflektion over vores eget liv. Hans evne til at formidle er formidabel. Han fanger alle deltagere med hans engagement og seriøsitet. Den grundige research samt en sammenhængende og stærk fortælling giver en værdifuld relatering til os mennesker.

Rikke Hertz, Erhvervsrådgiver, Rikke Hertz Counceling Se alle referencer

Foredragsemner med Thomas Breinholt