Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Kan man tænke sig selv rask? Spændende foredrag om sammenhængen mellem vores sind og vores krop

Thomas Breinholt

Miklos Szabo

Thomas Breinholt

Journalist og fakta- og dokumentarchef på TV2

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Breinholt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ved siden af sit arbejde som fakta- og dokumentarchef på TV2 har Thomas Breinholt i tre år arbejdet på bogen Kan man tænke sig selv rask?, som udkommer i starten af 2023 – lige som han også har lavet en dokumentarserie af samme navn på TV2. I processen har han rejst rundt i verden og interviewet de førende videnskabsmænd indenfor koblingen mellem psyke og krop, og svarene fascinerer.

Et foredrag med Thomas Breinholt giver dig

  • Ny og revolutionerende viden om, hvordan vores sind hænger sammen med udviklingen af sygdom og helbredelse
  • Forskningens opskrift på, hvordan vi kan aktivere de helbredende kræfter i os selv
  • Imponerende eksempler på, hvordan mind-body behandling rent faktisk virker

Thomas Breinholt er oprindelig uddannet indenfor biologi og naturvidenskab og er i dag ansvarlig for de over 60 dokumentarer, der årligt sendes på TV2. Derudover har Thomas Breinholt selv været vært og tilrettelægger på flere populære TV-programmer, bl.a. Åndernes magt, rejseserien På kanten af verden og videnskabsserierne Fedt, Fup og Flæskesteg, Kærlighedens Laboratorium, Sjæl samt Videnskab på DR2.

I forbindelse med arbejdet med den kommende bog Kan man tænke sig rask? var Thomas Breinholt initiativtager til et større videnskabeligt forsøg på Skejby og Gentofte Sygehuse, hvor mind-body behandling af patienter med psoriasis og leddegigt blev afprøvet i samarbejde med en række professorer. Forsøgene viste sig at have effekt og blev efterfølgende publiceret i det anerkendte videnskabelige tidsskrift Journal of Clinical Medicine.

Se foredrag med Thomas Breinholt
Thomas Breinholt foredrag

Kan man tænke sig rask?

Kan man tænke sig rask? Og kan man – omvendt – tænke sig syg? Kan man ved at ændre sin bevidsthed lindre og måske endda helbrede sygdomme og lidelser? Og hvis ja, hvordan aktiverer man så sine selvhelbredende kræfter? Thomas Breinholt har brugt de sidste tre år på at udforske disse spørgsmål og har interviewet omkring 50 af verdens førende forskere indenfor forskningen i sammenhængen mellem vores sind og vores krop.

Hvad sker der egentligt, når folk får en placebopille og pludselig ikke længere har ondt i ryggen? Hvad er årsagen til, at vores hjerte-kar-system tager skade af at have konfliktfyldte ægteskaber? Hvorfor er ensomhed dræbende? Hvor meget betyder barndomstraumer eller vores plads i samfundshierarkiet for udvikling af sygdom?

Det er nogle af de spørgsmål Thomas Breinholt giver svar på i foredraget. Derudover præsenterer Thomas forskningens opskrift på, hvad vi selv kan gøre for at aktivere de selvhelbredende kræfter inden i os.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Breinholt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Thomas Breinholt