Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Lola Jensen

Socialpædagog, familievejleder og foredragsholder

Du kan godt stoppe med at lede. Hvis dit arrangement kræver en kærlig men velbegrundet opsang og gode råd til forældre eller andre, som arbejder med børn, så er Lola Jensen klart landets bedste foredragsholder! Hun har holdt tusindvis af foredrag, og altid for fyldte sale. Grundet sine skarpe iagttagelser og underholdende personlighed er Lola Jensen hurtigt blevet den mest ærlige og anvendte ekspert, når det kniber med at få børn, familie, parforhold og job til at hænge sammen. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Lola Jensen er med sin uddannelses- og arbejdsmæssige baggrund og med sit talent for seriøs og humoristisk formidling en yderst efterspurgt foredragsholder hos især foreninger, oplysningsforbund, skoler, daginstitutioner og kommuner. Foredrag med Lola Jensen skaber debat, eftertænksomhed og giver deltagerne gode råd – lige til at tage med hjem og afprøve. 

I 1980 blev Lola Jensen uddannet socialpædagog, hvorefter hun arbejdede to år i en børnehave og efterfølgende to år på et behandlingshjem for adfærdsvanskelige børn. Lola Jensen har arbejdet som familievejleder for børnefamilie de sidste 25 år  og er fast tilknyttet TV2’s Go’morgen Danmark som ekspert. Sammen med sin mand har hun selv tre børn.

Foruden de mange Lola Jensen foredrag og kurser om familieliv og børneopdragelse har hun skrevet flere bøger blandt andet ”Andre folks familie” og ”Hvis lille dreng er jeg så?”, samt udgivet DVD’er om blandt andet skolebørn og teenagere. Mange kender måske også Lola Jensen fra TV3’s program ”Hjælp – vi har børn”. Lola Jensen har derfor en bred erfaring omkring det, der rører sig i “Familien Danmark” netop nu. Alle forældre vil jo faktisk deres børn det bedste. Det er bare ikke altid, at mål og handling kommer til at stemme overens. Måske fordi usikkerhed, dårlig samvittighed, manglende selvtillid, stress, osv. overhaler de gode intentioner. Lola Jensen giver gode råd til, hvordan familielivet bedst kan fungere, og hvordan de gode intentioner skinner igennem.

  Lola Jensen foredrag

  Familien Danmarks hverdag sat på humoristisk spids

  • Parforholdets positive (u)muligheder efter ønskebarnets ankomst.
  • Trivsel i Familien Danmark/forældreroller i dag – job, børn.
  • Få det hele til at hænge sammen.
  • Lola Jensen sætter Familien Danmarks hverdag på en humoristisk spids.
  • Er forældrerollen i dag sikret? – Hvordan ”overlever” man forældrerollen?
  • Hvem bestemmer hjemme hos jer?
  • Model til at turde sætte omsorgsfulde rammer og give værdisætning videre til børnene.

  Lola Jensen foredrag

  Job, familie, børn – at få det hele til at hænge sammen

  • Ofte bliver hverdagen i en børnefamilie stressende. Ikke kun derhjemme, men på arbejdspladsen. Nogle ting skal bare ordnes i hverdagen, men det behøver ikke være trist, træls og udmattende. Mød din hverdag med en mere positiv indstilling, så vil du opleve en fornyet glæde, både ved dit arbejde med også i familien derhjemme. Det er dog noget, som man skal lære, og Lola giver dig de gode råd, så “næsten” hver dag, bliver en fantastisk dag.
  • Det er ikke mange, der som Lola Jensen rammer deltagernes ømme punkter, og samtidig leverer realistiske råd til, hvordan hverdagen kan ændres til det bedre.

  – Øget stress i hverdagen – hvor kommer den fra, hvordan kan den håndteres/mindskes?
  – Tænk hvis du kunne være den bedste del af dig selv hver dag.
  – Tænk hvis du kunne møde det bedste i dine omgivelser hver dag.
  – Tænk hvis hverdagens mål og ønsker stemte overens med handlingerne.
  – Tænk hvis det kunne lykkes med større sammenhæng mellem job, familie og børn.
  – Overblik, øget overskud og større familie- og arbejdsglæde.

  Lola Jensen foredrag

  Foredrag til virksomheder

  • Alle virksomheder har ansatte, som er i forældrerollen. Alle virksomheder har ansatte, som bruger dialogen i det daglige arbejde.
  • Børn er virksomhedens kommende ansatte.
  • Øget forståelse/overblik over hjemlig situation kan give større overskud på jobbet.
  • “Forkæl” de ansatte med en kursusdag eller kursustimer fra Lola Jensen, der helt sikkert vil give latter, noget at tale om samt positiv afsmittende stemning flere dage/uger/måneder efter arrangementet.

  Lola Jensen foredrag

  Kunsten at tale til andre så de bevarer lysten til at høre efter

  • At sælge de varme kartofler/den svære samtale.
  • Egen personlige fremtoning i rollen som formidler.
  • Kommunikation, tillid og åbenhed.
  • Roller/rollefordeling – systemer og deres virkemidler.
  • Egen begrænsning, hvor langt rækker mulighederne for at gå ind i problematikken?
  • Hvilke emner sker der oftest sammenstød omkring, og hvad er grunden hertil?
  • Hvordan tackles en evt. vrede hos den lyttende part?
  • Hvis ikke lytteren tager imod, hvordan kommer man så videre?
  • Ansvaret, hvor ligger det?

  Lola Jensen foredrag

  Parforholdets (u)Muligheder med Børn!

  • I dette underholdende og tankevækkende foredrag forsøger Lola Jensen sammen med Morten Resen at finde balancen mellem kærlighed & klapvogne – parforhold & pæremos – candle-light-middage og madpakker.
  • Det er er ikke altid en dans på roser, når familien forøges med børn. Så bliver parforholdet pludselig til en børnefamilie. Alt er forandret, og det som før kunne virke så simpelt, bliver svært. Måske føler mor ikke, at far forstår hende. Måske synes far, at mor skal slappe lidt af, fordi alt ikke behøver at være perfekt. Og så er der svigermor, der hele tiden kommer med gode råd.
  • I foredraget kan i nyde en morsom aften i selskab med Lola Jensen og studievært Morten Resen, der giver dig et kærligt spark bagi og en masse gode råd til at få parforholdet til at blomstre side om side med snotnæser, søvnmangel og våde flyverdragter. De taler blandt andet om, hvorfor fædre bare ikke altid gider diskutere farven på pusletasken, hvorfor mødre med rander under øjnene og grød på blusen stadig kan være attraktive kvinder, hvordan I finder fælles balance mellem familiehygge i sofaen og parweekend uden unger, og ikke mindst: Hvorfor I skal huske at skrive sex i kalenderen – side om side med generalforsamlingen i grundejerforeningen!
  • Foredraget er opdelt i to halvdele, hvor der er god mulighed for at stille spørgsmål. Morten Resen lover at holde styr på Lolas talestrøm, så der rent faktisk også bliver tid til svar! Og så giver foredraget forhåbentlig tilhørerne nyt mod på tingene, for gu kan vi så, få den kærlighed til at overleve!

  Lola Jensen foredrag

  Behov for nedkøling af børns pandelapper?

  • Lola Jensen vil på opløftende vis og vedkommende måde give et portræt af fuld knald på børns pandelapper i dag, hvor de skal optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse og gøre det under voksende tidspres og mindre forudsigelighed.
  • En overophedning af børnenes pandelapper kommer oftere og oftere til udtryk i form af følelsesmæssige udslag, øget temperament og tydelig stressfornemmelse.
  • Hvor er det ”nedslagene” rammer børnenes pandelapper, hvordan virker det på børnene, og hvilke muligheder er der for omlægning af vilkårene, der hvor det skønnes nødvendigt?
  • Lola møder i sin hverdag som familievejleder en masse spændende mennesker, bekendtskaber der har givet hende en erfaring omkring børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på en humoristisk måde. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på det med børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Lola Jensen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Lola Jensen

Foredragsemner med Lola Jensen