Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

De absolut bedste råd til dig, der arbejder med børn

Lola Jensen

Lola Jensen

Socialpædagog, familievejleder og podcastvært.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Foredraget med Lola var meget relevant for vores forældre. Det var levende leveret, budskaberne fremtræder tydeligt og serveret med en stor portion humor. Vi var meget tilfredse med at have Lola på besøg."

Bente Fogh - Mariagerfjord Dagpleje Se alle referencer

Et foredrag med Lola Jensen giver jer:

 • Ekspertviden børneekspert om, hvordan I undgår, at børnenes pandelapper overophedes
 • Værktøjer til, hvordan parforholdet overlever perioden med småbørn
 • Vigtig indsigt om den gode dialog med udgangspunkt i forældre på alle slags arbejdspladser
Uforpligtende forespørgsel på Lola Jensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lola

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

I kan godt stoppe med at lede. Hvis dit arrangement kræver en kærlig, men velbegrundet opsang og gode råd til forældre eller andre, som arbejder med børn, så er Lola Jensen klart kvinden, I har brug for. Grundet sine skarpe iagttagelser og underholdende personlighed er Lola Jensen hurtigt blevet den mest ærlige og anvendte ekspert, når det kniber med at få børn, familie, parforhold og job til at hænge sammen.

Et foredrag med Lola Jensen giver jer:

 • Ekspertviden børneekspert om, hvordan I undgår, at børnenes pandelapper overophedes
 • Værktøjer til, hvordan parforholdet overlever perioden med småbørn
 • Vigtig indsigt om den gode dialog med udgangspunkt i forældre på alle slags arbejdspladser

Børneekspert og familievejleder

I 1980 blev Lola Jensen uddannet socialpædagog, hvorefter hun arbejdede to år i en børnehave og efterfølgende to år på et behandlingshjem for adfærdsvanskelige børn. Lola Jensen har arbejdet som selvstændig familievejleder for børnefamilier siden 1984, og har i 12 år været fast tilknyttet TV 2’s Go’morgen Danmark som ekspert. Foruden de mange foredrag og kurser om familieliv og børneopdragelse har hun skrevet flere bøger blandt andet ”Andre folks familie” og ”Hvis lille dreng er jeg så?”, samt udgivet DVD’er om blandt andet skolebørn og teenagere. Mange kender måske også Lola Jensen fra TV3’s program ”Hjælp – vi har børn”. Lola Jensen har derfor en bred erfaring omkring det, der rører sig i “Familien Danmark” netop nu. Alle forældre vil jo faktisk deres børn det bedste. Det er bare ikke altid, at mål og handling kommer til at stemme overens. Måske fordi usikkerhed, dårlig samvittighed, manglende selvtillid, stress, osv. overhaler de gode intentioner.

Lola Jensen giver gode råd til, hvordan familielivet bedst kan fungere, og hvordan de gode intentioner skinner igennem. Efter sin exit fra Go’morgen Danmark skabte hun i samarbejde med TV 2 kollegaen, Morten Reesen, podcasten “Lola og Morten”, hvor de i brevkasseformat rådgiver lytterne om børn og parforhold.

Book et foredrag med Lola,  hvis I ønsker mere indsigt i familieliv, børneadfærd og/eller parforhold. Lolas foredrag skaber debat, eftertænksomhed og giver jer gode råd lige til at tage med hjem og afprøve.

Se foredrag med Lola Jensen
Lola Jensen foredrag

Familien Danmarks hverdag sat på humoristisk spids

I dette humoristiske foredrag vil Lola give sine bedste inputs om velkednte hverdagsproblematikker. Lola skræddersyer sit foredrag efter jeres ønsker, og kan for eksempel komme ind på emner såsom:

 • Parforholdets positive (u)muligheder efter ønskebarnets ankomst
 • Trivsel i Familien Danmark/forældreroller i dag – job, børn
 • Få det hele til at hænge sammen
 • Lola Jensen sætter Familien Danmarks hverdag på en humoristisk spids
 • Er forældrerollen i dag sikret? – Hvordan ”overlever” man forældrerollen?
 • Hvem bestemmer hjemme hos jer?
 • Model til at turde sætte omsorgsfulde rammer og give værdisætning videre til børnene
Lola Jensen foredrag

Job, familie, børn - at få det hele til at hænge sammen

Ofte bliver hverdagen i en børnefamilie stressende. Ikke kun derhjemme, men på arbejdspladsen. Nogle ting skal bare ordnes i hverdagen, men det behøver ikke være trist, træls og udmattende. Mød jeres hverdag med en mere positiv indstilling, så vil I opleve en fornyet glæde, både ved jeres arbejde med også i familien derhjemme. Det er dog noget, som man skal lære, og Lola giver jer de gode råd, så “næsten” hver dag, bliver en fantastisk dag.

I foredraget vil Lola komme ind på emner såsom:

 • Øget stress i hverdagen – hvor kommer den fra, hvordan kan den håndteres/mindskes?
 • Tænk hvis du kunne være den bedste del af dig selv hver dag
 • Tænk hvis du kunne møde det bedste i dine omgivelser hver dag
 • Tænk hvis hverdagens mål og ønsker stemte overens med handlingerne
 • Tænk hvis det kunne lykkes med større sammenhæng mellem job, familie og børn
 • Overblik, øget overskud og større familie- og arbejdsglæde
Lola Jensen foredrag

Foredrag til virksomheder

Alle virksomheder har ansatte, som er i forældrerollen. Alle virksomheder har ansatte, som bruger dialogen i det daglige arbejde. Børn er virksomhedens kommende ansatte, og øget forståelse og/eller overblik over situationen på hjemmefronten kan give større overskud på jobbet.

“Forkæl” de ansatte med en kursusdag eller kursustimer med Lola, der helt sikkert vil give latter, noget at tale om samt positiv afsmittende stemning flere dage/uger/måneder efter arrangementet.

Lola Jensen foredrag

Kunsten at tale til andre, så de bevarer lysten til at høre efter

I dette foredrag vil Lola give sine bedste tips og tricks til at tale til andre, så de bevarer lysten til at høre efter. I foredraget vil Lola komme ind på emner såsom:

 • At sælge de varme kartofler/den svære samtale
 • Egen personlige fremtoning i rollen som formidler
 • Kommunikation, tillid og åbenhed
 • Roller/rollefordeling – systemer og deres virkemidler
 • Egen begrænsning, hvor langt rækker mulighederne for at gå ind i problematikken?
 • Hvilke emner sker der oftest sammenstød omkring, og hvad er grunden hertil?
 • Hvordan tackles en evt. vrede hos den lyttende part?
 • Hvis ikke lytteren tager imod, hvordan kommer man så videre?
 • Ansvaret, hvor ligger det?
Lola Jensen foredrag

Parforholdets (u)muligheder med Børn

I dette underholdende og tankevækkende foredrag forsøger Lola Jensen sammen med Morten Resen at finde balancen mellem kærlighed & klapvogne – parforhold & pæremos – candle-light-middage og madpakker.

Det er er ikke altid en dans på roser, når familien forøges med børn. Så bliver parforholdet pludselig til en børnefamilie. Alt er forandret, og det som før kunne virke så simpelt, bliver svært. Måske føler mor ikke, at far forstår hende. Måske synes far, at mor skal slappe lidt af, fordi alt ikke behøver at være perfekt. Og så er der svigermor, der hele tiden kommer med gode råd.

I foredraget kan I nyde en morsom aften i selskab med Lola Jensen og studievært Morten Resen, der giver jer et kærligt spark bagi og en masse gode råd til at få parforholdet til at blomstre side om side med snotnæser, søvnmangel og våde flyverdragter. De taler blandt andet om, hvorfor fædre bare ikke altid gider at diskutere farven på pusletasken, hvorfor mødre med rander under øjnene og grød på blusen stadig kan være attraktive kvinder, hvordan I finder fælles balance mellem familiehygge i sofaen og parweekend uden unger, og ikke mindst: Hvorfor I skal huske at skrive sex i kalenderen – side om side med generalforsamlingen i grundejerforeningen.

Foredraget er opdelt i to halvdele, hvor der er god mulighed for at stille spørgsmål. Morten Resen lover at holde styr på Lolas talestrøm, så der rent faktisk også bliver tid til svar. Og så giver foredraget forhåbentlig tilhørerne nyt mod på tingene, for som de siger: “Gu kan vi så få den kærlighed til at overleve!”.

Lola Jensen foredrag

Behov for nedkøling af børns pandelapper?

Lola vil i dette foredrag og med udgangspunkt i sin bog, ”Må vi så få ro!”, på løftende og humoristisk, klar og vedkommende måde give et portræt af, hvordan børns pandelapper kan køre på “fuld knald”. Et fænomen, hvor børn er nødt til at optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse under voksende tidspres og mindre forudsigelighed. En overophedning af børnenes pandelapper kommer oftere og oftere til udtryk i form af følelsesmæssige udslag, øget temperament og tydelig stressfornemmelse. Hvor er det ”nedslagene” rammer børnenes pandelapper, hvordan virker det på børnene, og hvilke muligheder er der for omlægning af vilkårene, der hvor det skønnes nødvendigt?

Lola møder i sin hverdag som familievejleder en masse spændende mennesker og bekendtskaber, som har givet hende en erfaring med børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på en humoristisk måde. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på det med børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens på grund af travlhed og usikkerhed.

Referencer

Meget underholdende, berigende og udfordrende foredrag. Lola havde i den grad publikum med sig igennem hele foredraget.

Rasmus Elleby

Brønshøj Bibliotek

Super godt - der blev grinet en masse

Helle Rydhof

Halsnæs Kommune

Et virkelig godt oplæg. God kombination af fantastisk formidling, suveræn humor og lune, som betød, at alle gik beriget hjem, men også med et smil om munden, da hun på sin underfundige måde formåede at give os alle noget at tænke over.

Hans Myhrmann

Randers Realskole

Gode nye vinkler. Humor og alvor.

Janne Jakobsen

Alzheimerforeningen, region Syddanmark

Supergodt og fint målrettet vores behov.

Jette Panum

Kursusgruppen for De kommunale tandplejer i Region Nordjylland

Lola var fuldstændig fantastisk

Helle Friis

Rødvig Børnecenter

Det var et godt og lærerigt foredrag

Anette Drost Christensen

Børnebiksen børnehave

Meget inspirerende og morsomt foredrag, som vores forældre kun har positive tilbagemeldinger om. Vi var yderst tilfredse med igen at høre Lola.

Bjørn Vibholm

Thomas P. Hejles Fritidshjem

Det var så godt - Lola er super dygtig.

Pernille Løvenkrands, Personaleforeningen i Gentofte

DONG Energy Wind Power A/S

Vi var så imponeret og ekstremt underholdt. Lola Jensen overgik klart vores forventninger, der vel at mærke tilmed var ret så høje!

Anne

Institutionen Solstrålen

Foredraget med Lola var meget relevant for vores forældre. Det var levende leveret, budskaberne fremtræder tydeligt og serveret med en stor portion humor. Vi var meget tilfredse med at have Lola på besøg.

Bente Fogh

Mariagerfjord Dagpleje

Levende, sprudlende og nærværende foredragsholder!

Claus Toft

Foreningen for privat pasning Nordjylland

Rigtig godt foredrag hvor alle kunne se sig selv i rollerne. Sjovt og meget lærerigt.

Ingrid Brus

Huset Give

Lola Jensen var en stor oplevelse, hun satte hverdagen i spil og på sin humoristiske måde, fik vi lige et par spark over benet. Vi bestiller hende gerne igen en anden gang. Kan kun anbefales.

Anders J. Aagaard

Hjerm Landsbyordning

Hun var god til at formidle børnefamiliernes udfordring på en humoristisk måde og uden at være fordømmende.

Anette Philipsen

Dagplejen i Rødovre Kommune

Lola gav deltagerne stof til eftertanke, som blev formidlet på så underholdende vis, at de også vil kunne huske budskaberne længe. Lola var som sædvanligt topscorer i deltagernes evalueringer.

Birgit Stechmann

FOA

Spændende hverdagssituationer blev taget op også ift. samarbejdet mellem forældre og institution. Sjov og inspirerende.

Diana W. R. Jensen

BUF København

Foredraget var interessant, humoristisk og fangede forældrenes opmærksomhed.

Bianca Jefsen

Ulkebøl Skole

Lola havde publikum i sin hule hånd allerede fra start! Det er et humoristisk foredrag, hvor der også er plads til nogle stikpiller til forældrene. Vi kan virkelig anbefale, at man booker dette foredrag, hvis man vil have en fantastisk underholdende aften.

Benjamin Lannerö

Ago Events

Lola var fantastisk, sjov, alvorlig og talte lige ind i vor alles forældreskab.

Gia Hald Pedersen Uddberg

Farumsødal, dagtilbud

Det var et super foredrag at Lola Jensen.

Lisbeth Stegemejer

Avedøre Bibliotek og Kulturhus

Det var bare en kæmpe fornøjelse - en masse humor med vigtige og takevækkende budskaber.

Tina Birch

Dagplejen

Lola var fremragende i sin formidling og meget imødekommende og nærværende i øvrigt - store roser herfra for en inspirerende og sjov aften :-)

Árni Weihe

Nordenskov-Næsbjerg Skole

Helt igennem fantastisk, morsomt og underholdende foredrag som samtidigt var brugbart i vores arbejde.

Kirstine Thuesen

Mariagerfjord Kommunale Tandpleje

Et rigtigt fint og relevant foredrag, som blev justeret i forhold til målgruppen og antallet af deltagere.

Jeanne Andersen

Dagtilbud Midtby

Foredraget med Lola Jensen gik over al forventning. Hun er dragende og inddragende i sin måde at formidle de vigtige pointer som hun har ifm. de daglige udfordringer, som vi oplever både som familier og institution. Hun kommer ud med sit budskab med en god portion humor, som fik samtlige tilskuere til at grine over både det sagte og at det var muligt at se sig selv i fortællingerne. Vi takker Lola for en fantastisk aften, der ikke vil gå i glemme bogen

Majbrit Vick

Vængebo private Børnehus

Lola var meget forberedt til mødet. Hun havde jf. vores aftale ramt samtlige punkter, så vi var meget tilfredse med hendes præsentation/foredrag.

Sune Post

Tarm skole

Meget inspirerende og morsomt foredrag. Lola er virkelig god til at sætte billeder på situationerne der kan være svære og gav deltagerne stof til eftertanke. Det var meget lærerigt og givende. Tak for denne gang Lola :)

Sara Lisborg

Korsvejens Skole

Super relevant og godt udført:-)

Børnehuset Hyrdehøj

Børnehuset Hyrdehøj

Det var godt og levede helt op til aftalen.

Susan Pedersen

Greve Kommune

Super godt og underholdende foredrag, kan varmt anbefales.

Dorthe Jensen

ForeningenPprivate Dagplejere, Sjælland

Kun positive tilbagemeldinger. Super foredrag.

Laila Andersen

HE Midt

Vi havde en hyggelig og sjov aften, Lola er et frisk pust og er meget underholdende.

Louise Ørskov Olsen

Støtteforeningen for Lilleborg, den private børnehave

Meget flot og interessant foredrag. Lola er meget dygtig til at omstille sig og holdt et helt andet foredrag end det vi først havde booket hende til.

Danielle DiBiaso

Kirkerne i Vipperød
Uforpligtende forespørgsel på Lola Jensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Lola Jensen
Lola Jensen

5 ud af 5 stjerner

"Foredraget med Lola var meget relevant for vores forældre. Det var levende leveret, budskaberne fremtræder tydeligt og serveret med en stor portion humor. Vi var meget tilfredse med at have Lola på besøg."

Bente Fogh - Mariagerfjord Dagpleje Se alle referencer

Foredragsemner med Lola Jensen