Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Hentet af lyset: dødens mysterier og nærdødsoplevelser

Laura Engstrøm

Laura Engstrøm

Journalist og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Laura Engstrøm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Laura

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Med bestselleren “Hentet af Lyset” har forfatter Laura Engstrøm skrevet sig ind i bevidstheden på de mange læsere, der er interesseret i at høre om åndelige oplevelser omkring døden. For det er langt mere almindeligt, end vi vil være ved i vores kultur. I “Hentet af Lyset” skriver Laura Engstrøm også om interessant forskning, der fortæller, hvad døende oplever i den sidste tid. En viden, hun mener, alle bør kende til.

Et foredrag med Laura Engstrøm giver jer:

  • En mulighed for at høre om den seneste forskning i, hvad døende oplever i den sidste tid
  • Et nærværende, hjertevarmt og inspirerende foredrag om, hvorfor vi dør, som vi lever
  • Et indblik i nærdødsoplevelser

Hentet af Lyset – vi dør, som vi lever

Da Laura Engstrøm sidder på ved sin fars dødsleje, oplever hun noget besynderligt: Ud for hans ansigt glimter et lys, og kort efter ser hun omridset af hans afdøde bror. Blev han hentet af lyset og sin afdøde bror? Forundret over oplevelsen går hun på jagt efter et svar. Hun interviewer verdens førende forskere i dødslejefænomener og nærdødsoplevelser og konkluderer, at dødslejefænomener er almindelige – både for pårørende og for døende.

Siden 2014 er der kommet fem internationale undersøgelser, der fortæller noget om døendes sindstilstand. De viser, at over 80 procent af de døende får fortrøstningsfulde drømme og syn. Det er vigtig viden. For det fortæller os noget om, hvad der sker med sindet, lige før døden indtræffer. Undersøgelserne viser også, at det er i døden som i livet: I sidste ende handler det om kærlighed. Vi dør, som vi lever.

I foredraget vil I også høre om de mange beretninger fra pårørende, som Laura har hørt og modtaget i arbejdet med bogen. Der er interessante fællestræk: Ure, der går i stå. Radioer, der tænder af sig selv. Syn af døende og en fornemmelse af tilstedeværelse af de afdøde. Laura kommer også ind på forskningen i nærdødsoplevelser. Hvad nærdødsoplevelser skyldes, er endnu ikke klarlagt til fulde, men 10 procent af de patienter, der får hjertestop, får en nærdødsoplevelse. De er overbeviste om, at de har prøvet at dø. De fortæller, at det er ubeskriveligt smukt, og at vi kun kan glæde os til det.

Book Laura Engstrøm til et tankevækkende foredrag, og bliv klogere på dødens og nærdødsoplevelsers rige.

Se foredrag med Laura Engstrøm
Laura Engstrøm foredrag

Vi dør, som vi lever

En åndelig oplevelse på sin fars dødsleje, sendte journalist og forfatter, Laura Engstrøm på jagt efter et svar. Hvad var det lys, hun så ud for sin døende fars ansigt? Og hvorfor så hun sin afdøde onkel?

Laura Engstrøm nåede vidt omkring i sin research. Hun fandt indsamlinger af pårørendes beretninger af dødslejefænomener og forskning i, hvad døende oplever i den sidste tid.

Der er en lang række fællestræk med nærdødsoplevelser. Det store spørgsmål er: Kan det, fortælle os noget om døden, og hvad vi kan forvente, vi oplever den dag, vi udånder – eller vore kære dør?

Laura Engstrøm tager udgangspunkt i den nyeste forskning i, hvad døende oplever i den sidste tid. Undersøgelserne fortæller os noget om, hvordan vi kan forberede os på en god død, både som døende og pårørende. For det er i døden som i livet: I sidste ende handler det om kærlighed.

Laura Engstrøm video

Hentet af lyset

Se foredrag med Laura Engstrøm

Referencer

Hentet af Lyset – om dødslejefænomener og nærdødsoplevelser

“Hentet af lyset” handler om de umiddelbart uforklarlige oplevelser ved dødslejer. Og om at forberede og forlige sig med døden, både som døende og som pårørende. Da Laura Engstrøm sidder ved sin fars dødsleje, oplever hun noget besynderligt: Ud for hans ansigt glimter et lys, og kort efter ses omridset af hans afdøde bror. Er han kommet for at hente hendes far? Forundret over oplevelsen går hun på jagt efter et svar.

Hun interviewer verdens førende forskere i dødslejefænomener og nærdødsoplevelser og konkluderer, at dødslejefænomener er almindelige. Over 80 procent af døende får fortrøstningsfulde
drømme og syn. Det er vigtig viden. For det fortæller os, hvad der sker med sindet, lige før døden indtræffer.

Ved modtagelsen af Hentet af Lyset, kom Laura Engstrøm på forsiden af tre landsdækkende dagblade og har været interviewet til TV og radio, blandet andet Orientering på P1.

Stemmer af Sølv – mit møde med en magisk virkelighed

“Stemmer af Sølv” En selvbiografisk erindringsfortælling om et overraskende møde medåndelighed.

Det er også en historie om, hvad der kan ske med ens virkelighedsopfattelse, når man begynder at meditere. Om at kunne mærke mere, end hvad man umiddelbart kan se. Og om at blive lært op af en spirituel lærer, der ender med at bruge sine særlige evner til at manipulere med.

Om “Stemmer af Sølv”, skrev Weekendavisen: ”Fungerer som en spændingsroman.”

 

Uforpligtende forespørgsel på Laura Engstrøm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Laura Engstrøm