Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Colding-Jørgensen

Få et nyt syn på fastgroede vaner og lær at flytte adfærd hos medarbejdere, brugere og borgere.

Anders Colding-Jørgensen

Anders Colding-Jørgensen

Anders Colding-Jørgensen er en af de skarpeste formidlere, når det gælder psykologi og adfærd. Han vil ændre jeres syn på vaner og lære jer at skabe forandringer – både fagligt og personligt.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Det er et af de bedste foredrag, jeg nogensinde har booket. Anders er overrumplende inspirerende! Evalueringerne var helt i top. Formidlingsteknisk er Anders meget dygtig, underholdende og god til at holde tempoet højt hele tiden."

Maria Hunosøe - Udvikling Fyn Se alle referencer

Et fordrag med Anders Colding-Jørgensen giver jer:

 • Et helt nyt syn på vaner og adfærd, I kan gå direkte ud og bruge bagefter.
 • Det skud energi, som løfter en lang fagdag eller konference sidst på dagen.
 • Klare og tankevækkende pointer, baseret på forskning og leveret med timing og humor.
Uforpligtende forespørgsel på Anders Colding-Jørgensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Anders Colding-Jørgensen er forfatter, adfærdspsykolog og en meget erfaren og efterspurgt foredragsholder. Med sine skarpe, sjove og logiske foredrag om vaner, adfærd og forandringer, kan han flytte et publikum så de kan gå direkte ud og bruge deres nye viden bagefter. Anders er blandt andet vært på podcasten Vaneinstituttet og psykolog i firmaet Mindhouse, hvor han hjælper organisationer med at ”knække vanekoden” og få skabt helt nye samtaler om vaner, adfærd og forandring.

Anders favner bredt som formidler: Han har undervist på Københavns Universitet, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og for private udbydere som f.eks. Børsen Uddannelse. Han har holdt oplæg for store koncerner som Novo Nordisk, Nordea og HP – og (med lige så stort engagement) for 7 pensionister på et bibliotek i provinsen. Han bliver også hyppigt brugt som adfærdspsykologisk ekspert i aviser, radio og tv.

Et fordrag med Anders Colding-Jørgensen giver jer:

 • Et helt nyt syn på vaner og adfærd, I kan gå direkte ud og bruge bagefter.
 • Det skud energi, som løfter en lang fagdag eller konference sidst på dagen.
 • Klare og tankevækkende pointer, baseret på forskning og leveret med timing og humor.

I mere end 10 år har Anders arbejdet – og udviklet sig – som professionel foredragsholder og lært titusindvis af mennesker at forstå deres egne vaner bedre. Han får høje evalueringer og tager ethvert job 100% seriøst, hvad enten målgruppen er en stor konference, en gruppe ledere eller en forældreaften på en folkeskole. Han er kendt for at kunne gøre svært stof vedkommende og tilgængeligt – og ikke mindst for at kunne få et helt gymnasium til at være stille og høre efter.

Anders er forfatter og hans seneste bog udkom på Gyldendal og hedder ”Hov, et egern!”. Her vender han vores forestilling om digitale vaner på hovedet. Bogen fik bl.a. 5 stjerner i Børsen og mange rosende omtaler. I dag skriver han på sin næste bog om at lære at tale ”vanesprog” og skabe blivende forandringer. Han driver også Vaneklinikken, hvor han hjælper mennesker med at forandre deres vaner og få en adfærd de er mere tilfredse med.

Med Anders får I en foredragsholder der brænder igennem og et foredrag der altid bliver fintunet til jeres publikum og kan inddrage specifikke cases eller problemer, som er højaktuelle for jer.

Se foredrag med Anders Colding-Jørgensen
Anders Colding-Jørgensen foredrag

Giv dine medarbejdere en (kærlig) hånd med deres vaner

Forkæl din kolleger eller medarbejdere med en lille mental opgradering i hverdagen. Vaner er en helt integreret del af hverdagen for os alle og ingen kan klare sig uden. Men mange af os kæmper med uønskede vaner, som står i vejen for det gode liv – både på arbejdet og i fritiden.

Om ens vaner handler om slik, spisning eller alkohol eller relationen til kollegerne og arbejdsopgaverne, kan næsten alle have godt af at lære mere om hvordan man selv fungerer. Dette foredrag er da også fyldt at aha-oplevelser og forklaringer på hverdagens adfærdsfænomener.

Foredraget giver tilhørerne en øget vanebevidsthed og nogle gode værktøjer til at håndtere vaner i hverdagen. Og så handler det jo om dine medarbejderes yndlingsemne – dem selv.

Foredraget er til dig der vil:

 • Forkæle medarbejderne med noget spændende, de selv kan bruge
 • Give medarbejdere og kolleger en mental opgradering
 • Bidrage til større trivsel og bedre arbejdsmiljø

 

Det kan sættes god tid af til spørgsmål og svar og det plejer at være en rigtigt populær del af foredraget.

Anders Colding-Jørgensen

Arbejder I med vaner professionelt? Få fyldt værktøjskassen op

Kender du det at I har samtaler med borgere/klienter eller patienter og støder på vaner I gerne vil ændre. Men at I mangler et sprog og nogle gode begreber til at tale om vanerne med? Vaner er en del af den professionelle hverdag, for rigtigt mange – på det sociale og pædagogiske område og på sundhedsområdet. Men alt for mange dygtige professionelle mangler netop værktøjer til at have en professionel samtale om vaner.

Dette foredrag er målrette jer der sidder med professionelle samtaler. I lærer adfærdspsykolog og får praktiske vanegreb, I kan gå ud og bruge med det samme.

Foredraget lærer jer:

 • En metode til at håndtere vaner
 • Hvordan man får stillet skarpt på en vane
 • Hvordan man har en fokuseret samtale om vaner
 • Hvordan man lærer sine borgere/klienter/patienter at håndtere deres vaner

 

Foredraget bruger skarpe begreber der er lette at huske bagefter og er især velegnet til temadage eller personaledage. Det kan kombineres med øvelser eller workshops.

Anders Colding-Jørgensen foredrag

Vanerejsen: Lær metoden der bryder en uønsket vane

Dårlige vaner findes ikke – for alle vaner har et formål. Men nogle vaner er uønskede i vores liv og derfor giver det bedre livskvalitet at kunne bryde dem. Desværre ved mange af os alt for lidt om vores egne vaner. Derfor prøver vi for eksempel at beordre vores vaner væk eller vi sætter regler og
forbud op for os selv, mens vi bruger enorme mentale ressourcer på at tænke på vaner og have en masse indre dialog.

Dette foredrag er til et publikum der kæmper med vaner og vil forstå hvad der sker i dem. Gennem en 10-trins vanerejse, lærer deltagerne at forstå sig selv, slukke for den indre støj og vælge en enkelt vane at arbejde videre med. Systematisk og fokuseret. Oplægget handler om bedre vanestrategier og større vanebevidsthed. Det sætter ord på de følelser der følger med vanerne og anerkender at det kan være svært – men ikke umuligt – at ændre dem. Det er et foredrag der vil forandre.

Foredraget giver deltagerne:

 • En større vanebevidsthed og bedre vanestrategier
 • En 10 trins metode til at bryde en vane
 • Mulighed for spørgsmål bagefter (også 1 til 1)
 • En reminder-plakat til køleskabet

 

Foredraget kan tilpasses jeres særlige situation og kombineres med workshops med personale og
individuel vanecoaching.

Anders Colding-Jørgensen foredrag

Blev strategierne (heller) ikke omsat til adfærd denne gang?

Kender du det: I har kæmpet jer igennem strategiseminarer og brainstormet og forhandlet. De vigtige interessenter er blevet hørt og den nye strategi er blevet færdig og skrevet ned – alle er enige. Nu bliver den færdige strategi så præsenteret for medarbejderne ved en fælles begivenhed og sendt ud til alle i en lækker produktion.

Men derefter er det som om der ikke sker mere. Mange virksomheder har nemlig rigtigt godt styr på at udvikle strategier, men tror derefter at det er tilstrækkeligt at formidle disse strategier til medarbejderne og resten af organisationen. At viden vil føre til en ændret adfærd. Men det virker desværre ikke ret tit. Ikke fordi strategierne fejler noget, men strategier handler om de store linjer (det skal de jo), mens medarbejdernes hverdag består af en masse små vaner, som ikke lader sig ændre fordi der kommer nye ambitiøse visioner for fremtiden. For at lykkes, skal der skabes en forbindelse mellem de abstrakte strategier og de helt konkrete vaner. Og det kan dette foredrag sætte i gang.

Ved at investere i dette foredrag, kan I:

 • Lære om vanepsykologi og forandring
 • Give jeres næste strategi større sandsynlighed for at blive omsat til adfærd
 • Forstå forskellen på langsigtede mål og vaner
 • Lære hvordan I taler om strategiske mål på ”vanesprog”

Oplægget kan kombineres med en workshop og inddrage jeres helt konkrete strategi.

Anders Colding-Jørgensen foredrag

”Forelæsning light”: Dyk ned i psykologien bag vores vaner

Her er oplægget til jer der gerne vil vide mere om vaneteori og den psykologi der er involveret når vaner dannes og påvirker vores adfærd. Foredraget er en ”forelæsning-light” og derfor velegnet til gymnasier, studerende eller til at være det teoretiske islæt på medarbejdernes faglige dag.
Foredraget giver en let forståelig indføring i mentale processer, læring, vaneimpulser og hvad formålet med vores vaner egentlig er.

I lærer også hvorfor vaner opleves som ubevidste og hvorfor det er så svært at gøre det rigtige, selvom vi ved hvad det rigtige er. Vi kommer også en tur forbi hjerneprocesser og ser på den frontale cortex og vanecentret og det konstante samspil mellem vores fornuft og vores vaner. Foredraget kan tilpasses jeres niveau og kræver ingen særlige forudsætninger

Foredraget giver jer:

 • Spændende viden om psykologi – skarpt formidlet
 • Et teoretisk løft og basal viden om vaneteori
 • Et sikkert hit på en faglig dag eller en temadag
Anders Colding-Jørgensen foredrag

Mental sundhedsdag - Sæt fokus på vaner og mental sundhed

Dine kolleger er mere end medarbejdere. Mental sundhed er en meget vigtig del af trivslen på arbejdspladsen – men den er også vigtig, når man ser på det hele menneske. Derfor vælger mange virksomheder at sætte fokus på mental sundhed. Dette foredrag hjælper jer med at tage ansvar for den mentale sundhed, ved at give medarbejderne nogle værktøjer til at arbejde med deres uønskede vaner. Foredraget giver en introduktion til en vanerejse, som man derefter kan fortsætte på den gratis podcast, Vaneinstituttet.

Foredraget er til dig der vil:

 • Holde mental sundhedsdag og eventuelt søge de 10.000 i tilskud. Læs mere på https://www.danmarksmentalesundhedsdag.dk/
 • Yde omsorg for dine kolleger – også uden for arbejdstiden.
 • Give en særlig håndsrækning til medarbejdere der trænger

Der kan sættes god tid af til spørgsmål og svar og det plejer at være en rigtigt populær del af foredraget.

Referencer

Super professionel.

Bruno Bisiani

Novo Nordisk A/S

Anders Colding-Jørgensen gjorde et fantastisk indtryk med et inspirerende indlæg og blev rost af alle deltagere på generalforsamlingen. De bedste anbefalinger herfra :).

Tinna Malmborg

Morsø Erhvervsråd

Det er et af de bedste foredrag, jeg nogensinde har booket. Anders er overrumplende inspirerende! Evalueringerne var helt i top. Formidlingsteknisk er Anders meget dygtig, underholdende og god til at holde tempoet højt hele tiden.

Maria Hunosøe

Udvikling Fyn

Anders' foredrag var super godt og tankevækkende. Der har været en stor og meget positiv respons fra eleverne. 1000 tak for din indsats.

Christian Pallesen

Morsø Gymnasium

Folk var MEGET glade for Anders Colding-Jørgensens oplæg, og der var enighed om, at det så absolut havde været dagens højdepunkt. Ord som “sociale majskorn” og “AFK” blev brugt og grinet af under middagen. Indholdet ramte præcis plet, og Anders fik lavet en “tilpas forstyrrelse” i forhold til gruppen. Derudover var engagementet og “flowet” i fremlæggelsen virkelig god. Jeg har kun roser at give Anders og kan give min varme anbefaling af ham som oplægsholder.

Nanna Munk

DANSK IT’s VIP-netværk for IT-chefer

Anders er både skarp og fagligt dygtig. Han leverede netop det inspirerende foredrag, som vi havde bestilt til vores netværksdag. Indhold og eksempler var vinklet i forhold til målgruppen og timingen upåklagelig. Jeg anbefaler gerne Anders til andre.

Søren Byriel

Netdesign

I evalueringsskemaerne fra deltagerne har Anders fået topkarakterer. Og tilbagemeldingerne in persona er super positive! Endnu engang tak til Anders for engagement og fordi, han ville dele sin viden med os.

Marianne Fuglsang Welling

Dansk Kommunikationsforening

Virkelighedsnært og brugbart - med gode eksempler.

Anna Kirstine Varst

Regionspsykiatrien Horsens

Hov, et egern!

HOV, ET EGERN! er en selvhjælpsbog til dig, der gerne vil have bedre styr på din digitale tjekkeadfærd. Det er også en bog helt uden skærmskyld og løftede pegefingre. I stedet giver cand.psych. Anders Colding-Jørgensen en spændende indføring i psykologien bag vores tjekkeri af skærme. Debatterende og kritisk kaster han samtidig et blik på tidens populære forklaringer om dopamin, FOMO og de sociale mediers algoritmer. Bogen bygger på psykologisk forskning og et indgående kendskab til sociale medier. Med begreber som tjekkekarrusellen, X Factor-effekten og det åbne feedbackloop får du originale begreber til at forstå din egen digitale tjekkeadfærd (hvis du har sådan én) – og konkrete ideer til at ændre den.

Uforpligtende forespørgsel på Anders Colding-Jørgensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Anders Colding-Jørgensen
Anders Colding-Jørgensen

5 ud af 5 stjerner

"Det er et af de bedste foredrag, jeg nogensinde har booket. Anders er overrumplende inspirerende! Evalueringerne var helt i top. Formidlingsteknisk er Anders meget dygtig, underholdende og god til at holde tempoet højt hele tiden."

Maria Hunosøe - Udvikling Fyn Se alle referencer

Foredragsemner med Anders Colding-Jørgensen