Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Anders Colding-Jørgensen

Adfærdspsykolog og forfatter

Er I også trætte af at blive skældt ud for jeres brug af sociale medier? Anders Colding-Jørgensen kan lære jer om psykologien bag jeres digitale tjekkevaner – helt uden løftede pegefingre. Han tager tidens populære teorier om medieadfærd under kærlig og kritisk behandling og kommer med alternativer, I rent faktisk kan bruge. Og så er han en sjov og knivspark formidler. Book et foredrag I ikke har hørt før og giv tilhørerne værktøjer til forandring.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Anders Colding-Jørgensen er en sikker og erfaren foredragsholder med 10 års erfaring som formidler på virksomheder, skoler, gymnasier og ved konferencer. Han kan fange både 10 og 1000 deltagere og er en flittigt brugt ekspert i radio, TV og aviser herhjemme. Han har f.eks.optrådt på BBC og i Washington Post og New York Times. Anders har både humor og et højt energiniveau og bliver derfor ofte brugt til at åbne eller lukke store konferencer, hvor der både skal viden og et boost til.

Et fordrag med Anders Colding-Jørgensen giver dig:

 • Spændende og opdateret psykologisk viden, formidlet med høj underholdningsværdi.
 • Originale foredrag, dit publikum ikke har hørt før. Fulde af mentale figurer, I kan bruge og huske bagefter.
 • En psykologisk indsigt i jeres egen digitale adfærd – og gode idéer til at ændre den.

Du har nu mulighed for at booke hele Danmarks digitale adfærdspsykolog, som kan afdække den psykologi, der ligger bag, når jeres medarbejdere eller elever for eksempel tjekker mobiltelefonen over hundrede gange om dagen. Anders hjælper jer med at tage ansvar for jeres egen digitale tjekkeadfærd, i stedet for at skyde skylden på dopamin eller de sociale mediers algoritmer.

”Nu er jeg blevet skammet ud for min brug af mobilen og de sociale medier og kaldt dopaminjunkie – men hvad kan jeg egentlig gøre ved det?”.  Anders forsøger at besvare spørgsmålet igennem både egne bøger og foredrag og er topkvalificeret til at fortælle om vores digitale tjekkeadfærd. Han har en kandidatgrad i psykologi og har beskæftiget sig med vores digitale liv i mere end 20 år. Han har også været associeret partner på Instituttet for Fremtidsforskning, ekstern lektor på IT Universitetet og undervist Danmarks kommende psykologer på psykologistudiet på Københavns Universitet.

Som konsulent har han desuden arbejdet indgående med psykologien bag kommunikation på sociale medier og kender derfor de virkemidler, som medievirksomhederne bruger for at friste dig og tiltrække sig opmærksomhed. Endelig har han været webprogrammør og er iværksætteren bag flere digitale tjenester. Han kan derfor også fortælle om begreber som ‘kunstig intelligens’ på en måde, så alle kan forstå det.

  Anders Colding-Jørgensen foredrag

  Et foredrag I ikke har hørt før – om psykologi og sociale medier

  • Forstå jeres digitale tjekkevaner og gør noget ved dem!
  • Et foredrag fri for skyld og skam og løftede pegefingre. I stedet får I viden og værktøjer.
  • En psykologisk øjenåbner, som går bag om tidens floskler som f.eks. ”dopamin-junkier” og FOMO og kommer med viden om adfærd og gode ideer til at ændre den.
  • Foredraget giver helt konkrete råd til at begynde at ændre jeres digitale vaner – og ikke bare jeres adfærd.
  • Lær om ”det åbne feedback loop”, ”tjekkekarrusellen” eller ”X Factor-effekten”, og bliv bedre til at genkende og forstå jeres egen adfærd.
  • Husk, at de virksomheder, som lever af opmærksomhed, godt ved, hvordan brugernes vaner og tjekkeadfærd fungerer – er det ikke kun rimeligt, at jeres medarbejdere, konferencedeltagere eller studerende også får deres forståelse opgraderet?

  Anders Colding-Jørgensen foredrag

  Forstå shitstorme og din egen indre online-psykopat

  • Har du også spekuleret på, hvem det er, der skriver alle de ubehagelige og stødende kommentarer og opslag på de sociale medier?
  • Sandheden er, at det ofte er helt almindelige mennesker, som blot er blevet vrede, har oplevet noget, de finder stærkt uretfærdigt, og som reagerer spontant.
  • Vi kan alle komme til at fremstå som internetpsykopater, som pludselig får skrevet noget, som sårer andre, og som vi fortryder bagefter. Og hvis rigtig mange gør det, har vi pludselig en #shitstorm.
  • Book et foredrag om digital dannelse i den offentlige debat, og få et indblik i psykologien bag digitale shitstorme.
  • Hør historien om dengang Anders kørte et Facebook-forsøg sammen med sine studerende på Københavns Universitet, som kom til at starte en shitstorm imod Københavns Kommune og efterfølgende gik viralt og endte i Washington Post og New York Times.

  Anders Colding-Jørgensen foredrag

  Behøver samfundet virkelig at være smartere?

  • FREMTIDEN ER DIGITAL! Det ved enhver, for det går vi alle sammen og fortæller hinanden. Men er det virkelig en naturlov, eller kan man godt se kritisk på tidens digitaliseringstrang?
  • Et foredrag der sætter kød og gode argumenter på digitaliseringskritik. Det er især velegnet til firmaer og organisationer, der oplever et konstant pres for at ”digitalisere”, uden nogen helt kan forklare hvorfor.
  • Digitalisering er ikke en tsunami, som venter forude. Digitaliseringen af samfundet har været i gang i mere end 60 år. Måske skal vi holde op med at tale om computere, som om de var religiøse kultobjekter.
  • Kunstig intelligens er ikke intelligens. Det er blot en anden måde at programmere en computer på. Få et 5 minutters crash-kursus, og lær at sige ”machine learning”.
  • Smarte løsninger tilbyder, at vi ikke behøver at bevæge os, tale sammen eller at tænke selv. Men er det i virkeligheden godt for os? Eller skal vi måske begynde at gøre verden lidt mindre smart nogle steder?
  • Måske vi skal begynde at omfavne lidt flere analoge teknologier – ikke som en nostalgisk tilbagevenden – men blot fordi de somme tider bare er sjovere.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Anders Colding-Jørgensen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Anders Colding-Jørgensen

Foredragsemner med Anders Colding-Jørgensen