Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Mads Steffensen
Mads Steffensen

Mads Steffensen

Radiovært, tv-vært, moderator og ordstyrer

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mads Steffensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Med sine mange år i front for diverse populære DR formater og sit nærvær, folkelighed og popularitet er journalist og tv- og radiovært Mads Steffensen noget af det tætteste vi kommer på folkeeje i Danmark. Fælles for programmerne med Mads Steffensen i værtsrollen er deres popularitet og evne til at samle danskerne, ikke mindst radioprogrammet Mads og Monopolet, der ugentlig har over 1 million lyttere og hvis podcast er den mest lyttede af danskerne.

Mads Steffensen blev uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997. I mange år har han været et af DR’s flagskibe og været vært på en lang række meget populære tv-programmer som Kender du Typen, Alle mod en, Aftenshowet, Her er dit liv, Kongerigets Klogeste, Danmarks Indsamlingen og mange flere. Allermest kendt er han for Mads og Monopolet, et koncept han selv er ophavsmand til, og som i snart 18 år har samlet danskerne ved radioen uge efter uge, og givet os en fælles referenceramme og et fælles sprog.

Igennem sin karriere har han modtaget flere priser for sin værtsrolle, heriblandt Radioprisen, Ekstra Bladets pris, Den Gyldne Mikrofon, for Mads og Monopolet, en Zulu Award og DR’s Kryger-prisen.

De bedste citater fra Mads og Monopolet programmerne er samlet i tre bøger. Derudover er Mads Steffensen forfatter til børnebogen og actioneventyret ”Drengene fra Bataljon 6-46.

Mads Steffensens ligefremme og ubesværede stil, og hans evne til at tale i øjenhøjde til sit publikum uanset, hvem han står over for, gør ham til en særdeles attraktiv konferencer og en fremragende ordstyrer til en paneldebat.

Se foredrag med Mads Steffensen
Event med Mads Steffensen

Debatpanel

Med Mads Steffensen i spidsen kan jeres virksomhed få ham ud og styre en debat, hvor I selv sammensætter panelet. Det kan bestå af virksomhedens ansatte, leverandører, kunder eller andre eksterne.

Mads Steffensen stiller alle de gode kritiske spørgsmål, der sætter gang i debatten, hvor han kærligt prikker til folk og altid med et glimt i øjet. Indholdet tilrettelægges med Mads Steffensen på et formøde inden jeres arrangement.

Event med Mads Steffensen

Konferencier og moderator

Med Mads Steffensen i værtsrollen til jeres arrangement er I sikret den gode stemning. Mads styrer jer skarpt og professionelt igennem dagen.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Mads Steffensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mads Steffensen