Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Kom med bag kulisserne på seer- og lytterhit

Mads Steffensen

Foto: Anine-Petrea Lindvig

Mads Steffensen

TV-vært og podcast-vært.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mads Steffensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Med sine mange år i front for diverse populære DR formater og sit nærvær, folkelighed og popularitet er journalist og tv- og radiovært Mads Steffensen noget af det tætteste vi kommer på folkeeje i Danmark. Fælles for de programmer, hvor Mads Steffensen har indtaget rollen som vært, er at de er præget gennemslagskraft og en evne til at forene danskerne, især i det populære radioprogram “Mads og Monopolet”, der med over 1 million ugentlige lyttere har cementeret sin position som danskernes mest lyttede podcast.

Et foredrag med Mads Steffensen giver jer:

  • Indsigt i skiftet fra traditionel radio til podcasting
  • Bagom de ikoniske dilemmaer fra “Mads & Monopolet”
  • Sjove anekdoter fra livet bag kameraet på “Kender Du Typen?”

Nærvær, humor og et enestående værtskab

Mads blev uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997. I mange år har han været et af DR’s flagskibe og været vært på en lang række meget populære tv-programmer som: “Kender du Typen”, “Alle mod en”, “Aftenshowet”, “Her er dit liv”, “Kongerigets Klogeste”, “Danmarks Indsamlingen” og mange flere. Allermest kendt er han for “Mads og Monopolet”, et koncept han selv er ophavsmand til, og som i knap 18 år har samlet danskerne ved radioen uge efter uge, og givet os en fælles referenceramme og et fælles sprog.

Igennem sin karriere har han modtaget flere priser for sin værtsrolle, heriblandt: Radioprisen, Ekstra Bladets pris, Den Gyldne Mikrofon, for Mads og Monopolet, en Zulu Award og DR’s Kryger-prisen.

De bedste citater fra “Mads og Monopolet” programmerne er samlet i fire bøger. Derudover er Mads Steffensen forfatter til børnebogen og actioneventyret ”Drengene fra Bataljon 6-46″.

Book og oplev Mads Steffensens ligefremme og ubesværede stil, og hans evne til at tale i øjenhøjde til sit publikum uanset, hvem han står over for, hvilket gør ham til en særdeles attraktiv konferencer og en fremragende ordstyrer til en paneldebat.

Se foredrag med Mads Steffensen
Foredrag Mads Steffensen

Et aldeles fremragende foredrag

Mads Steffensen fortæller om, hvorfor han forlod moderskibet DR og nogle af landets største programmer, for i stedet at lave podcasten Mads og A-holdet på den noget mindre platform Podimo. Han tager dig med på en minderig tur gennem “Mads & Monopolets” 17-årige historie og bag nogle af de bedste, skøreste, mest rørende og sjoveste dilemmaer fra radioprogrammet.
“Mads & Monopolet” blev landets største radioprogram med over en million lyttere. Der er højt til loftet, og der bliver skudt til højre og venstre og mest efter en, der hedder Preben. Hør historier om panelet, dilemmaer der har sat sig fast og om hvorfor programmet har fat i folket.

Det var selvfølgelig ikke en del af en langsigtet plan, at han skulle havne i hverken radio eller tv. Men af vildveje og omveje og en lille tilfældighed gik det sådan. Få historien om hvordan en noget ufokuseret fest-papegøje fra Jomfru Ane Gade endte med at blive en dedikeret og populær studievært på DR.

Som vært på livsstilsprogrammet “Kender Du Typen?” har han været i hundredvis af hjem rundt om i Danmark sammen med dygtige Anne Glad og Flemming Møldrup.
Hør historier om hvad der sker, når kameraet er slukket.

Det bliver et aldeles fremragende foredrag.

Mads Steffensen foredrag

Debatpanel

Med Mads Steffensen i spidsen kan jeres virksomhed få ham ud og styre en debat, hvor I selv sammensætter panelet. Det kan bestå af virksomhedens ansatte, leverandører, kunder eller andre eksterne.

Mads Steffensen stiller alle de gode kritiske spørgsmål, der sætter gang i debatten, hvor han kærligt prikker til folk og altid med et glimt i øjet. Indholdet tilrettelægges med Mads Steffensen på et formøde inden jeres arrangement.

Mads Steffensen foredrag

Konferencier og moderator

Med Mads Steffensen i værtsrollen til jeres arrangement er I sikret den gode stemning. Mads styrer jer skarpt og professionelt igennem dagen.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Mads Steffensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mads Steffensen