Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Bliv klogere på, hvordan tydelig kommunikation kan styrke samarbejdet og arbejdsglæden

Jeppe Christoffersen

Jeppe Christoffersen

Skuespiller, underviser, performance-coach og kandidat i pædagogisk psykologi.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

I forbindelse med en intern workshop om narrativer i Politiets HR-afdeling, havde vi stor fornøjelse af Jeppe Christoffersens afsluttende oplæg om narrativers betydning for kommunikation og personlig udvikling. Jeppe formår at skabe et trygt, humoristisk og indsigtsfuldt læringsrum. Vi fik nye vinkler på vores viden om narrativer, og flere af os bruger stadig nogle af de sjoveste pointer fra eftermiddagens øvelser.

Mette Lønsted, Rigspolitiet Se alle referencer

Et foredrag med Jeppe Christoffersen giver jer:

 • Indsigt i, hvordan tydelig kommunikation kan styrke samarbejdet og arbejdsglæden
 • Konkrete øvelser, der er nemme at afprøve og implementere i en travl hverdag
 • Et trygt og humørfyldt forum, hvor der er plads til at lære nyt
Uforpligtende forespørgsel på Jeppe Christoffersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jeppe

Lecture icon

Foredrag

Course icon

Kurser

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Jeppe Christoffersen har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi og er dertil skuespiller, performance-coach og proceskonsulent, hvilket man tydeligt mærker i hans foredrag. Med udgangspunkt i nøgleordene kommunikation, trivsel, arbejdsglæde og kollegaskab fokuserer han på alt det, der kan styrke vores samarbejde og den enkeltes lyst til at være en del af flokken – leder såvel som medarbejder.

Et foredrag med Jeppe Christoffersen giver jer:

 • Indsigt i, hvordan tydelig kommunikation kan styrke samarbejdet og arbejdsglæden
 • Konkrete øvelser, der er nemme at afprøve og implementere i en travl hverdag
 • Et trygt og humørfyldt forum, hvor der er plads til at lære nyt

Kommunikationsforedrag eller workshop med fokus på trivsel og arbejdsglæde

Jeppe har over 20 års erfaring med erhvervsskuespil – en skuespilform, hvor ledere eller medarbejdere afprøver virkelige kommunikationsproblematikker i et situationsspil. Dertil har Jeppe i en lang årrække været improvisationslærer hos ’Det Danske Filmskuespillerakademi’, hvor han underviste i filmisk improvisation og karakterarbejde. Siden 2015 har han været fast underviser i public speaking hos Sofia Manning.

Jeppes foredrag er fyldt med humor, interaktion og konkrete øvelser, der er nemme at afprøve og implementere i en travl hverdag. Jeppe tror på, at vores mulighed for at udvikle os ligger i den kasse, som vi har sværest ved at åbne, og at vi udvikler os mest, når vi udfordrer det, vi har mest modstand på at gøre.

Book Jeppe, hvis I som mange andre arbejdspladser dagligt møder udfordringer og misforståelser på kommunikationsfronten. Foredragene henvender sig til alle typer af brancher, og giver konkrete værktøjer til blandt andet at bruge skuespil til at tackle dagligdagens kommunikationsudfordringer. I kan også blive klogere på, hvorfor god trivsel på arbejdspladsen er noget, alle har et ansvar for.

Se foredrag med Jeppe Christoffersen
Jeppe Christoffersen foredrag

Du har hovedrollen for din egen og andres trivsel

Med Jeppes foredrag vil I opleve, hvor meget jeres personlige indstilling kan forandre for arbejdspladsen i relation til arbejdsglæde og kommunikation.

Når mennesker er sammen på en arbejdsplads, undgår man næppe, at der opstår tvivl og misforståelser. Heldigvis kan der gøres meget for at minimere disse og derved at styrke arbejdsglæden hos den enkelte medarbejder. Glade medarbejdere og teams performer bedre, og vejen til større trivsel kommer via tydelig kommunikation, hvor du kan sige, hvad du mener og forstå, hvad andre siger.

Foredraget viser, hvordan alle kan tage ansvar for at være en god kollega. Hvordan man hensigtsmæssigt renser luften, siger fra, giver konstruktiv feedback og i det hele taget taler ordentligt, så den interne kommunikation bliver styrket og glæden ved at møde på arbejde øges.

Jeppes foredrag er fyldt med humor, interaktion og konkrete øvelser. De er nemme at afprøve og implementere i en travl hverdag.

Jeppe Christoffersen workshop/kursusdag

Samtaler i praksis - lær at mestre den svære samtale

Skuespiller Jeppe Christoffersen er aktuel med en ny interaktiv workshop under overskriften ”Samtaler i praksis”, hvor han sammen med jeres deltagere stiller skarpt på at mestre de svære samtaler, eksempelvis den kritiske samtale, lønsamtalen, den personlige samtale, MeToo-samtalen, opsigelsen, afskedigelsen eller en anden svær samtale.

Indhold på dagen
I workshoppen har Jeppe Christoffersen valgt de bedste teknikker og værktøjer, han har i sin omfangsrige værktøjskasse som skuespiller, performance coach, personaletræner, konsulent og som praktisk udøvende mentor og coach for både ledere og medarbejdere.

Jeppe Christoffersen sætter jer i stand til at tackle de svære samtaler med større overskud og professionalisme. Sammen udvikler vi på forberedelsen til en samtale, som nemt kan tynge flere uger i forvejen – særligt hvis vi har en negativ tilgang til den samtale, vi står overfor. Vi træner i fællesskab grundigt på gennemførelsen af samtalen og efterfølgende, hvordan I med fordel kan evaluere denne.

Hovedtemaer på dagen kan være:

 • Eksempler på virkelighedsnære cases: Hvordan kan de blive løst i en overbevisende, tryg og reflekterende ramme?
 • Forberedelse, gennemførelse og evaluering af den svære samtale
 • Få træning og feedback på afprøvningen af de lærte øvelser og teknikker

Efter workshoppen vil jeres deltagere stå med en solid forståelse for, hvordan de via de lærte teknikker vil kunne gennemføre komplekse samtaler med større indsigt og opnå en større personlig og relationel succes med de svære samtaler.

Tilpasning til jeres behov
Måske har I brug for specifik træning i forhold til nogle særegne samtaler/temaer. I så fald aftaler I dette med Jeppe Christoffersen på forhånd. Det kan være, at I er parkeringsvagter, betjente, præster, socialrådgivere, sygeplejersker, social og sundhedshjælpere eller andet, hvor I oplever specifikke samtaler med borgere, pårørende eller ansatte, som fylder meget hos jer.

I det tilfælde at I er mange deltagere eller har et specifikt behov, vil det være en mulighed for Jeppe Christoffersen at medbringe en eller flere skuespillerkollegaer. Det kan bidrage til en underholdende og autentisk oplevelse og ekstra mulighed for at træne de scenarier, der er realistiske og har afsæt i jeres virkelighed.

Workshoppen kan afholdes i formaterne:
3-4 timers workshop
6-7 timers temadag/kursusdag med ekstra fokus på at træne de lærte teknikker

Jeppe Christoffersen workshop/kursusdag

Talens kraft: mestring af præsentationsteknik

 • Står I over for en afgørende tale, hvor I ønsker at gøre en markant indvirkning?
 • Har I behov for at styrke jeres evne til at engagere et publikum med jeres budskaber?
 • Føler I en indre trang til at udtrykke jer mere kraftfuldt, men hindres af frygtens greb?

 

Så er det nu tid til at tage skridtet og deltage i en dynamisk workshop om præsentationsteknik med den erfarne facilitator, Jeppe Christoffersen.

Jeppe Christoffersen er en erfaren taler, skuespiller, performance coach og konsulent med mange års ekspertise inden for præsentationsteknik og ”Impro Comedy”.

På dette kursus vil vi udforske kunsten at formidle – en færdighed, som enhver leder, kommunikator og fortæller bør mestre for at påvirke og engagere sit publikum på en dybdegående måde. Sammen vil vi dykke ned i transformationens kraft, som vores stemmer, kropssprog og ord besidder, så vi kan inspirere til fri og autentisk kommunikation.

Historiefortælling og præsentationsteknik er to praksisser, der har dybe rødder i menneskets historie. Historiefortælling har været en del af vores kommunikation siden tidernes begyndelse, mens præsentationsteknik er en mere moderne disciplin udviklet af de gamle grækere. Begge stilarter har været effektive værktøjer til at transformere, engagere og påvirke vores omgivelser. Mens dårlige talere har mistet vigtige budskaber, har dygtige talere formået at ændre verden – både til det bedre og til det værre.

Dette kursus henvender sig til enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at forbedre deres evner inden for præsentationsteknik, formidling og talens kraft.

Workshoppen kan afholdes i formaterne:
3-4 timers workshop
6-7 timers temadag/kursusdag med ekstra fokus på at træne de lærte teknikker

Referencer

I forbindelse med en intern workshop om narrativer i Politiets HR-afdeling, havde vi stor fornøjelse af Jeppe Christoffersens afsluttende oplæg om narrativers betydning for kommunikation og personlig udvikling. Jeppe formår at skabe et trygt, humoristisk og indsigtsfuldt læringsrum. Vi fik nye vinkler på vores viden om narrativer, og flere af os bruger stadig nogle af de sjoveste pointer fra eftermiddagens øvelser.

Mette Lønsted, Specialkonsulent Koncern HR Udvikling

Rigspolitiet

Vi har af flere omgange haft fornøjelsen af at samarbejde med Jeppe. Jeppe er et meget engageret menneske, der har evnen til at arbejde meget professionelt og samtidige skabe nærvær og relation. Jeppe bringer sin humor og energi ind i rummet og får deltagerne til at se med nye øjne på deres egen kommunikation i interaktionen med andre. Deltagerne er gået fra workshoppen med et smil på læben og ny refleksion over egen praksis.

Susanne Holm Kristensen

Steno Diabetes Center

Jeppe har været en super god samarbejdspartner ift. forberedelsen og vores ønsker om sammenhæng til det, vi arbejder med. Han er meget lyttende og oprigtig nysgerrig på os som kunde. Han ramte plet ift. vores målgrupper af trioer, som havde et stort ønske om at møde en direkte og nærværende kommunikator, som tør at bruge sig selv og forholde sig til praksis i hverdagen. Vi har flere afsnit som efterfølgende gerne vil bruge Jeppe til et arrangement med kollegaer om netop kommunikation og adfærd. Vi glæder os til at kunne invitere Jeppe herover igen.

Lene Grøndahl

Bornholms hospital

I AIP har vi brugt Jeppe til at lave noget ”after work” gøgl med seriøst indhold og formål – nemlig at lege os mere ind på hinanden og sammen blive bedre til at snakke ud til folk. Jeppe har en utrolig evne til at engagere og underholde, og alle som gik igennem seancen har haft stor glæde ift. bedre kendskab til sig selv og sine kolleger. Bare dét at ende dagen med et grin var en fantastisk dejlig oplevelse, men vi blev alle på kort tid mere opmærksomme på vores krops- og sprogbrug, samt vi gav alle lidt mere af os selv til vores kolleger og fik derfor så meget mere igen.

David Jensen, Asset Director

AIP Management P/S

Jeppe made a real difference with our group. His team building and group exercises really transform people. He has a library of choices and amazing intuition with what a group needs. His acting ability and knowledge, enthusiasm, and natural likability make him a perfect leader. If you have a group that you would like to team build, connect, stretch or grow, then you won’t go wrong with Jeppe. He’s a gem.

Chris Manning, CEO

Manning Inspire

Jeppe Christoffersen har skubbet læringen op på de høje niveauer i Marcussen & Company. Det gælder både, når han har ageret den sure chef, og når han har faciliteret øvelser, hvor han også bringer sin akademiske faglighed i spil. Han har spillet den skøre nabo samt den hyper intelligente og socialt handicappede kollega med så stor overbevisning, at det kommer uhyggeligt tæt på virkelighedens konflikter. Vi har samarbejdet med ham ved alt fra julefrokoster til træning og uddannelse af konfliktmæglere, og han evner at tune ind på behovene uanset, om det gælder latteranfald, alvor eller følsom feedback.

Mie Marcussen

Marcussen & Company

God til at få medarbejderen med på banen og gode sjove input til. at holde fokus

Annika Jensen

Børnehuset Rosenkilden

Godt og humoristisk - Jeppe er meget nærværende i sin tilstedeværelse

Ann-Sofi Brandt

HjemmeHjælpen A/S

Vi havde besøg af Jeppe Christoffersen, som holdt et rigtig sjovt og lærerigt oplæg om trivsel - det satte både gang i gode snakke undervejs og gav også stof til eftertanke.

Stine Nørskov Hansen

Trafikstyrelsen

Jeppe er en fremragende formidler, som vi har booket hele 2 gange. Jeppe er meget vidende på hans felt, optræder meget levende og er morsom uden at blive plat eller klovneagtig. Alle deltagere var efterfølgende helt enige om at han leverede på højt niveau. Vi havde alle noget at reflektere over efterfølgende. Tak Jeppe.

Maria Nehrkorn

Renbæk Fængsel

Vi har kun positive tilbagemeldinger. Det faglige indhold var en tilpas blanding af humor og konkrete øvelser. Jeppe gav gode eksempler på persontyper, og det er tydeligt at mærke, at han har en skuespillerbaggrund, hvilket gør hans formidling enormt levende. Venlig, imødekommende og i øjenhøjde i sin kommunikation. Det var på alle måder en fornøjelse at have besøg af Jeppe.

Katrine Fischer

DR Brugerkontakt

Vi havde nogle super gode timer med Jeppe

Diana Lauritsen

Scandiloc A/S

Han taler til publikum på et niveau og sprog så ALLE kan forstå hvad han mener, og dermed også have den fulde opmærksomhed derfra. Han får den fulde anbefaling herfra. Ham vil vi gerne have besøg af igen.

Lotte Marek

VVS Trading ApS

I vores projekt "Udsyn og Ambitioner" for seniorer fra finans- og forsikringsbranchen, har vores samarbejde med Jeppe Christoffersen været en fantastisk oplevelse. Jeppe har beriget vores deltageres erfaring med en række workshops, der har tilføjet værdifulde kompetencer og værktøjer til deres værktøjskasse. Jeppe har demonstreret en dybdegående professionalisme og engagement som facilitator, og deltagerne har reageret ekstremt positivt. De har nydt både lærerige og underholdende dage og føler sig nu bedre rustet til at tackle kommende udfordringer. Deltagerne har især lært at formidle deres budskab med selvtillid og ægthed. De har opdaget vigtigheden af at fokusere på de essentielle budskaber i deres præsentationer og bruge deres krop og stemme til at støtte deres budskab på troværdig vis. I Jobsamtale-workshops har Jeppe brugt improvisationsteater til at gøre jobsamtaler levende, hvilket har givet deltagerne unikke indblik i, hvordan forskellige reaktioner påvirker samtaleforløbet. Dette har udrustet deltagerne med værdifulde færdigheder til mere effektive jobsamtaler. Workshop-indholdet var sjovt og lærerigt, og Jeppe skabte et trygt og motiverende læringsmiljø. Vi er taknemmelige for Jeppe's bidrag og ser frem til mulige fremtidige samarbejder.

Svetlana Vinogradova

FTFa

Rigtig fint oplæg. Vi er meget tilfredse

Claus Hejlskov Jørgensen

Fårupgård Ungecenter
Uforpligtende forespørgsel på Jeppe Christoffersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Jeppe Christoffersen
Jeppe Christoffersen

4.75 ud af 5 stjerner

I forbindelse med en intern workshop om narrativer i Politiets HR-afdeling, havde vi stor fornøjelse af Jeppe Christoffersens afsluttende oplæg om narrativers betydning for kommunikation og personlig udvikling. Jeppe formår at skabe et trygt, humoristisk og indsigtsfuldt læringsrum. Vi fik nye vinkler på vores viden om narrativer, og flere af os bruger stadig nogle af de sjoveste pointer fra eftermiddagens øvelser.

Mette Lønsted, Rigspolitiet Se alle referencer

Foredragsemner med Jeppe Christoffersen