Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Bliv klogere på, hvordan tydelig kommunikation kan styrke samarbejdet og arbejdsglæden

Jeppe Christoffersen

Jeppe Christoffersen

Skuespiller, underviser, performance-coach og kandidat i pædagogisk psykologi. Humoristiske foredrag om kommunikation, trivsel, arbejdsglæde og kollegaskab.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jeppe Christoffersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jeppe

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Jeppe Christoffersen har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi og er dertil skuespiller, performance-coach og proceskonsulent, hvilket man tydeligt mærker i hans foredrag. Med udgangspunkt i nøgleordene kommunikation, trivsel, arbejdsglæde og kollegaskab fokuserer han på alt det, der kan styrke vores samarbejde og den enkeltes lyst til at være en del af flokken – leder såvel som medarbejder.

Jeppes foredrag er fyldt med humor, interaktion og konkrete øvelser, der er nemme at afprøve og implementere i en travl hverdag. Jeppe tror på, at vores mulighed for at udvikle os ligger i den kasse, som vi har sværest ved at åbne, og at vi udvikler os mest, når vi udfordrer det, vi har mest modstand på at gøre.

Et foredrag med Jeppe Christoffersen giver dig:

  • Indsigt i, hvordan tydelig kommunikation kan styrke samarbejdet og arbejdsglæden.
  • Konkrete øvelser, der er nemme at afprøve og implementere i en travl hverdag.
  • Et trygt og humørfyldt forum, hvor der er plads til at lære nyt.

Jeppe har over 20 års erfaring med erhvervsskuespil – en skuespilform, hvor ledere eller medarbejdere afprøver virkelige kommunikationsproblematikker af i et situationsspil. Dertil har Jeppe i en lang årrække været improvisationslærer hos ’Det Danske Filmskuespillerakademi’, hvor han underviste i filmisk improvisation og karakterarbejde. Siden 2015 har han været fast underviser i public speaking hos Sofia Manning.

Se foredrag med Jeppe Christoffersen
Jeppe Christoffersen foredrag

Du har hovedrollen for din egen og andres trivsel

Med Jeppes foredrag oplever du, hvor meget din indstilling kan forandre for dig, dine kolleger og din arbejdsplads i relation til arbejdsglæde og kommunikation.

Når mennesker er sammen på en arbejdsplads, undgår man næppe, at der opstår tvivl og misforståelser. Heldigvis kan der gøres meget for at minimere disse og derved at styrke arbejdsglæden hos den enkelte medarbejder. Glade medarbejdere og teams performer bedre, og vejen til større trivsel kommer via tydelig kommunikation, hvor du kan sige, hvad du mener, og forstå hvad andre siger.

Foredraget viser, hvordan alle kan tage ansvar for at være en god kollega. Hvordan man hensigtsmæssigt renser luften, siger fra, giver konstruktiv feedback og i det hele taget taler ordentligt, så den interne kommunikation bliver styrket og glæden ved at møde på arbejde øges.

Jeppes foredrag er fyldt med humor, interaktion og konkrete øvelser, der er nemme at afprøve og implementere i en travl hverdag.

Referencer

I forbindelse med en intern workshop om narrativer i Politiets HR-afdeling, havde vi stor fornøjelse af Jeppe Christoffersens afsluttende oplæg om narrativers betydning for kommunikation og personlig udvikling. Jeppe formår at skabe et trygt, humoristisk og indsigtsfuldt læringsrum. Vi fik nye vinkler på vores viden om narrativer, og flere af os bruger stadig nogle af de sjoveste pointer fra eftermiddagens øvelser.

Mette Lønsted, Specialkonsulent Koncern HR Udvikling

Rigspolitiet

Vi har af flere omgange haft fornøjelsen af at samarbejde med Jeppe. Jeppe er et meget engageret menneske, der har evnen til at arbejde meget professionelt og samtidige skabe nærvær og relation. Jeppe bringer sin humor og energi ind i rummet og får deltagerne til at se med nye øjne på deres egen kommunikation i interaktionen med andre. Deltagerne er gået fra workshoppen med et smil på læben og ny refleksion over egen praksis.

Susanne Holm Kristensen

Steno Diabetes Center A/S

I AIP har vi brugt Jeppe til at lave noget ”after work” gøgl med seriøst indhold og formål – nemlig at lege os mere ind på hinanden og sammen blive bedre til at snakke ud til folk. Jeppe har en utrolig evne til at engagere og underholde, og alle som gik igennem seancen har haft stor glæde ift. bedre kendskab til sig selv og sine kolleger. Bare dét at ende dagen med et grin var en fantastisk dejlig oplevelse, men vi blev alle på kort tid mere opmærksomme på vores krops- og sprogbrug, samt vi gav alle lidt mere af os selv til vores kolleger og fik derfor så meget mere igen.

David Jensen, Asset Director

AIP Management P/S

Jeppe made a real difference with our group. His team building and group exercises really transform people. He has a library of choices and amazing intuition with what a group needs. His acting ability and knowledge, enthusiasm, and natural likability make him a perfect leader. If you have a group that you would like to team build, connect, stretch or grow, then you won’t go wrong with Jeppe. He’s a gem.

Chris Manning, CEO

Manning Inspire

Jeppe Christoffersen har skubbet læringen op på de høje niveauer i Marcussen & Company. Det gælder både, når han har ageret den sure chef, og når han har faciliteret øvelser, hvor han også bringer sin akademiske faglighed i spil. Han har spillet den skøre nabo samt den hyper intelligente og socialt handicappede kollega med så stor overbevisning, at det kommer uhyggeligt tæt på virkelighedens konflikter. Vi har samarbejdet med ham ved alt fra julefrokoster til træning og uddannelse af konfliktmæglere, og han evner at tune ind på behovene uanset, om det gælder latteranfald, alvor eller følsom feedback.

Mie Marcussen

Marcussen & Company
Uforpligtende forespørgsel på Jeppe Christoffersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jeppe Christoffersen