Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Foredrag Anne Glad

Indsigtsfulde foredrag om livsstil, trends og tendenser

Anne Glad

Les Kaner

Anne Glad

Livsstilsekspert og ekspert i vaner, trends og tendenser blandt danskerne.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Anne Glad levede helt klart op til vores forventninger. Vi har kun fået gode tilbagemeldinger fra deltagerne."

Helle M Sevelsted - Syddansk Universitetsbibliotek Se alle referencer

Et foredrag med Anne Glad giver jer:

  • Anne Glad er en af landets mest benyttede livsstilseksperter
  • Selvom Anne ofte optræder på TV omkring danskernes livsstil, så arbejder hun også meget med organisationers fremtid
  • Anne bringer samme humor på scenen, som man oplever når hun er i TV
Uforpligtende forespørgsel på Anne Glad

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anne

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Den kendte livsstilsekspert Anne Glad fra “Kender du typen” på DR1, har flere års erfaring i reklamebranchen, og er en mester i at analysere danskernes liv. En stor del af de foredrag, Anne byder på, er skræddersyet til erhvervsvirksomheder og organisationer, som har mod på ny inspiration indenfor marked, målgruppe og udfordringer. 

Et foredrag med Anne Glad giver jer:

  • Anne Glad er en af landets mest benyttede livsstilseksperter
  • Selvom Anne ofte optræder på TV omkring danskernes livsstil, så arbejder hun også meget med organisationers fremtid
  • Anne bringer samme humor på scenen, som man oplever når hun er i TV

Tag pulsen på danskernes livstil, vaner og tendenser

Annes foredrag er underholdende, tankevækkende og inspirerende. Hun leverer skarpe iagttagelser, men er heller ikke bange for at involvere sig selv.

Siden 2010 har Anne optrådt som livsstilsekspert i det populære DR1-format ”Kender du typen?”. Hun er kendt for at have fingeren på pulsen med danskernes livsstil og styr på forbrugsdata. Som fx, da hun i sin tredje bog “Danskernes mad” (2017) tog vores madkultur under kærlig behandling, med udgangspunkt i Nielsen-data af vores dagligvareindkøb. Interessen for danskernes forbrug stammer fra en lang karriere i reklamebranchen, men faktisk var hendes oprindelig afsæt en cand.mag. i nordisk litteratur og medievidenskab. I dag arbejder hun med foredrag, podcast, tv og som skribent.

Book Anne Glad til jeres næste event, og få ekspertindsigt i danskernes livsstil, vaner og tendenser.

Se foredrag med Anne Glad
Anne Glad foredrag

Trends & forbrugeradfærd

De sidste år har været præget af kriser, og det har påvirket danskernes forbrug. Hvad er det, der ryger i kurven, og hvorfor køber vi de varer, vi gør? Hvilke nye trends skal vi holde øje med, og hvordan påvirker det vores dagligdag.

Foredraget kan målrettes forskellige brancher  og organisationer efter behov.

Anne Glad foredrag

Den bæredygtige forbruger

Direkte adspurgt siger danskerne, at bæredygtighed og klimavenlighed er vigtige faktorer, når de skal vælge produkter. Det kan ikke altid ses i salgstallene, men drømmen om en bæredygtig livsstil lever. Hvad er det egentlig, der står i vejen hos forbrugerne for at overgive sig til den grønne omstilling, og hvordan kan vi hjælpe hinanden til at træffe de mest bæredygtige valg? Inspiration, anvisninger og cases.

Foredraget findes desuden i to varianter, der fokuserer på henholdsvis mode og fødevarer.

Anne Glad foredrag

Forstå din baby boomer

Boomer, gammel eller senior. Uanset hvad vi finder på at kalde nutidens ældre, så står det efterhånden klart for enhver, at vores klassiske opfattelser af, hvordan man opfører sig, når man er i den sidste tredjedel af livet, ikke rigtigt holder. Der er mere selvtillid, flere krav og mere fokus på egne behov, end vi tidligere har set. Men hvorfor agerer baby boomerne egentlig som de gør? Hvad kendetegner generationen, og hvilke værdisæt går de op i? Få et nyt blik på samfundets ældre – og dermed en mulighed for at starte nye samtaler med borgere, kunder eller bedsteforældre.

Anne Glad foredrag

Vis mig dit kontoudtog

I sin populære DR-podcast “Du kender typen” har Anne Glad besøg af en kendt dansker, som tidligere har været hovedperson i TV-programmet “Kender du typen?”. Gæsten har i forvejen afleveret sin kalender og tre måneders kontoudtog, og samtalen handler om værdier og livsvalg, baseret på gæstens forbrug af tid og penge. Vi taler ikke om, hvad der kommer ind på kontoen – kun hvad pengene bliver brugt til. Det kræver en modig direktør (e. lign.), men så er der også basis for en ganske anderledes samtale og portræt til jeres arrangement.

Anne Glad foredrag

Bogforbrug - litteraturen som livsstilsmarkør

Bøger er også forbrug, og litteratur en del af vores identitet og selvfremstilling. Anne Glad guider gennem danskernes læsevaner og forbrug af skønlitteratur – krydret med eksempler fra “Kender du typen?”, hvor bogreolen afslører mindst lige så meget som køleskabet.

Anne Glad foredrag

Fru livsstilsekspert

Hvordan afkoder man en type? Hvad fortæller villaen, Volvoen og vovsen om en? Hvad signalerer I med jeres forbrugsvalg? Anne Glad tager udgangspunkt i de populære tv-programmer og mange års analysearbejde, når hun spidder os som typer. Undervejs fortæller hun om karrierens mange til- og fravalg.

Anne Glad foredrag

Bogselskabet

I fire år var Anne Glad vært for litteraturprogrammet “Bogselskabet” på DR. Mere end 150 danske forfattere gæstede undervejs hendes hjem i det indre København. Siden har Anne været en populær vært til litteraturarrangementer, hvor hun interviewer forfattere, inspirerer læsere til nye bogoplevelser eller kommer med bud på, hvad bøgerne på reolen fortæller om os som typer.

Anne Glad og Ann Lehmann Erichsen foredrag

Nørderne kommer - Forbrug i en krisetid

Forbrugerøkonom Ann Lehmann Erichsen og forbrugerekspert Anne Glad nørder igennem med tidens forbrug. En fortælling om, hvad vi køber mere og mindre af, når der er krise – og nogle gode råd til hvordan økonomien kan hænge lidt bedre sammen, når alt bliver dyrere.

Ann Lehmann Erichsen har tyve års erfaring fra Nordea og Forbrugerstyrelsen. Anne Glad har fulgt danskernes forbrug gennem 20 år i reklamebranchen og 13 år i “Kender du typen?”.

Anne Glad foredrag

Konferencier & vært

Anne Glad er en dygtig interviewer og engageret i værtsrollen. Hun bliver ofte valgt som tovholder på konferencer, hvor hun samtidig kan bidrage med ekstra indsigter og perspektivering. Fx når det handler om adfærd, detailhandel, fødevarer, mode og livsstilsprodukter.

Referencer

Anne Glad var meget inspirerende og dejlig naturlig.

Karin Mortensen

Energinet.dk

Anne Glad var moderator til vores møde og gjorde det fremragende. Hun var velforberedt, holdt tidsplanen og faciltierede den afsluttende debat rigtig godt.

Katrine Langvad

Landbrug & Fødevarer

Anne Glad var velforberedt og oplagt. Og bragte god energi med sig og op på scenen.

Lærke Lund

Landbrug & Fødevarer

Foredraget var meget engageret og godt tilpasset emnet og tilhørerne.

Poul Krabbe

Fødevareklubben

Fint indlæg som var godt tilpasset målgruppen. Vi overvejer p.t. om vi skal lave et tilsvarende arrangement i København.

Paw Hjelmberg Laursen

PwC

Anne Glad er utrolig behagelig, imødekommende og fleksibel at samarbejde med! Hun leverede et meget flot og inspirerende oplæg - og håndterede så fint, at der var knas med teknikken i starten! Det eneste vi savnede var, at hendes fine pointer om de generelle tendenser blev koblet lidt mere sammen med Skanderborg Kommune - fx ved at nævne et par lokale stednavne eller kendetegn ved kommunen hist og pist i oplægget. Det ville have gjort oplægget mere lokalt og nærværende for tilhørerne. Men hovedbudskabet er, at vi er super tilfredse - og vi vil glæde os til at byde Anne Glad velkommen her hos os en anden gang!

Sofie

Skanderborg Kommune

Jeg vil blot takke for det rigtig gode foredrag Anne Glad gav os torsdag den 25. juni. Anne var glad og veloplagt og havde alles opmærksomhed. Og selvom der stadig bliver talt meget om Corona, var det rart at få lidt facts og forklaring på hvorfor og hvordan vi mennesker opfører os i krisetider. Du må meget gerne viderebringe vores tak.

Pernille Rasmussen

Region Sjælland

Anne Glad leverede et rigtig fint skræddersyet foredrag, og opfyldte vores krav.

Gitte Haurum

Silkeborgbibliotekerne

Super fint foredrag, og hele vejen igennem har vi haft en god dialog med Anne Glad.

Kathrine Valentin

PFA

Dejligt levende foredrag med mange Aha-oplevelser

Susanne Jönsson

Rosendahl Design Group

Anne Glad levede helt klart op til vores forventninger. Vi har kun fået gode tilbagemeldinger fra deltagerne.

Helle M Sevelsted

Syddansk Universitetsbibliotek

Anne var super sød og god til at falde ind i sammenhængen og blive en del af sit publikum - og så inspirerede hun mange til vores glæde :-) Og så var hun yderst velforberedt og inde i sit stof!

Trine W.

Advice A/S

Vi er meget tilfredse med foredraget "Lær at elske fremtidens kunde". Anne var meget nærværende og mødte sit publikum/vores medlemmer i øjenhøjde. Hendes foredrag var spændende og vedkommende. Vores publikum var ansatte fra detailhandlen, og de er jo også selv forbrugere, som stiller krav om service m.m. Alle fik, udover en god oplevelse, også indsigt i de udfordringer, som detailbranchen har med ændrede forbrugsmønstre m.m., som ikke længere drejer sig om, at folk ønsker længere åbningstider.

Dorthe Holm Sørensen

HK Nordjylland

VI havde bestilt et skræddersyet foredrag til en klar målgruppe - den opgave løste Anne Glad på fineste vis. Vi håber, hun gemmer foredraget, der i vores øjne kan holdes på mange forskellige erhvervsuddannelser.

Karina Lodberg

Skjern Tekniske Skole

Anne var meget dygtig til at tilpasse det til vores ønsker - det klarede hun super flot.

Lærke Poulsen

Pharmakon

Meget spændende og relevant - og god formidlingsevne.

Trine Haulund

Arkitektgruppen

Vi havde endnu engang fornøjelse af Anne Glad som vært for vores arrangement. Hun var helt fra starten af samarbejdet velforberedt, engageret og professionel.

Malene Nørby Nielsen

DFD

Anne Glad var super.

Julie Christensen

Dansk Arkitektur Center

Godt og vedkommende foredrag for de iværksættere, der er i regi af Food & Bio Cluster Denmark, da Anne formåede at give indspark til danske forbrugertyper - og dermed målgrupper - samt et bredt blik ind i fremtidens fødevarer, som netop disse iværksættere beskæftiger sig med. Dejligt med data leveret med Annes velkendte viden, sammenfatning, lethed og smil.

Maria Ernen

Food & Bio Cluster Denmark

Det var fantastisk at have Anne Glad som konferencier på vores messe. Anne gjorder et virkelig godt stykke arbejde og var rigtig god til at forstå vores målgruppe og gøre oplæg og spørgsmål spændenende og let forståelig for vores besøgende. Derudover var Anne meget let at arbejde sammen med og vi vil meget gerne arbejde sammen med hende igen.

Siw Wahl Egede

Arena Marketing

Anne Glad er fantastisk god til at forstå vores målgruppe og lave oplæg der passer til. Derudover er hun er virkelig god konferencier.

Siw Egede

Arena Marketing
26. april 2016

Interview med Anne Glad

Anne Glad har flere års erfaring i reklamebranchen og er som livsstilsekspert en mester i at analysere danskernes liv. Derudover er en stor del af de foredrag Anne byder på, skræddersyet til erhvervsvirksomheder som har lyst til og mod på ny inspiration i forhold til marked, målgruppe og udfordringer. 

1) Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?
Jeg bestræber mig altid på være godt selskab. Der skal være nogle grin undervejs – hvor man både kan grine af mig, af andre og af sig selv. Derudover vil jeg gerne sætte tidens tendenser ind i en sammenhæng, hvor det vækker til eftertanke. Måske kan man bedre forstå andre tendenser i et andet perspektiv – og tage dem med et gran salt.

2) Hvad er din bedste oplevelse som foredragsholder?
Det er det hver gang, hvor det lykkes at skabe en samhørighed i rummet. Nogle gange kan der opstå en ærlighed, hvor vi virkelig griner igennem af os selv. Og hvor vi også kollektivt tilgiver os selv for – gudskelov – ikke at være så perfekte.

3) Hvordan forbereder du dig, når du skal ud at holde foredrag?
Det kommer helt an på foredraget. Nogle gange kender jeg stoffet godt – og så vælger jeg bare ud, hvad der er mest relevant for dagens publikum og tilføjer evt. et par nye eksempler. Andre gange river jeg to uger ud af kalenderen og researcher på et helt nyt stofområde. Der skal også være tid til at fylde nyt på hovedstolen indimellem.

4) Hvad oplever du af nye trends inden for sundhed?
Det eksploderer med nye mikrotrends. Alt kan måles – og det bliver det ved hjælp af et hav af nye produkter, der er knyttet til smartphonen. Desuden bliver sundhed mere personaliseret – nye virksomheder, der gennemanalyserer blod- og urinprøver dukker op – og folk investerer penge i at få lagt en individuel kost- eller træningsplan. Og så er polarisering – altså kløften mellem de sunde og usunde – desværre også en væsentlig trend.

5) Har du 3 gode råd om sundhed?
Haha. Jeg afholder mig helt fra at komme med gode råd om sundhed – der er rigeligt af prædikanter i forvejen. Men jeg glæder mig over, at “almindelig sund fornuft” og “Happy Healthy” også ser ud til at være i fremmarch som sundhedstendenser.

Se foredrag med Anne Glad

Danskernes mad

Danskernes mad er historien om et køkken, der i stigende grad er baseret på nemme og hurtige måltidsløsninger, hvor sund kost ikke fylder alverden for flertallet, og hvor vi hygger os med kage, slik og sodavand, hver gang lysten melder sig. Bogen fortæller også historien bag nogle af de mest ærkedanske og mest populære produkter som 3-Stjernet salami, Stryhns leverpostej og KiMs ostepops. Undervejs kan du blive klogere på, hvorfor det er lige præcis er de varer, der ryger i indkøbskurven, og dykke ned i de overraskende regionale forskelle i vores lille madnation.

Uforpligtende forespørgsel på Anne Glad

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Anne Glad
Anne Glad

5 ud af 5 stjerner

Anne Glad levede helt klart op til vores forventninger. Vi har kun fået gode tilbagemeldinger fra deltagerne."

Helle M Sevelsted - Syddansk Universitetsbibliotek Se alle referencer

Foredragsemner med Anne Glad