Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Kom helt tæt på Jacob Mark og hans vilde historie om næsten at miste synet af stress

Jacob Mark

Foto Sara Galbiati, Gyldendal Medie, 2022

Jacob Mark

Toppolitiker og medlem af Folketinget (SF). Foredrag om at blive næsten blind af stress, et langvarigt sygeforløb og vejen tilbage til toppolitik.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Jacob Mark

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jacob

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Jacob Mark er medlem af Folketinget og en af SF’s profiler. På få år gik han fra at være en ung, ukendt politiker til at få femteflest personlige stemmer i hele Danmark. Samtidig solede han sig i politiske resultater og virale statusopdateringer på Facebook. Men prisen var høj – han blev så syg af stress, at han i en periode mistede det meste af synet.

Forsiderne blev ryddet, da Jacob i november 2021 fortalte, at han som følge af stress havde mistet store dele af sit syn. I hans bog, Fartblind, fortæller han hudløst ærligt og meget personligt om hans virkelighed i toppolitik: tempofyldte år med valgkampe, shitstorme, #MeToo og både sejre og tab. Opslidende år, der førte til stress, angst, sygemelding og livskrise. Samtidig er det også en håbefuld fortælling om Jacobs kamp for at komme tilbage på ny, og den ubetingede kærlighed han mødte på sin vej.

Et foredrag med Jacob Mark giver dig:

  • Et hudløst ærligt og personligt kig ind i Jacobs liv, livskrise og sygeforløb.
  • Et indblik i dansk toppolitik set fra Jacobs perspektiv.
  • Et diskussionsforum til at tale om samfundets optimerings- og perfekthedskultur.

Jacob kom tidligt ind i politik, da han som 14-årig meldte sig ind i SF Ungdom og som 18-årig blev valgt som det yngste byrådsmedlem i Køge nogensinde. I 2015 blev han valgt til Folketinget, som ordfører for alt, hvad der havde med børn og unge at gøre, og senere blev han også gruppeformand for SF.

Se foredrag med Jacob Mark
Jacob Mark foredrag

Fartblind

Med udgangspunkt i hans meget anerkendte bog, Fartblind, tager Jacob jer med på en enormt personlig og hudløst ærlig fortælling om, hvordan stress og angst fik ham ud i hans livs største krise – faktisk var det så slemt, at Jacob for en periode mistede det meste af synet.

Jacob fortæller om en hæsblæsende og tempofyldt tid med valgkampagner, shitstorme, #MeToo og både sejre og tab. Opslidende og grænseløse år, der førte til stress, angst, sygemelding og livskrise. Han åbner op for hans syv måneder lange sygemelding og al den kærlighed, som var med til at få ham ud på den anden side.

I dag arbejder han stadig – hele tiden – på at blive klogere på, hvad der skal til for, at han har det godt, ligesom han kæmper både personligt og politisk for at gøre op med den ødelæggende optimerings- og perfekthedskultur, som i dag er så fremtrædende i samfundet.

Jacob udviser en selvindsigt og sårbarhed, som er både inspirerende, interessant og giver stof til eftertanke. Hans fortælling er tankevækkende, men samtidig fuld af håb, når han lukker jer ind i sin kamp for at finde sig selv igen.

Referencer

Fartblind

Fartblind er Jacob Marks ærlige beretning om stress, kærlighed og livet i toppolitik.

Forsiderne blev ryddet, da SF’s gruppeformand, Jacob Mark, bekendtgjorde, at han som følge af stress havde mistet store dele af sit syn. I Fartblind lægger han kortene på bordet, og giver os et dybt indblik i hans virkelighed som toppolitiker. Det er en voldsom og personlig fortælling om hans vilde, tempofyldte år med valgkampe, shitstorme, MeToo og både sejre og tab. Opslidende år, der førte til stress, angst, sygemelding og livskrise. Samtidig er det også en håbefuld fortælling om Jacobs kamp for at komme tilbage på ny, og den ubetingede kærlighed han mødte på sin vej.

Udgivelse: Januar 2023
Forlag: Gyldendal

Uforpligtende forespørgsel på Jacob Mark

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Jacob Mark