Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Mød filminstruktøren - og kom helt tæt på magten

Christoffer Guldbrandsen

Foto: Brage Borup

Christoffer Guldbrandsen

Prisvindende filminstruktør og journalist.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Christoffer Guldbrandsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christoffer

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Christoffer Guldbrandsen har markeret sig som én af Danmarks førende dokumentarfilmskabere. Han er en modig fortæller, der har sat sit præg på den politiske debat. Det gælder også hans seneste projekt, “A Storm Foretold,”, der tager os med bag kulisserne af Trump-bevægelsen i et splittet USA.

Et foredrag med Christoffer Guldbrandsen giver jer:

  • Unikke Indsigter, når dokumentarfilminstruktøren deler sine personlige oplevelser fra Trumps inderkreds skabt gennem års tæt observation
  • Politisk Indsigt, når Christoffer Guldbrandsen kaster lys over de komplekse spørgsmål, som det amerikanske præsidentvalg rejser – og udfordrer os til at forstå konsekvenserne ikke kun for amerikanerne, men for hele verden
  • Historiefortælling om magt, løgne og konsekvenserne af politiske storme

Filminstruktørens personlige oplevelser fra magtens centrum

Christoffer Guldbrandsen er en dansk dokumentarfilminstruktør, journalistisk chef og tidligere kanalchef for DR2. Han er ikke blot en observerende filmskaber, men en historiefortæller, der formidler indsigter fra sin unikke position i begivenhedernes centrum. Hans seneste film, “A Storm Foretold,” ryster op i det politiske landskab og udforsker de komplekse spørgsmål, USA står overfor.

Han er kendt for prisvindende film som ”Exit Brixtofte” (2002), “Fogh bag facaden” (2003), ”Lykketoft finale” (2005) og “Den hemmelige krig” (2006). Christoffer Guldbrandsen har modtaget Columbus-prisen (2009) og har markeret sig som en betroet fortæller af politiske begivenheder gennem årene. Disse dokumentarer har skabt debat både i Danmark og i udlandet.

I en verden præget af politisk tumult og usikkerhed er Christoffer Guldbrandsens perspektiver relevante, og med en baggrund som journalist og dokumentarfilminstruktør har Christoffer Guldbrandsen et unikt indblik i komplekse politiske realiteter.

Book et foredrag med Christoffer Guldbrandsen og få en unik indsigt i magtens kerne midt i et splittet USA.

Se foredrag med Christoffer Guldbrandsen
Christoffer Guldbrandsen foredrag

A Storm Foretold – Biden vs. Trump

Christoffer Guldbrandsens foredrag “A Storm Foretold – Biden vs. Trump” åbner døren til en verden af politiske intriger.

Gennem personlige erfaringer og optagelser fra sin seneste film om Donald Trumps tidligere rådgiver Roger Stone tager filminstruktøren publikum med bag kulisserne af magtspil, løgne og konsekvenserne af politisk storm.

Christoffer Guldbrandsen har været helt tæt på Trumps inderkreds. Så tæt at han efterfølgende er blevet opsøgt af FBI og stævnet af den Amerikanske Kongres for at få ham til at vidne om, hvad han oplevede.

Gennem mere end fire år fulgte Christoffer Guldbrandsen Trump-bevægelsen indefra, og han var med hele vejen til angrebet på Capitol den 6. januar og gennem det efterfølgende opgør.

Med udgangspunkt i sine personlige erfaringer og optagelserne til ”A Storm Foretold” stiller Christoffer Guldbrandsen skarpt på et splittet USA og tager fat på de svære spørgsmål, som det kommende præsidentvalg rejser. Ikke bare for amerikanerne, men for hele verden.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Christoffer Guldbrandsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Christoffer Guldbrandsen