Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Det amerikanske valg

Det amerikanske præsidentvalg er en begivenhed, der fanger opmærksomheden både i USA og rundt om i verden. Valget af USA’s præsident har en direkte indvirkning på internationale relationer, økonomien, klimaforandringer og mange andre globale spørgsmål. Det er afgørende for, hvordan USA engagerer sig i verden og påvirker politikken i andre lande. Derfor er det amerikanske valg noget, der vedrører os alle.

Foredrag om det amerikanske valg kan give dig dybdegående indblik i, hvordan valgkampen fungerer, og hvorfor den er så stor en mediebegivenhed. De kan belyse spørgsmål som: Hvordan finansieres præsidentkampagner? Hvad er nøglen til at vinde et valg i Amerika? At booke et foredrag om det amerikanske valg er en oplagt mulighed for at forstå, hvordan dette komplekse valgsystem fungerer og hvorfor det er så vigtigt for os alle. Så gå ikke glip af chancen for at lære mere om Det Amerikanske Valg – book et foredrag om emnet i dag!

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Alle foredragsholdere om det amerikanske valg (13)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om det amerikanske valg

Oplev topmotiverende talere, der belyser Det Amerikanske Valg – en begivenhed, der altid fanger verdenens opmærksomhed. Præsidentvalget i USA, hvor demokrat og republikaner kæmper om magten, er ikke kun interessant mediepolitik, men også en vigtig del af demokratiet. Hvordan fungerer den amerikanske valgkamp, og hvorfor er den så medieombrust som ingen anden? Få svar på disse spørgsmål og mere med vores eksperter.

Vores erfarne keynote speakers dykker dybt ned i emnet, giver indsigt og perspektiv på valget, og hvad det betyder for verden. Book nu og berig din begivenhed med inspiration og viden om Det Amerikanske Valg

  • Det amerikanske præsidentvalg er altid en stor begivenhed, som dækkes intenst af medier ikke kun i USA, men verden over.
  • Grundet det amerikanske demokratiske system vil præsidentvalget stort set altid ende med reelt at være en dyst mellem to kandidater; en demokrat og en republikaner, hvilket på mange måder er ideelt set med medieøjne, om end nogle vil mene det ikke er tilfældet set med demokratiets briller.
  • Hvordan fungerer den amerikanske valgkamp, og hvorfor er der tale om så stor en mediebegivenhed som tilfældet er? Hvad skal der til for at vinde valg i Amerika?
  • Foredrag om amerikansk valgkamp ser nærmere på emnet såvel som på de mange spørgsmål.
Spørg på pris og dato