Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Oplev USA med journalistisk indsigt og global forståelse på amerikansk politik og udvikling

Sofie Rud

Foto credit: Thomas Tolstrup

Sofie Rud

Journalist, tidl. korrespondent for Børsen i USA, og kommunikationsdirektør.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Sofie Rud

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Med Sofie Rud som foredragsholder får I en unik indsigt i amerikansk politik og samfundsforhold. Efter fem år som korrespondent i New York og som enlig mor i et arbejderkvarter deler Sofie sin personlige oplevelse og analyse af den voksende ulighed og den udfordrede amerikanske drøm. Hendes foredrag er ikke kun informative, men også tankevækkende og medrivende.

Et foredrag med Sofie Rud giver jer:

  • Dybdegående forklaring på USA’s politiske landskab
  • Indsigt i udfordringer og muligheder ved eksport til USA
  • Analyse af global politisk udvikling og USA’s rolle i verden

Tag med til USA: Forståelse er nøglen

Flyv med om bag facaden på den amerikanske politiske scene med Sofie Rud, der kombinerer sin journalistiske erfaring med personlige observationer fra et liv i USA. Sofie Rud tror på, at forståelse er nøglen til at håndtere komplekse udfordringer, og hendes foredrag åbner dørene til en verden af viden og refleksion. Med fokus på aktuelle emner som amerikansk politik, eksport til USA og global udvikling tilbyder Sofie Rud aktuelle indsigter og relevante perspektiver.

Sofie Rud har stiftet vidensdelingsprojektet USMarketConnect, som bygger bro mellem danske virksomheder og det amerikanske marked. Hun sidder i panelet på TV 2’s USA-magasin og er desuden tidligere korrespondent for Børsen med base i New York i en årrække og har blandt andet fulgt den amerikanske børsmægleruddannelse, Series 7. Hendes baggrund som journalist, korrespondent, kommunikationsdirektør og global rådgiver beriger hende således med en bred og dybdegående ekspertise.

Deltagerne får ikke kun viden, men også redskaber til at forstå komplekse sammenhænge og træffe informerede beslutninger. Sofie tilpasser gerne foredraget til virksomhedens behov, sikrer relevans og engagerer publikum med interaktive elementer.

Sofie deler ikke kun information, men også handlingsorienteret viden, der styrker publikums forståelse og beslutningsevne.

Book Sofie Rud til et spændende foredrag og få indblik i kompleksiteten af amerikansk politik og den globale udvikling

Se foredrag med Sofie Rud
Sofie Rud foredrag

Kampen om USA

Hvordan kan halvdelen af den amerikanske befolkning støtte Donald Trump? Er de skøre eller bare dumme? Det spørgsmål hører Sofie Rud ofte, når talen falder på amerikansk politik. Svaret er: ingen af delene.

Men uligheden er vokset. Det gælder forskellen mellem rig og fattig, mellem folk og folkevalgte og mellem forskellige befolkningsgrupper i Guds eget land. For en stor gruppe amerikanere er den amerikanske drøm i frit fald.

Kom med til USA og hør hendes bud på en forklaring – baseret på egne erfaringer efter fem år som korrespondent for børsen og enlig mor i et arbejderkvarter i New York. Hvorfor er så mange amerikanere klar til at bekrige hinanden og kaste resten af verden ud til hajerne efter mindst 100 år, hvor USA har været verdens kaptajn? Og hvad betyder det for os, når den amerikanske vælger slipper ansvaret for verdens gang?

Sofie Rud foredrag

Rejsen til Amerika - for virksomheder

USA er Danmarks største eksportmarked. Vi sælger for mere end 100 milliarder dollars danske produkter og services til USA om året.

Baseret på interviews med virksomheder og eksport-eksperter giver foredraget en indflyvning til, hvad en dansk virksomhed som minimum skal have styr på, inden man kaster sig over en eksportdrøm om det amerikanske marked.

Sofie Rud foredrag

Den amerikanske drøm er død

Myten om den amerikanske drøm har været en bærende drivkraft i USA i flere hundrede år. Men uligheden i USA vokser, og den almindelige amerikaner må erkende, at alt alligevel ikke er muligt i Guds eget land.

Dette foredrag fortæller historien om, hvordan kapitalismen i en årrække løftede mange menneskers levestandard i USA og samtidig skabte “amerikanske tilstande” i store dele af verden på den gode måde. Men kapitalismen er ikke længere for de fleste i USA.

Vi ser på USA’s økonomiske kriser i det 20’ende århundrede og på, hvordan verdens største økonomiske magt har forsøgt at løse kriserne med politiske tiltag, der har påvirket resten af verden, socialt, kulturelt og økonomisk.

Sofie Rud foredrag

USA og verden - Hvor bekymrede skal vi egentlig være?

Tidligere udenrigsminister Anders Samuelsen og Sofie Rud dykker i dette foredrag ned i USA’s rolle i verden. Bølgen af nationalisme findes også i Europa og på andre kontinenter.

Hvordan er det kommet så vidt i USA og verden, og hvad er udsigterne for demokrati og udvikling i en række kraftigt splittet samfund? Det taler vi med publikum om i dette livlige foredrag.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Sofie Rud

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Sofie Rud