Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00
profile-cover-generic-06

Er det tid til forandring personligt eller på arbejdspladsen?

René-Nielsen-foredrag-foredragsholder-forandring-motivation

René Nielsen

Master i Idræt & Velfærd, forfatter og foredragsholder - Han inspirerer til forandringer med både humor og alvor.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Et meget ærligt og grænseoverskridende foredrag med en befriende humoristisk kant. Det kan helt klart anbefales til alle."

Pia Christensen - Nykredit, Realkredit A/S Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på René Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om René

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

René Nielsen holder foredrag i den kategori, som deltagerne aldrig glemmer, og som arrangører er stolte over at have booket. René afholder både foredrag på dansk og engelsk i private og offentlige organisationer verden over. På trods af et til tider alvorligt indhold, er stemningen altid løftet og humoristisk. Han har inspireret mange tusinde medarbejdere og ledere til bedre at kunne håndtere  forandringer.

Fortællingen om René Nielsen er historien om en mand, der var udsat for en ulykke, som i sig selv både var uhyggelig, hård og uretfærdig, men samtidig historien om en mand, der efter et kæmpe chok formåede, at vende en voldsom forandring til en styrke. Det er historien om selv at tage ansvar, og om hvor langt vi kan nå, hvis vi proaktivt søger udviklingen.

I dag lever René Nielsen et helt almindeligt liv som ægtemand og far til tre. Han arbejder, handler, kører sine børn til idræt og ordner familiens have. Måden René er nået hertil, er der dog intet almindeligt ved. 21. april 1991 mistede han begge sine ben i en togulykke. I dag, mange år efter ulykken, aner René fortsat ikke, hvorfor han som en livsglad ung bankrådgiver og håndboldspiller på topniveau, skulle vågne op på et hospital og blot være 113 centimeter høj. Det lykkedes René at udfordre sit nye liv uden ben. Vist var han nu kun en halv mand, men han besluttede sig for, at han igen ville være et helt menneske.

Frem til ulykken skrev René Nielsen bankrådgiver og elitesportsmand på visitkortet. Det samme gjorde han også efterfølgende og han har siden tilført sit CV mange ny dimensioner. Verdensmester, OL-guldvinder, Master i Idræt og Velfærd, foredragsholder og forfatter er blandt de mest sigende. Renés bog, “Halv mand – helt menneske”, har i dag solgt i mere end 50.000 eksemplarer.

Se foredrag med René Nielsen

  René Nielsen foredrag

  Intet bliver, som det var!
  – heldigvis, for der er ikke et alternativ til forandringer

  • René Nielsen har inspireret mange tusinde medarbejdere og ledere til bedre at kunne håndtere større og mindre forandringer. Han bliver booket som inspirator i store forsamlinger for flere tusinde mennesker, har arbejdet som mentaltræner i Superligaen, og han bliver brugt på individuelt plan til at skabe tro og nye overbevisninger hos medarbejdere og ledere, der står over for store udfordringer.
  • Blandt de virksomheder der over tid har brugt René Nielsens evne til at skabe forandringer, finder vi Nordea og Novo Nordisk
  • Med udgangspunkt i sit eget liv og den forvandling han selv har gennemgået, sætter han forandring i et perspektiv, som alle kan forholde sig til – og bliver nødt til at forholde sig til. Lidt populært sagt kan man sige, at dette er det ultimative foredrag, når det drejer sig om at få medarbejdere og ledere til at møde og håndtere forandringer for efterfølgende at skabe endnu stærkere resultater. Vi bliver ikke født forandringsparate – det er noget vi selv skal vælge at være. René er et levende eksempel på, at enhver forandring er mulig.

  René Nielsen foredrag

  Den motiverende kollega

  • Har I brug for et stærkt motiverende indspark udefra, så er René Nielsen en oplagt inspirationskilde. Han er en særdeles inspirerende person, der om nogen forstår, hvad der rent faktisk motiverer os som ledere og medarbejdere, når vi oplever stagnation og modvind enten som individer eller/og som gruppe.
  • For at du kan tage ansvar og medansvar for at motivere dig selv og andre, skal du som leder og medarbejder kende dine styrker og personlige power. I forhold til selvledelse og motivation, skal vi turde tage både de gode og ubehagelige beslutninger. Det er en udfordring for mange.
  • Deltagerne får bl.a. indsigt i de værktøjer René Nielsen selv har brugt på sin vej til toppen – de samme værktøjer han i dag bruger som mentaltræner. For René Nielsen handler det bl.a. om at være nærværende og turde stå frem og sige, det man tror på. Det handler om at være klar over, hvordan vi hver især påvirker de selvmotiverende faktorer, som dagligt spiller ind på vores motivation og lyst til at tage ansvar.
  • René udmærker sig ved, at have meget lidt fokus på begrænsninger. Livet har lært ham, at der ikke er meget, der er umuligt, hvis man har den rigtige indstilling og er motiveret.

  René Nielsen foredrag

  Halv mand – helt menneske –  historien om en mirakuløs mand

  • Tænk det utænkelige. At vågne op på et sygehus og ved selvsyn konstatere, at begge dine ben er væk. Et scenarie, der får dagligdagens udfordringer, forandringer og små konflikter til at blegne.
  • Det utænkelige blev virkeligheden for René Nielsen. I dette inspirerende foredrag fortæller han om sit livs vigtigste erkendelse – nemlig den, at han aldrig nogensinde ville få sine ben tilbage. Uanset hvad han gjorde, uanset hvem han bebrejdede, uanset hvor meget bitterhed han kunne mobilisere.
  • I et humoristisk og tragikomisk foredrag sættes forandringsbegrebet på spidsen. Hvordan erkender vi som menneske og medarbejder, at intet nogensinde vil blive som tidligere – at plejer for alvor er død?
  • Populært sagt kan man sige, at dette er det ultimative foredrag, når det drejer sig om at få mennesker til at møde og håndtere forandringer for efterfølgende at skabe endnu stærkere resultater. Vi bliver ikke født forandringsparate – det er noget vi selv skal vælge at være.

  René Nielsen foredrag

  Sammenhold og Det Forpligtende Fællesskab

  • Renè Nielsens gennemslagskraft og store energi giver rum for refleksion og undren i hans nye foredrag om sammenhold og det forpligtende fællesskab. I et levende sprog og med rivende tempo leverer han en knivskarp analyse af temperaturen på samfundet, virksomheder, offentlige som private og os som mennesker i det hele.
  • I foredraget får I ny viden og konkrete værktøjer omkring det at være fællesskabende. I bliver præsenteret for forskellige mentale redskaber og Renes egne erfaringer på området i kombination med hans skarpe og interessante holdninger, som han har erfaret sig gennem sin karriere bl.a. gennem sin uddannelse, som mentaltræner for et dansk Superligafodboldhold og som konsulent for en række store og mellemstore danske og internationale virksomheder.
  • Foredraget – Sammenhold og det forpligtende fællesskab – sætter fokus på, hvordan fællesskabet bliver det nye sort – hvis altså det prioriteres og sættes på dagsordenen i Jeres organisation. Dette sker ved at træne det forpligtende fællesskab – dette gøres igennem nysgerrighed, begejstring og undren samt en organisation, der fokuserer på sammenholdet og ikke bare gruppens evne til at nå mål.

  René Nielsen foredrag

  OLYMPISM – Den Store Fortælling

  • Glæd dig til en uforglemmelig historie om glæde, tårer, smerte, håndtering af kriser, det hårde slid, tackling af det som ingen forventede og om at samle på stjernestunder gennem hele livet.
  • Kom og lyt til Historien som bare giver og giver. Inspiration er noget vi giver til hinanden uden af forlange noget igen. Velkommen til et Olympisk foredrag, som du aldrig har hørt mage.
  • De fem Oplympiske ringe symboliserer i dette foredrag:
   At give tilbage (med alt)At kæmpe (vedholdende)

   At drømme (Go BIG og Go Home)

   At tage ansvar (Personligt)

   At være taknemmelig (for alt)

  • I det Olympiske Spisetelt hersker en ånd, hvor alle uanset religion, hudfarve, køn eller nationalitet kan være sammen, rumme hinanden og lytte til hinanden. Kultur mødes og relationer opstår – korte og lange relationer på tværs af idræt, land, kontinent og alt mulig andet.
  • Måske vi skulle bygge nogle flere af sådanne teltene hvor mottoet, ret beskedent er: ”Jeg håber og ønsker for dig, at din dag bliver den bedste i dit liv og du opnår de resultater du drømmer om, da det kan have livgivende indflydelse for dig og din familie.”

Referencer

René Nielsen er i stand til på blændende vis at fastholde og engagere sit publikum. Han har en historie med substans og formidler sine budskaber om forandring, fokus og målstyring på fornem vis.

Jesper Nielsen

PON Equipment A/S

René leverede et super foredrag. René formåede at lave en super overgang fra vores faglige præsentationer, så hele eftermiddagen hang fint sammen - god rød tråd.

Josephine Tørslev-Thomsen

Novo Nordisk A/S

Godt forberedt og med et indhold, der passede rigtig godt til vores formål. René er en rigtig god fortæller, der kombinerer alvor og humor på en sober og stærk måde. Alle fik noget med hjem at tænke videre over samt nogle gode grin undervejs.

Anders Bøgeskov-jensen

Novo Nordisk A/S

Meget levende, og det giver stof til eftertanke, om hvor forkælet man er som "hel krop".

Evy Grønvall

Finansforbundet

Alle var meget begejstrede.

Mira Møller

Kemp & Lauritzen A/S

Foredraget bakkede perfekt op omkring det tema vi havde valgt til vores medarbejderseminar.

Knud Herbert Sørensen

Middelfart Sparekasse

René var lige i øjet i forbindelse med vores konferencedag.

Esben Hansen

HK-klubben ved Nordsjællands Hospital

Jeg roser René til skyerne. Han er en stjerne med et kæmpe hjerte, der banker for andre mennesker.

Jeanette Kjær Christiansen

Fredericia Bibliotek

Inspirerende, underholdende, gribende, vedkommende og meget eftertænksomt. Kun gode og positive tilbagemeldinger.

Jette Christensen

VUC Storstrøm

Rene gav et rigtigt godt foredrag, hvor man gik hjem med en følelse af at de "problemer", som man selv har - de er måske ikke så store alligevel!!

John Nielsen

Ballerup Kommune

Foredraget handler om noget helt andet end man forestiller sig. Renés livsfilosofi er yderst lærerig og interessant - ikke så sært at de lærte har fået øje på ham.

Vagn Sandfeld

Ølsemagle Menighedsråd

I forhold til ledelse gav Renés oplæg inspiration til at huske refleksionen i såvel arbejdet som livet generelt. Han er et godt billede på at der altid er muligheder - du skal selv træffe valget. Motiverende og positiv.

SAD MidtVest (Sammenslutningen af Daginstitutionsledere MidtVest)

Super godt, og god stemning.

Jan Julin

FES

Det var simpelhen et super godt foredrag, som "ramte" vores medarbejder på den allerbedste måde, for der var både noget til det faglige og til det personlige. Alle, høj som lav, fik noget at tænke over, og jeg vil tro, at der blev "solgt mange blomsterbuketter" i området efter det foredrag.

Arne H. Hansen

Tryg

René var meget ærlig og krydrede det hele med tilpas mængde humor.

Jens Erik Andersen

LOF Vesthimmerland

Renés foredrag var lige i øjet! Hvor er han bare god! Udover at være et utroligt sympatisk menneske, var han også rigtig dygtig til at fange deltagernes opmærksomhed og holde den fanget. Emnet og stilen passede perfekt til formålet.

Morten Blok Hellesøe

Herlev Kommune, Kultur- og Fritidsafdelingen

René leverede en meget nærværende og situations-tilpasset præsentation. En virkelig god aften; jeg tror bestemt det lykkedes ham at "ryste" tilhørerne. Super flot.

Claus Poulsen

Forsikringsselskabet Vejle Brand G/S

vi mødte en person som trods modgang i livet formidler et budskab om vilje og mål kan man komme videre, alle var enige om at det rigtigt godt.

Helle Brodersen

Danske Andelskasser Bank A/S

Fantastisk livsbekræftende.

Henrik Suhr

Furesø Kommune

Spændende, anderledes og opløftende. Giver en noget at tænke over.

Michael Willumsen

Zenit Consult

Du vakte stor glæde og har fået meget ros fra deltagerne, der synes de fik noget med hjem, de kunne bruge i forhold til deres arbejde med arbejdsmiljøet på arbejdspladserne. Dine evalueringer ligger på 12 med pil opad.

Helle Kjærager Kanstrup, Kredsnæstformand

DSR (Dansk Sygeplejeråd)

Det er 2. gang jeg oplever Rene på scenen. Rene formår i den grad at komme ud og fange deltagerne. Foredraget er jordnært og et spejl af dagligdagen. Det stærke i foredraget er, at Rene ikke konkluderer - tvært imod, Rene giver masse af stof til refleksion. Alle taler om ejerskab, hvad betyder det og hvad er ejerskab i praksis. Vi har brugt Rene med 2 af hans foredrag, hver gang har deltagerne givet hans indlæg højeste karakter.

Ole Jensen

Sydbank

Et spændende og livsbekræftende foredrag, der har fået meget ros fra vores medlemmer.

Hanne Winther

FOA Odense

Et meget inspirerende og interessant fordrag. Tilhørerne blev fanget hele vejen igennem og der var masser af stof til eftertanke.

Trine Ørom

Øster Løgum sogns Menighedsråd

Det var bare rigtig godt.

Bodil Hansen

Tølløse Kirke

Han fik en fantastisk evaluering fra deltagerne

Vibeke Nielsen

Seges

Et rigtig godt foredrag

Margit Backmann

Erhvervskvinder Sønderjylland Syd

Godt og inspirerende. Rene er meget professionel og brænder for sin fortælling.

Mikkel Stahlfest

Roskilde Handelsskole

Tilhørerne tog rigtig godt imod foredraget, den måske lille skeptiske holdning der var inden foredraget til "hvad er nu det for noget" forsvandt helt da foredraget blev afviklet. Bagefter kom der en del af kollegaerne hen til mig og gav udtryk for at det var et super godt foredrag, både indholdet men især også hans måde at formidle det på, og mange har givet udtryk for at det giver stof til eftertanke.

Finn Jessen

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S

Foredraget gav stof til eftertanke.

Marianne Jacobi Andersen

Retten i Lyngby

Meget rammende foredrag uden løftede pegefingre.

Henriette Lanng

Arne Elkjær A/S

Rene var dejlig ligefrem.

Palle Bjerregaard

Dragør Handicap

Helt igennem medrivende foredrag, René ramte helt plet i forhold til, hvad vi gerne ville have ud af dette foredrag, og satte nogle væsentlige tanker igang. Kan kun anbefales!

Frederik Oxlund

Forsvaret, Slædepatruljen Sirius

Meget fint. God forberedelse. Afstemt tid og indhold på forhånd. Alle følte efterfølgende at de havde haft en god og indholdsrig aften.

Jens-Erik Klose

Super Brugsen, Lynge Uggeløse

Faldt superflot ind i vores tema, så det var fint at have kontakten til René direkte inden foredraget til denne briefing!

Peter Mikkelsen

F GROUP A/S

Fantastisk godt! René formår at tage et seriøst emne og kommunikere det igennem sine oplevelser og erfaringer, så folk virkelig forstår det, tager det under huden og oplever det som en eye-opener; det hele tilsat en god og meget afstemt portion humor. Meget anbefalelsesværdigt!

Peter Kjeldsen

Punkt1

René gik rent ind hos en ungegruppe, der selv har deres at slås med, og derfor var han og eleverne på bølgelængde fra start til slut. Ingen havde "ADHD-udfald" - alle var med. Stor ros til René for at formidle emnet "du vælger selv dine mønstre, og træner selv ift. din drøm" på en dansk måde, dvs. det blev ikke ulykken men viljen til selvværd og selvdiciplin på egne betingelser, der blev hovedbudskabet, og derfor var det et godt spejl for alle. I øvrigt medrivende også fordi René er kontalktfuld, lydhør, charmerende, og sjov.

Anne Dorit Nielsen

PH Produktionsskolen Holbæk

Et meget ærligt og grænseoverskridende foredrag med en befriende humoristisk kant. Kan helt klart anbefales til alle.

Pia Christensen

Nykredit, Realkredit A/S

Det var både spændende og givende.

Helen Winkelmann

Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm

Foredraget var super godt.

Maja Roesen

Danske Handicaporganisationer

Godkendt i allerhøjeste grad.

Kurt Bengtsen

Støtteforeningen for udviklingshæmmede i LTK

Det var rigtig godt. Både alvorligt men også sjovt.

Zitta Zaar Olesen

Vestas Blades i Lem
Uforpligtende forespørgsel på René Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

4.75 ud af 5 stjerner

"Et meget ærligt og grænseoverskridende foredrag med en befriende humoristisk kant. Det kan helt klart anbefales til alle."

Pia Christensen - Nykredit, Realkredit A/S Se alle referencer

Foredragsemner med René Nielsen