Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Arbejdsglæden i virksomheden bygges op af den enkelte

Morten Resen Foredrag

Morten Resen

Tidligere TV-vært og iværksætter.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Stor ros til Morten Resen for at levere et foredrag, der virkelig gav stof til eftertanke. Med en blanding af både humor og alvor, fangede han publikum fra start til slut. Helt sikkert en meget positiv oplevelse."

Solbritt Rosengaard - Arla Foods Se alle referencer

Et foredrag med Morten Resen giver jer:

  • Morten Resen er kendt som morgenfrisk TV-vært på “Go’ Morgen Danmark”
  • Han er en humørspreder, der efterlader publikum med et smil på læben og klogere på arbejdsglæde
  • Mortens foredrag er både underholdende og indsigtsfulde
Uforpligtende forespørgsel på Morten Resen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Morten

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Morten Resen er tidligere vært på “Go’Morgen Danmark” på TV 2 – og er i dag en succesfuld iværksætter. Morten holder foredrag om arbejdsglæde, familieforøgelse og iværksætterdrømmen. Hans foredrag giver stof til eftertanke, og med sin evne til at kombinere humor og alvor fanger han publikum fra start til slut.

Et foredrag med Morten Resen giver jer:

  • Morten Resen er kendt som morgenfrisk TV-vært på “Go’ Morgen Danmark”
  • Han er en humørspreder, der efterlader publikum med et smil på læben og klogere på arbejdsglæde
  • Mortens foredrag er både underholdende og indsigtsfulde

Sæt arbejdsglæde på dagsordenen hos den enkelte

Vi kender Morten Resen som den positive og energiske vært på Go’ Morgen Danmark og fra P3-succeser som, “Mig og Morten Resen”, “Strax” og “Verdens bedste formiddag”. Nu kan Morten også opleves som positiv foredragsholder. I sine foredrag sætter Morten fokus på vigtigheden i at tage ansvar for sin egen arbejdsglæde, og hvordan man “gør sig glad”, selvom pilen faktisk peger i negativ retning.

I sin funktion som vært og redaktør, har Morten haft alverdens opgaver, siden han begyndte på P3 som 19-årig. Han har interviewet et hav af danske og internationale profiler. Morten bor med sin familie i Helsinge, hans barndomsby, og det gør ham fortsat glad hver eneste dag. I hele ni år var danskerne vant til at blive mødt af den morgenfriske vært Morten Resen på “Go’ Morgen Danmark”, men fra februar 2016 har den populære tv-vært taget sig en velfortjent pause for at prioritere familien og undgå de skæve arbejdstider. Derfor bruger Morten i dag endnu mere tid på sine populære foredrag om arbejdsglæde, ligesom han coacher og udvikler radio- og TV-værter, og har en startup-podcast med tips og tricks til dem der arbejder med webshops, start-ups, sociale medier og hjemmesider.

De autentiske og ærlige Morten Resen foredrag om at elske sit arbejde, være morgenfrisk og bidrage positivt på arbejdspladsen er især populære hos virksomheder, kommuner, foreninger og oplysningsforbund.

Book Morten Resen til jeres næste event, og oplev fordelene af at kunne skabe egen glæde.

Læs mere på Morten Resens hjemmeside.

Se foredrag med Morten Resen
Morten Resen foredrag

Elsk dit arbejde!

Morten Resen var vært på Go’ Morgen Danmark i knap 10 år, hvor han var kendt som Danmarks vel nok mest morgenfriske mand. Til trods for han ikke har været i værtsrollen siden 2016, hænger det positive ry stadig ved, hvilket han stadig hver dag bestræber sig på at leve op til.

Både i sin tid på Go Morgen Danmark og i dag som virksomhedsejer, som foredragsholder og som ordstyrer, ser Morten det som sin forbandede pligt at være i godt humør, når han møder på arbejde. Hans fornemmeste opgave var nemlig at bidrage til, at danskerne får en positiv start på dagen, intet mindre. Den opgave har han stor respekt for og sætter stadig den dag i dag en ære i at smitte sine omgivelser med positiv energi. Siden sin ankomst til Go’ Morgen Danmark i 2007 har han ikke har haft en eneste sygedag.

Som alle andre mennesker var Morten ikke partout inderligt glad, når vækkeuret bimlede kl. 02.59 i Helsinge – hele 45 minutter fra studiet på Hovedbanegården. Turen alene i bilen brugte han til at sætte sig op og iscenesætte sit humør, så han mødte positiv og givende frem kl. 04.00, hvor han indledte dagen med at servere røræg for hele redaktionen.

Når det kniber med motivationen og humøret, hanker han op i sig selv og ”gør sig glad”. I alle sammenhænge arbejder han vedholdende med at bidrage positivt frem for at være den, der trækker stemningen i negativ retning.

I dette positive og ærlige foredrag serverer Morten Resen en lang række idéer til, hvordan den enkelte medarbejder kan bidrage til at skabe en arbejdsplads præget af arbejdsglæde. Det handler for Morten om at lade den usagte ros komme til syne, og samtidig gemme den bagstræberiske negative attitude langt væk.

Morten Resen foredrag

Parforholdets (u)muligheder med børn

I dette underholdende og tankevækkende foredrag forsøger Morten Resen sammen med Lola Jensen at finde balancen mellem kærlighed & klapvogne – parforhold & pæremos – candle-light-middage og madpakker.

Det er er ikke altid en dans på roser, når familien forøges med børn. Så bliver parforholdet pludselig til en børnefamilie. Alt er forandret, og det som før kunne virke så simpelt, bliver svært. Måske føler mor ikke, at far forstår hende. Måske synes far, at mor skal slappe lidt af, fordi alt ikke behøver at være perfekt. Og så er der svigermor, der hele tiden kommer med gode råd.

I foredraget kan I nyde en morsom aften i selskab med Morten og Lola, der giver jer et kærligt spark bagi og en masse gode råd til at få parforholdet til at blomstre side om side med snotnæser, søvnmangel og våde flyverdragter. De taler blandt andet om, hvorfor fædre bare ikke altid gider diskutere farven på pusletasken, hvorfor mødre med rander under øjnene og grød på blusen stadig kan være attraktive kvinder, hvordan I finder fælles balance mellem familiehygge i sofaen og parweekend uden unger, og ikke mindst: Hvorfor I skal huske at skrive sex i kalenderen – side om side med generalforsamlingen i grundejerforeningen!

Foredraget er opdelt i to halvdele, hvor der er god mulighed for at stille spørgsmål. Og så giver foredraget forhåbentlig deltagerne nyt mod på tingene, for gu kan vi så, få den kærlighed til at overleve!

Morten Resen foredrag

Fra Go' Morgen til GoLittle

I februar 2016 tog Morten Resen orlov fra sit job på Go’ morgen Danmark, men endte med at sige endegyldigt op, for at kaste sig ud i livet som iværksætter uden fast løn, pension og frokostordning – i en alder af 38 og med hustru, to børn, biler og realkreditlån. Morten har nu lavet en af Danmarks mest populære podcasts, hvor alle kan følge udviklingen af hans virksomhed, GoLittle, fra en idé på et stykke papir til?

Hør, hvorfor Morten valgte at kvitte det prestigefyldte job og starte forfra. Og hør, hvordan han lykkedes med det allersværeste: At få andre til at tro på sin idé og investere 1.8 million i GoLittle.

Morten Resen ordstyrer

Rutineret ordstyrer

Morten Resen er en rutineret, underholdende og nærværende ordstyrer, som kan være med til at binde dit arrangement sammen eller styre debatter.

Han har i sin lange karriere været med på programmer som “Go’ morgen Danmark”, “Go’ aften Danmark”, “Knæk Cancer”, “Voice – Danmarks største stemme” – og alle mulige andre programmer i forbindelse med f.eks. folketingsvalg, OL og har derfor den erfaring der skal til, for at I kan læne jer tilbage og lade Morten styre slagets gang.

Referencer

Super fed energi fra Morten, der bruger sig selv meget i foredraget. Morten skal huske at kigge op. Han kiggede rigtig meget ned, men det er også eneste kritik punkt.

Alexandra

Rudersdal Kommune

Super god alle var glade og tilfredse med foredraget

Susanne

Erhvervsstyrelsen

Stor ros til Morten Resen for at levere et foredrag, der virkelig gav stof til eftertanke. Med en blanding af både humor og alvor, fangede han publikum fra start til slut. Helt sikkert en meget positiv oplevelse.

Solbritt Rosengaard

Arla Foods

Morten var moderator til vores årsdag og leverede en formidabel indsats. Ikke alene lagde han mange kræfter i forberedelsen, men han leverede i dén grad også på scenen.

Henrik Messmer

Horesta

Morten Resen var inspirerende og levende i sit foredrag.

Ulrik Murel

Halstedhus Efterskole

Super inspirerende foredrag. Morten Resen har en evne til at få alle med. Lige i "øjenhøjde". Possitivt og helt igennem godt.

Pia Amtoft

Aalborg Universitet, Institut for Kommunikation

Det var rart at høre om Mortens hverdag og de oplevelser der har gjort ham til den han er i dag. Vi har alle et valg om vi vil være glade eller sure (bare for en sikkerheds skyld). Jeg ved godt hvad jeg vælger!

Camilla Sommer

HK Klubben ATP

Morten Resen ramte vores dagsorden SPOT ON, kan ikke siges mere præcist. Og der er kommet rigtig god feedback fra mange af deltagerne på dagen, også til Morten Resen. Vi var ca 110-120 personer i alt.

Michael Sørensen

Væksthus Nordjylland

Morten leverede ud over alle forventninger - tak !

Louise M Ø Nielsen

IVÆKST

Morten Resen brillierede endnu engang. Han er meget professionel både før, under og efter, og vi er super glade for at bruge ham til vores arrangementer. Kæmpe anbefaling herfra!

Sofie Sandager W Andersen

Lemvigh-Müller A/S

Super veloplagt og i øjenhøjde med sit publikum!

Troels Pedersen

Udvikling Assens

Morten kan helt klart anbefales som konferencier, han er super dygtig og altid velforberedt. Han er nærværende og kommer selv med input til underholdningen og er til stede fra det øjeblik, han træder ind af døren. Vi har booket ham de to seneste år, og han er allerede booket til næste års show.

Rikke Gade Petersen

BusinessHorsens

Morten Resen leverede et rigtig fint oplæg, som udover arbejdsglæde tog udgangspunkt i hans karriere. - Salen var underholdt og tiden fløj af sted.

Anne Ulstrup Jensen

Vestimmerlands Kommune

Morten havde gode budskaber og en meget levende fortælling både om de gode og dårlige dage i arbejdslivet krydret med nogle sjove input fra nogle af hans personlige inspirationskilder til livsglæde.

Mikkel Dybdal Jansdorf

Landbrugsstyrelsen - IT - Areal ART

Morten Resen var bare SÅ god! Vores kunder som deltog til Collectia Årsdag var meget begejstret. Vi lavede selv en evaluering af dagen, hvor flere nævnte at Morten Resen var dagens "højdepunkt" eller "prikken over i'et". Kæmpe fornøjelse at opleve Morten!

Stine Roholte

Collectia

Morten var super professionel og behagelig at arbejde sammen med. Han leverede et imponerende stykke arbejde og var fleksibel og involveret gennem hele forløbet. Både jeg og min slutkunde har kun rosende ord.

Dina Plesner

COOR Service Management

Jeg synes Morten var en ideel moderator for vores indlæg til Presidents Summit. Ligeledes var han en stor værdi i at skabe en god spørgeramme og samle en rød tråd for indlægget.

Emil Rongsted Krøier

Polestar Automotive

Et godt og underholdende foredrag, samt tankevækkende.

Karin Jensen

FOF Østfyn
Uforpligtende forespørgsel på Morten Resen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Morten Resen
Morten Resen

5 ud af 5 stjerner

"Stor ros til Morten Resen for at levere et foredrag, der virkelig gav stof til eftertanke. Med en blanding af både humor og alvor, fangede han publikum fra start til slut. Helt sikkert en meget positiv oplevelse."

Solbritt Rosengaard - Arla Foods Se alle referencer

Foredragsemner med Morten Resen