Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Frederikke Antonie Schmidt

Unikt indblik i iværksætteri og et skobrand skabt med en mission om at kvinder skal stå stærkt i verden

Frederikke Antonie Schmidt

Frederikke Antonie Schmidt

Stifter og kreativ direktør i Gazellevirksomheden Roccamore.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Frederikke Antonie Schmidt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Frederikke

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Frederikke Antonie Schmidt er stifter og kreativ direktør i det luksuriøse skobrand Roccamore og er forfatter til bogen “Rebel” (Gyldendal, 2023), der handler om Frederikkes liv som kvindelig iværksætter med en rebelsk tilgang. I sit inspirerende og ærlige foredrag fortæller Frederikke om sin imponerende iværksætter-rejse. Fra de første spæde tanker om en højhælet sko, man rent faktisk kunne holde ud at gå i til dér, hvor Roccamore er i dag: over 60 medarbejdere og et bugnende kundekartotek. 

Et foredrag med Frederikke Antonie Schmidt giver jer:

  • Et unikt indblik i kvindeligt iværksætteri
  • En rebelsk tilgang til kvinders ret til at stå stærkt i verden
  • En ærlig fortælling om at starte fra ingenting og arbejde sig op

Fra crowdfunding til Gazelle - et rebelsk sko-eventyr

Frederikke Antonie Schmidt har stiftet virksomheden Roccamore med en mission om at få flere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verdenen. I Roccamore designer de behagelige højhælede sko, som er håndlavet i Italien og videnskabeligt testet til at være mere behagelige end andre høje hæle. Og i Roccamore fejrer de rebellerne og opkalder deres sko efter de kvinder, de selv bliver inspireret af. Faktisk var der blandt de allerførste 5 modeller nogensinde designet, et par fine blå støvler opkaldt efter dronning Margrethe.

Roccamore blev stiftet i december 2014 med en online crowdfunding-kampagne på platformen Kickstarter og solgte 306 par sko. I 2021 solgte Roccamore 30.000 par sko og vandt både E-handelsprisen for bedste B2C virksomhed under 100 mio. samt Børsen Gazelle og Gazelle Regionsvinder i København.

Frederikke sidder desuden i ByFounders Collective, Repræsentantskabet for Kolding Designskole og var i 2021 Formand for regeringens Genstartsteam for Mode og Tekstil. Frederikke Antonie Schmidt er uddannet skodesigner og står bag flere omtalte skokampagner blandt andet “Show some respect” og “Respect High Heels in the Boardroom” i forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag i 2023. 

Se foredrag med Frederikke Antonie Schmidt
Frederikke Antonie Schmidt foredrag

Rebel

Frederikke Antonie Schmidt har en livsmission: At kvinder skal stå stærkt – i sko. Derfor har hun stiftet sko-brandet Roccamore, der designer højhælede sko i god kvalitet, og som man rent faktisk kan holde ud at gå i. 

I dette personlige og inspirerende foredrag kommer I helt tæt på kvinden bag Roccamore, som insisterer på at bære lyserødt, at larme, og at gøre tingene på sin egen måde. Frederikke har via en høj risikovillighed forvandlet roccamore fra en crowdfunding-kampagne til en gazelle-virksomhed og har undervejs lært en masse. Om at turde at sige nej og tro på, at alt kan lade sig gøre. Frederikke har tjent sine egne penge siden hun var 10 år og tager udfordringer med oprejst pande – til stor inspiration for alle, der oplever Frederikkes foredrag.

Foredraget tager afsæt i Frederikkes bog “Rebel”, der udkom på Gyldendal i 2023. 

Book Frederikke Antonie Schmidt til en indsigtsfuld og morsom beretning om livet som kvindelig iværksætter.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Frederikke Antonie Schmidt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Frederikke Antonie Schmidt