Henter Indhold ...

Mikkel Kessler

Professionel bokser, iværksætter og foredragsholder

Mikkel Kessler er klar med sit helt nye og topinspirerende foredrag. Med en god kombination af alvor og humor lukker Mikkel Kessler nu op for de mere personlige aspekter ved livet som professionel bokser. Udover stor underholdningsværdi og engagement indeholder foredraget stærke budskaber om sejre og nederlag, som de fleste også vil kunne relatere til deres egen hverdag.  

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Mikkel Kessler er en af de største og mest karismatiske sportsprofiler Danmark har haft. Med sine 46 sejre ud af i alt 49 kampe som professionel bokser har han skrevet sig ind i historien som den bedste danske bokser nogensinde og han blev i 2006 kåret som Årets danske sportsnavn af Danmarks Idrætsforbund.

Fem gange er Mikkel Kessler kåret som verdensmester i sin vægtklasse. I løbet af sin karriere har han bokset i de største internationale arenaer.

Med mere end 330.000 følgere på Facebook er Mikkel Kessler således ikke kun af de mest populære sportsfolk i Danmark, men også en af de mest populære personligheder vi har.

Siden indstillingen af sin professionelle boksekarriere i februar 2015, har Mikkel Kessler arbejdet intenst på sit helt nye og personlige foredrag, som han nu er klar til at introducere.

  Mikkel Kessler foredrag

  Fighterånd – præstér under pres

  • Et inspirerende foredrag oplagt til arbejdspladser, medarbejdere såvel som ledere, der ønsker inspiration til, hvordan man indstiller sig mentalt på en større opgave samt hvordan man bevarer motivationen og kampgejsten i en udfordrende og omskiftelig hverdag, hvor arbejdsopgaverne kan være ”op ad bakke”.
  • Mikkel Kessler tager i foredraget afsæt i tre væsentlige elementer, der for ham er afgørende for at komme succesfuldt i mål; nemlig den optimale forberedelse, præstation og ikke mindst den efterfølgende hvile. Undervejs kommer han samtidigt omkring, hvilke forstyrrende elementer der undervejs kan stå i vejen for målet, hvis forstyrrelserne ikke håndteres rigtigt.
  • I foredraget deler Mikkel Kessler ud af de nyttige værktøjer han henter frem fra sin mentale værktøjskasse og gør brug af, når han skal i ringen. Det kræver først og fremmest den rette mentale indstilling at komme succesfuldt i mål og tage ejerskab over udfordringen, uanset om man skal vinde en boksekamp eller står overfor en større opgave arbejdsmæssigt, i afdelingen eller på individuelt plan.
  • Foredraget er på én gang underholdende, tankevækkende og fyldt med anekdoter fra bokseverdenen, hvor Mikkel Kessler undervejs drager paralleller til verdenen udenfor og de udfordringer, vi generelt møder i vores hverdag.

  Mikkel Kessler foredrag

  Fighterånd

  • Oplev et personligt og inspirerende foredrag, hvor den ellers private Mikkel Kessler for første gang rigtig lader offentligheden komme bag om rampelyset og giver et åbent og ærligt indblik i sin professionelle karriere og de valg og fravalg, han undervejs har måttet tage på godt og ondt.
  • Mikkel Kesslers foredrag centrerer sig om tre væsentlige elementer, nemlig forberedelse, præstation og hvile, der for ham er væsentlige for at vinde en boksekamp. Han beskriver sin motivation, viljestyrke og drømme, og hvordan stikord som disse har drevet ham undervejs i karrieren og hjulpet ham til at tackle udfordringer og nederlag, professionelt såvel som privat.
  • I foredraget kommer Mikkel Kessler rundt om sin professionelle boksekarriere fra den spæde start til i dag.
  • Foredraget er på én gang underholdende, tankevækkende og fyldt med anekdoter fra bokseverdenen, hvor Mikkel Kessler undervejs drager paralleller til verdenen udenfor og de udfordringer, vi generelt møder i vores hverdag.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Mikkel Kessler

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Mikkel Kessler

Foredragsemner med Mikkel Kessler