Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

En ministers opgør med usund, politisk kultur: Lad det gå langsomt

Karsten Lauritzen

Foto credit: Sten Brogard

Karsten Lauritzen

Tidl. skatteminister og nuværende branchedirektør for transport i Dansk Industri.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Karsten Lauritzen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Karsten

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Karsten Lauritzen, tidligere medlem af Folketinget og skatteminister i fire år, bringer en unik indsigt i sit engagerende foredrag om folkestyrets tilstand. Med dyb forståelse for systemets udfordringer og konsekvenserne af hastige beslutninger guider Karsten sit publikum gennem en tankevækkende rejse på baggrund af hans bog “Lad det gå langsomt”. Hans foredrag sætter fokus på behovet for at sænke tempoet, inddrage borgerne og modernisere grundloven for at genoplive tilliden i befolkningen.

Et foredrag med Karsten Lauritzen giver jer:

  • Politisk indsigt forankret i personlig erfaring med udfordringerne ved det nuværende politiske system
  • Konkrete løsningsforslag og ideer til folkestyrets reform
  • Inspiration til at tage del i debatten om fremtidens folkestyre

Lad det gå langsomt – reform af folkestyret

Karsten Lauritzen, tidligere skatteminister og nuværende branchedirektør, leverer et tankevækkende foredrag om nødvendigheden af at bremse tempoet i politik og gennemføre en helhedsreform af folkestyret.

Karsten ser en lysere fremtid for Danmark gennem langsigtet tænkning, inddragelse af borgerne og en moderniseret grundlov. Med sin politiske baggrund og personlige erfaring deler Karsten Lauritzen relevante indsigter og konkrete forslag til, hvordan man kan forbedre det danske folkestyre.

Karsten bringer ekspertise som tidligere skatteminister og politiker, der har oplevet udfordringerne indefra, hvilket gør hans perspektiv unikt og autentisk.

Dette foredrag baseret på hans bog “Lad det gå langsomt” tilbyder ikke blot en kritisk analyse af det nuværende system, men også konkrete handlingspunkter for at skabe et mere tillidsfuldt og effektivt politisk landskab.

Karsten  tilpasser sit foredrag til publikums behov.

Book et foredrag med Karsten Lauritzen og forstå og bidrage til forbedringen af det danske folkestyre.

Se foredrag med Karsten Lauritzen
Karsten Lauritzen foredrag

Et stressramt folkestyre – hvordan får vi hastigheden ned?

Da Karsten Lauritzen efter knap 15 år, heraf fire som minister for det udskældte skatteområde, forlod politik, stod han tilbage med en afgørende erkendelse: Der er noget helt galt i det danske folkestyre. Det er ikke bare enkeltstående politikere, der i stadigt større omfang får stress. Det er selve systemet, som er stressramt.

Politikernes iver efter at vise handlekraft trumfer alt for ofte eftertænksomhed og langsigtet tænkning. Resultatet er hovsa-løsninger, sjusket lovgivning og en voksende tillidskrise i befolkningen. Men der findes en vej frem. Vi har brug for en reform af folkestyret.

Tempoet skal sættes ned, så der er tid til, at dem der lovgives om og for, kan tages med på råd. Vi skal desuden gentænke alt fra samspillet mellem medier og Christiansborg til rekrutteringen af politikere – og vi skal se på en modernisering af grundloven.

Foredraget tager udgangspunkt i Karsten Lauritzens bog ”Lad det gå langsomt”, som er en debatbog. Den handler om alt det, der ifølge forfatteren er galt, men i lige så høj grad om alt det, vi sammen kan gøre bedre.

Referencer

Lad det gå langsomt

Da Karsten Lauritzen efter knap 15 år, heraf fire som minister for det udskældte skatteområde, forlod politik, stod han tilbage med en afgørende erkendelse: Der er noget helt galt i det danske folkestyre.

Det er ikke bare enkeltstående politikere, der i stadigt større omfang får stress, det er selve systemet, som er stressramt. Politikernes iver efter at vise handlekraft trumfer alt for ofte eftertænksomhed og langsigtet tænkning. Resultatet er hovsaløsninger, sjusket lovgivning og en voksende tillidskrise i befolkningen.

“Lad det gå langsomt” er en debatbog. Den handler nok om alt det, der ifølge forfatteren er galt, men i lige så høj grad om alt det, vi sammen kan gøre bedre.

Forlaget 28B

Uforpligtende forespørgsel på Karsten Lauritzen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Karsten Lauritzen