Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

En personlig fortælling om at kæmpe med de mørke sider af sig selv

Lars Rasmussen Foredrag

Lars Rasmussen

Tidl. professionel håndboldspiller.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Yderst spændende og dygtige Lars formåede at holde et fantastisk foredrag".

Lone Karstoft, Autismecenter Midtjylland Se alle referencer

Et foredrag med Lars Rasmussen giver jer:

  • En personlig og ærlig fortælling, der er med til at nedbryde tabuer om ADHD og autisme
  • En unik mulighed for at komme bag facaden på en succesfuld håndboldspiller og –træner, der fortæller om livet og karrierens op- og nedture
  • Motivation til at forstå og anerkende individet og dit team gennem menneskelige faktorer
Uforpligtende forespørgsel på Lars Rasmussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lars

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Få et fascinerende indblik i Lars Rasmussens liv og karriere, der gik fra harmoni i håndboldverdenen til et scenarie, hvor han ikke længere kunne se sig selv i spejlet. Hør fortællingen om at ramme bunden i en branche, der ellers synes som drømmen, og derefter rejse sig igen som menneske og forbillede. Lars er nu klar med et personligt, rørende og hudløst ærligt foredrag, hvor han fortæller om sin karriere, op- og nedture, og hvordan ADHD og autisme, der først blev diagnosticeret i hans 39. leveår, har sat sine præg på hans liv, på og udenfor håndboldbanen.

Et foredrag med Lars Rasmussen giver jer:

  • En personlig og ærlig fortælling, der er med til at nedbryde tabuer om ADHD og autisme
  • En unik mulighed for at komme bag facaden på en succesfuld håndboldspiller og –træner, der fortæller om livet og karrierens op- og nedture
  • Motivation til at forstå og anerkende individet og dit team gennem menneskelige faktorer

Om at lære sig selv at kende igen

De fleste kender Lars som en humørbombe og for sin ligefremme facon på håndboldbanen og under tv-interviews. Men han er også kendt som en håndboldspiller og træner, hvor temperamentet til tider er løbet af med ham. Hvad kun de allernærmeste indtil nu har vidst, er, at Lars lever med autisme og ADHD. Diagnoser, han først fik stillet i en alder af 39 år. Både på håndboldbanen og i private sammenhænge har Lars i mange år kæmpet med mørke sider af sig selv: vredesudbrud og et heftigt temperament.

Trods dette har Lars haft en succesfuld karriere, både som spiller og træner. Det skyldes blandt andet en tryg og kærlig opvækst, der også var præget af grænsesætning. Lige såvel skyldes det dygtige coaches som Ulrik Wilbek og B. S. Christiansen i løbet af sin karriere. Mange år efter fik de ham til at indse, at hans reaktionsmønstre ikke var som andres. Det blev startskuddet til at søge professionel hjælp.

Lars Rasmussens professionelle håndboldkarriere strækker sig fra 1995-2010, hvor han har spillet på topniveau både i Tyskland og Danmark. Herudover har han præsteret 220 mål for herrelandsholdet, som han har vundet EM Bronze 2006, VM Bronze 2007 og EM Guld 2008 med. Sidenhen har han lært fra sig som træner for klubber som Ringkøbing, Siófok KC og KIF Kolding.

Book Lars til et foredrag, hvis I vil blive klogere på, hvordan man som voksen tackler nyopdagede, psykiatriske diagnoser, og hvordan man kan vende de udfordringer, man bøvler med til noget positivt. Foredragene er også særligt givende, hvis man som team har behov for et skud motivation og en ordentlig peptalk.

Se foredrag med Lars Rasmussen
Lars Rasmussen foredrag

Vi kan alle blive til noget

Foredraget er en ærlig fortælling om Lars Rasmussens personlige udviklingsrejse om at jagte målet, blive til noget og hvordan man gør det. Lars deler sine erfaringer og udfordringer igennem et liv med usynlige diagnoser i meget ærlige og hårde fortællinger, som i sidste ende har gjort hans liv til den succes, det er i dag. Alt dette formidler Lars på en fantastisk motiverende, humoristisk og forstående måde, som henvender sig til alle mennesker.

For faktum er: vi kan alle blive til noget!

Lars giver et indblik i sit liv – fra at være sportsstjerne til at ramme bunden efter karrieren stoppede, uden aldrig at opgive troen på, at han kunne blive til noget. Lars kæmper i dag med at få udbredt budskabet til alle mennesker, både dem, som lever med eller er tæt på mennesker med udfordringer, og om, at alle kan blive til noget, også selvom der gennem livet kan opstå tvivl – du skal bare få lov til at vise dit værd.

Dette foredrag er udover at være inspirerende også en rørende, sjov og givende fortælling for alle tilstedeværende. Med sin hudløst ærlige tilgang skaber Lars en autentisk forbindelse med publikum og efterlader et varigt indtryk, der giver mennesker troen på, at trods udfordringer på jobbet såvel som i privatlivet kan alle blive til noget.

Lars Rasmussen foredag

Motivation og peptalk til medarbejdere og teamet

Lars leverer et inspirerende og energisk foredrag med fokus på motivation og peptalk til medarbejdere og teamet. Gennem sin omfattende erfaring som både håndboldspiller, træner og TV-vært, har Lars arbejdet sammen med nogle af de største personligheder inden for håndboldverdenen. I foredraget får deltagerne en dybere forståelse for, hvad et team virkelig er, og hvordan man sammen kan nå virksomhedens mål. Lars fremhæver betydningen af at kende sin rolle i teamet og demonstrerer, hvordan individuelle handlinger kan påvirke teamets succes eller fiasko.

Lars giver jer et indblik i, hvordan man som medarbejder kan holde motivationen oppe overfor sig selv, sine kollegaer og virksomhed samt forstå, at det ikke er individet alene der når teamets mål, det er teamet, som giver individet succes når det har nået målet. Lars deler også sin personlige rejse og transformation fra en temperamentsfuld håndboldspiller til en menneskelig leder og iværksætter og viser,  hvordan han har formået at bruge dem som styrker.

Dette foredrag er ikke kun inspirerende, men også rørende, sjovt og givende for alle tilstedeværende. Lars’ hudløse og ærlige tilgang skaber en autentisk forbindelse med publikum og efterlader et varigt indtryk der motiverer og styrke samarbejdet, ikke kun på arbejdspladsen eller i foreningen, men også i livet generelt.

Lars Rasmussen foredrag

Jeg har ADHD og autisme, og hvad så?

Dette foredrag tager dig med helt ind under huden på Lars. Det giver dig et indblik i, hvad det har betydet for Lars i en voksen alder at få stillet diagnoserne ADHD og autisme. Og hvordan han lever med dem i dag.

Lars fortæller om diagnosernes konsekvenser. I 2001 var han ved at vinke farvel til en professionel håndboldkarriere grundet sit til tider ustyrlige temperament. Allerede da Lars var 16 år, gav hans far ham beskeden, at han kun var ét politiopkald fra at afskrive ham som sin søn.

Det vil også blive fortællingen om, hvordan ADHD og autisme ikke kun har haft negativ indflydelse på Lars’ liv. Det har betydet, at Lars på få år har opnået en kometkarriere som træner. Han har blandt andet trænet en af Europas største kvindeklubber samt Danmarks største Klub KIF Kolding.

Diagnosen har haft store konsekvenser for Lars og har nær kostet ham livet og nære relationer. På den anden side har diagnosen også medvirket til en øget selverkendelse og gjort Lars til den leder og det menneske, han er i dag, på godt og ondt.

Referencer

Yderst spændende og dygtige Lars formåede at holde et fantastisk foredrag

Lone Karstoft

Autismecenter Midtjylland

Det er første gang vi arrangerer foredrag i centret og der var langt større tilslutning end vi havde forventet - så det gør vi helt sikkert igen! Lars var super god - og vi har fået meget positiv respons på den gode aften!

Anette Christiansen

Jetsmark Idrætscenter
01.02.2020

Tidligere landsholdsspiller mistede ofte temperamentet både som spiller og træner: Lars M. Rasmussen fortæller nu den rigtige historie bag “What the fuck is going on?!”

Efter flere år som først landsholdsspiller og senere træner for KIF Kolding, Vendsyssel Håndbold og Europas største kvindeklub i Ungarn, Siofok KC, lagde Lars M. Rasmussen håndbolden på hylden. I dag er han klar med et meget ærligt foredrag, der ikke kun inspirerer ledere til at forstå individer i deres teams gennem menneskelig ledelse, men som også tager afsæt i Lars’ egen og meget personlige historie.

Mange kender det famøse klip fra omklædningsrummet, hvor Lars efter en vigtig kamp bogstaveligt talt giver sit hold, Vendsyssel Håndbold, en verbal skideballe. Klippet har alene på YouTube haft mere end 398.493 visninger. Lars har af flere i håndbold miljøet været kendt som en ambitiøs træner med meget temperament. Efter en del selvransagning og samtaler med folk omkring ham, ikke mindst tidligere landstræner Ulrik Wilbek, fik Lars øjnene op for, at der måske lå noget bag hans voldsomme udbrud på og udenfor banen. Lars kom derefter i udredning hos en psykolog og efter noget tid viste det sig, at Lars lider af ADHD og autisme – en højst usædvanlig kombination, der meget vel kan forklare Lars’ temperament.

I sit ærlige og inspirerende foredrag går Lars helt tæt på sin transformation som menneske fra 2008, EM guld m.m til årene efter, hvor han næsten mistede alt inklusive sig selv. Lars fortæller åbenhjertigt om den betydning det har haft for ham og hans nærmeste på godt og ondt, og hvordan det er at gå rundt og frygte, at man mister kontrollen på et splitsekund grundet ADHD og autisme. I sidste ende har denne udredning betydet, at Lars i dag står stærkere end nogensinde, både som menneske men også ift. sin karriere. Foredraget er for alle men særligt oplagt til unge og voksne, som er i samme situation.

Se foredrag med Lars Rasmussen
Uforpligtende forespørgsel på Lars Rasmussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Lars Rasmussen
Lars Rasmussen

4.75 ud af 5 stjerner

"Yderst spændende og dygtige Lars formåede at holde et fantastisk foredrag".

Lone Karstoft, Autismecenter Midtjylland Se alle referencer

Foredragsemner med Lars Rasmussen