Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søren Ejlersen

Mød medstifteren af Aarstiderne, hør om mange bæredygtige ideer og forretningseventyr

Søren Ejlersen

Søren Ejlersen

Grøn ildsjæl, stifter af Aarstiderne og serieiværksætter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Søren Ejlersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mød medstifteren af en af verdens første måltidskasse-koncepter – Aarstiderne. Hør om Søren Ejlersens mange bæredygtige idéer, hans forretningseventyr, grønt iværksætteri og evnen til at vende alting på hovedet og tænke nyt.

Et foredrag med Søren Ejlersen giver jer:

  • En inspirerende historie om iværksætteri, der giver mening – for klimaet, for fællesskabet og for samfundet
  • Indsigt i hvordan man sælger en idé og får andre med på sine vilde planer
  • En utrættelig oplægsholder med smittende energi og en stor portion humor

Inspiration til bæredygtige ideer med en grøn pioner

I slutningen af 90’erne stiftede Søren Ejlersen sammen med Thomas Harttung Aarstiderne. Siden har Søren stået bag en lang række grønne initiativer, bl.a. Haver til Maver konceptet, der giver skolebørn mulighed for at komme ud og få hands-on erfaring med at dyrke jorden. Konceptet er udrullet i 25 kommuner. Derudover er Søren medstifter af BaneGaarden – en grøn oase midt i København – og er desuden forfatter til en lang række bøger om mad og spiselige planter.

Søren Ejlersen er et energibundt uden lige og evner at få andre med på sine vilde ideer og forretningseventyr. Hans mål er at skabe koncepter, der gør en forskel for andre mennesker og for vores omgivelser.

Book Søren Ejlersen til jeres næste event og start jeres rejse mod en grønnere fremtid.

Se foredrag med Søren Ejlersen
Søren Ejlersen foredrag

Grøn omstilling

Som samfund står vi overfor enorme forandringer, og der er brug for, at vi tænker anderledes. Hvad kan vi som arbejdsplads, medarbejder eller privatperson gøre for at hjælpe den grønne omstilling på vej? Søren Ejlersen har sat det som mål, at han med sine forretninger og initiativer vil gøre en forskel, og han inspirerer andre organisationer til at gøre det samme.

Med udgangspunkt i mere end 15 års erfaring med klimarapportering og CO2-reduktion i Aarstiderne giver Søren konkrete redskaber til, hvordan virksomheder med stor fordel kan springe med på den grønne bølge. Søren sætter sig grundigt ind i den organisation, han besøger, og leverer helt lavpraktiske og hands-on forslag til, hvordan netop I kan omsætte gode intentioner til handling.

Foredraget inspirerer til en ny retning med mere sammenhold, samarbejde og meningsfuldhed.

Søren Ejlersen foredrag

CSR & Frivillighed

Søren har gennem livet iværksat både små og meget store projekter, der har involveret mange frivillige. Hør om hvordan man leder en idé frem, og skaber blivende begejstring samt fremdrift, og hvordan man tiltrækker og engagerer frivillige til at være med til at gøre en
forskel.

Både med skolehave-konceptet Haver til maver og det grønne oplevelsessted BaneGaarden midt i København har Søren været afhængig af frivillige og engagerede mennesker. Derudover har Søren haft flere hundrede praktikanter fra undervisningsinstitutioner tilknyttet sine forretninger og ikke mindst åbnet op for arbejdsprøvning for syge og arbejdsløse.

Hør Sørens inspirerende erfaringer med sit arbejde med frivillige – og hvordan han med frivillighed og et smittende engagement har forsøgt at løse nogle af samfundets udfordringer.

Søren Ejlersen foredrag

Naturens værktøjskasse

Hvad er det, naturen kan i en verden med uoverskuelige udfordringer som klimaforandringer, psykiske lidelser og en kommende generation plaget af angst?

Søren er stifter af noget nær verdens største skolehavekoncept – Haver til Maver, der giver mere end 10.000 børn om året mulighed for at opleve glæden og læringen ved at dyrke jorden og kreere egne måltider med selvdyrkede grøntsager.

Derudover er Søren initiativtager til Fælleshaverne, der lærer private at dyrke deres egen mad og omdanner virksomheders udearealer til grønne, inspirerende oaser.

Kom med ind i Søren Ejlersens kreative hoved, hvor forbindelsen til jorden og naturen er essentiel. Bliv inspireret til, hvordan naturen kan bruges og nydes både privat og professionelt.

Søren Ejlersen foredrag

Iværksætteri

Bliv underholdt og inspireret af Søren Ejlersens imponerende iværksætterrejse. Søren fortæller ærligt om både op- og nedturene i sin karriere, og inspirerer til at vende tingene på hovedet tage chancer og følge mavefornemmelsen.

Søren fortæller desuden om, hvordan man skaber en stor organisation med et beskedent budget, om balancen mellem bæredygtighed og vækst, om uundværlige partnerskaber og om at gøre en positiv forskel for andre mennesker og vores omgivelser. Søren kommer også ind på kompromiser og omveje i karrieren, der har kostet og gjort ondt.

Søren er en særdeles dreven iværksætter og er medstifter af Aarstiderne, BaneGaarden, skolehaverne Haver til Maver og Fælleshaverne. Han er også en af initiativtagerne til den grønne investeringsfond Planetary impact ventures, der investerer i og hjælper grønne startups.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Søren Ejlersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Søren Ejlersen