Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

En kærlig, rørende og personlig fortælling om Pelles historie med adoption

Pelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard

Journalist, tv-vært og foredragsholder, kendt for sin rolle som Pelle i Pelle Erobreren samt for vært-roller på tv.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Pelle fortale om sig selv og hans liv. Om kærligheden til Karoline og den store sorg det var, da måtte erkende at de aldrig ville få børn af naturens vej. Rejsen mod Zoe Ukhona og at få lov til at blive netop hedes forældre. Det var et fantastisk foredrag fortalt med stor personlig indlevelse."

Uforpligtende forespørgsel på Pelle Hvenegaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pelle

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

I 2016 blev Pelle Hvenegaard efter seks års kamp med fertilitetsbehandlinger endelig far til adoptivdatteren Zoe Ukhona. I et nyt, ærligt og rørende foredrag, der tager afsæt i bogen "Kære Zoe Ukhona", fortæller Pelle for første gang om hele forløbet, om hvor lykken kan ligge, og hvordan man kan prioritere i livet. 

Pelle Hvenegaard er en klog, følsom og kærlig mand i start fyrrene, der har prøvet rigtig meget i sit liv. Han blev allerede i en alder af 12-år verdensberømt for sin rolle som “Pelle” i “Pelle Erobreren” og har siden da været på opdagelses- og oplevelsesrejse i livet. Han har blandt andet uddannet sig til journalist, og de seneste 15 år har han lavet TV.

Pelle Hvenegaard har haft en del værtsroller, blandt andet som flabet tovholder i TV 2’s datingprogram ”Dagens Mand”, som den nok mest larmende, men det er i virkeligheden bag kameraet han har brugt 95% af sin tid. Her har han som tilrettelægger, udvikler, producent og redaktør på TV 2, stået bag en masse af de programmer som vi kender fra TV, herunder ”Syv Sure Mænd”, ”Klipfiskerne”, ”Ung Med de Gamle” og mange andre. Han har rejst i store dele af verden og har, udover at lave tv, haft adskillige arbejdstitler med plejehjælpsassistent og it-iværksætter som de nok største yderpunkter.

Den altoverskyggende, vigtigste og absolut mest lykkebringede titel han til dato har fået, er dog titlen som far. Det kunne han kalde sig, da han og hustruen Caroline for første gang kunne holde deres lille adoptivdatter, Zoe Ukhona, i armene 12. september 2016. Først hér følte han sig i havn i et søgende og spændende men også til tider ret tomt og meningsløst liv. Forud for det lykkelige øjeblik lå 6 års overlevelseskamp i et fertilitets- og adoptionshelvede. Den kamp har han beskrevet i bogen ”Kære Zoe Ukhona”, der udkom på People’s Press og Chri Chri Journal 12. april 2018.

Se foredrag med Pelle Hvenegaard

  Pelle Hvenegaard foredrag

  Kære Zoe Ukhona

  • Med udgangspunkt i sin nye bog ”Kære Zoe Ukhona” fortæller Pelle Hvenegaard ærligt, rørende og hvor der er plads til det humoristiske om de seks år, der gik fra første gang han og Caroline mødte hinanden på en blind date og instinktivt vidste, at de skulle være forældre sammen, til de første gang holdt deres lille adoptivdatter i armene i Pretoria i Sydafrika.
  • Det er en fortælling om at have prøvet det meste. Om at have rejst i store dele af verden og om at have bevæget sig på alt fra de virkelig bonede gulve til livets skyggesider og samtidig at have opnået rigtig meget af det, mange umiddelbart forbinder med lykken, nemlig berømmelse, anerkendelse, indflydelse, penge, frihed til at gøre hvad man vil osv. og så alligevel føle, at der mangler noget, at det hele er tomt. Hvordan det er at vide, at lykken ligger i at blive far og så ikke kunne finde kvinden at blive det med – og når det så endelig lykkes, så sker der ikke noget.
  • Storken kommer aldrig flyvende. Det handler om, hvordan det er at gennemgå benhårde fertilitetsbehandlinger og om, hvor slidsomt det er at gå rundt i næsten to år, hvor du hver dag kan blive ringet op og få at vide, du er blevet far – uden at det sker. Og så selvfølgelig slutteligt, hvordan det er, når opkaldet endelig kommer og ikke mindst, hvordan det er endelig at holde sin lille pige i armene efter så mange års higen.
  • Foredraget henvender sig naturligvis til folk, der kæmper med fertiliteten, men samtidig også til nogen, der kender nogen der gør det og slutteligt til alle, der har lyst til at høre et forfriskende og inspirerende bud på, hvor lykken kan ligge og hvordan man kan prioritere i livet.

Referencer

Vi har været fuldt ud tilfredse. Rigtig god kommunikation med Pelle.

Tenna Boye Bloch

DGI

Pelle fortale om sig selv og hans liv. Om kærligheden til Karoline og den store sorg det var, da måtte erkende at de aldrig ville få børn af naturens vej. Rejsen mod Zoe Ukhona og at få lov til at blive netop hedes forældre. Det var et fantastisk foredrag fortalt med stor personlig indlevelse.

Pernille Rasmussen

Sydvestjysk Sygehus

Det var et meget personligt og medrivende foredrag. Pelle var rigtig god til at tale med publikum både i pausen og bagefter. Han kom i dejlig god tid og var nem og behagelig at arbejde sammen med.

Rikke

Solrød Bibliotek og Kulturhus

Meget rørende foredrag. Pelle er hudløs ærlig og tager nogle emner op, som er vigtige at snakke om. Super foredrag.

Berit Bladt Olesen

Aabenraa Bibliotekerne

Fantastisk foredrag. Super service af Pelle. Han lavede en lille film til os, som vi kunne bruge til at promovere foredraget.

Søren Andreassen

Borbjerg-Hvam Kultur & Fritidscenter
Uforpligtende forespørgsel på Pelle Hvenegaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Pelle Hvenegaard

5 ud af 5 stjerner

"Pelle fortale om sig selv og hans liv. Om kærligheden til Karoline og den store sorg det var, da måtte erkende at de aldrig ville få børn af naturens vej. Rejsen mod Zoe Ukhona og at få lov til at blive netop hedes forældre. Det var et fantastisk foredrag fortalt med stor personlig indlevelse."

Foredragsemner med Pelle Hvenegaard