Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

En foredragsholder der fortæller om kost og motion i øjenhøjde med publikum

Jerk W. Langer Foredrag

Jerk W. Langer

Læge, videnskabsjournalist og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Jerk var en kæmpe oplevelse, han forstod meget hurtigt at sende den rigtige form for budskab til gruppen. Han var levende, humoristisk og meget veltalende."

Solvejg Korsgaard - Novo Nordisk A/S Se alle referencer

Et foredrag med Jerk W. Langer giver jer:

  • En foredragsholder, der fortæller om kost og motion i øjenhøjde med publikum
  • Værktøjer og redskaber til det gode liv ad libitum
  • En ny vinkel på den sunde livsstil og hvad vi skal gøre for at holde os raske
Uforpligtende forespørgsel på Jerk W. Langer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jerk

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Jerk W. Langer formår i sine foredrag at formidle viden og forskning, så også andre end forskere og fagfolk finder stoffet interessant. Jerk har udviklet den antiinflammatoriske kost, skrevet adskillige bestsellere og været vært i flere tv-programmer. De inspirerende og tankevækkende foredrag uden løftede pegefingre er populære hos både virksomheder, kommuner og foreninger.

Et foredrag med Jerk W. Langer giver jer:

  • En foredragsholder, der fortæller om kost og motion i øjenhøjde med publikum
  • Værktøjer og redskaber til det gode liv ad libitum
  • En ny vinkel på den sunde livsstil og hvad vi skal gøre for at holde os raske

Gode vaner for et langt og sundt liv

Jerk har skrevet bestsellerbøgerne “21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, “21 Nye Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, “Sundt Blodtryk på 14 dage” og “Faste uden sult”. Han var vært og ekspert på TV2 programmet “En kur der dur”, og han står bag udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år.

Book Jerk W. Langer og få redskaber til et sundt liv og ny indsigt i en sund livsstil. Hans populære foredrag åbner døren til et bedre helbred og livskvalitet. Der vil være plads til debat og spørgsmål undervejs fra jer, og der vil blive berørt adskillige emner i hans inspirerende foredrag.

 

Se foredrag med Jerk W. Langer
Jerk W. Langer foredrag

Det gode liv – Alt hvad du behøver at vide om antiinflammatorisk kost

Helt overordnet får I i dette foredrag viden om og værktøjer til:

– Glad, sund og slank
– Sov godt. Ny energi. Vægttab
– Stabilt blodsukker. Bedre fordøjelse
– Godt humør. Færre smerter

Er I klar til den store forvandling? Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Snarere tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer.

Bliv inspireret af kloge valg i hverdagen uden løftede pegefingre. Se yngre ud. Smid overflødige kg uden sult. Slip af med smerter. Få styr på blodsukker, gigt, hud, blodtryk, kolesterol, tarmflora og fordøjelse. Husk bedre. Brug for mindre medicin. Lev længere og vær rask, glad og aktiv imens.

Jerk W. Langer viser jer hvordan I gør, med udgangspunkt i sin bestsellerbog “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost” om antiinflammatorisk mad, bevægelse, motion og levevis. Det er både underholdende, spændende og inspirerende.

Vi taler om antiinflammatorisk kost og levevis, som er det helt nye begreb inden for sundhed, som Jerk har indført i Danmark. I får hans bud på, hvad en sund slankekur egentlig går ud på.

Undervejs kommer I op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlig puf bagi. Ingen tomme løfter eller alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger. Samt god lejlighed til at stille alle de spørgsmål I vil.

Jerk W. Langer foredrag

Sænk dit kolesterol

”Hvad kan jeg selv gøre?”, spørger mange helt spontant, når lægen fortæller, at kolesteroltallet er steget, og risikoen for blodprop desværre går samme vej.
Over to millioner danskere har et for højt kolesterol.

Nu har læge Jerk W. Langer samlet videnskabens seneste resultater og anbefalinger om, hvordan vi selv kan spise os til et sundere kolesteroltal. Foredraget baseres på hans bog ”Sænk dit kolesterol”.

”Jeg har hentet inspiration rundt omkring i verden, hvor befolkningen har et særlig sundt kolesteroltal, men du behøver bare bevæge dig hen til det nærmeste supermarked. Vi kan nemlig opnå de samme gode effekter med danske madvarer.
Jeg vil gerne vise, at kolesterolvenlig mad hverken er kedelig eller præget af afsavn.”

I foredraget hjælper Jerk jer godt i gang, og viser, at det faktisk ikke behøver være svært at sænke sit kolesterol.

Bliv opdateret på hvordan I spiser kolesterol på plads, hvad I ellers kan gøre for at styre jeres tal i en sundere retning, hvornår kolesterolsænkende medicin er uundværlig, og hvordan sunde kostvaner er et perfekt supplement til medicin. Vi runder også blodtrykket.

Det bliver både oplysende, underholdende og inspirerende. I får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi. Reel viden og konkrete løsninger, mens I kan spørge løs, og Jerk lover, at han møder os helt uden løftede moraliserende pegefingre.

Jerk W. Langer foredrag

Collagen – Stærk, sund og smertefri

I har nok hørt om anti-inflammatorisk kost, som herhjemme er indført af læge Jerk W. Langer. Nu har han skabt en ny version baseret på madens collagen-protein og som er særligt målrettet hud, led, knogler, muskler og fordøjelse.

Jerk fortæller nyt fra forskningen om collagens betydning for kroppen. Bl.a. omkring muligheden for at holde leddene smidige og knoglerne stærke, dæmpe smerter, forbedre restitution efter træning, bevare hudens fasthed og fugt, samt gavne tarmflora og fordøjelse. Studier har testet collagen ved bl.a. gigt, seneskader, hudproblemer, osteoporose og træning, lyder det fra lægen. Hans bog “Collagen – Stærk, sund og smertefri” er den første store guide til at få mere collagen med inspirerende danske retter.

I får praktiske råd til at komme i gang med at spise mere collagen samt eventuelt supplere med bone broth og collagenpulver.

Jerk W. Langer foredrag

Faste uden sult – Med antiinflammatorisk kost

Har I overvejet at faste? Nu kan I få lægens guide til, hvordan I kan faste for at opnå de bedste resultater.

I foredraget fortæller læge Jerk W. Langer om periodisk faste med udgangspunkt i sin bog “Faste uden sult”. Baseret på videnskaben og hans årelange erfaring med klienter får I et opdateret overblik over fastens mange muligheder. Hør hvordan periodisk faste kan give mere energi og overskud i hverdagen, styrke kroppens modstandskraft, holde hjernen mentalt skarpere, lindre symptomer, og formentlig beskytte mod aldring og sygdom. Faste kan gøre det lettere at opnå en sund vægt, uden at man er plaget af sult.

Når man faster, er det ekstra vigtigt at pakke sine færre måltider med sundhed, så man ikke kommer i underskud på vigtige næringsstoffer. Her er antiinflammatorisk kost et godt valg. Jerk har selv fastet i årevis ved at springe morgenmaden over, og få dagens første måltid ved frokosttid. Hvordan forener vi det med den gængse myte om, at morgenmad er dagens vigtigste måltid? Og hvordan undgår man at miste energi og muskelkraft under fasten?

Forskning peger på, at kroppen gennem evolutionen har tilpasset sig til at faste. Jerk understreger, at periodisk faste ikke er en mirakelkur eller hurtig løsning, men en mulighed, som kan være værd at overveje. I får indsigt i de mulige gevinster, resultater fra kliniske studier, og et kig ind i cellernes maskinrum og grundlæggende biologiske mekanismer med komplicerede navne som; autofagi, mitofagi, mTOR, og ketonstoffer.

Uanset om I er nysgerrige efter selv at prøve faste, eller i første omgang blot ønsker at forstå dens muligheder og udfordringer, bliver det fascinerende at udforske et område, som stadig flere prøver på egen krop. Få tips til at komme i gang og god lejlighed til at få besvaret jeres spørgsmål.

Referencer

Jerk var en kæmpe oplevelse, han forstod meget hurtigt at sende den rigtige form for budskab til gruppen. Han var levende, humoristisk og meget veltalende.

Solvejg Korsgaard

Novo Nordisk A/S

Jerk var meget god - og hans form med god tid til spørgsmål var perfekt til vores arrangement.

Ole Steen Hansen

Fredericia Kommune

Jerk Langer er en meget behagelig og vidende foredragsholder. Som talte til hele forsamlingen. Har kun fået positive tilbagemeldinger.

Dorthe Halberg

Slagelse Kommune

Fint. God formidling, klar tale, mange gode råd og ingen løftede pegefingre.

Trine Dam Larsen

Vejle Kommune, Teknisk Forvaltning, Drift og Anlæg

Jerk Langer gav et flot foredrag, med god tid til besvarelse af spørgsmål. Emnet var relevant og vedrørende, krydret med humor og varme.

Anita Puggaard

GEA Process Engineering A/S

Meget inspirerende serveret af en veloplagt og venligt provokerende Jerk Langer. Kan varmt anbefales.

Henrik Madsen

Pedersborg Skole

Han var god til at få publikum med/til at deltage

Helle Madsen

apoteket.dk

Det var en kæmpe succes, borgerne var meget begejstrede. Jerk Langer var utrolig levende, sympatisk og spændende foredragsholder.

Lilian Nielsen

Ballerup Kommune

Fint og humoristisk Jerk er nede på jorden og meget sympatisk

Marlene Bruun

Diabetesforeningen Assens Kommune

Dejligt med en foredragsholder, som kan fange deltagere med sit oplæg uden brug af andre virkemidler end sig selv og sin stemme.

Hellen Lund

Osteoporoseforeningen Hovedstaden Vest

Vi har haft et fantastisk inspirerende foredrag med Jerk W. Langer. Vi blev så glade, at vi gerne vil hører mere næste år.

Model flyvning Danmark

Den 20. april havde vi fornøjelsen af at have Læge og ernæringsekspert Jerk Langer på besøg . 35-40 kolleger fra vores respektive afdelinger var mødt op i kantinen for at høre og blive inspireret af Jerk´s inspirerende og underholdende foredrag om, hvad inflammation gør ved kroppen og hvordan man , gennem anti-inflammatorisk kost og livsstilsændring, kan sænke blodtryk og kolesterol samt bedre sit mentale og fysiske velvære. Desuden hørte vi om den gavnlige effekt af kollagenholdig-kost på led og bindevæv og hvordan man kan bruge dette efter fx idrætsskader på bevægeapparatet. Der var mange interessante vinkler og stor interesse fra det fremmødte publikum. Stor tak til Jerk og til alle fremmødte.

Lars Hansen

Aleris Hamlet

Det var et super godt foredrag og Jerk er en super foredragsholder.

Susan Kaas

ALSO A/S

Læge Jerk W. Langers foredrag om Glucosamin væltede huset!

Gitte Gill

Høje-Taastrup Bibliotek

Et virkeligt informativt og samtidig jordnært foredrag, som samtlige 200 tilstedeværende kunne blive inspireret af, vurdere sin egen sundhed op imod og få realistisk vejledning til at komme videre med. Som lytter får man dels yes-oplevelser undervejs pga. de ting, man gør rigtigt, og så får man ellers baggrundsviden og simple tips til at ændre på den adfærd, der sundhedsmæssigt ikke er så heldig. Jerk W. Langer kender danskernes vaner til mindste detalje og sparker ingen over skinnebenet, men fortæller om, hvordan relativt små ændringer i den rigtige retning kan gøre en stor forskel både nu og på lang sigt. Særdeles realistisk og anvendeligt.

Helle Cramer

EUC Vest

Jerk Langer er meget professionel og har argumenter og evidens i orden. Formidler stoffet på en klar og underholdende måde.

Susanne Riber

Sundhedsplejen i Svendborg

Super foredrag, hvor alle fik noget med hjem i bagagen.

Christel Herdrup

SuperBest amba

Et godt og levende foredrag. Det blev holdt på et plan, hvor alle kunne få glæde af det.

Ernst Dalegaard

City-Trafik A/S

Foredragsholderen kom i god tid. Var meget forberedt og havde en professionel tilgang til publikum.

Bodil Mikkelsen

Højskoledage på Østcentret i Nørre Nissum

God og informativ. Gode input at forholde sig til uden at være fanatisk.

Birgit Jul Jensen

Aktivitetscentret Sophielund
Uforpligtende forespørgsel på Jerk W. Langer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Jerk W. Langer
Jerk W. Langer

5 ud af 5 stjerner

"Jerk var en kæmpe oplevelse, han forstod meget hurtigt at sende den rigtige form for budskab til gruppen. Han var levende, humoristisk og meget veltalende."

Solvejg Korsgaard - Novo Nordisk A/S Se alle referencer

Foredragsemner med Jerk W. Langer