Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Åben den svære snak om lederskam

Elsebeth Hauge

Elsebeth Hauge

Cand. merc., ledelsesrådgiver, forfatter, foredragsholder og underviser.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Elsebeth Hauge

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Elsebeth

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Elsebeth Hauge arbejder i dag som ledelsesrådgiver, og har en solid erfaring som leder, både fra private- og offentlige organisationer. Hun er tidligere kontorchef i Undervisningsministeriet og analysechef i Aarhus Kommune. I Vestas har hun i en årrække drevet internationale forandringsprocesser i bl.a. Singapore, Sverige, USA, Kina, Spanien, UK og Indien.

Et foredrag med Elsebeth Hauge dig:

  • Fokus på at styrke modet og resultaterne i ledergrupper, ved at åbne debatten om lederskam
  • Lederskam på dagsordenen, så ledere får modet til mere åbent at dele frygt,  fejl og tvivl
  • En foredragsholder med solidt praktisk og teoretisk kendskab til de processer, magtkampe og korridorsnakke, der findes på ledelsesgangene

Elsebeth Hauge er forfatter til bogen Lederskam – skamfulde fortællinger fra ledere og topchefer i Danmark. Bogen sætter fokus på at styrke modet og handlekræften i ledergrupper – ved at åbne debatten for den skam, der holder mange ledere tilbage.

I bogen fortæller 25 danske ledere deres historie om lederskam. Det, de skammer sig allermest over i deres ledelse. Handlinger, tanker, adfærd og fordomme, som de ikke har fortalt til andre. Det er blevet til en fantastisk bog med alt det ledere forsøger at gemme væk.

Se foredrag med Elsebeth Hauge
Elsebeth Hauge

Lederskam

Med udgangspunkt i den aktuelle bog Lederskam – skamfulde fortællinger fra ledere og topchefer i Danmark, sætter Elsebeth Hauge i dette foredrag fokus på det nye og vigtige begreb, lederskam.

Foredraget sætter fokus på at styrke modet, handlekraften og resultaterne i ledergrupper – ved at åbne debatten for den skam, der holder mange ledere tilbage.

Missionen med foredraget er at sætte lederskam på dagsordenen i alle organisationer. Det er essentielt, at ledere har modet til mere åbent at dele frygt, skam, fejl, tvivl og de personlige utilstrækkeligheder, som alle ledere har, men som få taler om.)

Summen af denne åbenhed skaber ledere og ledergrupper, der lykkes med deres retning og resultater, bl.a. fordi medarbejdere trives i forandringer, når ledere arbejder tæt sammen og går forrest med åben og ærlig ledelse.

Elsebeth har med sin baggrund et solidt praktisk og teoretisk kendskab til de processer, magtkampe og korridorsnakke, der huserer på ledelsesgangene i store danske organisationer.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Elsebeth Hauge

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Elsebeth Hauge