Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover2

Lad dig rive med til Lasses gribende fortællinger om sit håndboldliv

Lasse Svan Foredrag

Lasse Svan

Professionel håndboldspiller og verdensmester - Foredrag om en karriere i høj fart og samspillet med livets andre facetter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Lasse Svan

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Oplev den ekstremt talentfulde danske håndboldspiller Lasse Svan på nært hold i hans foredrag om sin håndboldkarriere, og alt hvad den har budt på af sejre og nederlag, og de følelser der går hånd i hånd med de to udfald.

Et foredrag med Lasse Svan giver dig:

 • Et kig bag håndboldkulissen med masser af sjove og fantastiske håndboldanekdoter fra Lasses mangeårige håndboldkarriere.
 • En nærværende foredragsholder, der tager sig god tid til spørgsmål og selfies med de fremmødte.
 • Muligheden for et foredrag, der er målrettet til erhvervskunder på baggrund af Lasses uddannelse som mentaltræner.

Lasse Svan har, bogstavelig talt, været guld værd som højrefløjspiller siden 2003.

Lasse Svan spiller også for den tyske håndboldklub SG Flensburg-Handewitt siden 2008. Her har han med sin position som højre fløj bidraget med hundredvis af mål. Tidligere har Lasse spillet for både Sierslev HK og GOG Svendborg. Sideløbende med sin håndboldkarriere har Lasse Svan uddannet sig som mentaltræner.

Uanset hold så er Lasse kendt som en spiller, der har fokus på sammenhold. Lasse har gennemgået en kæmpe udvikling i sin karriere, hvor han har kæmpet med sin egen strategi, som i sidste ende blandt andet har udviklet sig til et skud, som Ulrik Wilbek kalder Lasse Svan-special. Lasse ved præcis, hvordan målmanden skal snøres. Bliv suget med ind i håndboldens verden, når du deltager i et foredrag med Lasse Svan!

Se foredrag med Lasse Svan

  Lasse Svan foredrag

  Fløjens perspektiver – både på håndbold- og livsfortællinger

  • Lasse Svan ved om nogen, hvad der kræves for at skabe balance og succes både på håndboldbanen og i privatlivet. Med tiden har Lasse fundet ud af, at det er de samme kvaliteter, der er behov for i alle livets scenarier.
  • Bliv draget af Lasses fortællinger om spillet på håndboldbanens sidelinje og hvilket perspektiv, det har givet på holdets sejre og tab. Lasse og hans holdkammerater har i tidens løb oplevet utrolig mange ting sammen – gejst i kampens hede, opmuntrende ord på holdbænken og glædens opråb og skuffelsens ansigtsudtryk i omklædningsrummet.
  • Lasse har med sin succesfulde håndboldkarriere skulle finde en balance med familie- og privatlivet. Det har ikke altid været let, for der forventes tilstedeværelse i begge sfærer. Hør om Lasses kamp med at tilfredsstille begge sider af sit liv.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Lasse Svan

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Lasse Svan