Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

En autentisk og nærværende oplevelse til stor inspiration for publikum

Ihan Haydar

Ihan Haydar

Trommeslager i bandet L.I.G.A. En ærlig og gribende fortælling om drømme, mod og viljestyrke.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Ihan Haydar

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ihan

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespørg nemt på pris og dato

Ihan Haydar er trommeslager og popstjerne i bandet L.I.G.A og er vokset op i den lille by Gelsted uden for Næstved. Som tiårig kommer Ihan Haydar til Danmark og bliver forenet med sin far, som er flygtet fra Irak tre år tidligere. Forældrene ville have hun skulle læse jura, men i skolen opdager hun trommerne, som først fører hende til sejr i det danske Melodi Grand Prix og senere sammen med bandet L.I.G.A. 

I 2021 er Ihan Haydar aktuel med sin selvbiografi Pigen Med Trommestikkerne som er en fortælling om at tage kampen op mod sine forældre mellemøstlige normer og følge sine drømme, samtidig med at det også er et indblik i musikbranchens veje og vildveje.

Et foredrag med Ihan Haydar giver dig

  • En ærlig og gribende fortælling om drømme, mod og viljestyrke
  • En autentisk og nærværende oplevelse til stor inspiration for publikum
  • Mulighed for et foredrag kombineret med sang
Se foredrag med Ihan Haydar
Ihan Haydar foredrag

Pigen med trommestikkerne

Ihan Haydar har gjort det til en livsstil at forfølge sin kreative udfoldelse. Med mere end 100.000 følgere henover sine sociale medier, sin lange karriere som trommeslager i musik bandet L.I.G.A. og senest selvbiografien Pigen med trommestikkerne, er hun gået i en retning, som hendes familie og bagland ikke altid har beundret. 

I dette ærlige og tankevækkende foredrag fortæller Ihan Haydar, hvordan hun kom til Danmark i en alder af 10 år og skulle tilpasse sig nye omgivelser, samtidig med at hun ærede sin baggrund og den kultur hun oprindeligt blev født ind i.

Ihan Haydar var som barn vant til sirenerne og kampflyene over Bagdad. Det tog hendes far syv forsøg at flygte ud af landet og få familiesammenføring.I Danmark blev trommerne og musikken Ihans get-a-away fra en hektisk barndom. I musiklokalet på den lokale folkeskole lidt uden for Næstved stod et trommesæt, og det var her, kærligheden til trommespillet blev grundlagt og udfoldet. 

Forældrene ville have, at hun læste jura, men fra Ihan fik et sæt trommestikker i hånden første gang, vidste hun, at hun ville noget andet. Hun ville musikken. Determineret til at lykkedes med sin drøm, måtte hun tage kampen op mod forældrenes mellemøstlige normer og fordomme for at forfølge sine drømme, skabe sig en karriere og et liv sammen med den mand, hun elsker.

Et stærkt foredrag om integration og at flygte fra krig, om musik og kreativ udvikling, samt hvordan man placerer sine drømme i en verden, og i et land, man ikke engang vidste fandtes.

Ihan giver også et indblik i musikbranchens veje og vildveje, om hvordan succesen kræver både held og hårdt arbejde, og hvor man indimellem må træffe svære beslutninger. Ihan taler om viljestyrke, vedholdenhed og evnen til at finde en udvej, men det er også en snak om stor kærlighed, sammenhold, familiebånd og accept.

Foredraget fås også i kombination med 4 sange af Ihan Haydars mand, Esben Svane, som han har skrevet om deres forhold.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Ihan Haydar

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Ihan Haydar