Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

De absolut bedste værktøjer til dit netværk

Henrik Røde Jensen

Frank Cilius

Henrik Røde Jensen

Eventmager og ekspert i networking.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Hermed en af de foredragsholdere jeg varmt kan anbefale. Hans beretning er både hård, interessant og humoristisk. Han evner at favne jeres publikum, og han har noget på hjerte. Foredraget passer for mig at se både til almindelige foredrag og til seniorhøjskoler – eller begge dele."

Michael Kull - FOF Randers Se alle referencer

Et foredrag med Henrik Røde Jensen giver jer:

 • Indsigt i, hvordan I kan lære at skabe meningsfulde og langvarige relationer
 • Inspiration til selvudvikling med eksempler fra Henriks egne erfaringer og oplevelser
 • Værktøjer til at styrke jeres netværkskompetencer både i og udenfor organisationen
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Røde Jensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Kan alle netværke sig til imponerende resultater og innovation? Svaret er entydigt JA hos Henrik Røde Jensen. Han er eventmageren bag amerikanske præsidenters besøg i Danmark, og det skyldes særligt hans evne til skabe langvarige relationer. Lær, hvordan I netværker på ganske almindelig høflighed og selvtillid.

Et foredrag med Henrik Røde Jensen giver jer:

 • Indsigt i, hvordan I kan lære at skabe meningsfulde og langvarige relationer
 • Inspiration til selvudvikling med eksempler fra Henriks egne erfaringer og oplevelser
 • Værktøjer til at styrke jeres netværkskompetencer både i og udenfor organisationen

Networking er nøglen til succes

Henrik hjælper virksomheder, kommuner og regioner med at ”få ting til at ske” og med at indfri deres drømme og visioner – med at få succes med deres innovation, om man vil. Han fik for eksempel Kolding Kommunes drøm om at få Barack Obama til Kolding indfriet i 2018. Det lykkedes for Henrik på baggrund af 12 års strategisk international networking og masser af lokal operationel kraft i det daglige. Det er også lykkedes ham at lokke andre politiske verdensstjerner såsom Vicepræsident Al Gore, Michael Gorbatjov, samt Generalsekretær i FN, Kofi Annan til Skandinavien.

Netværk, vedholdenhed og økonomiske samarbejder er nøgleord i hans arbejde og foredrag, hvor han på underholdende vis flittigt giver indsigter, cases og værktøjer til den perfekte networking. Henrik arbejder ud fra en klar ledestjerne. Drømme uden indsats medfører store skuffelser – og indsats uden drømme er bare udmattende. Det er kombinationen, der skaber successen“.

Book Henrik til et foredrag, hvis I ønsker indsigt i, hvordan I kan “få ting til at ske”, samt ønsker at lære mere om, hvordan I kan arbejde aktivt med networking.

Henrik kan bookes på både dansk og engelsk.

Se foredrag med Henrik Røde Jensen
Henrik Røde Jensen foredrag

Ræk ud! - Udnyt potentialet i dit netværk

Ledere, medarbejdere og iværksættere bruger for lidt krudt på at skabe, udvikle og fastholde relationer og skabe netværk. Disciplinen er stærkt undervurderet og få organisationer forstår at udnytte de enorme muligheder, der byder sig til, når deres ansatte får mulighed for at mestre disciplinen netværk.

I dette foredrag får I en række konkrete råd, der er lette at omsætte til praksis. Henrik viser, på levende vis, hvordan han med kontinuerligt og vedholdende netværksarbejde har skabt sig et stærkt dansk og internationalt netværk. Han gør det klart hvorfor det er essentielt, at vi tør række ud til andre og hvorfor det er vigtigt, at vi ikke bare skaber nye relationer, men forbinder dem i et egentligt netværk. Uden sit netværk er Henrik begrænset og middelmådig. Med sit netværk kan alt stort set lade sig gøre.

Foredraget kan holdes på dansk eller engelsk og kan tilpasses til deltagergruppen, hvad enten den består af ledere, medarbejdere, selvstændige eller medlemmer af formelle netværk. Indholdet er baseret på bogen ”RÆK UD – udnyt potentialet i dit netværk”, som er skrevet af Henrik Røde Jensen.

 • Hvordan man rækker ud til at andre uden at devaluere sig selv?
 • Hvordan går I fra at have relationer, til at have et netværk?
 • Hvordan relaterer I til andre i forbindelse med bl.a. receptioner, konferencer mv.?
 • Hvorfor skal I bruge 80% af jeres tid på jeres eksisterende relationer?
 • Hvorfor er LinkedIn ikke den gyldne nøgle til et stærkt netværk?
 • Fordele og ulemper ved at være en del af formelle netværk
Henrik Røde Jensen foredrag

Netværk og relationer på højeste niveau

Lige siden Henrik var ung, har han elsket kontakten til andre mennesker, og han udviser altid en oprigtig og nærværende interesse for folk. Det har fulgt ham gennem livet, og han er ikke et sekund i tvivl om, at netværk og varige relationer mellem mennesker er nøglen til succes. Henrik arbejder både med store virksomheder, som for eksempel LEGO Koncernen, Novo Nordisk og Falck, samt med mindre virksomheder og foreninger, hvis ansatte/medlemmer skal inspireres, samt lære at netværke og turde drømme stort.

Henrik deler ud af sin store erfaring og tager jer med på sin netværksrejse gennem de sidste 30 år. Hans anvendelse af netværk og relationspleje formidles på en struktureret, nysgerrig og fokuseret måde og er en kæmpe inspirationskilde til enten at komme i gang med at netværke eller til at tage netværk til næste niveau. Mange synes, at det er svært at smalltalke sig ind i et netværk, og endnu flere ved slet ikke, hvor de skal starte. Henrik deler afgørende teknikker, som han bruger i sit arbejde, og giver eksempler på, hvordan netværket aktivt er i spil, når han skal skaffe kontakt til en ellers ”umulig” person.

Henriks eget netværk rækker ind i ministerierne på Christiansborg, såvel som over Skandinaviens landegrænser og helt til USA. Det ville aldrig have været muligt for Henrik at udleve sine store drømme uden sit netværk – uanset om det handler om at skaffe topspeakere som Obama, Clinton eller Kofi Annan til events i Norden, arbejde som udviklingskonsulent i danske virksomheder eller være primus motor for store virksomheders Company Days.

Måden Henrik netværker på er ved at være vedholdende og bruge de helt almindelige værdier, som han er opdraget med hjemmefra:

 • Opfør dig ordentligt overfor alle mennesker
 • Se det bedste i alle
 • Overhold dine aftaler
 • Kom til tiden
 • Vær ærlig
 • Tro på dig selv
Henrik Røde Jensen foredrag

Sæt handling bag drømmene - Henriks vej til succes

Et inspirerende foredrag om at tro på sig selv og tage initiativet til noget stort. I dette foredrag fortæller Henrik om sine store drømme om at hente amerikanske præsidenter til Danmark. Han fortæller, hvordan han målrettet og dedikeret har arbejdet for at indfri disse, selvom han undervejs har været udfordret på alle tænkelige måder.

De fleste troede, at Henrik var blevet småtosset, da han fortalte sin nære venner om sin store drøm om at møde Bill Clinton. De grinede faktisk af ham, men det var benzin i Henriks motor. Selvfølgelig kunne det da lade sig gøre! Han kontaktede den amerikanske ex-præsident, Bill Clinton, og spurgte, om ikke han kunne tænke sig at slå et smut forbi Frederikshavn og holde foredrag. Præsidenten takkede ja. Få timer efter, at Henrik havde sat de 2500 billetter til salg, kunne han melde udsolgt.

Hvorfor stoppe ved Bill Clinton? I september 2018 arrangerede Henrik, at Barack Obama besøgte Danmark for første gang som foredragsholder. Desuden har han stået for, at vicepræsident Al Gore, FN’s tidligere Generalsekretær Kofi Annan aflagde deres besøg i Skandinavien.

For den udenforstående kan man tro, at det at hente en amerikansk præsident til Danmark blot er et spørgsmål om penge. Det er selvfølgelig en del af det. Men ikke mindst handler det om netværk og 10 års hårdt arbejde og vedholdenhed. Adskillige danske arrangører har prøvet at hente Obama til Danmark – det lykkedes for Henrik.

Alt kan lade sig gøre, hvis man sætter handling bag ord og drømme. Det er Henriks klare overbevisning. Med et perspektiv på de muligheder og udfordringer vi som virksomheder, organisationer og iværksættere møder, vil Henrik give jer et inspirerende indspark til at komme ud over stepperne og ikke lade jer begrænse – hverken som virksomhed, leder eller medarbejder. Det er de store drømme, der rykker os fremad – når vi lykkedes med at indfri vores største drømme, er det fantastisk. Det gælder om at have modet, og når vi fejler, må vi op på hesten igen – kun når vi tør fejle, kan vi virkelig skabe de store resultater.

Henrik Røde Jensen video

Anbefaling af Henrik Røde Jensen

Thor Hilton, Militærrådgiver FN, anbefaler i videoen varmt Henrik Røde Jensen. Han udtaler bl.a.: “Jeg kan anbefale Henrik, fordi Henrik er et menneske, man kan snakke med, man kan dele idéer med, man kan få noget godt ud af det sammen.”

Henrik Røde Jensen video

Anbefaling af samarbejdet med Henrik Røde Jensen

Lars Fjalland, Direktør Business Skive, anbefaler i videoen varmt et samarbejde med Henrik Røde Jensen. Han udtaler bl.a.: ”Henrik han er sgu en god dreng. Han kender jo Gud og hver mand. Han har sindssygt meget erfaring […] Man ved bare, at når man giver ham opgaven, så sker der noget […] Han holder, hvad han lover.”

Henrik Røde Jensen video

Anbefaling af samarbejdet med Henrik Røde Jensen

Jesper Toubøll, Vice President, Operation, LEGO, anbefaler varmt et samarbejde med Henrik Røde Jensen. Han udtaler bl.a.: ”Røde er en fantastisk behagelig person, og jeg ved, at han leverer. Det er simpelthen walk-the-walk og talk-the-talk. Der er simpelthen handling bag ordene.”

Se foredrag med Henrik Røde Jensen

Referencer

Med et foredrag af Henrik Røde Jensen om netværk på højeste niveau, kommer man ind i et univers der skal betrædes med stort engagement, vedholdenhed og ikke mindst ydmyghed. Når man møder Henrik der fortæller, at netværk er vejen frem i alt hvad vi foretager os, så får man syn for sagen og får en oplevelse og input vi alle kan bruge i vores hverdag. Hør om Netværk, videndeling og hvordan det kan påvirke vores samarbejde på et højere plan. Henrik samarbejder med alle, og alle bliver behandlet med stor respekt. For som han siger, alle har noget helt særligt. Jeg kan varmt anbefale at tage del i foredraget om netværk, for hvis nogen kan berige andre med gode ideer og en fortælling som viser, at man kan hvad man vil, og at drømme skal forfølges, for at blive til virkelighed, så er det Henrik. Foredraget er aktuelt for alle, både private, erhvervsledere og frivillige foreninger, for alle har brug for netværk, kunsten er som i Henriks tilfælde at bruge sit netværk, uden at misbruge det.

Lilly Pedersen

HK Nordjylland

Nærpension har gjort brug af Henrik Røde Jensen i forbindelse med to partnermøder i 2019, hvor repræsentanter for vores 35 samarbejdspartnere deltog. Henriks historie om, hvordan han har indfriet ambitiøse mål via en kombinationen af hårdt arbejde og gode relationer, er meget inspirerende. Selvom tilhørerene nødvendigvis ikke har lige så ambitiøse drømme som Henrik, så er det nemt at oversætte Henriks mantra om, at det er kombinationen af drømme og indsats, der skaber udvikling og resultater. Henrik delagtiggører os også i, at hans rejse ikke har været uden personlige omkostninger, hvilket blot øger troværdigheden af Henriks historie, der leveres i øjenhøjde med publikum og med en dejlig underspillet nordjysk lune. På den baggrund kan jeg kun give Henrik Røde Jensen de bedste anbefalinger.

Hans Dines

Nærpension

Netværk – det er ofte nævnt som en af de ting der er enormt vigtige i et moderne arbejdsliv og mange ved det faktisk kræver et stor og disciplineret indsat for at have effekt. Det skal også være ægte og naturlig og må på ingen måde virke kunstigt og påtaget. Mit forbillede og mentor i at forstå værdien og læren i netværk er Henrik Røde Jensen. Røde tilgang til netværk er unik, yderst fokuseret og gennemført professionel. Røde har formået igennem dedikeret og personlig engagement at være ”connected” med både amerikanske præsidenter, internationale sportsstjerner og inspirerende personlige også på lokalt plan. Rødes foredrag er indlevende, rørende og meget personligt da Røde netop kommer ind på personlige sider og bagsider som har gjort at Røde selv har måtte drastiske personlige beslutninger. Foredraget er derfor hudløst ærligt, særdeles spændende og giver publikum mulighed for virkeligt at få noget med hjem

Jesper Toubøl, Vice President

BLL Moulding & Qualifying

Den 23. feb. 2022 havde vi i Skivehus Rotary Klub inviteret Henrik Røde Jensen til at komme og holde et foredrag om Netværk på højeste niveau og vigtigheden af at have et godt netværk. Henrik Røde Jensen kunne meget levende fortælle om de mange og gode oplevelser han har haft ved at arbejde og bruge sit enorme netværk som han har bygget op igennem mere end 30 år Han kunne virkelig inspirere os alle til at gøre brug af de erfaringer, som han har skabt. Et virkelig godt foredrag med en meget spændende, levende og farverig person, som i kombination med slices, billeder og film gav en god oplevelse for os tilhørere. Jeg kan varmt anbefale andre, at gøre brug af Henriks fordrag om netværk på højeste niveau, da alle kan få noget brugbart med hjem.

Erik Fredborg

Skivehus Rotary Klub

Henrik Røde Jensen har noget på hjertet. Det fik deltagerne på Planner Days at mærke, da Henrik fortalte om hans tilgang til events og det at få mennesker til at mødes på en anderledes måde. Henrik har ikke læst ret meget i en bog om events, men har stort set ikke lavet andet hele livet. Inspirerende og praktisk var nogle af ordene fra deltagerne Henrik Røde Jensen kender mange – RIGTIGT mange. Deltagerne i Silkeborg Business netværk fik en oplevelse af, hvad netværk kan gøre og hvorfor vi alle bør bruge en væsentlig del af vores tid på, at skabe relationer med andre. Henrik er energisk som foredragsholder og er er virkelig god til at få deltagerne med. Alle gik derfra med både lyst og inspiration til at skabe flere og bedre relationer.

Lars Hajslund, Founder & CEO

Learning bits
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Røde Jensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Henrik Røde Jensen
Henrik Røde Jensen

4.75 ud af 5 stjerner

"Hermed en af de foredragsholdere jeg varmt kan anbefale. Hans beretning er både hård, interessant og humoristisk. Han evner at favne jeres publikum, og han har noget på hjerte. Foredraget passer for mig at se både til almindelige foredrag og til seniorhøjskoler – eller begge dele."

Michael Kull - FOF Randers Se alle referencer

Foredragsemner med Henrik Røde Jensen