Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

De absolut bedste værktøjer til dit netværk

Henrik Røde Jensen Foredrag

Henrik Røde Jensen

Eventmageren bag Bill Clintons og Barack Obamas besøg i Danmark. Foredrag om god networking og resultaterne af dette.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Hermed en af de foredragsholdere jeg varmt kan anbefale. Hans beretning er både hård, interessant og humoristisk. Han evner at favne jeres publikum, og han har noget på hjerte. Foredraget passer for mig at se både til almindelige foredrag og til seniorhøjskoler – eller begge dele."

Michael Kull - FOF Randers Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Røde Jensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Kan alle netværke sig til imponerende resultater og innovation? Svaret er entydigt JA hos Henrik Røde Jensen. Han er eventmageren bag amerikanske præsidenters besøg i Danmark, og det skyldes særligt hans evne til skabe langvarige relationer. Lær, hvordan I netværker på ganske almindelig høflighed og selvtillid.

Henrik er en innovativ erhvervsmand, der er kendt for at have hentet store politiske verdensstjerner til Skandinavien, heriblandt Præsident Barack Obama, Bill Clinton, Generalsekretær i FN, Kofi Annan, Vicepræsident Al Gore og Michail Gorbatjov.

Henrik hjælper virksomheder, kommuner og regioner med at ”få ting til at ske” og med at indfri deres drømme og visioner – med at få succes med deres innovation, om man vil. Han fik for eksempel Kolding Kommunes drøm om at få Barack Obama til Kolding indfriet i 2018. Det lykkedes for Henrik på baggrund af 12 års strategisk international networking og masser af lokal operationel kraft i det daglige.

Netværk, vedholdenhed og økonomiske samarbejder er nøgleord i hans arbejde og foredrag, hvor han på underholdende vis flittigt giver indsigter, cases og værktøjer til den perfekte networking.

Henrik arbejder ud fra en klar ledestjerne. ”Drømme uden indsats medfører store skuffelser – og indsats uden drømme er bare udmattende. Det er kombinationen, der skaber successen.

Henrik kan bookes på dansk og engelsk.

Se foredrag med Henrik Røde Jensen
Henrik Røde Jensen foredrag

Netværk på højeste niveau

 • Har I brug for et inspirerende foredrag om, hvordan I netværker bedst muligt og bruger relationerne til at skabe resultater, så skal I booke dette foredrag med Henrik Røde Jensen – Eventmageren fra Frederikshavn.
 • Foredraget tager udgangspunkt i hans arbejde med at skabe de langvarige relationer, som han har opbygget i sit liv. Relationer med mennesker, der har ført til store begivenheder. Forud for, at han første gang fik Bill Clinton til Danmark, lå der mange hundrede netværkstimer – og vedligeholdelsen af de relationer, han dengang skabte, har taget mange hundrede netværkstimer.
 • Det målrettede og dedikerede arbejde betaler sig. Da den amerikanske præsident Barack Obama i
  september 2018 besøgte Danmark og holdt foredrag ved et særligt arrangement i Kolding, er det resultatet af de mange hundrede timer, som Henrik har lagt i den langsigtede networking på internationalt plan.
 • For Henrik har opbygningen, udviklingen og brugen af sit netværk været den vigtigste ingrediens. Måden, han netværker på, har han ikke fået ved at rejse med en håndfuld ”slipsedrenge” på ENSEAD eller Harvard. Næh, han har været vedholdende og brugt de helt almindelige værdier, som han er opdraget med:
  – Opfør dig ordentlig overfor alle mennesker
  – Se det bedste i alle
  – Overhold dine aftaler
  – Kom til tiden
  – Vær ærlig
  – Tro på dig selv
 • Et godt netværk og brugbare relationer er dermed noget, som alle kan opnå. Henrik giver jer værktøjerne og selvtilliden til at springe ud i det.
 • Foredraget kan også bookes som en workshop, hvor I får mulighed for sammen med Henrik at arbejde koncentreret og praktisk med networking.
Henrik Røde Jensen foredrag

Sæt handling bag drømmene - Henriks vej til succes

 • Et inspirerende foredrag om at tro på sig selv og tage initiativet til noget stort. I dette foredrag fortæller Henrik Røde Jensen om sine store drømme om at hente amerikanske præsidenter til Danmark. Han fortæller, hvordan han målrettet og dedikeret har arbejdet for at indfri disse, selvom han undervejs har været udfordret på alle tænkelige måder.
 • De fleste troede at Henrik var blevet småtosset, da han fortalte sin nære venner om sin store drøm om at møde Bill Clinton. De grinede faktisk af ham, men det var benzin i Henriks motor. Selvfølgelig kunne det da lade sig gøre! Han kontaktede den amerikanske ex-præsident, Bill Clinton, og spurgte, om ikke han kunne tænke sig at slå et smut forbi Frederikshavn og holde foredrag. Præsidenten takkede ja. Få timer efter, at Henrik havde sat de 2500 billetter til salg, kunne han melde udsolgt.
 • Hvorfor stoppe ved Bill Clinton? I september 2018 arrangerede Henrik, at Barack Obama besøgte Danmark for første gang som foredragsholder. Desuden har han stået for, at vicepræsident Al-Gore, FN’s Generalsekretær og Kofi Annan aflagde deres besøg i Skandinavien.
 • For den udenforstående kan man tro, at det at hente en amerikansk præsident til Danmark blot er et spørgsmål om penge. Det er selvfølgelig en del af det. Men ikke mindst handler det om netværk og 10 års hårdt arbejde og vedholdenhed. Adskillige danske arrangører har prøvet at hente Obama til Danmark – det lykkedes for Henrik.
 • Alt kan lade sig gøre, hvis man sætter handling bag ord og drømme. Det er Henriks klare overbevisning. Med et perspektiv på de muligheder og udfordringer vi møder som virksomheder og iværksættere, giver Henrik os et inspirerende indspark til at komme ud over stepperne og ikke lade sig begrænse – hverken som virksomhed, leder eller medarbejder. Det er de store drømme, der rykker os fremad – når vi lykkedes med at indfri vores største drømme, er det fantastisk. Det gælder om at have modet, og når vi fejler, må vi op på hesten igen – kun når vi tør fejle, kan vi virkelig skabe de store resultater.

Referencer

Hermed en af de foredragsholdere jeg varmt kan anbefale. Hans beretning er både hård, interessant og humoristisk. Han evner at favne jeres publikum, og han har noget på hjerte. Foredraget passer for mig at se både til almindelige foredrag og til seniorhøjskoler – eller begge dele.

Michael Kull

FOF Randers

Nærpension har gjort brug af Henrik Røde Jensen i forbindelse med to partnermøder i 2019, hvor repræsentanter for vores 35 samarbejdspartnere deltog. Henriks historie om, hvordan han har indfriet ambitiøse mål via en kombinationen af hårdt arbejde og gode relationer, er meget inspirerende. Selvom tilhørerene nødvendigvis ikke har lige så ambitiøse drømme som Henrik, så er det nemt at oversætte Henriks mantra om, at det er kombinationen af drømme og indsats, der skaber udvikling og resultater. Henrik delagtiggører os også i, at hans rejse ikke har været uden personlige omkostninger, hvilket blot øger troværdigheden af Henriks historie, der leveres i øjenhøjde med publikum og med en dejlig underspillet nordjysk lune. På den baggrund kan jeg kun give Henrik Røde Jensen de bedste anbefalinger.

Hans Dines

Nærpension

Tak til Henrik Røde Jensen for nogle veloplagte timer i Sønderbro Kirke med både jysk lune, kæbe-til-gulv-oplevelser og refleksioner over, hvad det gode liv egentlig er for en størrelse. Tak for en personlig historie om et liv med 250 km i timen. Om store sejre og dybe fald, og hvordan man kommer videre både fra succesen og fra faldet. Om at finde en ny vej at gå, der hvor det ikke længere bare er et spørgsmål om at løbe hurtigere og hurtigere. Om stadig at have store og små drømme, om den stadige øvelse det er at finde et balancepunkt et sted midt imellem idérigdom og initiativer, engagement, passion uden at glemme tid til eftertanke og nærvær.

Tine Bonde Klausen

Sønderbro Kirke

Henrik fortalte om sine egne op- og nedture i et meget travlt og spændende liv. Hans forvandling fra en meget overvægtig nordjyde på over 190 kg, til en ganske en nydelig mand, der havde tabt det halve af sin tidligere vægt. Meget ærligt og meget modigt, da han til sidst også smed skjorten og lod forsamlingen se, hvordan en krop ser ud efter 30 års mishandling og hvor meget hud han havde til overs efter sit store vægttab – det gibbede noget i alle de gamle damer. Alle os med lidt for meget på sidebenene gik derfra med fornyet håb om, at det kan lade sig gøre. På alle måder en herlig oplevelse, som gav os alle stof til eftertanke. Tak for en fantastisk oplevelse.

Peter Stentoft

Klosterkirken

Med nordjysk lune og hudløs ærlighed fortæller Henrik Røde Jensen en betagende og rørende livshistorie, der spænder fra præsidentbesøg til personlig krise.

Anne Bro Assenholt

Torsted Kirke
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Røde Jensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Henrik Røde Jensen
Henrik Røde Jensen

5 ud af 5 stjerner

"Hermed en af de foredragsholdere jeg varmt kan anbefale. Hans beretning er både hård, interessant og humoristisk. Han evner at favne jeres publikum, og han har noget på hjerte. Foredraget passer for mig at se både til almindelige foredrag og til seniorhøjskoler – eller begge dele."

Michael Kull - FOF Randers Se alle referencer

Foredragsemner med Henrik Røde Jensen