Henter Indhold ...

Michelle Kristensen

Ernæringsekspert, træner og forfatter

Michelle Kristensen er en af landets mest markante stemmer i debatten, om hvordan vores sundhed fører til et liv og et arbejdsliv med trivsel og arbejdsglæde. De underholdende Michelle Kristensen foredrag om kost, sundhed og træning er især populære hos virksomheder, organisationer og foreninger, der ønsker gode råd til at øge sundheden og dermed trivslen på en realistisk måde og uden løftede pegefingre. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Michelle Kristensen er sundhedsekspert på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark på TV2 og er en af landets mest populære eksperter indenfor ernæring, træning, sundhed og trivsel generelt. Hun har samlet +50.000 følgere på sine Instagram og Facebook-profiler – interessant for jer der arrangerer åbne foredrag, da Michelle flittigt bruger de sociale medier til at markedsføre sine foredrag landet over.

Hendes foredrag udmærker sig ved med et stærkt glimt i øjet at tale direkte til mennesker, hvad enten det er som ledere og medarbejdere eller som deres private udgave som hr. og fru Danmark. Michelle Kristensen evner på underholdende vis at sætte sig ind i danskernes hverdag og inspirere ud fra de faktiske omstændigheder, mange mennesker møder i hverdagen.

I sin virksomhed har Michelle Kristensen 12 ansatte, der træner og vejleder ud fra hendes principper. Dernæst kører virksomheden de såkaldte MK Bootcamps, som er blevet en kæmpe succes over hele Danmark. Michelle Kristensen arbejder som konsulent for bl.a. Rynkeby, hvor hun bidrager til produktudvikling. Hun har desuden skrevet fem bøger om sundhed, senest bestselleren, Mission Sund. Michelle Kristensen er bachelor i idræt fra Århus Universitet og har læst supplerende fag på kandidatuddannelsen, human ernæring, KU. Herudover har hun taget en lang række specialuddannelser inden for træning- og ernæringsområdet.

  Michelle Kristensen foredrag

  Fra underskud til overskud – performance kræver sundhed

  • Michelle Kristensen er sundhedsekspert og iværksætter, og har de sidste mange år knoklet for at få hendes virksomhed til at vokse, inspirere danskerne til en sundere livsstil og selv leve op til alle kravene, der havde med high performance og sundhed at gøre. Hun havde endelig fået sin virksomhed op at køre på den store bølge med succes og mange spændende projekter. En dag sagde hjernen fra efter at have kørt med 120 km/timen. Det betød, at hun måtte tage sin egen medicin – ændre sit arbejdsflow, spise sundt, træne, finde balance i hverdagen og sikre sit velvære, så hun igen kunne blive en god leder, iværksætter, inspirator og veninde.
  • Foredraget ”Fra underskud til overskud – performance kræver sundhed” tager udgangspunkt i den arbejdskultur og hverdag, vi er underlagt og hvor meget det spille ind, at vi lever sundt for at kunne performe hver eneste dag, nedsætte risikoen for stress, samt lære at prioritere os selv før alle andre.
  • Du får gode råd til, hvordan din hverdag bliver sjovere med mere overskud og mindre løftede pegefingre.

  Michelle Kristensen foredrag

  Mission sund

  • Sunde mennesker er gladere mennesker med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette top-motiverende og underholdende foredrag, hvor hun bl.a. trækker på sin brede praktiske og teoretiske erfaring.
  • Med konkrete eksempler og pædagogiske forklaringer viser hun, hvordan deltagerne selv med mindre ændringer i forhold til kost, motion og træning, kan give livsglæden et kæmpe løft. Hun udfordrer de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at mennesker med sundere vaner også er mere effektive, produktive og har en langt højere trivsel.
  • Undervejs i foredraget får deltagerne kendskab til en række af de lavpraktiske anvisninger og øvelser, Michelle Kristensen også anvender på sine meget populære MK Bootcamps, som har været med til at manifestere hende som en af Danmarks absolut førende sundheds- og ernæringseksperter.

  Michelle Kristensen foredrag

  Mission Sund arbejdsplads  –  om sundhed, trivsel og arbejdsglæde

  • Sunde medarbejdere er samtidig gladere medarbejdere med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette top-motiverende og underholdende foredrag, hvor hun bl.a. trækker på sin brede erfaring fra sit sundhedsskabende arbejde hos en lang række danske og internationale arbejdspladser.
  • Sundhedspolitikker, fitness i kælderen og frugt i kantinen er gode initiativer, men de gør ikke arbejdet alene. Sundhed på arbejdspladsen tager ifølge Michelle Kristensen altid udgangspunkt i den enkelte medarbejder, som skal føle sig motiveret og kunne se fordelene i at træffe de sundere valg. Michelle giver deltagerne et indblik i fordelene.
  • Med konkrete eksempler viser hun, hvordan medarbejdere selv med mindre ændringer på vanerne – både i forhold til kost, motion og træning – kan give arbejdsglæden et kæmpe løft. Samtidig er hun heller ikke bleg for at udfordre de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at medarbejdere med sundere vaner også er mere effektive, produktive og i sidste ende mere værdiskabende.
  • Undervejs i foredraget får deltagerne kendskab til en række af de lavpraktiske anvisninger og øvelser, Michelle Kristensen også anvender på sine meget populære MK Bootcamps, som har været med til at manifestere hende som en af Danmarks absolut førende sundheds- og ernæringseksperter.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Michelle Kristensen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Michelle Kristensen

Foredragsemner med Michelle Kristensen