Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Michelle Kristensen

Bliv klogere på kost og sundhed

Michelle Kristensen

Michelle Kristensen

Ernæringsekspert, træner og forfatter.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Michelle er bare fantastisk! Hun er helt nede på jorden, og gør ikke tingene vanskeligere end de er. Alle gik derfra med en god oplevelse".

Britta Rosenkilde - Brande Fitness Se alle referencer

Et foredrag med Michelle Kristensen giver jer:

  • Vigtige og inspirerende budskaber om sundhed på arbejdspladsen og i hverdagen
  • En energifyldt aften i selskab med Danmarks ukronede sundhedsdronning
  • Tips og tricks til en bedre hverdag med mere overskud
Uforpligtende forespørgsel på Michelle Kristensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michelle

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Michelle Kristensen er en af landets mest markante stemmer i debatten om, hvordan vores sundhed fører til et liv og et arbejdsliv med trivsel og arbejdsglæde. De underholdende Michelle Kristensen foredrag om kost, sundhed og træning er især populære hos virksomheder, organisationer og foreninger, der ønsker gode råd til at øge sundheden og dermed trivslen på en realistisk måde og uden løftede pegefingre.

Et foredrag med Michelle Kristensen giver jer:

  • Vigtige og inspirerende budskaber om sundhed på arbejdspladsen og i hverdagen
  • En energifyldt aften i selskab med Danmarks ukronede sundhedsdronning
  • Tips og tricks til en bedre hverdag med mere overskud

Danmarks ukronede sundhedsdronning

Michelle Kristensen er bachelor i idræt fra Århus Universitet og har læst supplerende fag på kandidatuddannelsen human ernæring, KU. Herudover har hun taget en lang række specialuddannelser inden for træning- og ernæringsområdet. Michelle har været fast sundhedsekspert på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark på TV2 siden 2013, og er en af landets mest populære eksperter indenfor ernæring, træning, sundhed og trivsel generelt. Hun har samlet +200.000 følgere på sin Instagram og dermed skabt et af de største sundhedsnetværk.

Hendes foredrag udmærker sig ved et stærkt glimt i øjet at tale direkte til mennesker, hvad enten det er som ledere og medarbejdere eller som deres private udgave som hr. og fru Danmark. Michelle Kristensen evner på underholdende vis at sætte sig ind i danskernes hverdag og inspirere ud fra de faktiske omstændigheder, mange mennesker møder i hverdagen. Med sit sundhedsunivers ønsker hun at gøre danskerne sundere på en simpel og lettilgængelig måde. Dette sker via online camps, foredrag, bøger og MK Universet app’en , som over 200.000 danskere har downloadet.

Book Michelle til et foredrag, hvis I ønsker at blive klogere på sundhed, og hvordan I skaber en mere overskudagtig hverdag.

Se foredrag med Michelle Kristensen
Michelle Kristensen foredrag

Gør sundheden simpel og drop den dårlige samvittighed

Det skal være simpelt at være sund. Det er Michelle Kristensens vigtigste budskab og er også den allervigtigste pointe, når Danmarks ukronede sundhedsdronning indtager scenen. Vi skal lægge den dårlige samvittighed langt væk og i stedet fokusere på de ting, der giver os overskud, energi og gåpåmod.

I en travl hverdag, hvor vi konstant står overfor krav og forventninger, er det enormt vigtigt, at vi har overskud og energi. Det har vi kun, hvis vi passer godt på os selv. Men sundhed skal ikke sidestilles med flere timers hård daglig træning. Sundhed betyder heller ikke, at vi skal leve af spelt, broccoli og tørt kylling, mens kage og god vin er forbudt. Michelle Kristensen hjælper os med at finde balancen, for sundheden må aldrig blive et fængsel. Dog må man gerne have et ønske om at tabe sig, og det kan gudskelov gøres på en måde, som stadig gør det muligt at leve et godt og socialt liv, hvor der er plads til fest og flødekager.

Glæd jer til en energifyldt aften med masser af grin, hvor I får viden og inspiration til at få kontrol over jeres hjerners adfærd, samt at kunne navigere i de mange råd om motion, kost og sundhed, som vi konstant bliver bombarderet med. Hvad skal vi spise? Hvornår skal vi spise? Hvordan får vi stoppet trangen til at tømme en pakke flødeboller på regnfulde dage, hvor humøret er i bund? Og hvorfor ligger noget af succesen i den sunde livsstil ved at stoppe med at veje sig selv og droppe kalorietællingen?

Michelle Kristensen foredrag

Fra underskud til overskud – performance kræver sundhed

Michelle Kristensen er sundhedsekspert og iværksætter, og har de sidste mange år knoklet for at få hendes virksomhed til at vokse, inspirere danskerne til en sundere livsstil og selv leve op til alle kravene, der havde med high performance og sundhed at gøre. Hun havde endelig fået sin virksomhed op at køre på den store bølge med succes og mange spændende projekter. En dag sagde hjernen fra efter at have kørt med 120 km/timen. Det betød, at hun måtte tage sin egen medicin – ændre sit arbejdsflow, spise sundt, træne, finde balance i hverdagen og sikre sit velvære, så hun igen kunne blive en god leder, iværksætter, inspirator og veninde.

Foredraget ”Fra underskud til overskud – performance kræver sundhed” tager udgangspunkt i den arbejdskultur og hverdag, vi er underlagt, og hvor meget det spiller ind, at vi lever sundt for at kunne performe hver eneste dag, nedsætte risikoen for stress, samt lære at prioritere os selv før alle andre.

Michelle Kristensen foredrag

Mission sund

Sunde mennesker er gladere mennesker med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette topmotiverende og underholdende foredrag, hvor hun trækker på sin brede praktiske og teoretiske erfaring.

Med konkrete eksempler og pædagogiske forklaringer viser hun, hvordan deltagerne selv med mindre ændringer i forhold til kost, motion og træning kan give livsglæden et kæmpe løft. Hun udfordrer de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at mennesker med sundere vaner også er mere effektive, produktive og har en langt højere trivsel. Undervejs i foredraget får deltagerne kendskab til en række af de lavpraktiske anvisninger og øvelser, Michelle Kristensen også anvender på sine meget populære MK Bootcamps, som har været med til at manifestere hende som en af Danmarks absolut førende sundheds- og ernæringseksperter.

Michelle Kristensen foredrag

Mission Sund arbejdsplads  – om sundhed, trivsel og arbejdsglæde

Sunde medarbejdere er samtidig gladere medarbejdere med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette top-motiverende og underholdende foredrag, hvor hun blandt andet trækker på sin brede erfaring fra sit sundhedsskabende arbejde hos en lang række danske og internationale arbejdspladser.

Sundhedspolitikker, fitness i kælderen og frugt i kantinen er gode initiativer, men de gør ikke arbejdet alene. Sundhed på arbejdspladsen tager ifølge Michelle Kristensen altid udgangspunkt i den enkelte medarbejder, som skal føle sig motiveret og kunne se fordelene i at træffe de sundere valg. Michelle giver deltagerne et indblik i fordelene. Med konkrete eksempler viser hun, hvordan medarbejdere selv med mindre ændringer på vanerne – både i forhold til kost, motion og træning – kan give arbejdsglæden et kæmpe løft. Samtidig er hun heller ikke bleg for at udfordre de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at medarbejdere med sundere vaner også er mere effektive, produktive og i sidste ende mere værdiskabende.

Undervejs i foredraget får deltagerne kendskab til en række af de lavpraktiske anvisninger og øvelser, Michelle Kristensen også anvender på sine meget populære MK Bootcamps, som har været med til at manifestere hende som en af Danmarks absolut førende sundheds- og ernæringseksperter.

Referencer

Det var informativt, underholdende og sjovt.

Jakob Gunnløgsson

Hørsholm Kommune

Levende og spændende - og god opvarmning bagefter.

Birgitte Jensen

Fujitsu A/S

Michelle formåede i løbet af foredraget at forklare det svære, meget enkelt. Hun er bare god. Der er ligeledes kommet rigtig mange positive tilbagemeldinger fra mine kolleger, som deltog.

Jette Hansen

Berendsen Textilservice A/S

Michelle gav et godt indblik i sundhed og motion på en nærværende og helt nede på jorden facon, som også levnede rum til et godt grin.

Mia Hegnslund

Fredensborg Kommune

Michelle formåede at gøre det interessant og spænende samt at få alle op af stolene og ned på gulvet samtidig med at de smilede og var glade. Michelle har stor udstråling og vi glæder os meget at møde Michelle igen næste år.

Johannes Nørup Hansen

Svalk Handel ApS.

Michelle Kristensen er en utrolig sjov og underholdende pige der ved noget og de ting hendes indlæg drejer sig om. Hun har en dejlig humor og et glimt i øjet. Vi havde en dejlig aften i selskab med Michelle og hendes søster.

Johannes Nørup

Svalk Handel ApS.

Super vinkel på sundhed – humor og ingen formaninger, men meget i ”øjenhøjde” med ”almindelige mennesker” og det er super!

Helena Hallstrøm

Ikano Bank

Hun er rigtig god til at få publikum med i foredraget. Både psykisk og fysisk. Vi er fuld ud tilfredse. :-)

Thomas Kjeldsen

Stige GymnastikForening

Et foredrag som efterfølgende påvirkede positivt - gjorde et indtryk

Laila Solvang

Loop Fitness

Michelle er bare fantastisk! Hun er helt nede på jorden, og gør ikke tingene vanskeligere end de er. Alle gik derfra med en god oplevelse.

Britta Rosenkilde

Brande Fitness

Michelle var meget sprudlende og engagerende.

Lene Svanebjerg

Idrætsforeninger i Gentofte Kommune

Det var et fantastisk foredrag. Michelle Kristensen fangede hver og en og hun leverede virkelig varen. alle deltagere var yderst tilfredse og alle havde fået noget ud af det.

Joan Geerthsen

Veksø Idrætsforening

Mega god aften, meget underholdende og nærværende. Helt ned på jorden og noget man kunne få ind i sin hverdag.

Maj-Britt

Regionshospitalet Herning

Vi havde ønsket os et foredrag, hvor vi ikke udelukkende skulle sidde og lytte, men skulle være aktive - og det var præcis, hvad vi fik. Det var på samme tid både lærerigt og muntert og livligt - stor tilfredshed hos deltagerne. Ikke umuligt at vi vi kunne tænke os en fortsættelse til næste år.

Birthe Varsted

Ældre i Bevægelse i Vanløse

Jeg havede forventet at vi bare skulle sidde stille og lytte, og det var så rigtig dejligt, at finde ud af, at vi selv skulle være lidt med under foredraget. Hun var rigtig god til at stille spørgsmål, så jeg hele tiden skulle tage stilling til nogle ting i min hverdag. Super god aften.

Lene Hansen

DagligBrugsen i Rødvig

Dejlig jordnær og energisk pige.

Louise Kjærsgaard Bertelsen

PULS projektet

Var ovenud tilfreds med Michelle, som besad stor og opdateret viden om kost og ernæring. Alt sammen serveret med nordjysk charme!

Peter Krogh

DEKO loft + væg p/s
Uforpligtende forespørgsel på Michelle Kristensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Michelle Kristensen
Michelle Kristensen

4.75 ud af 5 stjerner

"Michelle er bare fantastisk! Hun er helt nede på jorden, og gør ikke tingene vanskeligere end de er. Alle gik derfra med en god oplevelse".

Britta Rosenkilde - Brande Fitness Se alle referencer

Foredragsemner med Michelle Kristensen