Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kost og ernæring

Foredragsholdere om Kost og Ernæring

Søger du forvirret efter en perfekt slankekur eller den helt rigtige kostplan? Det kan være svært at finde frem til i virvaret af muligheder og gode råd.

Athenas’ vidensrige foredragsholdere giver solide råd til kost og ernæring. På den måde får du nye perspektiver, hvad der egentlig er sundt, og hvad der er i virkeligheden er fanatisk. Her er der ingen mirakelkure, men i stedet får du værktøjer til kost og ernæring, der holder i længden.

Book den perfekte foredragsholder om kost og ernæring

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om kost og ernæring til din organisation. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om kost og ernæring

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om kost og ernæring til din organisation. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om kost og ernæring (11)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Nicklas Brendborg

Et af de mest lovende forskningstalenter inden for biomedicin og forfatteren bag bestsellerbøgerne ”Gopler ældes baglæns” og ”Vanedyr”.

...

no-image

Pia Norup

Læge, forfatter, lægefaglig tv-vært, og brobygger mellem den konventionelle medicinske viden og den moderne tilgang til kost og livsstil.

...

no-image

Claus Holm

Passioneret kok, foredragsholder og tv-personlighed, der deler ud af sin madglæde og personlige anekdoter.

...

no-image

Marina Aagaard

Sundheds- og træningsekspert, bestsellerforfatter og lektor i idræt. Opnå øget trivsel, arbejdsglæde og præstationsevne med inspirerende foredrag om vaneændring, motivation, sundhed og træning.

...

no-image

Sisse Fisker

Stifter af SMILfonden, iværksætter, forfatter og tidligere tv-vært. Holder foredrag om at skifte kurs i livet, følge sin passion og sætte fokus på det gode liv.

...

no-image

Bente Klarlund Pedersen

Overlæge, professor og forfatter - Humoristiske, tankevækkende og inspirerende foredrag og kurser om sundhed.

...

no-image

Chris MacDonald

En af Danmarks mest eftertragtet foredragsholder, Top-motivator og inspirator - blandt andet kendt fra TV og storsælgende bogtitler.

...

no-image

Jerk W. Langer

Læge, videnskabsjournalist og forfatter - Populære foredrag om antiinflammatorisk kost, collagen, kolesterol, blodtryk, kosttilskud og livsstil.

...

no-image

Michelle Kristensen

Ernæringsekspert, træner og forfatter. Underholdende foredrag om blandt andet kost, sundhed og træning.

...

no-image

Anne Hjernøe

TV-kok, kogebogsforfatter og journalist. Lærerige og underholdende foredrag med fokus på sundhed og mad, der gør jer stærke, lette og mætte. Foredrag, der går bagom TV-produktionen på "Anne & Anders".

...

no-image

Frede Bräuner

En af landets mest anvendte foredragsholdere om børns kost - og sammenhængen mellem kost og indlæringsevne.

...

Kost og ernæring
Kost og ernæring
5 ud af 5 stjerner

"Det er sjældent at man oplever så god service andre steder"

BUPL Sydøst

Om emnet: Kost og ernæring

Kost og ernæring

Kost og ernæring fylder meget i vores hverdag. Vi bliver fyldt op med kostråd i medierne. Hvad er sundt, hvad skal man kun spise lidt af, og hvad skal man holde sig helt fra? Forvirringen kan være stor, når der den ene dag står, at en bestemt madvare giver kræft, og næste dag skal man spise det, for at mindske risikoen for kræft.

Et foredrag om kost og ernæring kan være stilet mod flere forskellige målgrupper. Det kan være en virksomhed, der ønsker at gøre arbejdspladsen sundere. Men det kan også være stilet mod børn og unges kostvaner – både i hjemmet, i institutioner og i skolen. På den måde kan foredragene indeholde elementer af opdragelse, adfærd og indlæringsevne.

Et foredrag om kost og ernæring er ofte underholdende og fyldt med gode råd og værktøjer til, hvordan du ændrer dine kost- og ernæringsvaner, så du får et sundere liv. Foredragsholderne har ofte titlen diætist, og kan på baggrund af det mane en slankekur eller to til jorden. I foredragene får deltagerne nemlig kun råd og tricks, der er holdbare og har hold i virkeligheden. Sunde retter i en kostplan behøver trods alt ikke at være tortur – vores dygtige foredragsholdere gør et eventuelt vægttab til en livsstilsændring, der er til at holde ud.

Tag endelig kontakt til os hos Athenas, hvis du har brug for at blive guidet til den helt perfekte foredragsholder til dit arrangement.

Spørg på pris og dato