Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kost og Ernæring

Foredragsholdere om Kost og Ernæring

Søger du forvirret efter en perfekt slankekur eller den helt rigtige kostplan? Det kan være svært at finde frem til i virvaret af muligheder og gode råd.

Athenas’ vidensrige foredragsholdere giver solide råd til kost og ernæring. På den måde får du nye perspektiver, hvad der egentlig er sundt, og hvad der er i virkeligheden er fanatisk. Her er der ingen mirakelkure, men i stedet får du værktøjer til kost og ernæring, der holder i længden.

Book den perfekte foredragsholder om kost og ernæring

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om kost og ernæring til din organisation. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om kost og ernæring

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om kost og ernæring til din organisation. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om kost og ernæring (10)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Nicklas Brendborg

Et af de mest lovende forskningstalenter inden for bioteknologi og forfatter til bestsellerbogen "Gopler ældes baglæns".

...

no-image

Pia Norup

Læge, forfatter, lægefaglig tv-vært, og brobygger mellem den konventionelle medicinske viden og den moderne tilgang til kost og livsstil.

...

no-image

Claus Holm

Passioneret kok, foredragsholder og tv-personlighed, der deler ud af sin madglæde og personlige anekdoter.

...

no-image

Sisse Fisker

Velgørende direktør, forfatter og tidligere tv-vært. Holder foredrag om at skifte kurs i livet, følge sin passion og sætte fokus på det gode liv.

...

no-image

Bente Klarlund Pedersen

Overlæge, professor og forfatter - Humoristiske, tankevækkende og inspirerende foredrag og kurser om sundhed.

...

no-image

Chris MacDonald

En af Danmarks største foredragsholdere, Top-motivator og inspirator - blandt andet kendt fra TV og storsælgende bogtitler.

Oplev Danmarks foredragsholder nr. 1! Chris MacDonald scorer gang på gang topkarakter for sine foredrag, fordi han formår at møde, gribe og inspirere sine tilhørere med humor og sin autentiske personlighed. Chris Macdonald indfrier som altid de...

no-image

Jerk W. Langer

Læge, videnskabsjournalist og forfatter - Populære foredrag om antiinflammatorisk kost, collagen, kolesterol, blodtryk, kosttilskud og livsstil.

Jerk W. Langer formår i sine foredrag at formidle viden og forskning, så også andre end forskere og fagfolk finder stoffet interessant. Jerk har skabt den antiinflammatoriske kost, skrevet adskillige bestsellere og været vært i flere...

no-image

Michelle Kristensen

Ernæringsekspert, træner og forfatter. Underholdende foredrag om blandt andet kost, sundhed og træning.

Michelle Kristensen er en af landets mest markante stemmer i debatten om, hvordan vores sundhed fører til et liv og et arbejdsliv med trivsel og arbejdsglæde. De underholdende Michelle Kristensen foredrag om kost, sundhed og træning er især...

no-image

Anne Hjernøe

Kendt TV-kok og journalist med lærerigt og underholdende foredrag om madlavning og den gode madkultur

...

no-image

Frede Bräuner

En af landets mest anvendte foredragsholdere om børns kost - og sammenhængen mellem kost og indlæringsevne.

...

Kost og Ernæring
Kost og Ernæring
5 ud af 5 stjerner

"Venligt og imødekommende personale. Altid hjælpsom og god vejledning. Dejligt med mails med oplysninger, som klæder en på til at have de ting klar som kræves af foredragsholderen"

Center for Sundhedsfremme, Varde Kommune

Om emnet: Kost og Ernæring

Kost og Ernæring

Kost og ernæring fylder meget i vores hverdag. Vi bliver fyldt op med kostråd i medierne. Hvad er sundt, hvad skal man kun spise lidt af, og hvad skal man holde sig helt fra? Forvirringen kan være stor, når der den ene dag står, at en bestemt madvare giver kræft, og næste dag skal man spise det, for at mindske risikoen for kræft.

Et foredrag om kost og ernæring kan være stilet mod flere forskellige målgrupper. Det kan være en virksomhed, der ønsker at gøre arbejdspladsen sundere. Men det kan også være stilet mod børn og unges kostvaner – både i hjemmet, i institutioner og i skolen. På den måde kan foredragene indeholde elementer af opdragelse, adfærd og indlæringsevne.

Et foredrag om kost og ernæring er ofte underholdende og fyldt med gode råd og værktøjer til, hvordan du ændrer dine kost- og ernæringsvaner, så du får et sundere liv. Foredragsholderne har ofte titlen diætist, og kan på baggrund af det mane en slankekur eller to til jorden. I foredragene får deltagerne nemlig kun råd og tricks, der er holdbare og har hold i virkeligheden. Sunde retter i en kostplan behøver trods alt ikke at være tortur – vores dygtige foredragsholdere gør et eventuelt vægttab til en livsstilsændring, der er til at holde ud.

Tag endelig kontakt til os hos Athenas, hvis du har brug for at blive guidet til den helt perfekte foredragsholder til dit arrangement.

Spørg på pris og dato