Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Mad

Mad er en afgørende del af vores hverdag. Det forankrer familier omkring middagsbordet, bringer glæde og påvirker vores sundhed. Vores foredragsholdere om mad udforsker alt fra fine gastronomiske oplevelser til sund kost som en del af en sund livsstil.

Hvorfor booke et mad-foredrag til din begivenhed? Fordi det bringer oplysning og bevidsthed om ernæring og gastronomi. Det inspirerer til sundere valg og udforsker smage fra hele verden. Madlavning kan også styrke samarbejde og skabe unikke events. Vores kokke kan tilpasse maden til din begivenhed, hvilket giver en ekstra dimension til oplevelsen.

Uanset om du er en uddannelsesinstitution, en virksomhed eller en nysgerrig sjæl, har vi det perfekte mad-foredrag til dig. Kontakt os i dag for at booke en keynote speaker og bring spændingen ved mad, gastronomi og kost til din næste begivenhed.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om mad (15)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om mad

Oplev topmotiverende keynote speakers inden for mad, gastronomi og kost. Vores foredragsholdere inspirerer til sund livsstil og kulinariske eventyr. Få indblik i børns kostvaner og ernærings betydning for indlæring.

Book en mad-foredragsholder til at udforske dette emne med dit publikum. Teambuilding med en kulinarisk drejning! Vores kokke skaber unikke madoplevelser til events. Få et foredrag, der inkluderer madpræsentation. Lær om madens verden fra eksperterne.

Foredrag om generel madviden, fin gastronomi eller sund kost. Perfekt til uddannelsesinstitutioner og mere. Mad er mere end bare brændstof – det er en kilde til glæde. Book en keynote speaker og udforsk madens kulturelle og sundhedsmæssige betydning.

  • Foredrag om mad, gastronomi og kost. Som der antydes kan fokusområdet variere noget, så det kan være generelt om mad, mere specifikt om finere gastronomi eller om kost som en del af en sund livsstil.
  • Det kan også være mere stilet imod børns kostvaner både i hjemmet og i institutioner og skoler, og hvad kosten betyder for børn og unges indlæring. I enkelte tilfælde kan mad og madlavning også bruges i forbindelser med teambuilding, hvor kokke skaber rammerne omkring en event, hvor en gruppe medarbejdere tvinges ud i nye roller.
  • Foredrag om mad kan også laves som events, hvor der præsenteres mad til arrangementet. Dette aftales, så det målrettes. Det giver en ekstra dimension til et foredrag om mad. Foredragene kan være velegnede til både uddannelsesinstitutioner rettet mod forældre og sund kost.
Spørg på pris og dato