Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Mad

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Mad. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om mad (15)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Markus Grigo

Anerkendt dessertkok kendt fra TV

...

no-image

Claus Holm

Passioneret kok, foredragsholder og tv-personlighed, der deler ud af sin madglæde og personlige anekdoter.

...

no-image

Anna Fenger Schefte

Journalist og forfatter, der spørger "Hvor har klima og bæredygtighed sin plads hos forbrugerne, politikerne og virksomhederne?"

...

no-image

Thomas Laursen

Professionel urtesamler til de danske toprestauranter - Lær at bruge naturens svampe, bær og blomster i din madlavning

...

no-image

Anette Sams

Ph.D., farmaceut, forsker og leder. Holder foredrag der ændrer vores syn på sundhed radikalt.

...

no-image

Adam Price

Manuskriptforfatter, tv-vært, restauratør, kogebogsforfatter og foredragsholder om bl.a. mad og manuskripter.

...

no-image

Timm Vladimir

Skuespiller, tv-vært og kogebogsforfatter, blandt andet kendt fra diverse comedyprogrammer på tv med Gordon Kennedy.

...

no-image

Rushy Rashid

Journalist, forfatter og foredragsholder, som byder på medrivende, indsigtsfulde og spændende foredrag om bl.a. demokrati og diversitet

...

no-image

Claus Meyer

Cand. merc. int., adjungeret professor ved KVL, gastronomisk iværksætter og inspirerende foredragsholder.

...

no-image

Michelle Kristensen

Ernæringsekspert, træner og forfatter. Underholdende foredrag om blandt andet kost, sundhed og træning.

...

no-image

Anne Hjernøe

Kendt TV-kok og journalist med lærerigt og underholdende foredrag om madlavning og den gode madkultur

...

no-image

Anne Glad

Livsstilsekspert og foredragsholder med ekspertise i bl.a. vaner, trends og tendenser blandt danskerne.

...

no-image

Frede Bräuner

En af landets mest anvendte foredragsholdere om børns kost - og sammenhængen mellem kost og indlæringsevne.

...

no-image

Nis Boesdal

Oplev et unikt foredrag med en af landets bedste historiefortællere. Lær om storytelling og den gode historie.

...

no-image

Johannes Andersen

Samfundsforsker, forfatter og foredragsholder - Lær mere om samfundet, ungdomskulturer, demokrati og tendenser i tiden.

...

Mad
Mad
5 ud af 5 stjerner

"God sparring i forhold til at finde den rigtige foredragsholder til det rejste emne"

Fødevareforbundet NNF

Om emnet: Mad

  • Foredrag om mad, gastronomi og kost. Som der antydes kan fokusområdet variere noget, så det kan være generelt om mad, mere specifikt om finere gastronomi eller om kost som en del af en sund livsstil.
  • Det kan også være mere stilet imod børns kostvaner både i hjemmet og i institutioner og skoler, og hvad kosten betyder for børn og unges indlæring. I enkelte tilfælde kan mad og madlavning også bruges i forbindelser med teambuilding, hvor kokke skaber rammerne omkring en event, hvor en gruppe medarbejdere tvinges ud i nye roller.
  • Foredrag om mad kan også laves som events, hvor der præsenteres mad til arrangementet. Dette aftales, så det målrettes. Det giver en ekstra dimension til et foredrag om mad. Foredragene kan være velegnede til både uddannelsesinstitutioner rettet mod forældre og sund kost.
Spørg på pris og dato