Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Et foredrag om kulturmøder, selvudvikling og integration – kombineret med humor

Farshad Kholghi

Farshad Kholghi

Forfatter, debattør, og skuespiller.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Farshad er en fantastisk person. Hans foredrag vakte glæde og latter. Emnet for arrangementet var angst. Farshad formåede at kombinere humor med alvor, så alle fik en dejlig aften og gik glade hjem. Farshad er sympatisk og er super god til at inddrage publikum, når han fortæller. Hans åbenhed er med til at skabe en behagelig og afslappet stemning, hvor tilhørerne får lyst og mod til at stille spørgsmål til foredragsholderen."

Carsten Stoemann Rasmussen - OCD-foreningen Se alle referencer

Et foredrag med Farshad Kholghi giver jer:

  • Energiske og underholdende oplæg om Iran, kropssprog og politisk korrekthed
  • Målrettede foredrag, der tilpasses jeres organisations behov
  • En erfaren og karismatisk foredragsholder, som forstår at fange sit publikum
Uforpligtende forespørgsel på Farshad Kholghi

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Farshad

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Farshad Kholghi har en helt speciel evne til at forbinde underholdning med mere alvorlige og faglige pointer. Med sine velfunderede meninger og tankevækkende fortællinger, kan Farshad tryllebinde sit publikum – uanset alder og branche. Farshad foredrag bliver underbygget af hans skuespillermimik, så publikum både er underholdt, inspireret og opløftet efter en aften i hans smittende selskab. 

Et foredrag med Farshad Kholghi giver jer:

  • Energiske og underholdende oplæg om Iran, kropssprog og politisk korrekthed
  • Målrettede foredrag, der tilpasses jeres organisations behov
  • En erfaren og karismatisk foredragsholder, som forstår at fange sit publikum

Kulturmøder, selvudvikling og integration

Farshad holder foredrag om selvudvikling, angst, kulturmøder og integration, og alle hans foredrag kan tilpasses jeres arrangement, så I garanteres en opløftende oplevelse og et præcist og motiverende mentalt indspark.

Bag sig har Farshad mere end tyve års erfaring i underholdningsbranchen, både som iværksætter og entertainer. Han har medvirket i flere tv-serier og spillefilm, for ikke at nævne de mange teaterforestillinger, musikalske shows og revyer. Derudover er Farshad også en ofte anvendt debattør i medierne, ligesom han har skrevet flere bøger og antologier.

I de humoristiske og energiske foredrag giver Farshad sine tilhørere en tankevækkende oplevelse, med konkrete redskaber og motivationen, til at se muligheder frem for udfordringer, tage et personligt ansvar og slå bedre igennem. Selv har Farshads liv båret præg af dramatiske forandringer. Han flygtede sammen med sin familie i 1984 til Danmark fra Iran, og her var han nødsaget til at starte forfra med at skabe sig et nyt liv. Den store omvæltning og de mange nye udfordringer gennem flugten fra Iran og det nye liv i Danmark, har  beriget Farshads liv med vigtige erfaringer, der danner fundamentet for hans fortællinger og foredrag.

Farshads energiske fortællestil fastholder også det yngre publikum, hvilket har gjort ham til en ofte anvendt foredragsholdere til gymnasier, efterskoler og erhvervsskoler.

Book Farshad Kholghi til jeres næste event, og bliv klogere på kulturmøder, selvudvikling og integration

Se foredrag med Farshad Kholghi
Farshad Kholghi foredrag

En hverdag I ikke vil hjem fra

Humoristisk, ærligt og tankevækkende foredrag, der giver jer et inspirationsboost til at overvinde hverdagens bekymringer og i stedet fokusere på glæden og mulighederne i hverdagen.

Vil I gerne bruge mindre tid og energi på at bekymre jer – både på jobbet og i privatlivet? Og vil I undgå at basere vigtige beslutninger på unødige bekymringer? I foredraget vil Farshad med sin fabulerende og humoristiske stil, tale både om sine egne oplevelser og hvordan man både som person og arbejdsplads kan få en hverdag, som man ikke vil hjem fra.

Farshad har selv kæmpet med alvorlig stress og angst. Bekymringer er gift for krop, sind og arbejdsglæde. Farshad inspirerer til en hverdag, hvor I lægger tankemylderet på hylden og får det bedste ud af dagen.

Farshad Kholghi foredrag

Villa, Vovse og Viagra

Oplev et underholdende foredrag om forandringer i livet. Forandringerne, som er med til at skabe os som mennesker – på godt og ondt. Som ung tror man, at man har planlagt hele sit liv, og at man har ens grundlæggende holdninger på plads, men som alle mennesker med livserfaringer ved, så har man et standpunkt, indtil man får et nyt (…af konen eller kæresten).

Foredraget leveres med genkendelige historier, dilemmaer og situationer fra hverdagen, og på komisk vis beskrives håndteringen af de valg og fravalg, et menneske i det moderne samfund står overfor – både på arbejdet og i privaten – hver eneste dag.

Oplev et foredrag, hvor I kan genkende bidder af jer selv, og få underholdende nye perspektiver på hverdagens små dilemmaer og fornøjelser.

Farshad Kholghi foredrag

Revolutionen i Iran, I ikke hører om

Farshad deler løbende filmklip optaget af iranere på sin Facebook-profil, i forbindelse med en semi-revolution i Syd-Iran, hvor bl.a. kvinderne smider tørklædet i protest, men ingen danske medier dækker det.

Farshad deler videoerne for at give et autentisk billede af, hvordan hverdagen ser ud for iranere. Det er ikke kun eliten og de intellektuelle, der vil have frihed, det er også folk fra provinsen og landsbyerne, der kræver det. De råber død over den islamiske besættelsesmagt og ønsker et regimeskifte. Og når problemerne i Iran endelig kommer i medierne, så er det den islamiske besættelsesmagts loyalister, som sætter dagsordenen.

Men hvorfor er det relevant for os herhjemme, hvad der foregår i Iran? Fordi mange af de problemer, som vi har herhjemme med islamisme og integration kan spores tilbage til det regime, der opstod efter den islamiske revolutionen i Iran i 1979. Og fordi en ny dagsorden i Iran – demokrati eller militærdiktatur – vil påvirke integrationen herhjemme.

Foredraget er en kombination af Farshads oplæg og en efterfølgende Q&A. Kernen i foredraget er at stille kritiske spørgsmål til vores egen mangel på historie og viden. Skolelever kender ikke til den iranske revolution. Vi skal vide mere. Det er denne mangel på oplysning og historieløshed der gør, at vi ikke forstår, hvad der foregår ude i verden. Foredraget handler om Iran, men også om grunden til, hvorfor vores medier ikke dækker det.

Foredraget er særligt oplagt til folk, der arbejder med journalistik men også universiteter, kulturforeninger og alle, der har en interesse i verden omkring os.

Farshad Kholghi foredrag

Gennemslagskraft og kropssprog

Farshad har gennem årene holdt en lang række succesfulde foredrag om gennemslagskraft og kropssprog.

I foredraget her tager Farshad afsæt i det at stå på scenen, og lærer jer, hvordan I kan erobre jeres publikum. Et særdeles underholdende foredrag, hvor Farshad spiller flere forskellige typer og viser, hvor meget de små detaljer betyder for vores måde at optræde på, også i hverdagen. Hvor vigtigt vore positur er, lukket, åben eller neutral, og hvordan den påvirker omgivelserne.

Farshad fortæller om sin lange teaterkarriere og dens op- og nedture, men hele tiden med fokus på kropssproget som en faktor, der hjælper jer til at spille bedre sammen på arbejdspladsen eller bryde igennem i undervisningen.

Farshad Kholghi foredrag

Sagde du virkelig det? -  Hvad må vi (ikke) sige og gøre på jobbet?

På mange arbejdspladser bruges der for meget energi på misforståelser, dårlig kommunikation og “vi må ikke træde nogen over tæerne”.

Oplev dette sjove og politisk ukorrekte dobbeltforedrag med skuespiller og komiker Farshad Kholghi, og foredragsholder og komiker John Harmsen, som med sjove eksempler og masser af gode grin, skubber til jeres krænkelsesparathed og hensynsbetændelse.

I kommer til at grine hjerteligt af jer selv – foredraget tager nemlig udgangspunkt i jeres arbejdsplads samt velkendte eksempler I øjensynligt kender fra medierne. Og I inddrages, for hvor går jeres forargelsesgrænse egentlig? 

Dette er Danmarks mest politisk ukorrekte foredrag – og det bliver både morsomt og tankevækkende.

Politisk korrekthed, MeToo og krænkelsesparathed skyller nogle af vores vigtigste elementer væk: Humoren og selvironien. Uden dette begrænser vi os selv, og det påvirker bl.a. vores kreativitet og arbejdsglæde. Desuden er den tiltagende “hensynsbetændelse” et voksende problem i samfundet.

Hvad, der var helt acceptabel opførsel for få år siden, er fuldstændig politisk ukorrekt i dag. Prøv f.eks. at sige ”Jeg er stoppet med at ryge. Jeg tog en kold tyrker”… Sagde du virkelig det? Udtrykket har aldrig haft til hensigt at krænke nogen, men i dag er det sprængfarligt at sige. Giver man en venlig ment kommentar til en kollega, kan man ikke være sikker på, om man netop har startet en ny MeToo-bevægelse på din arbejdsplads. Man risikerer, at ens kollega føler sig krænket. I dag står mange mennesker i kø for at føle sig krænket, så I skal passe på, hvad I gør og siger.

Og så er der alle dem, der gerne indtager offerrollen og bliver krænket på andres vegne…

Der er åbenbart nok at blive krænket over, og det virker som om, at nogle bliver født med tyndere hud end før. Der bliver i dette foredrag sparket til berøringsangsten, og humoren og selvironien genoplives.

I kommer til at grine hjerteligt af jer selv, også på tværs af jeres arbejdsplads, imens vi vaccinerer jer mod krænkelsesparathed og hensynsbetændelse.

Farshad Kholghi foredrag

Politisk ukorrekthed

Farshad var med i Kerteminderevyen 2018 og er i den forbindelse blevet kaldt en racist. Dog kun af nogle få mennesker, men han synes alligevel, at det er en kedelig tendens, at folk bliver krænket over hvad som helst. Vi er begyndt at dele ord op i gode og dårlige ord, i USA går man tilbage i historien, fjerner statuer, fjerner ord i klassikere, og det samme i Sverige og mange andre steder i verden.

Der er opstået en slags godhedens fascisme, der ikke passer med tanken om demokrati og en åben debatform. For hvem skal afgøre, hvad der er rigtigt og  forkert? Så længe vi er beskyttet af lovgivning, så er det den, som vi skal stole på kan beskytte os.

Den nye tendens af politisk korrekthed er farlig for kunstnere, der som Farshad lever af at udtrykke sig, men også for resten af samfundet og vores måde at tænke på. Hvis vi sletter historien, så gentager vi bare de samme fejltagelser. Vi skal læse historien på godt og ondt.

Farshad er selvsagt imod racisme, men han vil gerne have lov til at tage karikaturer op og diskutere dem. Politisk korrekthed gør, at der opstår et vanvittigt og uhyggeligt modtræk senere hen. I foredraget tager Farshad denne debat op: Han kæmper for kunstnerens ret til at udtrykke sig. Vi skal ikke lukke munden på folk, men diskutere de kritiske ting.

Farshad Kholghi foredrag

Bliv integreret på én aften -  en guide til effektiv integration og demokratisk dannelse - baseret på 30 års personlige erfaringer

Den stigende flygtningestrøm vil ændre på de demografiske forhold i Danmark. De danske demokratiske samfund og dets normer vil blive udfordret. Og derfor mener Farshad, at vi nu især har brug for en håndgribelig og virkelighedsnær agenda for den effektive integration og demokratiske dannelse af de nyankomne.

I dette foredrag kommer Farshad med specifikke forslag og langsigtede løsningsmodeller til, hvordan man med sin sunde fornuft løser den konstante udfordring: Integrationen. Foredraget fokuserer især på den demokratiske dannelse, forandringsparatheden, den danske humor, sproget, kulturforståelsen, venskabet og naboskabet.

Foredraget retter sig til lærere og undervisere, politiet, flygtninge, de sociale myndigheder, arbejdsgivere, og engagerede borgere, og er hverken venstreorienteret eller højreorienteret; men blot velorienteret.

Farshad Kholghi foredrag

Du kan flytte bjerge!

“Du kan flytte bjerge!” er et humoristisk og autentisk foredrag, der på enkel vis inspirerer os til at slippe vanen og se på forandringer som muligheder fremfor forhindringer.

Farshad benytter visuelle og underholdende fortællinger til at illustrere de forandringer, han selv har oplevet, privat som professionelt. Forandringer han stadig gennemgår i dag.

Farshad Kholghi foredrag

Rødgrød med fløde

I dette foredrag fortæller Farshad om sin flugt fra sit krigsramte hjemland til hans første møde med en dansk familie.

Det er en særdeles morsom, gribende og lærerig fortælling om flugt, krig og tilværelsen i et nyt land, der skabte tryghed men også mange udfordringer.

Farshad har optrådt med foredraget i over ti år, som er hans mest eftertragtede.

Farshad Kholghi foredrag

Hver mand sin lykkepille...

I dette livsbekræftende foredrag fortæller Farshad om den tabubelagte folkesygdom, som mere end 300.000 danskere lider af, nemlig angst.

Han blev i 2001 selv ramt af angst, og det blev en langvarig kamp at slippe ud af dens favntag.

Foredraget er en åbenhjertig og sørgmunter beretning baseret på Farshads egne oplevelser med angst, der også skaber inspiration til livsglæde.

Farshad Kholghi foredrag

Kholghi & Keisers Juleshow

Sammen med entertainer, foredragsholder, journalist og tv-vært Mads Keiser er Farshad Kholghi klar med juleunderholdningen. Det er løjer og julesange for voksne. Det er nissequiz og sandheden om, hvad der egentlig skete i stalden. Det er masser af ho-ho-ho og Rudolf med Den Røde Tud. Det er underholdning, når det er sjovest.

De to erfarne herrer har skruet et show sammen, der på sin helt egen måde svinger mellem stand up comedy, sang og musik, vanvittige historier og fjogede syng-med indslag.

Showet er oplagt til julefrokoster, firmafester og julehygge – eller bare som en virkelig overraskende mandelgave. Kholghi & Keiser er dermed også det perfekte indslag til firmaevents, konferencer, seminarer, kundemøder, festmiddage, generalforsamlinger osv., og showet målrettes gerne efter arrangement og kundens ønsker.

Referencer

Årets bedste - jeg sendte spontant evaluering til Athenas! Det var simpelthen det bedste foredrag endnu! Den 19.05.10 havde vi bestilt Farshad Kholghi til at komme og underholde vores førsteårs-HH'ere. Foredraget, vi havde bedt om hed: Danmark, du blunder den lyse nat – men vi fik en blanding af dette og en fantastisk illustrativ gennemgang af Irans forvandling fra 1979, krydret med barndomserindringer. Derefter kom der mange stærke historier om Farshad Kholghis møde med den danske kultur – og hans integration med flere eksempler på misforstået politisk korrekthed. Eleverne lyttede og lo – de har udnævnt dette foredrag til at være årets bedste: de lærte utrolig meget om, hvor hurtigt man kan miste et demokrati (i Iran) og hvor vigtigt det er at opdrage og danne mennesker til at være demokrater. Farshad Kholghi ramte plet helt op til den bagerste række!

Marit Thorbek

Svendborg Handelsgymnasium

Farshads foredrag med anekdoter fra hans barndom og "flugt" til Danmark var helt fantastisk, sjovt og medrivende. Hans skuespillerevner kom i fuldt flor på scenen, og hans mimik er ren verdensklasse. Det var tårevædende på den glade måde.

Jan Hempel

Københavns Politiforening

Foredraget kunne tilpasses målgruppen, hvilket var meget fint

Jette Dupont Lauritsen

Region Midtjylland

Farshad leverede et fantastisk foredrag, og kom også ind på den situation Danmark står over for i den nuværende flygtninge krise. Der var stor spørgelyst til Farshad fra publikum, og alle fik svar. En yderst veloplagt Farshad skal have tak for et underholdene foredrag hvor det humoristiske krydder alvoren på en fantastisk og underholdende måde

Per Hansen

AOF Randers

Det var helt fint.

Toni Vegger

ATP

I forbindelse med at vores organisation har været igennem en større omstrukturering, havde vi brug for at motivere medarbejderne til at se positivt på forandringerne. Til denne pep-talk inviterede vi Farshad. I løbet af foredraget fortalte han med stor entusiasme og megen humor, om de følelser og udfordringer der er forbundet med uønskede forandringer. På trods af det følsomme emne, lykkedes det til fulde Farshad at veksle mellem forståelsen for frustrationer, og samtidig åbne vores øjnene for alle de positive oplevelser, der også opstår gennem forandringer. Og det gik op for tilhørerne, at forandringer netop er dét, der er medvirkende til at skabe nye muligheder og glæder. Jeg kan på det varmeste anbefale Farshad til andre virksomheder, der måtte have brug for en positiv indsprøjtning i hverdagen.

Bibi Brink

Danske Bank

Farshad er et utrolig sympatisk og lige-til menneske. Jeg var lidt nervøs for, om hans historie ville kunne relateres til vores studerendes liv. Det tror jeg på, at den kunne. Jeg tror på, at han har givet navnlig vores internationale studerende det lys i mørket, som de nogle gange har brug for. Men for alle andre var det også både tankevækkende og underholdende at høre hans fortælling og opleve hans formidling af den. En af de aftener, der bliver siddende rigtig, rigtig længe - på den gode måde.

Birgitte Bisgaard Nielsen

Aalborg Universitet

Både morsomt og tankevækkende, underholdende og lærerigt. Farshad Kholghi har fint fat i de unge mennesker og tilpasser sit stof perfekt til målgruppen. Flere af dem tog mod til sig og kom bagefter op og takkede ham - det siger næsten mere end ordene.

Bente Juul Pedersen

Svendborg Handelsgymnasium

Farshad formåede at være levende, underholdende og alligevel fortælle med "bid". Gav stof til eftertanke og nåede hele den sammensatte målgruppe.

Kirsten Dalsgaard

Social & Sundhedsskolen, Herning

Meget levende performance - indholdsmæssigt vedkommende og rammende. Modige og klare konklusioner. Drive, passion, og meget veloplagt.

Nina Nielsen

Horsens Ungdomsskole

Meget godt og oplysende - han fanger sit publikum med sit nærvær og levende formidling (skrevet sammen med nogle af tilhørerne).

Karen Schou-Pedersen

VUC Storstrøm

Super godt foredrag med alvor og humor i den rette blanding. Det var en stor succes.

Line Baunsgaard Lundbek

UC Syddanmark, Samfundsfagligt Hovedområde

Meget levende og dejligt foredrag. Tilhørerne fik grinet, og nogle gange var der helt stille i salen, da det der blev formidlet krævede lidt tænksomhed.

Birgitte Jensen

Fujitsu A/S

Jeg tror han ramte tonen i aldersgruppen meget præcist. Et alvorligt emne, med en personlig, ærlig og også indimellem morsom tilgang!

Jørgen Lassen

Rødkilde Gymnasium

Eleverne er vilde med ham! Han leverer sine pointer med energi og humor, og giver vores elever ny og nødvendig indsigt i temaet!

Jørgen Lassen

Rødkilde Gymnasium

Farshads foredrag kan VARMT anbefales, og spørgelysten var stor. Han er morsom og samtidig kan han være alvorlig om aktuelle emner.

Anette Mikkelsen

LOF Gribskov

Humoristisk og tankevækkende. Kholghi var rigtig god til at fastholde publikums interesse.

Henrik Madsen

Grenaa Gymnasium

God blanding af humor og alvor - og gav stof til eftertanke.

Kirsten Lambert

Syddansk Universitet i Slagelse

God og passende blanding af personlige erfaringer og generel perspektivering.

Kirsten Berntsen

Fredericia Krisecenters Støtteforening

Foredraget passede perfekt ind i resten af dagens program. I øvrigt fantastisk foredrag:-)

Jane Aslaug

Viborg Kommune

Farshad tilrettede på fornemmeste facon sin storytelling til at rumme vores tema, så det var rigtig fint. Det var meget underholdende med fantastisk kropssprog og lydeffekter.

Susanne Kær

VandCenter Syd

Han er en dygtig foredragsholder som også håndterede at hans headset svigtede - meget prof :-)

Lena

Imagine Horsens

Fantastisk foredrag hvor Farshad på en fuldstændig vedrørende fortæller om sin flugt fra Iran og mødet med den danske kultur. Derefter afholdt han auktion, som også var en stor succes

Gitte Martensen Larsen

Ladelund Efterskole

Et fantastisk inspirerende og tankevækkende foredrag. Sikke en energi.

Mette Saabye Pedersen

Privatskolen Frederikshavn

Rigtigt godt og det passede godt ind i vores aften.

Ole Ivarsen

Silkeborg Idrætsråd

Farshad er en fantastisk person. Hans foredrag vakte glæde og latter. Emnet for arrangementet var angst. Farshad formåede at kombinere humor med alvor, så alle fik en dejlig aften og gik glade hjem. Farshad er sympatisk og er super god til at inddrage publikum, når han fortæller. Hans åbenhed er med til at skabe en behagelig og afslappet stemning, hvor tilhørerne får lyst og mod til at stille spørgsmål til foredragsholderen.

Carsten Stoemann Rasmussen

OCD-foreningen

Vi opnåede en meget intens stemning. Foredraget virkede oprigtigt og ærligt. Der var en dejlig vekselvirkning mellem en god latter og alvor, nærvær og dybde. Vi har efterfølgende modtaget flere positive tilbagemeldinger fra deltagerne.

Jessy Mikkelsen

Linien

Vi var rigtig glade for Farshads foredrag - 500 elever + undervisere var alle opslugt af foredraget - Farshad havde mange gode pointer, der gik rent ind!

Dorte W. Mulvad

Tradium Handelsgymnasiet

Ramte plet i forhold til samfundsdebatten og de oplæg vi har arbejdet med de sidste uger. Meget flot formidling.

Palle Pors

Højer Ungdomsskole

Vi er meget tilfredse. Farshad Kholgi er en dygtig foredragsholder/komiker, der fortæller sin histore på en meget levende og sjov måde.

Heidi Ø. Larsen

Uni-Safe Electronics A/S

Passede flot ind som afslutning i et teoretisk program - Farshads fortælling indeholdt gode pointer i relation til vores tema om klasseledelse - uden han helt vidste det. Så meget dejlig afslutning med stof til eftertanke samtidig med en masse grin undervejs. :-)

Lise Mayland

Alinea Akademi

Levende og nærværende.

Steen Hansen

UU-Nord

Har kun fået posivtiv respons fra deltagerne på konferencen. Han fik stemningen op hurtigt, og formåede at holde den hele foredraget.

Torben Gadegaard

Dansk Metal, Århus, klub 10

Relevant, velforberedt, tankevækkende.

Jürgen Galonska

Citykirken i Aarhus

Vi havde bestilt et humoristisk foredrag - og det fik vi i den grad. Stor ros til Farshad.

Gitte Postma

SALUS Boligadminstration
Uforpligtende forespørgsel på Farshad Kholghi

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Farshad Kholghi
Farshad Kholghi

5 ud af 5 stjerner

"Farshad er en fantastisk person. Hans foredrag vakte glæde og latter. Emnet for arrangementet var angst. Farshad formåede at kombinere humor med alvor, så alle fik en dejlig aften og gik glade hjem. Farshad er sympatisk og er super god til at inddrage publikum, når han fortæller. Hans åbenhed er med til at skabe en behagelig og afslappet stemning, hvor tilhørerne får lyst og mod til at stille spørgsmål til foredragsholderen."

Carsten Stoemann Rasmussen - OCD-foreningen Se alle referencer

Foredragsemner med Farshad Kholghi