Henter Indhold ...

Morten Ankerdal

Studievært og journalist

De fleste kender Morten Ankerdal som den venlige og afholdte studievært på en række TV2 programmer og ikke mindst sportsbegivenheder. Nu er han også klar med personlige og inspirerende foredrag om det at være studievært, og om at blive en vinder blandt vindere. Den nærværende og naturlige facon vi kender fra skærmen, er også den Morten Ankerdal man oplever på foredragsscenen og i rollen som konferencier.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Morten Ankerdal er bedst kendt som TV2’s populære studievært i de store live-transmitterede sportsudsendelser, som blandt andet OL og EM og VM slutrunder i Herre- og damehåndbold. Han har været ansat på TV2 Sporten siden 1998, hvor han startede på Teksttv-redaktionen og senere kom foran kameraet i rollen som studievært. 

Af seerne er Morten Ankerdal afholdt for sin personlige, nærværende og humoristiske fremtoning og har også igennem sin journalistiske karriere modtaget flere priser, senest i 2016 hvor han blev kåret som årets mandlige sportsvært. Foruden TV2 sporten har Morten tidligere været fast vært på Go Morgen Danmark, hvor han stadig fungerer som gæstevært af og til, og været vært på diverse større TV2 produktioner, såsom indsamlingsshows og royale begivenheder.

  Morten Ankerdal foredrag

  Bliv en vinder blandt vindere

  • Foredragets omdrejningspunkt er spørgsmålet om, hvordan man får det bedste frem i sig selv. Morten Ankerdal tager udgangspunkt i sig selv og sine egne personlige betragtninger om, hvordan man bliver en vinder blandt vindere, hvilket i en kultur som TV2 er en udfordring han hele tiden står over for.
  • Det handler nemlig om at samarbejde samtidig med man også er hinandens indbyrdes konkurrenter. Der kan kun være én frontfigur. Få  Morten Ankerdals bud på, hvordan man på én og samme tid kan være frontfigur og holdspiller, uden at støde sine kolleger fra sig. Morten er nemlig afhængig af holdindsatsen og sine kollegers gennemarbejde historier for selv at kunne levere optimalt. Udover at skulle forholde sig til organisationens værdier og de øvrige kolleger, er det for Morten Ankerdal essentielt at være bevidst om egne værdier, og at der er overensstemmelse mellem disse og den kultur man arbejder i for at kunne trives.
  • Undervejs i foredraget viser Morten Ankerdal sjove klip for at vise den udvikling han selv har gennemgået i løbet af sin karriere for at nå til den tryghed og selvsikkerhed han i dag indtager rollen som studievært med.
  • Foredraget kommer rundt om emner som personlig udvikling, værdier, motivation, samarbejde og arbejdskultur.

  Morten Ankerdal foredrag

  Livet som studievært – kom med bag om skærmen

  • I dette foredrag tager Morten Ankerdal publikum med bag om skærmen og fortæller levende og humoristisk om livet som studie- og sportsvært, krydset med sjove anekdoter om sine mange oplevelser som del af en TV-redaktion og i arbejdet med professionelle sportsudøvere.

  Morten Ankerdel andet

  Konferencier

  • Morten Ankerdal kan også bookes til konferencieropgaver. Han er en rutineret og dygtig konferencier, der taler i øjenhøjde med publikum og er forberedt ned til mindste detalje.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Morten Ankerdal

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Morten Ankerdal

Foredragsemner med Morten Ankerdal