Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anne Sofie Espersen

Lær hvordan man på trods af modgang, bliver nødt til at (gen)finde selvrespekten

Anne Sofie Espersen Foredrag

Anne Sofie Espersen

Skuespiller, forfatter og kommunikationsrådgiver.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anne Sofie Espersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anne Sofie

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

I sit meget personlige og autentiske foredrag fortæller Anne Sofie Espersen om sit livs op- og nedture, og hvad hun lærte af dem. Anne Sofie har fået mange skrammer i livet, men tror på, at det ikke er faldet, der fortæller andre hvem man er, det er måden hvorpå man rejser sig op igen. Derfor giver hun nu sin historie videre, og sætter deltagernes liv i perspektiv.

Et foredrag med Anne Sofie Espersen giver jer:

  • Et livsbekræftende foredrag, der efterlader jer i godt humør og med mere appetit på livet
  • En ærlig og gribende fortælling om at rejse sig – hver gang livet får en til at falde
  • Et personligt foredrag om at leve med en kronisk sygdom som følgesvend, som både er alvorligt og morsomt

At leve med en kronisk sygdom

Anne Sofie Espersen er født i Hirtshals, som tredje barn i en søskendeflok. Med sig fra sin nordjyske barndom har hun værdier som flid og ydmyghed, og har derfor forsøgt at leve efter filosofien: “Hvis du er flittig og ordentlig og passer dine ting, så skal det nok gå alt sammen”. Det kan selvfølgelig have en slagside, især i disse tider, hvor folk rask væk går ned med stress pga. alle mulige forventninger, vi hele tiden skal leve op til både hjemme, og når vi går på arbejde. Men flittigheden som dyd, rummer så mange gode bonusser – selvrespekten er Anne Sofies foretrukne.

Livet kan til tider slå en helt ud af kurs – det har Anne Sofie oplevet igen og igen. Fx da hun midt i sin karriere i offentlighedens spotlight fik diagnosen sclerose. Hun skulle pludselig leve med en ny side af sig selv, som hun aldrig havde bedt om og mest af alt ønskede ville forsvinde. Hun har nu lært at leve med sclerosen og inspirerer andre i samme situation til at tackle det med oprejst pande.

Anne Sofie er uddannet fra Statens Teaterskole i 1999, hvorefter hun i flere perioder var fastansat på Aarhus Teater og spillede med i mange forestillinger. Anne Sofie har også deltaget i en række underholdningsprogrammer som fx “Vild med dans”. Senest har Anne Sofie været med i den seerroste tv-serie “Norskov” på TV2, ligesom hun har medvirket i en række store danske film og tv-serier såsom “Til døden os skiller”, “Sover Dolly på ryggen”, “Klovn”, “Hvid nat” og “Frit fald”. Anne Sofie har også, sammen med forfatter og radiovært Majbritt Maria Lundgaard, skrevet bogen “Pæne piger be’r ikke om noget”.

Book Anne Sofie Espersen til jeres næste event og få et givende perspektiv på livets udfordringer.

Se foredrag med Anne Sofie Espersen
Anne Sofie Espersen foredrag

Sclerose i et liv på stiletter - At leve med en autoimmun sygdom

I april 2019 crashede Anne Sofie Espersens liv, da hun fik beskeden om, at hun havde sclerose. Her stod hun midt i et arbejdsliv med en fyldt kalender og store planer, der alt sammen pludselig skulle sættes på pause.

Efter et langt tilløb, har Anne Sofie besluttet sig for, at stå frem og fortælle sin historie.

Foredraget handler om tiden efter diagnosen og om vejen hen til det positive fokus, der er blevet hendes våben mod en sygdom, som stadig flere mennesker rammes af. Anne Sofie er kendt for sin blog, der primært henvender sig til nydiagnosticerede patienter og folk, der som hun selv føler en trang til at tage et aktivt valg, når det kommer til kost og motion.

I dette personlige foredrag vil Anne Sofie give sit publikum indsigt i sit eget sygdomsforløb og dele ud af gode råd om, hvordan man lever med en kronisk og autoimmun sygdom som sclerose.

  • Hvordan finder man ro i sit liv, når man har en kronisk sygdom som følgesvend?
  • Hvordan accepterer man en sin sårbarhed og vender det til en styrke?
  • Hvilke valg kan man selv tage for at give kroppen de bedste forudsætninger?

Få en alvorlig, men også opløftende fortælling om livet med en autoimmun sygdom, når Anne Sofie indtager salen med optimisme og ærlighed, hvor der midt i alvoren også er plads til humor og gode grin.

Anne Sofie Espersen

Når du falder, så rejs dig igen

Budskabet i Anne Sofies personlige og ærlige foredrag er: “What doesn’t kill you makes you stronger” – hvor nævenyttigt og fidelt det end måtte lyde.

Hun er selv et levende bevis på, at succes består af at gå fra nederlag til nederlag, uden man mister modet. At man ikke i trods, men på trods af modgang, bliver nødt til at (gen)finde selvrespekten, at man godt må drømme store drømme og sagtens kan være grådig på livet, selvom eksistensen er rystet i sin grundvold.

I foredraget fortæller hun blandt andet om, hvordan hun på 4. år på teaterskolen blev gravid med sin holdkammerat, og hvordan hendes farmor belærte hende om skønheden ved de “ikke planlagte børn”. Hvordan hun fik sit andet barn samtidig med adskillige freelance-jobs og med stor økonomisk mavepine. Hvordan hun blev skilt, flyttede hjem til sine forældre, tvang sig selv til at smile og tage ansvar, blev sig selv igen og holdt sit hjerte åbent.

Det er også en gribende historie om hjælpende hænder og om at række ud. Vigtigst af alt, så er det et foredrag om at være i krise, om penge og mangel på samme, om at rejse sig igen, om spiritualitet, tro, håb og endnu mere om kærlighed.

Anne Sofie deler i det tankevækkende foredrag ud af sine erfaringer i at rejse sig fra sølet og fastholde troen på sit værd, også når det man mest har lyst til er at ligge under dynen. Familien og kærligheden er omdrejningspunktet for foredraget, når Anne Sofie fastslår vigtigheden af nærvær og omsorg, også når der er drøn på karrieren.

Anne Sofie fortæller uden filter om, hvor kompromisløs hun er, når det er kommer til prioritering i arbejdsliv og familieliv.

Anne Sofie Espersen foredrag

Pæne piger be'r ikke om noget

Kom med til et søsterkærligt show om selvværd, mobning, angst, hofter, onani, generationsbashing, (mislykket) kærlighed, sociale medier, sex og panerede retter. Men også om autoimmun sygdom, mobberi og selve livet.

I kender det – og det er dét, de ved, for de kender det også selv.

Glæd jer til at opleve skuespiller, foredragsholder og forfatter Anne Sofie Espersen sammen med forfatter og radiovært Majbritt Maria Lundgaard i en inkluderende samtale om dét, der er en kvindes liv.

Anne Sofie og Majbritt Maria har sammen skrevet bogen “Pæne piger be’r ikke om noget.

Referencer

Pæne piger be'r ikke om noget

Om lyst, ulyst, metoo, ligeløn, generationsbashing og grå hår på fjappen. Men også om autoimmun sygdom, mobberi og selve livet.

Anne Sofie og Majbritt skriver oplagt, alvorligt og sjovt sammen om alt fra ligeløn, kartoffelskrælning og psykologisk krigsførelse i hjemmet til slutshaming mellem kvinder og farven på vulvaer.

De forsøger at forstå og gyde balsam på den eksplosive uenighed, der lige nu titter frem, når kvinder i hver deres generation farer i flæsket på hinanden, og det rundes, hvordan p-pillen kom til at eksistere.

Det handler om sex, økonomisk skam, at elske sine børn afgrundsdybt og om søsterskab på tværs af livserfaring og dåbsattest.

Udgivelse: Januar 2023
Forlag: Grønningen 1

Uforpligtende forespørgsel på Anne Sofie Espersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anne Sofie Espersen