Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få et underholdende servicetjek på arbejdsglæden, lykken og rummeligheden

Michael Brautsch Foredrag

Michael Brautsch

Cand. theol. og sognepræst.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Karismatisk og vidende foredragsholder - og morsom! Sjældent har jeg hørt en tale så hurtigt, så velformuleret og så klogt. Han fik os alle til at kigge indad og ramte plet med virkelig mange ting. Da han forlod forsamlingen, følte vi os alle opløftede, inspirerede og ikke mindst klogere på os selv og livet.

Thanya - SkabelonDesign A/S Se alle referencer

Et foredrag med Michael Brautsch giver jer:

  • Et underholdende og inspirerende foredrag om arbejdsglæde og rummelighed
  • Råd til at genfinde begejstringen og tage ansvar for de områder vi selv har indflydelse på
  • Et kærligt wake up call om livets eksistentielle og vigtige spørgsmål leveret med humor og smil
Uforpligtende forespørgsel på Michael Brautsch

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michael

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Michael Brautsch dykker i sine underholdende foredrag ned i de usynlige mekanismer i vores nærmiljø – alt det, der ikke kan måles og vejes. Det er ikke bare præsten, der besøger jer, men i højere grad filosoffen, der stiller skarpt på de ting, I selv har indflydelse på – både privat og professionelt.

Et foredrag med Michael Brautsch giver jer:

  • Et underholdende og inspirerende foredrag om arbejdsglæde og rummelighed
  • Råd til at genfinde begejstringen og tage ansvar for de områder vi selv har indflydelse på
  • Et kærligt wake up call om livets eksistentielle og vigtige spørgsmål leveret med humor og smil

En tankevækkende og humoristisk oplevelse

Danskerne kender ham bedst fra DR’s tv-eksperiment “Gift ved første blik”, der har kørt over skærmen i flere sæsoner. Michael Brautsch er uddannet cand. theol. og er i dag sognepræst ved Frederiksberg Kirke og Slotskirke samt tidligere feltpræst. Som erfaren præst og filosof trækker han på en enorm erfaring inden for etik, filosofi og eksistentielle emner, der har bred relevans for både jeres arbejdsliv såvel som privatliv.

Michael Brautsch er flittigt brugt af både DR og TV2 inden for filosofiske og eksistentielle emner, og har som fast paneldeltager i P1-programmet Public Service også etableret sig som en anerkendt stemme inden for sit felt.

Book Michael Brautsch til jeres næste arrangement for en tankevækkende og inspirerende oplevelse, der, udover at berige publikum både personligt og professionelt, med garanti også vil trække på smilebåndene. 

Se foredrag med Michael Brautsch
Michael Brautsch foredrag

Tag ikke arbejdsglæden for givet - I har medansvar for arbejdsmiljøet

Giver det mening, når I går på arbejde? Stemmer jeres arbejde overens med jeres værdier og trives I i jobbet og på arbejdspladsen? Hvilken rolle spiller I for arbejdsmiljøet og kan I selv gøre noget for at forbedre jeres trivsel? Når Michael Brautsch stiller skarpt på vores eget ansvar for arbejdsmiljøet, får I rig lejlighed for at give jer selv og jeres arbejdsplads et servicetjek.

Modsat mange andre af livets forhold, som fx vores ægteskab, hvor vi stopper op og spørger og selv, om vi er glade og om tilværelsen giver mening, lader mange stå til i arbejdslivet og sætter først ind, når det er for sent. Netop derfor lider flere også af stress, eller har deres daglige gang på en arbejdsplads, hvor mobbekulturen trives i stor grad.

Men der er hjælp at hente. Første led i den proces er bevidsthed om, hvorfor vi går på arbejde og hvilken rolle vi selv spiller i arbejdsmiljøet. Det handler om at stoppe op, træde ud af os selv og stille de essentielle spørgsmål som, hvorfor søgte vi i sin tid stillingen og hvis ikke vi trives, hvordan kan vi så genfinde begejstringen for vores arbejde og tage ansvar for de områder vi selv har indflydelse på.

Hvornår har I sidst gjort jeres kolleger gode, været behjælpelig og holdt døren for en anden? Uden at forvente noget igen, men bare fordi I kunne bidrage med noget positivt? Gør vi det, skal vi nok få det gode igen. Hvilke forandringer har præget vores job og arbejdsplads og hvad betyder de for os? De fleste medarbejdere accepterer forandringer som et vilkår, så den modstand mod forandring, der ofte gør sig gældende er ikke møntet på selve forandringen, men er mere en modstand mod dét at blive forandret.

Michael Brautsch

Servicetjek på tilværelsen - tag et pitstop og få det liv I drømmer om

Glæd jer til et underholdende og tankevækkende foredrag, hvor Michael Brautsch giver publikum et kærligt wake up call.

Det er sundt engang imellem at lave et servicetjek på sin tilværelse og forholde sig til, hvad den betyder for os og hvordan vi forstår vores værdier. Det kan være ved glædelige begivenheder som på fødselsdage, nytårsaften og lignende eller når en ulykke eller krisesituation rammer os.

Michael opmuntrer i foredraget til, at vi forholder os til eksistentielle spørgsmål som: Hvad er meningen med livet? Har vi opnået dét vi vil? Hvordan forvalter vi vores tid? Er vi tilstede i nuet eller kigger vi hele tiden fremad med forhåbning om, at det hele snart bliver rigtig godt. Hvordan skal vi forholde os både i medgang og modgang? Og er der nogle dele af vores tilværelse, vi bør have op til revision? Kort sagt, hvad er vigtigt for os og hvorfor er det vigtigt for os?

Michael Brautsch foredrag

Engagement og rummelighed

Rummelighed er en af tidens helt store buzzwords, se bare på det rummelige arbejdsmarked og den rummelige folkeskole, men rummelighed er et komplekst begreb, for hvad er det der skal gives rum til? Skal der være rum og gives plads til alle, også dem, der tænker og handler anderledes end det, der har været praksis i vores kultur i flere hundrede år? Hvor langt vil vi tolerere religiøs og seksuel praksis, eller en samlivspraksis som ikke de fleste er en del af? Hvad menes der egentlig med rummelighed, for når vi lukker nogle ind holder vi måske andre ude?

Vi lever i en konstant forandrende verden. Familie, fritid og arbejde sætter store krav, som de mennesker vi individuelt er, og det er vores eget ansvar at finde en mening med tilværelsen – at få hold på fundamentet. Det er udfordrende for de fleste, og så går det måske ud over tolerancen overfor dem, der indretter sig på andre måder.

Det handler om vores nysgerrighed og om, at være åben for det, der er anderledes. Så kom og få renset ørerne med dette både morsomme og tankevækkende foredrag, når Michael Brautsch kommer på besøg og renser ud i de værste fordomme og forestillinger om alt det, der binder os sammen, samt de få områder der grundlæggende betyder, at vi ikke forstår hinanden.

Michael Brautsch foredrag

Kunsten at elske sin næste

Kærlighed kan opbygge, men kan den også nedbryde? Hvorfor udvikler kærligheden sig ofte så dramatisk og hvordan adskiller kærligheden til ægtefælle, børn og gode venner sig fra kærligheden til fædrelandet, arbejdet og det gode håndværk? Kan man virkelig elske et stykke med sild, og hvordan passer arbejdet og privatlivet sammen i dette store puslespil?

Omdrejningspunktet er, at kærligheden kendes på dens frugter og således er vigtig at overveje for forståelsen af livskvaliteten. Vi skal sætte ny fokus på etikken, men hvis hverdagen og karrieren skal fungere optimalt, så må der også sættes nyt lys på kærligheden.

Michael Brautsch, der af mange danskere er kendt fra flere sæsoner af DR1 programmet ”Gift ved første blik”, bruger bl.a. Søren Kierkegaards ”Kærlighedens Gerninger” til at kaste lys på kærlighedens veje og vildveje.

Michael Brautsch

Nuets kraft

”Livet er det der sker med dig, mens du har så travlt med alt muligt andet” – skrev John Lennon klogt engang.

Vi lever i en foranderlig verden og der findes jo kun ét eneste øjeblik, nuet, for i går kommer aldrig tilbage, og i morgen er altid en dag væk. Det er derfor afgørende, at vi ind imellem spørger os selv, hvorvidt vi anvender dette nuet godt, om vi behandler det, som det kostbareste vi har. Måske skulle vi begynde at indkalde hinanden til periodisk syn, ligesom vores biler bliver. Hvordan ser det ud med styretøjet, er der slør og har jeres prioriteringer fået rust i de bærende dele? Er der kommet svamp og råd i fundamentet og udsynet?

Vi skal huske på de vigtige ting i livet, men det må aldrig blive reduceret til blotte fyndord på køleskabsmagneter og humørpostkort, så vi nok kan læse søkortet, men ikke kan finde ud af at navigere skibet gennem livets klippeskær og den stærke strøm. Michael hjælper med at guide os i dette tankevækkende foredrag.

Michael Brautsch foredrag

Søren Kierkegaard i guldalderens Danmark

Den danske filosof Søren Kierkegaard (1813-1855) besad store og væsentlige tanker om begrebet kærlighed – ja, hans vigtige bog om kristen etik fra 1847 hedder ligefrem ”Kjerlighedens Gjerninger”. Men han gjorde sig også mange andre tanker om sindets kringelkroge, og blev en af de væsentligste vestlige filosoffer overhovedet.

Men hvem var Kierkegaard egentlig? Der er meget, vi ikke ved om ham. Men med hans egne ord var der fire store jordrystelser der påvirkede ham stærkt, og gjorde ham til den han blev, eksistentialismens fader. Disse var: 1) Påvirkningen fra hans far, 2) hans forlovelse med frøken Regine Olsen, 3) da han blev gjort til nar af pressen samt 4) hans såkaldte kirkekamp.

Oplægget er en let og munter introduktion til Kierkegaard, både hans liv og hans filosofi. Michael Brautsch har speciale i Søren Kierkegaard, især hans tros- og kærlighedsbegreb, og vil på en morsom og tankevækkende måde fortælle om den danske filosof og sætte lys på de hændelser i hans liv der formede denne enestående tænker.

Michael Brautsch foredrag

H. C. Andersens replik

I Guldalderens København gjaldt det om at kunne sige det helt rigtige, på det helt rigtige tidspunkt. Det handlede kort sagt om den gode replik, og den mestrede H. C. Andersen bedre end de fleste – mange af hans historier bærer præg heraf. Oplægget vil være fyldt med eksempler på dette, samt give par historier om digteren selv. Og så vil Michael Brautsch, der også har en skuespilleruddannelse bag sig, læse nogle af de mest morsomme og tankevækkende eventyr op, til oplysning og ikke mindst til morskab.

Michael Brautsch video

Foredrag med Michael Brautsch

Få en smagsprøve på et foredrag med Michael Brautsch her, eller læs om andres meninger om foredragene under “referencer”.

Se foredrag med Michael Brautsch

Referencer

Fremragende måde at præsentere på. Sjov og gode pointer.

Kabeer Takiar

Rigspolitiet

Michael gjorde det super godt. Jeg fik til fulde indfriet mine forventninger. Og jeg har kunnet modtaget positiv feedback på Michaels foredrag. Præcis det som jeg havde brug for til at få konferencen skudt i gang på den allerbedste måde. Og så var der masser af humor og godt grin. Bestemt ikke dårligt.

Ole Gregersen

HK Kommunal

Michael Brautsch er en super spændende foredragsholder. Emne "Arbejdsglæde og forandringer) får Michael fortalt på en sjov, god og alvorlig måde som gav stof til eftertanke hos alle. Tiden flyver afsted.

Lotte Zeuthen

Sygehus Lillebælt

Han er bare GOD, sjov, og i det hele taget utrolig underholdende.

Joan Schmidt Hagstrøm

ALK A/S

Det har atter været en fornøjelse at booke Michael til en event. Han formår at formidle sit budskab med stor menneskelig twist, filosofi, humor og energi, der giver deltagerne anledning til at tænke og reflektere. Dette ser tydeligt i de evalueringer jeg har modtaget fra deltagerne.

Bettina Lippert

Sønderborg Kommune

Michael var inspirerende, vidensdelte og oplysende på en god og humoristisk måde

Anne-Grethe Nielsen

Viborg Kommune

Fantastisk underholdende oplægsholder med både substans, humor og litterære samt filosofiske referencer.

Inge Voller

VUC Lyngby

Det var rigtig fint - det gjorde et stort indtryk på tilhørerne.

Flemming Bang Dammann

FES

Det var et underholdende inspireret foredrag, hvor Michael formåede at få alle med.

Anne Baarse

Region Sjælland

Michael har fået stor ros for hans foredrag. Han er super kompetent og alle deltagere får også noget " med hjem" . Han fortjener en kæmpe ros!

Trine Dokkedal

Stevns Kommune

Godt foredrag, meget energisk og levende foredrag, med mange grin og gode punchlines.

Mie Lomholdt

Novo Nordisk

Meget levende og interessant take på et for alle vigtigt emne. Vi følte os klædt godt på efter Michaels foredrag - super behageligt selskab!

Thomas Bille

Deloitte

Super godt foredrag, som både var levende, inspirerende og lærende. Tak til dig Michael for din omstillingsparathed, hvor du på en afslappet måde fik indpasset dit foredrag i en 3 retters menu. Din humor og din fynske dialekt faldt lige i hjerterne på deltagerne.

Marianne Glintborg

HK Midt

Levende foredrag med flere gode pointer og en god formidler.

Elisabet Gram

Frederiksberg Kommune

Michael Brautsch er en festlig, nærværende, underholdende og super dygtig foredragsholder, som vi nu har haft besøg af i vores foredragsrække for 2. gang på et år. Og det er i sig selv usædvanligt, at vi bruger samme foredragsholder (dog med forskellige foredrag) 2 gange så hurtigt efter hinanden - men vi var ikke i tvivl om, at det ville blive taget godt imod af (det samme) publikum. Stor anbefaling fra os.

Helle Jacobsen

LOF Slagelse Korsør Skælskør

Jeg kan kun varmt anbefale ham.

Jens Ove Knudsen

FOA Bornholm

Michael er en fantastisk foredragsholder. Hans er både sjovt og alvorlig, samtidig med at hans pointer går lige ind. Han holder publikum fast i 90 minutter. Meget imponerende og absolut alle pengene værd. Han kan klart anbefales.

Bjarne Simon Rasmussen

Middelfart kommune

Et meget spændende og intimt foredrag, da vi kun var cirka 70 deltagere. Det kan absolut anbefales.

Henriette Ebbesen

Gråsten Landbrugsskole

Michael er en meget levende foredragsholder med en rigtig god energi. Foredraget har en fin tråd, og giver stof til eftertanke.

Tina Villumsen

Silkeborg Kommune

I en telefonsamtale forud for foredraget snakkede jeg tematikker igennem med foredragsholderen og klædte ham på i forhold til målgruppen - det virkede fint :-)

Christen Seerup

CSV Odense

Et livligt frisk og vedkommende foredrag - der nok gav stof til eftertanke.

Finn H. Hynkemejer

Dyrlægerne OptiVet

Karismatisk og vidende foredragsholder - og morsom! Sjældent har jeg hørt en tale så hurtigt, så velformuleret og så klogt. Han fik os alle til at kigge indad og ramte plet med virkelig mange ting. Da han forlod forsamlingen, følte vi os alle opløftede, inspirerede og ikke mindst klogere på os selv og livet.

Thanya

SkabelonDesign A/S

Michael kan på en medrivende, interessant og sjov måde, sige noget om vigtige ting i livet. Han er virkelig god.

Dorte Lindhardt

Vinderød Privatskole

Michael var rigtig god til at tage udgangspunkt i den forsamling af mennesker (meget forskellig alder og livsforløb). Der var noget for alle og alle kunne relaterer til dele af foredraget.

Stine Hansen

Jyske Bank

Michael gav et både underholdende, lærerigt og nærværende foredrag, som var perfekt tilpasset vores gæster. Det var en stor fornøjelse at opleve og vores gæster talte videre om oplægget resten af dagen. Vi har booket Michael før, og vi gør det gerne igen. Mange tak for en god dag!

Sarah Kallenbach

Velliv

Vi har været meget tilfredse med foredraget. Michael leverede et forrygende foredrag, med humor og sjove anekdoter, på fineste vist koblet sammen med foredragets emne. Vi har efterfølgende modtaget flere henvendelser fra medlemmer, der har rost foredraget og Michaels måde at formidle på. Tak.

René Johansen

FOA

Vi har bl.a. modtaget flg. tilbagemeldinger vha. survey fra vores medarbejdere: * Han var vidende og vedkommende og talte til den enkelte * Præsten var fantastisk - ægte, sjovt, klogt og tankevækkende foredrag * Præstens indlæg - morsom energisk og gav stof til eftertanke * Han havde gode pointer, som kan bruges både privat- og arbejdslivet * Han var meget inspirerende, og havde godt humør og god energi * Speed foredrag med Michael. Intet mindre end fantastisk

Vivi Jensen

DSB Kommerciel

Michael var en utrolig god foredragsholder, der på nærværende, humoristisk, relevant og intelligent vis tog os med igennem foredraget og emnet.

Louise Lyngsø

Viborg Private Realskole

Fantastisk - Hele flokken af vore medarbejdere var ganske enkelt begejstrede. Hver især fik vi flere pointer med hjem og minder nu hinanden om at arbejde og leve NU i samtidighed...

Margit Kristensen

Kommunalt ældreområde

Michael var god til at tage et praktisk afsæt i vores hverdag.

Kenneth Høyer Thomsen

Vurderingsstyrelsen

Det var helt fantastisk. Under foredraget var vi færdige af grin, tingene blev simpelthen serveret så sjovt, men bagefter når man lige fik tænkt over tingene og snakket om det, så gik det helt op for en, hvor rigtigt det var, det han sagde. Så udover en 1,5 times forrygende show, så har vi mange gange efter snakket om de vigtige pointer, han kom med, så alt i alt helt fantastisk.

Tina Sølberg

Lægemiddelstyrelsen

Vi har efterfølgende fået positive tilkendegivelser fra de af vores medlemmer, der deltog i arrangementet. Det havde en god effekt, at foredraget var analogt og meget levende fortalt. Michael er god til at få folk med, blandt andet ved at bruge direkte henvendelse og øjenkontakt. Og så rammer han jo hoved på sømmet i mange henseender. Super godt!

Charlotte Holst Høybye

Thy-Mors Lærerkreds

Det var præcis som vi havde håbet.

Helle Hindsholm

Aalborg Stift

Vi havde Michael Brautsch ude og holde foredrag til en arbejdsmiljø temadag om arbejdsglæde og forandringer på arbejdspladsen. Det var super spændende, relevant og underholdende. Gav stof til eftertanke og refleksion over hvor vigtigt det er at beskæftige sig med det der gør en glad. samt vigtigheden af at være mere i nuet end fremtiden.

Frederik Glerup

Center for Specialpædagogiske Børnetilbud

Super godt og inspirerede foredrag. MB er engageret og levende i sit udtryk og han er god til st trække tråde til det han opfanger fra deltagerne

Gitte Andersen

Dansk Myelomatose Forening

Et fantastiske inspirerende foredrag, der vækker tilhørerne og ansporer til virkelyst og et mere levende liv. Michael Brautsch er en fantastisk formidler, der både kan holde tråden i det meningsgivende, og på samme tid jonglerer med situationen lige nu. Han skal opleves

Anna.mette Bonde

Det kommunale ledersamråd

Det var et foredrag, som jeg har ventet 2 år på at høre. Pga. Corona blev det udsat. Så endelig skulle det ske og forventningerne var tårnhøje. Jeg blev bestemt ikke skuffet. Jeg hørte kun positive tilbagemeldinger fra alle medarbejderne også. FANTSTIKS - INSPIRERENDE -LÆRRIGT

Nina Jackman

Denmark Capital Region and Region Zealand

Vi var rigtig glade for foredraget. Han var frisk og veloplagt, han havde forsamlingen med. Vi fik noget med hjem at tænke på.

Elly Jepsen

Haderslev Seniorråd

Foredraget var virkelig godt - og ramte så meget plet på organisationens udfordringer :-)

Sanne Bjergskov Andersen

Sjællands Universitetshospital

Vi synes, at det var et levende, nærværende og sjovt foredrag, fyldt med gode nedslag og vigtige påmindelser om livet generelt - om de små ting i hverdagen, i vores private liv og arbejdsliv, som vi alt for ofte glemmer at sætte pris på, når hverdagen bare ruller afsted. Det var et gennemført foredrag, som lagde godt op til den øvelse, som alle medarbejdere skulle arbejde videre med efterfølgende, så på den måde var der en rød tråd gennem hele dagen. Vi er meget tilfredse og kan helt klart anbefale Michael Brautsch.

Britt Holstein

Gældsstyrelsen

Ikke andet end at han var virkelig god og mange medarbejdere var efterfølgende forbi og kvittere for arrangementet.

Anette Greve

Velas

Fantastisk inspirerende oplæg, som virkelig var fuld af viden, indsigt og humor. Rammerne var ikke de bedste, men det gik ikke ud over foredragets kvalitet.

Lise Lester

Favrskov Kommune

Michael gjorde det rigtig godt, og de medlemmer der deltog var meget tilfredse. Michael er overbevisende i sit budskab, og selv om der kommer flere bolde i luften - bliver de alle samlet til sidst. Endelig blev, efter vores ønske på dagen, om en mindre drejning i retning af life balance også indfriet. Og ikke mindst blev de forventninger til indhold som de tilmeldte deltager måtte ha indfriet - Vi har før oplevet, at vi har købt et "foredrag" - men får et "andet". Michael entrerer vi meget gerne med igen en anden gang - han skal opleves.

Estrid Husen

HK Sjælland

Michael gav et kanon foredrag omkring et service tjek på livet. Samtlige deltagere var meget positive over fremførelsen af indholdet. Michael formår virkelig at få en til at tænker over hvad man selv står for - ærlighed overfor en selv. Kun positiv.

Leif Munk

Middelfart lederforum

Det var et fremragende foredrag og alle fremmødte kollegaer snakkede om at de var helt høje bagefter. Lattermusklerne blev rørt, samtidig med at foredraget gav stof til eftertanke. f.eks hvor vigtig det er at leve livet hverdag og at at du skal kan lide dit arbejde, ellers skal du finde dit et andet job. Jeg vil helt klar anbefale foredraget til andre.

Bodil Sand Nicolaisen

Skattestyrelsen Struer

Michael kan levere nærværende filosofiske betragtninger på en let og underholdende måde. Vi får hver gang noget med hjem at reflektere over.

Laila Burcharth

Odense Iværksætterservice

Det var et meget levende foredrag med god kontakt til tilhørerne og med meget humor. En foredragsholder uden manuskript er næsten altid en stor landvinding.

Villy Schmith

Aarhus Stifts Menighedsrådsforening
Uforpligtende forespørgsel på Michael Brautsch

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Michael Brautsch
Michael Brautsch

5 ud af 5 stjerner

Karismatisk og vidende foredragsholder - og morsom! Sjældent har jeg hørt en tale så hurtigt, så velformuleret og så klogt. Han fik os alle til at kigge indad og ramte plet med virkelig mange ting. Da han forlod forsamlingen, følte vi os alle opløftede, inspirerede og ikke mindst klogere på os selv og livet.

Thanya - SkabelonDesign A/S Se alle referencer

Foredragsemner med Michael Brautsch