Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Få et underholdende servicetjek på arbejdsglæden, lykken og rummeligheden.

Michael Brautsch Foredrag

Michael Brautsch

Sognepræst og foredragsholder - Engagerede og filosofisk velfunderede foredrag, der sætter fokus på de vigtigste punkter i livet.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Karismatisk og vidende foredragsholder - og morsom! Sjældent har jeg hørt en tale så hurtigt, så velformuleret og så klogt. Han fik os alle til at kigge indad og ramte plet med virkelig mange ting. Da han forlod forsamlingen, følte vi os alle opløftede, inspirerede og ikke mindst klogere på os selv og livet."

Thanya - SkabelonDesign A/S Se alle referencer

Et foredrag med Michael Brautsch giver dig:

  • Underholdende og inspirerende foredrag om både arbejdsglæde og rummelighed
  • Book foredraget med den populære præst fra ”Gift ved første blik”
  • Michael har i mange år holdt foredrag for både arbejdspladser og foreninger
Uforpligtende forespørgsel på Michael Brautsch

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michael

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Michael Brautsch er en fantastisk formidler, der på underholdende vis har en særlig evne til at kommunikere klart og fastholde publikums fokus. Han har ordet i sin magt og har tænkt grundigt over tilværelsen. Formidling har altid være omdrejningspunktet i Michaels arbejdsliv, og han trækker således på en enorm erfaring i sine vidende og aktuelle foredrag. 

Michael Brautsch er kendt blandt danskerne som præsten i tv-eksperimentet ”Gift ved første blik”, en programrække på DR, der har kørt over skærmen i flere sæsoner. Michael er uddannet cand. theol. og er til daglig sognepræst ved Frederiksberg Kirke og Slotskirke og tidligere feltpræst.

Et foredrag med Michael Brautsch giver dig:

  • Underholdende og inspirerende foredrag om både arbejdsglæde og rummelighed
  • Book foredraget med den populære præst fra ”Gift ved første blik”
  • Michael har i mange år holdt foredrag for både arbejdspladser og foreninger

Michael Brautsch har en baggrund i finanssektoren, hvor han er udlært i en bank, og har foruden teologi også læst filosofi. Arbejdsmæssigt har Michael haft mange kasketter på, idet han både har været leder af en højskole, ungdomsskolelærer og arbejdet med konfliktløsning og integration. Før han blev tilknyttet Frederiksberg Sogn, har Michael blandt andet også været sygehuspræst på psykiatrisk hospital i Esbjerg. I dag er Michael Brautsch Formand for udsatterådet på Frederiksberg, et råd under socialudvalget i Frederiksberg kommune, hvor de udsatte primært er hjemløse, misbrugere, psykisk syge og prostituerede. Michael Brautsch er desuden fast paneldeltager i P1 programmet ”Public Service”.

Michael Brautschs arbejdsmæssige erfaring gør ham stærk inden for etik, filosofi og eksistentielle emner, som han kan dække bredt relateret til vores arbejdsliv og/eller privatliv. Når Michael Brautsch kommer på besøg som foredragsholder, handler det om alle de usynlige mekanismer i vores nærmiljø dvs. alt det som ikke kan måles og vejes. Det er ikke præsten, der kommer på besøg, men i højere grad filosoffen, som stiller skarpt på de ting, vi selv har indflydelse på i vores liv – privat som professionelt. Michael Brautsch foredrag er særligt populære i landets kommuner, offentlige institutioner, private virksomheder og i diverse foreninger og aftenskoler rundt omkring i landet.

Se foredrag med Michael Brautsch
Michael Brautsch foredrag

Arbejdsglæde og forandring

Giver det mening, når du går på arbejde? Stemmer dit arbejde overens med dine værdier og trives du i jobbet og på arbejdspladsen? Hvilken rolle spiller du for arbejdsmiljøet og kan du selv gøre noget for at forbedre din trivsel? Når Michael Brautsch stiller skarpt på vores eget ansvar for arbejdsmiljøet, får du og dine kolleger rig lejlighed for at give jer selv og jeres arbejdsplads et servicetjek.

Modsat mange andre af livets forhold, som fx vores ægteskab, hvor vi stopper op og spørger og selv, om vi er glade og om tilværelsen giver mening, lader mange stå til i arbejdslivet og sætter først ind, når det er for sent. Netop derfor lider flere også af stress, eller har deres daglige gang på en arbejdsplads, hvor mobbekulturen trives i stor grad.

Men der er hjælp at hente. Første led i den proces er bevidsthed om, hvorfor vi går på arbejde og hvilken rolle vi selv spiller i arbejdsmiljøet. Det handler om at stoppe op, træde ud af os selv og stille de essentielle spørgsmål som, hvorfor søgte vi i sin tid stillingen og hvis ikke vi trives, hvordan kan vi så genfinde begejstringen for vores arbejde og tage ansvar for de områder vi selv har indflydelse på.

Hvornår har du sidst gjort dine kolleger gode, været behjælpelig og holdt døren for en anden.? Uden at forvente noget igen, men bare fordi du kunne bidrage med noget positivt? Gør vi det, skal vi nok få det gode igen. Hvilke forandringer har præget vores job og arbejdsplads og hvad betyder de for os? De fleste medarbejdere accepterer forandringer som et vilkår, så den modstand mod forandring, der ofte gør sig gældende er ikke møntet på selve forandringen, men er mere en modstand mod dét at blive forandret.

Michael Brautsch

Servicetjek på tilværelsen

Glæd jer til et underholdende og tankevækkende foredrag, hvor Michael Brautsch giver publikum et kærligt wake up call.

Det er sundt engang imellem at lave et servicetjek på sin tilværelse og forholde sig til, hvad den betyder for os og hvordan vi forstår vores værdier. Det kan være ved glædelige begivenheder som på fødselsdage, nytårsaften og lign. eller når en ulykke eller krisesituation rammer os.

Michael opmuntrer i foredraget til, at vi forholder os til eksistentielle spørgsmål som: Hvad er meningen med livet? Har vi opnået dét vi vil? Hvordan forvalter vi vores tid? Er vi tilstede i NUET eller kigger vi hele tiden fremad med forhåbning om, at ”det hele snart bliver rigtig godt”? Hvordan skal vi forholde os både i medgang og modgang? Og er der nogle dele af vores tilværelse, vi bør have op til revision? Kort sagt, hvad er vigtigt for os og hvorfor er det vigtigt for os?

Michael Brautsch foredrag

Engagement og rummelighed

Rummelighed er en af tidens helt store buzzwords, se bare på det rummelige arbejdsmarked og den rummelige folkeskole, men rummelighed er et komplekst begreb, for hvad er det der skal gives rum til? Skal der være rum og gives plads til alle, også dem, der tænker og handler anderledes end det, der har været praksis i vores kultur i flere hundrede år? Hvor langt vil vi tolerere religiøs og seksuel praksis, eller en samlivspraksis som ikke de fleste er en del af? Hvad menes der egentlig med rummelighed, for når vi lukker nogle ind holder vi måske andre ude?

Vi lever i en konstant forandrende verden. Familie, fritid og arbejde sætter store krav, som de mennesker vi individuelt er, og det er vores eget ansvar at finde en mening med tilværelsen – at få hold på fundamentet. Det er udfordrende for de fleste, og så går det måske ud over tolerancen overfor dem, der indretter sig på andre måder.

Det handler om vores nysgerrighed og om, at være åben for det, der er anderledes. Så kom og få renset ørerne med dette både morsomme og tankevækkende foredrag, når Michael Brautsch kommer på besøg og renser ud i de værste fordomme og forestillinger om alt det, der binder os sammen, samt de få områder der grundlæggende betyder, at vi ikke forstår hinanden.

Michael Brautsch foredrag

Kunsten at elske sin næste

Kærlighed kan opbygge, men kan den også nedbryde? Hvorfor udvikler kærligheden sig ofte så dramatisk og hvordan adskiller kærligheden til ægtefælle, børn og gode venner sig fra kærligheden til fædrelandet, arbejdet og det gode håndværk? Kan man virkelig elske et stykke med sild, og hvordan passer arbejdet og privatlivet sammen i dette store puslespil?

Omdrejningspunktet er, at kærligheden kendes på dens frugter og således er vigtig at overveje for forståelsen af livskvaliteten. Vi skal sætte ny fokus på etikken, men hvis hverdagen og karrieren skal fungere optimalt, så må der også sættes nyt lys på kærligheden.

Michael Brautsch, der af mange danskere er kendt fra flere sæsoner af DR1 programmet ”Gift ved første blik”, bruger bl.a. Søren Kierkegaards ”Kærlighedens Gerninger” til at kaste lys på kærlighedens veje og vildveje.

Michael Brautsch

Nuets kraft

”Livet er det der sker med dig, mens du har så travlt med alt muligt andet” – skrev John Lennon klogt engang. Vi lever i en foranderlig verden og der findes jo kun ét eneste øjeblik, nuet, for i går kommer aldrig tilbage, og i morgen er altid en dag væk. Det er derfor afgørende, at vi ind imellem spørger os selv, hvorvidt vi anvender dette nuet godt, om vi behandler det, som det kostbareste vi har. Måske skulle vi begynde at indkalde hinanden til periodisk syn, ligesom vores biler bliver. Hvordan ser det ud med styretøjet, er der slør og har dine prioriteringer fået rust i de bærende dele? Er der kommet svamp og råd i fundamentet og udsynet?

Vi skal huske på de vigtige ting i livet, men det må aldrig blive reduceret til blotte fyndord på køleskabsmagneter og humørpostkort, så vi nok kan læse søkortet, men ikke kan finde ud af at navigere skibet gennem livets klippeskær og den stærke strøm. Michael hjælper med at guide os i dette tankevækkende foredrag.

Michael Brautsch foredrag

Søren Kierkegaard i guldalderens Danmark

Den danske filosof Søren Kierkegaard (1813-1855) besad store og væsentlige tanker om begrebet kærlighed – ja, hans vigtige bog om kristen etik fra 1847 hedder ligefrem ”Kjerlighedens Gjerninger”. Men han gjorde sig også mange andre tanker om sindets kringelkroge, og blev en af de væsentligste vestlige filosoffer overhovedet.

Men hvem var Kierkegaard egentlig? Der er meget, vi ikke ved om ham. Men med hans egne ord var der fire store ”jordrystelser” der påvirkede ham stærkt, og gjorde ham til den han blev, ”eksistentialismens fader”. Disse var: 1) Påvirkningen fra hans far, 2) hans forlovelse med frøken Regine Olsen, 3) da han blev gjort til nar af pressen samt 4) hans såkaldte kirkekamp.

Oplægget er en let og munter introduktion til Kierkegaard, både hans liv og hans filosofi. Michael Brautsch har speciale i Søren Kierkegaard, især hans tros- og kærlighedsbegreb, og vil på en morsom og tankevækkende måde fortælle om den danske filosof og sætte lys på de hændelser i hans liv der formede denne enestående tænker.

Michael Brautsch foredrag

H. C. Andersens replik

I Guldalderens København gjaldt det om at kunne sige det helt rigtige, på det helt rigtige tidspunkt. Det handlede kort sagt om ”den gode replik”, og den mestrede H. C. Andersen bedre end de fleste – mange af hans historier bærer præg heraf. Oplægget vil være fyldt med eksempler på dette, samt give par historier om digteren selv. Og så vil Michael Brautsch, der også har en skuespilleruddannelse bag sig, læse nogle af de mest morsomme og tankevækkende eventyr op, til oplysning og ikke mindst til morskab.

Michael Brautsch video

Foredrag med Michael Brautsch

Få en smagsprøve på et foredrag med Michael Brautsch her, eller læs om andres meninger om foredragene under “referencer”.

Se foredrag med Michael Brautsch

Referencer

Fremragende måde at præsentere på. Sjov og gode pointer.

Kabeer Takiar

Rigspolitiet

Han er bare GOD, sjov, og i det hele taget utrolig underholdende.

Joan Schmidt Hagstrøm

ALK A/S

Det har atter været en fornøjelse at booke Michael til en event. Han formår at formidle sit budskab med stor menneskelig twist, filosofi, humor og energi, der giver deltagerne anledning til at tænke og reflektere. Dette ser tydeligt i de evalueringer jeg har modtaget fra deltagerne.

Bettina Lippert

Sønderborg Kommune

Michael var inspirerende, vidensdelte og oplysende på en god og humoristisk måde

Anne-Grethe Nielsen

Viborg Kommune

Fantastisk underholdende oplægsholder med både substans, humor og litterære samt filosofiske referencer.

Inge Voller

VUC Lyngby

Det var rigtig fint - det gjorde et stort indtryk på tilhørerne.

Flemming Bang Dammann

FES

Michael har fået stor ros for hans foredrag. Han er super kompetent og alle deltagere får også noget " med hjem" . Han fortjener en kæmpe ros!

Trine Dokkedal

Stevns Kommune

Meget levende og interessant take på et for alle vigtigt emne. Vi følte os klædt godt på efter Michaels foredrag - super behageligt selskab!

Thomas Bille

Deloitte

Levende foredrag med flere gode pointer og en god formidler.

Elisabet Gram

Frederiksberg Kommune

Jeg kan kun varmt anbefale ham.

Jens Ove Knudsen

FOA Bornholm

Et meget spændende og intimt foredrag, da vi kun var cirka 70 deltagere. Det kan absolut anbefales.

Henriette Ebbesen

Gråsten Landbrugsskole

Et livligt frisk og vedkommende foredrag - der nok gav stof til eftertanke.

Finn H. Hynkemejer

Dyrlægerne OptiVet

Karismatisk og vidende foredragsholder - og morsom! Sjældent har jeg hørt en tale så hurtigt, så velformuleret og så klogt. Han fik os alle til at kigge indad og ramte plet med virkelig mange ting. Da han forlod forsamlingen, følte vi os alle opløftede, inspirerede og ikke mindst klogere på os selv og livet.

Thanya

SkabelonDesign A/S

Michael kan på en medrivende, interessant og sjov måde, sige noget om vigtige ting i livet. Han er virkelig god.

Dorte Lindhardt

Vinderød Privatskole

Michael var rigtig god til at tage udgangspunkt i den forsamling af mennesker (meget forskellig alder og livsforløb). Der var noget for alle og alle kunne relaterer til dele af foredraget.

Stine Hansen

Jyske Bank

Michael gav et både underholdende, lærerigt og nærværende foredrag, som var perfekt tilpasset vores gæster. Det var en stor fornøjelse at opleve og vores gæster talte videre om oplægget resten af dagen. Vi har booket Michael før, og vi gør det gerne igen. Mange tak for en god dag!

Sarah Kallenbach

Velliv

Vi har været meget tilfredse med foredraget. Michael leverede et forrygende foredrag, med humor og sjove anekdoter, på fineste vist koblet sammen med foredragets emne. Vi har efterfølgende modtaget flere henvendelser fra medlemmer, der har rost foredraget og Michaels måde at formidle på. Tak.

René Johansen

FOA

Vi har bl.a. modtaget flg. tilbagemeldinger vha. survey fra vores medarbejdere: * Han var vidende og vedkommende og talte til den enkelte * Præsten var fantastisk - ægte, sjovt, klogt og tankevækkende foredrag * Præstens indlæg - morsom energisk og gav stof til eftertanke * Han havde gode pointer, som kan bruges både privat- og arbejdslivet * Han var meget inspirerende, og havde godt humør og god energi * Speed foredrag med Michael. Intet mindre end fantastisk

Vivi Jensen

DSB Kommerciel

Michael var en utrolig god foredragsholder, der på nærværende, humoristisk, relevant og intelligent vis tog os med igennem foredraget og emnet.

Louise Lyngsø

Viborg Private Realskole

Fantastisk - Hele flokken af vore medarbejdere var ganske enkelt begejstrede. Hver især fik vi flere pointer med hjem og minder nu hinanden om at arbejde og leve NU i samtidighed...

Margit Kristensen

Kommunalt ældreområde

Michael var god til at tage et praktisk afsæt i vores hverdag.

Kenneth Høyer Thomsen

Vurderingsstyrelsen

Det var helt fantastisk. Under foredraget var vi færdige af grin, tingene blev simpelthen serveret så sjovt, men bagefter når man lige fik tænkt over tingene og snakket om det, så gik det helt op for en, hvor rigtigt det var, det han sagde. Så udover en 1,5 times forrygende show, så har vi mange gange efter snakket om de vigtige pointer, han kom med, så alt i alt helt fantastisk.

Tina Sølberg

Lægemiddelstyrelsen

Vi har efterfølgende fået positive tilkendegivelser fra de af vores medlemmer, der deltog i arrangementet. Det havde en god effekt, at foredraget var analogt og meget levende fortalt. Michael er god til at få folk med, blandt andet ved at bruge direkte henvendelse og øjenkontakt. Og så rammer han jo hoved på sømmet i mange henseender. Super godt!

Charlotte Holst Høybye

Thy-Mors Lærerkreds

Det var præcis som vi havde håbet.

Helle Hindsholm

Aalborg Stift

Vi havde Michael Brautsch ude og holde foredrag til en arbejdsmiljø temadag om arbejdsglæde og forandringer på arbejdspladsen. Det var super spændende, relevant og underholdende. Gav stof til eftertanke og refleksion over hvor vigtigt det er at beskæftige sig med det der gør en glad. samt vigtigheden af at være mere i nuet end fremtiden.

Frederik Glerup

Center for Specialpædagogiske Børnetilbud
Uforpligtende forespørgsel på Michael Brautsch

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Michael Brautsch
Michael Brautsch

4.75 ud af 5 stjerner

"Karismatisk og vidende foredragsholder - og morsom! Sjældent har jeg hørt en tale så hurtigt, så velformuleret og så klogt. Han fik os alle til at kigge indad og ramte plet med virkelig mange ting. Da han forlod forsamlingen, følte vi os alle opløftede, inspirerede og ikke mindst klogere på os selv og livet."

Thanya - SkabelonDesign A/S Se alle referencer

Foredragsemner med Michael Brautsch