Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Spændende foredrag om journalistik, politik og mediekriser

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup

Journalist, politisk kommentator, podcastvært, forfatter og ordstyrer.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Qvortrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte journalister. Nok også en af de mest omstridte. Han er berømt – og af visse frygtet – for sin skarpe stil, hvor han kompromisløst stiller magthavere til ansvar. Han er anerkendt for sin store indsigt i dansk politik, som han har skrevet flere bøger om.

Et foredrag med Henrik Qvortrup giver jer:

  • Ærlighed og kontanthed, der sjældent kan findes andre steder
  • Med sine skarpe analytiske evner kan Henrik give et særligt indblik i komplekse, politiske problematikker
  • Henrik Qvortrup er ikke præget af partiskhed, når det gælder politik. Derfor kan I altid regne med en vis uafhængighed fra Henrik og en vilje til at udfordre magthavernes udsagn

Fra dansk politik til personlige, professionelle nederlag

Henrik Qvortrup er en markant skikkelse inden for dansk politisk journalistik og medieuniverset. Med sin skarpe pen og knivskarpe analytiske evner har han sat sit præg på dansk mediebillede i årtier.

Qvortrup begyndte sin karriere som journalist på Berlingske Tidende og har siden da arbejdet for flere store medier, herunder TV 2 og Ekstra Bladet, men er nu politisk kommentator på BT. Han er kendt for sin evne til at afdække politiske skandaler og afsløre magtmisbrug, hvilket har gjort ham til en respekteret og frygtet person i politiske kredse. I dag arbejder han som politisk kommentator, podcastvært, forfatter og foredragsholder, og er desuden også kendt som en kompetent ordstyrer.

Med sin karakteristiske stil og sit utrættelige arbejde har Henrik Qvortrup bidraget til at skabe mere åbenhed og gennemsigtighed i dansk politik. Han har også været en værdifuld kilde til information og indsigt for offentligheden, og hans arbejde har haft en afgørende indflydelse på den danske samfundsdebat.

Uanset om man er enig eller uenig med Henrik Qvortrups synspunkter, er der ingen tvivl om, at han har været en afgørende aktør i dansk journalistik og har sat sit præg på landets politiske landskab. Hans evne til at grave dybt og udfordre magthavere gør ham til en vigtig stemme i den danske medieverden.

Book Henrik, hvis I søger en foredragsholder, der skubber til grænserne og som leverer tankevækkende foredrag.

Se foredrag med Henrik Qvortrup
Henrik Qvortrup foredrag

Lev med det – Henrik Qvortrup fortæller om Mette Frederiksen

Hun er kontroversiel og har delt vandene. Hun er elsket og foragtet. Ingen er ligeglade. Effektivt har hun regeret landet i en turbulent tid. Men hun har også talt kriser op og udnyttet dem til egen fordel. Stædigheden har på én og samme tid været hendes styrke og svaghed.

Med afsæt i sin og Lars Trier Mogensens bog “Lev med det” (2023), fortæller Henrik historien om Mette Frederiksens vilde tid som statsminister. Om de første sejre, den voksende modstand og det overrumplende comeback, hvor gamle fjender bliver forvandlet til nye venner.

Henrik Qvortrup foredrag

Dansk politik her og nu

I dette foredrag får I en kompetent analyse af den aktuelle politiske situation – med perspektiver såvel bagud som fremadrettet. Kom med bag kulisserne på Christiansborg. Skarpt, underholdende og kontant leveret af Henrik.

Henrik Qvortrup foredrag

Krise-håndtering. En frontberetning fra virkeligheden

Han har selv prøvet det: At blive væltet omkuld af en medie-tsunami – og rejse sig igen. En personlig beretning fra manden, der kom til at personificere SE og HØR-skandalen. Et foredrag om fra én dag til en anden at se sin professionelle tilværelse blive vendt på hovedet. Men også om at smage sin egen medicin. Helt uden selvynk, men med knivskarp analyse, beretter Qvortrup om at stå midt i en mediekrise.

Henrik Qvortrup foredrag

Journalistik – om at gå til stålet

Mere end 30 år som journalist har givet Henrik en kæmpe erfaring. Ikke mindst i perioden med Corona-pressemøder blev han kendt som manden, der for alvor udfordrede magthaverne. I dette foredrag giver han sit syn på et fag, hvor nogle betragter pænhed som en dyd. Det gør Henrik bestemt ikke, og med afsæt i egne oplevelser beskriver han magtkampen mellem medier og magthavere på en engagerende og indlevende måde.

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup som ordstyrer

Henrik gør sig også som kompetent, erfaren og kontant ordstyrer. Det er derfor også muligt at booke ham til jeres næste debat, dialog, eller et helt tredje arrangement.

Referencer

Lev med det – 181 scener fra Mette Frederiksens vilde tid ved magten

Mette Frederiksen er magtfuld som få andre i danmarkshistorien. Hun er kontroversiel og har delt vandene. Hun er elsket – og foragtet. Ingen er ligeglade.

Effektivt har hun regeret landet i en turbulent tid. Men hun har også talt kriser op og udnyttet dem til egen fordel. Stædigheden har på én og samme tid været hendes styrke og svaghed.

Dette er historien om den viljestærke socialdemokrat og hendes få fortrolige, der har håndteret alt fra corona over krig til inflation.

To af Danmarks skarpeste politiske journalister tager læseren med ind i regeringens allerinderste cirkler. Det er en fascinerende fortælling om Mette Frederiksens vilde tid som statsminister. Om de første sejre, den voksende modstand og det overrumplende comeback, hvor gamle fjender bliver forvandlet til nye venner.

Udgivelse: Marts 2023
Forlag: People’s

Uforpligtende forespørgsel på Henrik Qvortrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Henrik Qvortrup