Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Spændende foredrag om journalistik, politik og mediekriser

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte journalister. Politisk kommentator på Ekstrabladet, podcastvært, forfatter og foredragsholder, ordstyrer.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Qvortrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Henrik Qvortrup er en af Danmarks mest kendte journalister. Nok også en af de mest omstridte. Han er berømmet – af visse frygtet – for sin skarpe stil, hvor han kompromisløst stiller magthavere til ansvar. Han er anerkendt for sin store indsigt i dansk politik, som han har skrevet flere bøger om.

Han har haft ledende stillinger på SE og HØR, B.T. og Ekstra Bladet. Tidligere var han spindoktor for Anders Fogh Rasmussen. I dag arbejder han som politisk kommentator, podcastvært, forfatter og foredragsholder. Han er desuden kendt som en kompetent ordstyrer.

Se foredrag med Henrik Qvortrup
Henrik Qvortrup foredrag

Dansk politik her og nu

Få en kompetent analyse af den aktuelle politiske situation – med perspektiver såvel bagud som fremadrettet. Og kom med bag kulisserne på Christiansborg. Skarpt, underholdende og kontant.

Henrik Qvortrup foredrag

Krise-håndtering. En frontberetning fra virkeligheden

Han har selv prøvet det: At blive væltet omkuld af en medie-tsunami – og rejse sig igen. En personlig beretning fra manden, der kom til at personificere SE og HØR-skandalen. Et foredrag om fra én dag til en anden at se sin professionelle tilværelse blive vendt på hovedet. Men også om at smage sin egen medicin. Helt uden selvynk, men med knivskarp analyse, beretter Qvortrup om at stå midt i en mediekrise.

Henrik Qvortrup foredrag

Journalistik – om at gå til stålet

Mere en 30 år som journalist har givet Qvortrup en kæmpe erfaring. Ikke mindst i perioden med Corona-pressemøder blev han kendt som manden, der for alvor udfordrede magthaverne. I dette foredrag giver han sit syn på et fag, hvor nogle betragter pænhed som en dyd. Qvortrup gør ikke! Med afsæt i egne oplevelser beskriver han magtkampen mellem medier og magthavere.

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup som ordstyrer

Henrik Qvortrup er desuden en kompetent, erfaren og kontant ordstyrer.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Henrik Qvortrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Henrik Qvortrup