Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Lær hvad digital transformation er og hvilke krav den stiller til kultur og ledelsesstile

Steffen Damborg

Steffen Damborg

Cand.scient.pol., direktør og foredragsholder - Foredrag om blandt andet digitalisering, strategi og ledelse.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Tusind tak for præsentation. Du fik simpelthen ikke andet end roser hele dagen i går – jeg skulle hilse fra hele teamet og sige KÆMPE tak for et inspirerende og brugbart indlæg. Din kick-off af dagen var spot-on. Endnu en gang tak for dit engagement på så kort varsel – du er stor favorit at få ind igen.

Cecilia Steen Dupont - Sanofi Se alle referencer

Et foredrag med Steffen Damborg giver jer:

 • Skarpe pointer om de udfordringer vi oplever i den digitale tidsalder, hvordan disruption rammer netop jeres branche og hvordan I sikrer succesfuld digital transformation
 • Viden om hvad digital transformation er, og hvilke krav stiller den til kultur, kompetencer og ledelsesstile
 • Et foredrag tilpasset til jer og jeres virksomhed
Uforpligtende forespørgsel på Steffen Damborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Steffen

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Hvad er digital transformation, og hvilke krav stiller den til kultur, kompetencer og ledelsesstile? Hvilke udfordringer oplever vi i den digitale tidsalder, og hvordan rammer disruption netop din branche? Steffen Damborg er en af de stærkeste kapaciteter herhjemme, når det kommer til digitalisering, strategi og ledelse, og har rådgivet en række globale virksomheder om netop dette – Steffen Damborg foredrag tager disse erfaringer med sig i højst aktuelle og populære præsentationer. 

Et foredrag med Steffen Damborg giver jer:

 • Skarpe pointer om de udfordringer vi oplever i den digitale tidsalder, hvordan disruption rammer netop jeres branche og hvordan I sikrer succesfuld digital transformation
 • Viden om hvad digital transformation er, og hvilke krav stiller den til kultur, kompetencer og ledelsesstile
 • Et foredrag tilpasset til jer og jeres virksomhed

Unik indsigt i digitalisering, strategi og ledelse

Steffen Damborg har 20 års erfaring som direktør og bestyrelsesmedlem, og har blandt andet virksomheder som EY, JP/Politikens Hus, Handelsbanken, NRGi, TV 2 og CBS på CV’et, og han er forfatter til bogen ”Mastering Digital Transformation”.

Steffen er uddannet MBA og cand.scient.pol. fra universiteterne i Aarhus og Heidelberg (BRD) og har en lederuddannelse fra verdens førende business school under Harvard University i Boston (USA). I dag rådgiver Steffen globale virksomheder i digital transformation, strategi og ledelse, og arbejder med digital strategiudvikling, implementering af digitale strategier, digital transformation af virksomheders produkter, serviceydelser og afsætningskanaler.

Book Steffen Damborg og få værktøjer til hvordan I sikrer succesfuld digital transformation i jeres virksomhed, mens i får viden om hvordan I kan stille krav til jeres organisation.

Se foredrag med Steffen Damborg
Steffen Damborg foredrag

Hvordan vil ChatGPT og AI påvirke virksomheder og samfundet i fremtiden?

Alle har hørt om kunstig intelligens og ChatGPT. Den tredje bølge af kunstig intelligens rammer nu Danmark. Det rejser en række naturlige spørgsmål for erhvervslivet. Hvordan vil Regenerative AI som f.eks. ChatGPT påvirke virksomheder, erhvervsmiljøet og samfundet i fremtiden? I dette foredrag vil Steffen Damborg berøre de vigtige spørgsmål, som alle virksomheder, ansatte og forretningsledere bør overveje:

Hvad er Regenerative AI? Hvad er fordelene ved kunstig intelligens i erhvervslivet, og hvordan vil det påvirke virksomhedsdriften? Steffen vil fremhæve eksempler på globale teknologivirksomheder, der allerede bruger Regenerative AI, og foreslå potentielle fremtidige udviklingsmuligheder for Regenerative AI i det danske erhvervsliv.

Under sin præsentation vil Steffen fremhæve, hvad der vil være de økonomiske effekter af den tredje AI-bølge på tværs af industrier. Hvordan Regenerative AI kan forme fremtiden for arbejdsmarkedet, og dele sit syn på nødvendig fremtidig regulering. Foredraget tilpasses den enkelte arrangørs specifikke behov.

Steffen Damborg foredrag

Steffen Damborg er en populær og rutineret international foredragsholder og moderator ifm. temaer som:

 • Ledelsesudfordringer i en digital tidsalder
 • Hvordan skaber man en innovativ og digital virksomhedskultur
 • Hvordan håndterer man forandringsledelse, når udviklingstempoet i omverdenen accelererer
 • Digital transformation og digital disruption
 • Big data & small data i innovationsprocesser
 • Kunstig intelligens, algoritmer og machine learning
 • Transformation af små og mellemstore virksomheder i en digital tidsalder
 • Bestyrelsens rolle – når virksomheden skal tilpasse sig en ny digital virkelighed

Foredragene tilpasses, alt efter publikummets forudsætninger og opdragsgiverens specifikke ønsker

Steffen Damborg foredrag

Digital transformation: Ny teknologi, disruption og innovation

I dette foredrag sætter Steffen Damborg fokus på digital transformation og digital disruption. Ved hjælp af nærværende eksempler på de kræfter der er i spil, får I en forståelse for den teknologiske udvikling. I løbet af foredraget kommer vi rundt om big data, kunstig intelligens, algoritmer, selvkørende biler, robotics og machine learning.

I foredraget indgår der en række danske og internationale eksempler på virksomheder, der er lykkedes med en digital transformation.

Steffen Damborg foredrag

Digital transformation, forandringsledelse og virksomhedskultur

Efter en række år med stor teknologi-begejstring, så bliver fokus nu rettet mod de nye krav som både ledere og medarbejdere skal forholde sig til. I dette foredrag om forandringsledelse er fokus på de menneskelige og kulturelle aspekter i en organisation.

Ledelsesudfordringer i en digital tidsalder, Hvordan skaber man en innovativ virksomhedskultur? Hvordan håndterer man forandringsledelse, når udviklingstempoet i omverdenen accelererer? Hvordan får man medarbejderne som medspillere i processen?

Steffen Damborg sætter fokus på en række værktøjer og metoder, der understøtter opbygningen af en digital kultur. Det er bl.a.: The Lean Startup-tilgang udviklet i Silicon Valley, Agil og iterativ produktudvikling, Design Thinking-processer, Realtime data til understøttelse af organisatorisk læring og personlig kompetenceopbygning, Kultur-dimensioner der hhv. understøtter og modarbejder en digital virksomhedskultur og Kotters 8-trinsmodel til succesfuld forandring.

Alt sammen bliver leveret med en portion humor og velvalgte eksempler fra den virkelig verden.

Steffen Damborg foredrag

For enden af bordet - sådan lykkes du med professionelt bestyrelsesarbejde

Ledelsesrådgiver og foredragsholder Steffen Damborg tilbyder et skræddersyet foredrag om professionelt bestyrelsesarbejde i virksomhedsbestyrelser. Foredraget krydres med anekdoter, fra Steffen Damborgs erfaring som såvel adm. direktør, professionelt bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand. Foredraget tager udgangspunkt i anbefalingerne for god selskabsledelse og den nyeste forskning inden for selskabsledelse.

I foredraget behandler Steffen Damborg de centrale opgaver for virksomheders øverste ledelse. En bestyrelse i et selskab forestår sammen med en direktion ledelsen af selskabet. Det er bestyrelsens opgave at sørge for, at selskabet drives på forsvarlig måde og at udstikke de overordnede rammer for direktionen i selskabet. En bestyrelse har altså ansvaret for den overordnede ledelse af selskabet og direktionen den daglige ledelse. Bestyrelsens vigtigste opgaver er at:

 • Ansætte og afskedige direktionen
 • Udstikke retningslinjerne for direktionens arbejde
 • Træffe beslutninger af usædvanlig art og af stor betydning for selskabet
 • Påse forsvarlig formueforvaltning samt at lovgivningens krav om bogføring er overholdt

Nøgleord som bestyrelsens grundlæggende rolle i virksomheden, hvordan arbejder en professionel bestyrelse, hvordan tapper man ind i nogle centrale trends og dagsordner som: digitalisering, aktivt ejerskab, CSR & samfundsansvar, governance og grænser ift. den daglige ledelses nødvendige handlerum.

Nøgleord: bestyrelse, bestyrelsesarbejde og bestyrelsens årshjul (formelle og uformelle opgaver), bestyrelsesansvar, corporate governance, virksomheders samfundsansvar, bestyrelsens rolle ift. digitalisering, transformation, strategiudvikling, CSR og andre vigtige emner i bestyrelsesarbejdet.

Alt efter kundens ønsker og behov, så tilpasses foredraget til den konkrete situation i virksomheden.

Steffen Damborg video

Digital transformation

Her fortæller Steffen Damborg om digital transformation, som handler om at gå fra en traditionel organisation, der initierer digitale projekter, til en organisation, der har en integreret strategi, som gør organisationen digital i dens kerne.

Se foredrag med Steffen Damborg

Referencer

Tusind tak for præsentation. Du fik simpelthen ikke andet end roser hele dagen i går – jeg skulle hilse fra hele teamet og sige KÆMPE tak for et inspirerende og brugbart indlæg. Din kick-off af dagen var spot-on. Endnu en gang tak for dit engagement på så kort varsel – du er stor favorit at få ind igen.

Cecilia Steen Dupont

Sanofi

Mange tak for et godt oplæg til vores seminar i går. Det fik løftet niveauet for hvordan vi kan tale om den digitale transformation, som vi står over for. Der var (selvfølgelig) slet ikke tid nok – heller ikke efter dit oplæg – til at komme i dybden med en strategi, men vi har i hvert fald fået et meget mere kvalificeret udgangspunkt til at tale videre i gruppen.

Johanne Prahl, direktør

Scenit
Uforpligtende forespørgsel på Steffen Damborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Steffen Damborg
Steffen Damborg

5 ud af 5 stjerner

Tusind tak for præsentation. Du fik simpelthen ikke andet end roser hele dagen i går – jeg skulle hilse fra hele teamet og sige KÆMPE tak for et inspirerende og brugbart indlæg. Din kick-off af dagen var spot-on. Endnu en gang tak for dit engagement på så kort varsel – du er stor favorit at få ind igen.

Cecilia Steen Dupont - Sanofi Se alle referencer

Foredragsemner med Steffen Damborg