Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Lund Madsen Foredrag

En krøllet hjerne der vil udfordres og elsker at udfordre sit publikum

Anders Lund Madsen Foredrag

Anders Lund Madsen

Tv- og radiovært. Holder foredrag om, hvorledes man lever et ganske enkelt og uhyre afslappende liv uden problemer ved blot at følge Anders' tre trin.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anders Lund Madsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anders Lund har en eminent evne til at skabe en fantastisk stemning – så hvis du for eksempel er ved at arrangere en personaledag, konference eller andet og finder dig selv i tvivl om, hvorvidt der mon bliver en god stemning, så vil det være en god idé at hyre Anders Lund Madsen til et foredrag, som vært eller endog begge dele. For så sker det.

Anders Lund Madsen er uddannet journalist, og vi kender ham fra hans mere end 30 årige lange karriere indenfor diverse medier; tv, radio, podcast fra blandt andet populære formater som De Sorte Spejdere, Det Nye Talkshow og Radio 24syv programmet Fedeabes Fyraften, og der findes meget få områder, han ikke har stiftet en eller anden form for bekendtskab med. Han har rejst over hele verden med sit arbejde, men det er Danmark, der gør ham vild, og han har været overalt i vores land. Flere gange.

Et arrangement med Anders Lund Madsen giver dig:

  • Stemning og højt humør ud over det sædvanlige
  • En lynende intelligent og skarp foredragsholder/konferencier, der kan omsætte selv de tungeste faglige emner til underholdende og sjovt stof
  • En krøllet hjerne, der vil udfordres og elsker at udfordre sit publikum

Sideløbende med sin alsidige mediekarriere har han med tusindvis af arrangementer i bagagen nemlig rejst land og rige rundt, og uden for landets grænser, som foredragsholder og konferencier, og overalt er stemningen blevet bedre. Anders Lund Madsen har en foruroligende sikker historik samt en optrædelseserfaring, der kun overgås af de få.

Der eksisterer ikke i Danmark et menneske med sikrere hænder og roligere indstilling til formidling fra scene til publikum end Anders Lund Madsen. Og så er han intelligent, hvilket er en fordel, hvis man for eksempel ønsker af få formidlet svært tilgængeligt stof på en underholdende måde, uden at det bliver pjattet. Og han er bredt funderet rent fagligt, og hvis ikke han kender emnet, så er han endog meget interesseret i at tilegne sig det. Så bare fyr løs. Jo værre jo bedre. Det kan ikke gå galt.

Se foredrag med Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen foredrag

Det kan ikke gå galt

Dette er Den Store Tur. Det er fri leg. Det er hvis man ønsker sig noget godt til sig selv, til sine medarbejdere, sine venner, sine medlemmer eller sine kunder – og man har ikke et specifik emne selv.

“Det Kan Ikke Gå Galt” varer en time, og hvis det får lov, varer det halvanden, og hvis det virkelig er nødvendigt, kan det også vare tre kvarter.

Publikum får en underholdende og samtidig umiddelbart brugbar opskrift på, hvorledes man lever et ganske enkelt og uhyre afslappende liv uden problemer ved blot at følge de tre trin, Anders Lund Madsen har udviklet på egen krop: 1. Detvarsådétparametret. 2. Erkendelseskoefficienten. Og 3. Det Globale Ansigtstab.

Det er én lang forklaring på, hvorfor man ikke skal tage tilværelsen alt for alvorligt, men i virkeligheden er det et stemningsværktøj, for folk er i godt humør efter den time. Det er garanteret.

Anders Lund Madsen foredrag

Hvad som helst

Dette er kundens store tur. Det er det modsatte af fri leg, for her er emnet givet – af jer/dig. Og det kan i sagens natur være Hvad Som Helst. Det kan tillige være så længe som helst og endog også hvor som helst.

Hvis fx en virksomhed, der producerer kloakeringsløsninger til arktiske områder er ved at forberede et arrangement for leverandørerne, og man så mangler et indlæg om hygiejnen i et historisk perskektiv – og man samtidig gerne vil have et rar dag, hvor alle føler sig godt tilpas, når de kører hjem, da er det en fortræffelig ide at sende bud efter Anders Lund Madsen. Ikke fordi han ved noget om hygiejne i et historisk perspektiv, men fordi han gerne vil finde ud af det – plus at han evner at gøre det både klogt og sjovt samtidig, og så får kunden den gode oplevelse, de ønsker.

Anders Lund Madsen vil meget gerne have udfordrende opgaver, jo værre jo bedre, og det er mere end okay at forvente formøder og eventuelle brainstorms i forbindelse med dette. Fordi han synes, det er sjovt. Og fordi han holder af at lære nyt. Og fordi han er virkelig god til at formidle.

Anders Lund Madsen foredrag

Den Gode Vært – konferencier

Anders Lund Madsen er en god vært. Han har udført en gigantisk mængde værtsopgaver igennem de seneste 20 år inden for alle mulige genrer.

Han er ikke den vildeste og mest råbende vært på markedet, men han er uden sammenligning den mest driftssikre. Man kan sætte ham ind en time inden
showstart, og det vil ikke gå galt.

Anders Lund Madsen er det trygge valg, hvis man ønsker, at arrangementet skal gå godt. I får en vært, der sørger for sit publikum slapper af og morer sig
samtidig – og tiden holder, og tingene bliver gjort, og alle har det godt bagefter.

Anders Lund Madsen foredrag

Quiz

Ja, det er en quiz. Den er fleksibel alt efter behov, og der er præmier til vinderne, og hvis det skal være, så kan Anders Lund Madsens kone, der optræder som havfrue, være præmieuddelerhavfruen.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Anders Lund Madsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anders Lund Madsen