Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard

Kom med i teknologiens kreative mulighedsrum

Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard

Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard

Psykolog og digital kunstner, som sammen er forfattere til bogen ”Skabt af en kunstig intelligens?”.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads & Andreas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Få indblik i det kreative potentiale som teknologier som kunstig intelligens og machine learning åbner for, og bliv klogere på de konsekvenser, det kan medføre, når vi begynder at integrere kunstig intelligens i kreativt arbejde.

I et unikt samarbejde viser Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard, hvordan computeralgoritmer og kunstig intelligens kan udvide den menneskelige hjernes kreative råderum. Deres underholdende og interaktive foredrag forener teknologien med psykologien og indeholder en velafstemt blanding af tankevækkende refleksioner og underholdende eksempler.

Mads Korsgaard: Psykolog med speciale i mekanismerne bag kreativitet og innovation.

Andreas Refsgaard: Digital kunstner med en kreativ tilgang til kunstig intelligens. Har undervist på Aarhus Universitet, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Pratt Institute, Kolding Designskole, Design Academy Eindhoven, Kunstakademiets Arkitektskole og mange flere.

Et foredrag med Mads og Andreas giver dig:

  • Underholdende og interaktive eksempler på, hvordan computerteknologien kan udnyttes i en kreativ arbejdsproces.
  • Vigtige perspektiver på, hvordan kunstig intelligens vil påvirke fremtidens arbejdsmarked og forme vores samfund inden for den nærmeste fremtid.
  • Mulighed for at udvide med en tilhørende workshop, hvor deltagerne får mulighed for at prøve kræfter med teknologien.

 

Sammen har Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard skrevet bogen Skabt af en kunstig intelligens? .

Ved at kombinere deres forskellige fagområder udforsker makkerparret i bog og foredrag teknologiens kreative mulighedsrum.

De to erfarne foredragsholdere har hver især optrådt til store nationale og internationale konferencer som The Global Forum on Arts, Culture, Creativity and Technology, IBM Think Copenhagen, Design Matters og OEB Conference ligesom de hver især har hjulpet virksomheder som IDEO, Google, Facebook, Warner og Universal Music med kreative og tekniske udfordringer.

Alle foredrag og workshops kan tilpasses i forhold til den givne sammenhæng og kan desuden afvikles digitalt over Zoom, Teams eller lignende

 

Se foredrag med Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard
Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard foredrag

Skabt af en kunstig intelligens? (Alment foredrag)

Et underholdende, inspirerende og interaktivt foredrag, som bygger på bogen ”Skabt af en kunstig intelligens?”

Foredraget udforsker teknologiens kreative mulighedsrum og viser, hvordan computeralgoritmer og kunstig intelligens kan anvendes i kreativt arbejde.

Der er mulighed for at opleve computerteknologien på nærmeste hold, når algoritmer skriver digte, skaber billeder og interagerer med de menneskelige deltagere.

Deltagerne får desuden kvalificerede perspektiver på, hvordan kunstig intelligens vil kunne påvirke kreativt arbejde inden for en nær fremtid og hvilke konsekvenser, det vil medføre for vores samfund og områder som ophavsret.

Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard foredrag

Kunstig intelligens i kreativt arbejde (Målrettet erhvervslivet)

Et foredrag der giver inspirerende og øjenåbnende perspektiver på de kreative potentialer, som den teknologiske udvikling åbner for – både nu og inden for den nærmeste fremtid.

Undervejs krydres foredraget med underholdende og interaktive eksempler på, hvordan computerteknologien kan udnyttes i en kreativ arbejdsproces.

Deltagerne får fingeren på pulsen i forhold til den teknologiske udvikling og præsenteres for nogle af de konkrete værktøjer og teknikker, der allerede benyttes i de kreative brancher i dag.

Foredraget giver en bedre forståelse for, hvordan kunstig intelligens vil kunne påvirke de kreative erhverv fremadrettet.

Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard foredrag

Kreativitet og computeralgoritmer (Målrettet uddannelsesinstitutioner)

Et underholdende, inddragende og interaktivt foredrag om kreativt brug af computeralgoritmer og kunstig intelligens.

Deltagerne får mulighed for at opleve computerteknologien på slap line i kreative sammenhænge, når algoritmer skriver digte, skaber billeder og interagerer med de menneskelige deltagere.

Foredraget giver vigtige perspektiver på, hvordan kunstig intelligens vil påvirke fremtidens arbejdsmarked og forme vores samfund inden for den nærmeste fremtid.

Programmering iscenesættes her som et spændende, inspirerende, inkluderende og kreativt fag, der ikke nødvendigvis bare handler om at sidde alene i en kælder og tænke logisk.

Indholdet kan tilpasses forskellige faglige niveauer fra udskoling over gymnasiet til videregående uddannelser.

Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard workshop

Workshop

Alle foredrag kan kombineres med en tilhørende workshop, hvor deltagerne får mulighed for selv at prøve kræfter med teknologien. Deltagerne får her hands-on erfaring med at anvende computeralgoritmer i en kreativ arbejdsproces gennem små, underholdende øvelser. For eksempel kan deltagerne kode deres egen poesirobot, udforske et program, der skaber uendeligt mange stoledesign, træne en algoritme til at tage billeder af bananer eller omdanne en selfie til et maleri i stil med Van Gogh eller Picasso. Der kræves ingen særlige forhåndskundskaber.

Workshoppen giver en bedre forståelse for samspillet mellem kreative processer og computeralgoritmer.

Deltagerne får hands-on erfaring med brugen af computeralgoritmer i kreativt arbejde, og de får adgang til interaktive eksempler via en hjemmeside, som også kan benyttes efterfølgende.

Alle deltagere skal medbringe egen computer med fungerende webkamera.

Referencer

Et rigtigt spændende og sjovt oplæg. Kunne høre på alle deltagere at de virkelig havde haft en god oplevelse, og flere ville rigtig gerne have dem forbi igen.

Sidsel Bille Risgaard

Aabenraa Bibliotekerne

Vi har modtaget rigtig god feedback. Mads og Andreas scorer 4,3 ud af 5 fra vores gæster på Data Day. Vi er så glade. Endnu engang tak.

Nadia Kjær Christensen, Event & Customer Experience Manager

Inspari

Det var en formidabel fornøjelse, og flere af os er allerede bidt af AI og har nørdet videre i weekenden.

Rikke Herbst-Jensen

DTU
Uforpligtende forespørgsel på Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Mads Korsgaard og Andreas Refsgaard