Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Kreativitet er motoren for innovation - skal jeres team være en idémaskine?

Christian Byrge

Christian Byrge

Ekspert i teamkreativitet og innovativ nytænkning

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

Det er så inspirerende og sætter gang i både kreativitet, nysgerrighed og evnen til at være åben overfor nye ideer og forskellige perspektiver.

Safety consultant, Novo Nordisk Se alle referencer

Et foredrag med Christian Byrge giver jer:

 • Et fælles sprog for kreativitet samt en professionel tilgang til at finde løsninger på komplekse problemer
 • Værktøjer til med åbent sind at få flere motiverende og banebrydende idéer i det daglige arbejde
 • Indsigt og praktiske tilgange til at udvikle en kreativ kultur i jeres team
Uforpligtende forespørgsel på Christian Byrge

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Christian Byrge, ph.d., professor i team-kreativitet og internationalt anerkendt ekspert i innovativ nytænkning, bringer et legende og seriøst perspektiv til kompleks problemløsning. Med mere end 18 års erfaring guider han teams til innovative højder. Book hans foredrag for en professionel tilgang til kreativitet, værktøjer til idégenerering og udvikling af en kreativ kultur.

Et foredrag med Christian Byrge giver jer:

 • Et fælles sprog for kreativitet samt en professionel tilgang til at finde løsninger på komplekse problemer
 • Værktøjer til med åbent sind at få flere motiverende og banebrydende idéer i det daglige arbejde
 • Indsigt og praktiske tilgange til at udvikle en kreativ kultur i jeres team

Skab innovativ nytænkning og kreativ kultur i dit team

Christian Byrge har hjulpet hundredvis af teams med at udvikle innovative færdigheder, opbygge et kreativt selvværd og lære hinanden at kende som idérige og nysgerrige kolleger. Med hans input kan I også få hjælp til at udvikle meningsfulde idésystemer, motiverende support strukturer for innovative indsatser og sidst, men ikke mindst blive klædt på til at integrere de kreative metoder og værktøjer i de daglige arbejdsopgaver.

Hans mission er at give os alle mulighed for at arbejde med mere interessante, motiverende og værdifulde ideer i vores daglige arbejde. Christian Byrge står bag mere end 70 udgivelser om kreativitet og har holdt foredrag og workshops for mere end 100.000 i Europa, Asien, Mellemøsten, Afrika og USA og kan med sin omfattende erfaring få den innovative nytænkning i spil inden for langt de fleste fagområder og brancher, alt lige fra ingeniører, jurister, ledere, undervisere, læger, filmproducenter og mange flere. Christians tidligere kunder inkluderer blandt andet Novo Nordisk, Lego, Velux, Grundfos, Maersk, Danfoss, Kompan, Siemens, Novozymes, Odense Zoo, PostNord, Next Library, Orana, E-Boks, Micro Matic, Dansk Industri, Odense Kommune, Danske Bank og Det Danske Forsvar.

Vil I også have en mere legende og seriøs tilgang til komplekse problemer? Og vil I også være langt bedre til at få nye, inspirerende idéer, et nysgerrigt, åbent sind og generelt blive bedre til at se problemer fra overraskende, nye perspektiver?

Som internationalt anerkendt ekspert og med sin sjove, fængende og forskningsbaserede tilgang er Christian Byrge en efterspurgt oplægs- og workshopholder i kreativitet og innovativ nytænkning.

Book et foredrag eller workshop med Christian Byrge og få indblik i den dybe faglige viden og de helt praksisnære værktøjer og metoder.

Se foredrag med Christian Byrge
Christian Byrge foredrag

Kickstart jeres kreative mindset og samarbejde

– Bliv god til at finde på nye, værdifulde idéer – og kom langt ud over de idéer, I plejer at få, og de idéer I allerede har hørt om eller har set før.

– Lær at udfordre de standarder og traditioner i jeres organisation og branche, som så ofte bliver taget for givet.

– Få effektive tilgange til at identificere og definere problemer, så de åbner op for nye løsningsmuligheder.

– Opdag de fem vigtigste strategier til at understøtte den kreativ tænkning i det daglige arbejde.

World Economic Forum har placeret kreativ tænkning som den anden vigtigste kompetence – lige efter analytisk tænkning. I mange organisationer stilles der nu større forventninger til, at ledere og medarbejdere skal være innovative og kreative i deres arbejde, men mange aner ikke, hvordan de skal være kreative på kommando eller med vilje.

Book dette foredrag / workshop for at lære, hvordan I kan tænde for kreativiteten lige præcis, når I har brug for den. I vil få en fælles forståelse for værdien af kreativitet. Et fælles sprog for, hvornår – og i forbindelse med hvilke problemer – kreativitet er relevant for jer. Og I vil få en mere professionel tilgang til idéudvikling, problemudforskning og evaluering af de originale idéer både i jeres individuelle arbejde og i jeres samarbejde. I vil også få et indblik i, hvordan AI kan integreres i jeres kreative udvikling af nye og værdifulde idéer. I vil sammen med Christian Byrge definere jeres ønsker til det specifikke fokus for foredraget / workshoppen, så det passer godt til jeres situation og formål med dagen.

Christian Byrge foredrag

Bliv langt mere visionær: Se muligheder, hvor de fleste andre kun ser bekymringer

– Få et langt bedre beslutningsgrundlag i arbejdet med komplekse problemer.

– Lær at anvende forestillingsevnen til at se mulighederne i de nye idéer.

– Forstå, hvordan I kan sætte helt nye standarder inden for jeres organisation og branche.

– Opdag de tre vigtigste ambitionsniveauer for kreativitet og innovativ nytænkning: hverdagens kreative problemløsning, brugercentreret problemløsning og nysgerrighedsdrevet problemløsning.

Mange organisationer er blevet dygtige til at arbejde professionelt og systematisk med deres komplicerede problemer. Det er den slags problemer, der kræver data og analyse. En grundig analyse af gode data vil pege på den bedste løsning ud fra et “katalog” af kendte, eksisterende løsninger.

Ikke alle er lige så professionelle og systematiske i arbejdet med deres komplekse problemer. Det er den slags problemer, der kræver idéer og visionær tænkning. En visionær udforskning af alternative nye idéer vil pege på mulige løsninger til en uforudsigelig og usikker situation.

Book dette foredrag / workshop for at lære at arbejde visionært med alternative nye idéer. I vil få en fælles forståelse for, hvorfor I skal væk fra diskussionen og vind/tab konformitetsskabende evalueringer i udforskningen af de nye idéer. I vil opdage en mere læringsorienteret tilgang til idé-udforskning, hvor I aktivt udfordrer jeres egne perspektiver, så længe det er muligt planlægnings- og arbejdsmæssigt. I vil også få et indblik i, hvordan AI kan integreres i jeres visionære udforskning af nye idéer. I vil sammen med Christian Byrge definere jeres ønsker til det specifikke fokus for foredraget / workshoppen, så det passer godt til jeres situation og formål med dagen.

Christian Byrge foredrag

Team-kreativitet: Fire strategier der skaber en innovativ kultur

– Få en strategisk tilgang til udvikling af kreativitet i jeres team / organisation.

– Lær at udvikle innovative færdigheder, et kreativt selvværd samt at integrere kreativitet i de daglige arbejdsprocesser.

– Forstå, hvordan I kan opbygge støtte- og belønningsstrukturer for kreative indsatser fra medarbejdere og ledere.

– Opdag, hvordan et idésystem kan hjælpe jer med at indsamle, evaluere og udvælge de bedste idéer.

Alle organisationer har brug for et kontinuerligt flow af nye idéer til at udfordre og måske endda erstatte forældede idéer. Vi har også brug for en stærk fantasi til løbende at forestille os nye anvendelser af teknologier, nye relationer til kunder, nye arbejdsgange og meget mere til at skabe større værdi og effektivitet i det daglige arbejde.

Hvis I ønsker at udvikle en innovativ kultur i jeres team, er det ikke nok at have nogle simple teknikker og metoder til at få kreativitet i spil i udvalgte møder og workshops. I stedet skal I tænke kreativitet som en færdighed på lige fod med andre færdigheder, herunder sprog, matematik og analytisk tænkning. Det handler om at øve sig i at være kreative. Herved vil I udvikle kreative vaner samt lære jer selv og hinanden at kende som idérige og inspirerende kolleger.

Men det handler også om at finde meningsfulde tilgange til at integrere kreativitet i de hverdagsopgaver, hvor det kan give større værdi med bedre idéer. Når alle er trygge ved, at de kan være kreative på kommando, kan man begynde at stille forventninger om alles bidrag til nytænkning i teamet – ofte på hver deres måde og ambitionsniveau. Her skal man sætte ind med idésystemer samt støtte- og belønningsstrukturer, der hjælper alle med at finde ud af, hvilke idéer der er vigtige, samt hvor meget og hvordan der skal investeres i dem. I vil sammen med Christian Byrge definere jeres ønsker til det specifikke fokus for foredraget / workshoppen, så det passer godt til jeres situation og formål med dagen.

Christian Byrge foredrag

Kreativitet i uddannelse: Få langt mere nysgerrige elever / studerende

– Bliv god til at designe udfordringer, som gør det let for elever / studerende at få kreativiteten i spil.

– Lær at stimulere elever / studerende til at få nye perspektiver på problemer og til at komme ud i helt nye tankeretninger og originale idéer.

– Få meningsfulde tilgange til at integrere kreativitet i jeres udvalgte temaer og fagområder.

– Opdag praktiske metoder til evaluering og reflektion over elevernes / studerendes kreative processer og produkter.

Kreativ tænkning er ofte nævnt som en af fremtidens kompetencer. Men hvad betyder det egentlig at være kreativ i hverdagen på en skole / uddannelsesinstitution? Hvad er kreativitet, originale ideer, fantasifulde idéer, overraskende idéer, nye perspektiver, og hvordan er følelsen af at være kreativ? Hvordan gør vi nysgerrighed og idérigdom til grundlæggende dele af kulturen i og på tværs af fagene samt i de entreprenante og projektbaserede forløb.

Book dette foredrag / workshop for at lære at udvikle kreative færdigheder og et kreativt selvværd hos de enkelte elever / studerende samt at stimulere en kreativ kultur i klassen / holdet. I vil få et fælles sprog for kreativitet: hvad det vil sige at være kreativ, hvornår det giver mest mening at være kreative, og hvordan I kan være kreative hver for sig og sammen.

I vil lære at evaluere det kreativt stykke arbejde, både subjektivt og (mere) objektivt. Og I vil få et indblik i, hvordan AI kan integreres i elevernes / studerendes kreative arbejde. I vil sammen med Christian Byrge definere jeres ønsker til det specifikke fokus for foredraget / workshoppen, så det passer godt til jeres situation og formål med dagen.

Christian Byrge foredrag

AI kreativ tænkning

Den seneste forskning viser tydeligt, at kunstig intelligens er langt bedre til at komme på originale og meningsfulde ideer end de fleste almindelige mennesker. Den er også bedre til at finde nye perspektiver på problemer og forestille sig potentielle brugerscenarier samt overveje mulige konsekvenser ved implementering af nye ideer.

Vi befinder os nu i en tid, hvor dem, der lærer at udnytte AI til at forbedre deres kreative tænkning, vil få adgang til uendelige muligheder af ideer og ekstraordinær visionær tænkning.

Men hvordan kan I konkret trække disse fantastiske ideer og inspirerende nye perspektiver ud af maskinen? Book dette foredrag/workshop for at få en indføring i grundlæggende teori og praktiske værktøjer. Sammen med Christian Byrge kan I definere det specifikke fokus for foredraget/workshoppen, så det passer godt til jeres situation og formål med dagen.

 • Lær effektive prompts til at anvende AI som en kilde til nærmest uendelige idemuligheder, forestillingsevner og helt nye problemforståelser.
 • Opdag, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe jer med at undgå ekspertisens forbandelse, hvor den logiske tænkning ofte begrænser nye ideer for tidligt.
 • Mestrer kunsten at anvende AI til at videreudvikle nye ideer fra forvirrende og sårbare til sammenhængende og overbevisende.
 • Bliv inspireret til at integrere AI naturligt i de daglige arbejdsopgaver og arbejdsprocesser.

Referencer

Et fremragende eksempel på pædagogisk professionalisme, kombineret med meget dyb viden om emnet. Fortsæt på samme måde ved at kombinere psykologiske tricks med velforberedt og struktureret materiale. På trods af det store mængde præsenteret materiale var det let at fordøje, og det blev tydeligt forstået gennem øvelser om, hvordan det skulle anvendes. Det var af stor værdi til daglige arbejdsopgaver. Tak!

- Teamleder

Danske Bank

Det er så inspirerende og sætter gang i både kreativitet, nysgerrighed og evnen til at være åben overfor nye ideer og forskellige perspektiver.

Safety consultant

Novo Nordisk

Mit team er blevet langt mere positiv over for at arbejde med komplekse problemer.

Teamleder

Novo Nordisk

We are glad to work with Christian Byrge at Film University Startup-Center. Christian has been mentoring us fostering creativity for innovative creators and he has hosted several courses to build creative skills. And with his expertship he has been a great supporter in designing and realizing the MOVE! Ideafest. Thanks, we are 100% content!

Jörn Krug, Head of Start-up Service

Film University Babelsberg KONRAD WOLF

Excellent researcher and lecturer, Christian Byrge is one of leading figures in today's creativity research and application. Christian offers a practical hands-on focus on creativity training, adaptable to any context and area of business, with solid research basis and large international experience. He gives excellent speaches and is highly motivating, with a pro-active and optimist mindset that invites to take part in any activity he is engaged with.

Liisa Hänninen, professor

Complutense University of Madrid

Christian Byrge is the excellent developer, researcher, trainer and coach. He achieves the exceptional results under the hard time pressure and also has strong intercultural communication skills.

Povilas Sapkauskas, Manager

National Library of Lithuania

Engaging and stimulating classes, superb connection with the audience, passion for the subject that Christian radiates undoubtedly helped our students to become more creative innovation professionals!

Dmitrij Slepniov, Head of Educational Programme in Innovation Management

SDC University

Det var helt anderledes end noget, der er blevet tilbudt før, og jeg tror, jeg kan tale på vegne af alle, når jeg siger, at energien/indholdet/præsentationen af Christian var fantastisk.

Amira

Maersk

Det var bare perfekt og så inspirerende. Ser allerede frem til de næste 'opgaver' for at forblive nysgerrig og kreativ.

Monika

Maersk

En af de bedste træninger jeg har deltaget i!! Tak skal du have! Forbliv åbentsindet, forbliv kreativ!

Sirikul

Maersk

Jeg tog SÅÅÅÅÅÅ MEGET ud af det. Jeg har altid troet, at jeg slet ikke er kreativ - sammenlignet med mine venner - men vi mennesker er i stand til at lære ALT! Super inspirerende dag og mange ideer i mit hoved til, hvordan jeg kan ændre kommende møder i mit team og få kreativiteten til at flyde!

Anna

Maersk

Bedre Ideer: 4 stærke vaner, der udvikler kreativiteten i dit team

Kender du den slags mennesker, der altid kommer på idéer, hvor man tænker: Hvorfor har vi ikke tænkt på det før? Uanset hvor komplekse problemer de står med, har de altid en legende kreativ tilgang. De ser problemerne fra overraskende og nye perspektiver. Og de inspirerer os andre, når de præsenterer deres nye idéer.

Hvad nu, hvis du kunne være lige så kreativ, når du har brug for det?

I denne bog giver Christian Byrge, ph.d., professor og internationalt anerkendt ekspert i kreativitet, et dybere indblik i sine mangeårige opdagelser. Du vil lære, hvordan du kommer på nye og inspirerende idéer, hvordan du går til nye idéer med et nysgerrigt og åbent sind, hvordan du udforsker udfordringer med et højt innovationspotentiale, og hvordan du præsenterer dine idéer på en overbevisende måde.

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag

Kreativitet som uhæmmet anvendelse af viden

Kreativiteten er motoren for innovation og entreprenørskab, og det handler om at kunne se nye sammenhænge og sætte sin viden sammen på nye måder. Med en nyudviklet videnskabelig teori kombineret med tre praktiske og gennemprøvede metoder viser de to forskere Søren Hansen og Christian Byrge, hvordan vi øger vores muligheder for kreativ tænkning – både i vores arbejdsliv, studier og privatliv.

Det handler om at finde kreativiteten inden i os selv – og slippe vores kreative potentiale fri uden at være hæmmet af vores faglige, sociale eller kulturelle baggrund. Bogens praktiske del bygger på aktionsforskning, som er foregået i samarbejde med store og små virksomheder, skoler, kommunale forvaltninger, ungdomsuddannelser, regioner, sygehuse, erhvervsuddannelser, professionsskoler, ministerier, universiteter og forsvaret.

Bogen er skrevet til dig, der ønsker at gøre andre mere kreative, f.eks. ledere, coaches, pædagoger, lærere og konsulenter.

Bogen er skrevet i samarbejde mellem Søren Hansen og Christian Byrge, og den er udgivet af Frydenlund Academic.

Kreativitet i fodbold

Et samleværk på fire bøger.

Der er bred enighed om, at kreativitet er altafgørende i boldspil. Der er til gengæld mindre enighed om, hvad kreativitet er, hvorfor kreativitet er vigtigt, og hvordan kreativiteten kan udfoldes i praksis? Disse fire bøger giver nye, udviklingsorienterede svar på disse spørgsmål.

Baseret på højaktuel forskning i kreativitet, boldspil, idrætspsykologi, sport management og meget mere, argumenteres for at kreativitet, forstået som legende udforskning af nye og uvante handlemuligheder, ikke bare er vigtigt for at vinde kampe. Som et modspil til den øgede resultatorientering i børne- og ungdomsidrætten argumenteres der blandt andet for, at kreative praksisformer er vigtige for at udvikle trygge fællesskaber, skabe unikke oplevelser og udvikle kreative kompetencer.

Bøgerne giver konkrete bud på hvordan man kan få mere leg, nysgerrighed, spontanitet og opfindsomhed ind i sin praksis. Og derudover hvad det kan betyde for den enkelte idrætsudøver – og den enkelte forening – at gå til kamp mod konformitet og vanetænkning gennem en øget prioritering af de kreative kvaliteter.

Bøgerne er skrevet i samarbejde mellem Ludvig J. T. Rasmussen, Kenneth Cortsen, Niels N. Rossing og Christian Byrge.

Forlag: Aalborg Universitetsforlag.

Den Kreative Platform

Den Kreative Platform er en procesmetode, der er udviklet til at skabe kreativitet og nytænkning. Det specielle ved Den Kreative Platform er, at den udvikler deltagernes kreativitet, mens de arbejder eller bliver undervist. Resultatet er flere og mere nyskabende ideer, et engagerende og kreativt miljø samt mere kreative medarbejdere eller elever/studerende.

Den Kreative Platform anvendes, når en gruppe mennesker har en fælles opgave, de ønsker at løse uden at sidde fast i rutiner, fordomme, forventninger og andre begrænsninger, der fremkommer af at tænke og gøre, som man plejer. På Den Kreative Platform bliver det lettere for alle at anvende al deres viden sammen i en kreativ proces.

Den Kreative Platform kan anvendes som motoren i innovative og entreprenante processer til at skabe engagement og nytænkning. Den kan anvendes til organisationsudvikling eller medarbejderudvikling i offentlige og private organisationer. Og den kan anvendes til undervisning i skole, gymnasium og videregående uddannelser.

Bogen er skrevet i samarbejde mellem Søren Hansen og Christian Byrge, og den er udgivet af IDEA på Aalborg Universitet.

 

Uforpligtende forespørgsel på Christian Byrge

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Christian Byrge
Christian Byrge

5 ud af 5 stjerner

Det er så inspirerende og sætter gang i både kreativitet, nysgerrighed og evnen til at være åben overfor nye ideer og forskellige perspektiver.

Safety consultant, Novo Nordisk Se alle referencer

Foredragsemner med Christian Byrge