Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover2

Oplev at få kogt kompliceret akademisk materiale ned til let fordøjelige budskaber

Alexandra Krautwald Foredrag

Alexandra Krautwald

Forretnings- og ledelsesrådgiver, fag-forfatter, ledelsesblogger, foredragsholder. Holder foredrag om ledelsesmetoder.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Alexandra Krautwald

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Alexandra

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Alexandra Krautwald er en rutineret strategirådgiver, forfatter og ledelsesskribent. Særligt er hun kendt for sin unikke evne til at skære kompliceret og højtravende akademisk materiale ned til direkte, uindpakkede og let fordøjelige budskaber. Hun tryllebinder og fascinerer mange af sine forretningsforbindelser, læsere og tilhørere.

Alexandra Krautwald har drevet og solgt to virksomheder. Hun er blevet nomineret til årets konsulent hele to gange, og har skrevet tre opsigtsvækkende ledelsesfagbøger; ”Strategiimplementering” (2013), ”Oplagt – at lede adfærd” (2015), ”Unge generationer på arbejde – vejen til et anderledes rigt liv” (2018), hvoraf den ene blev en bestseller på blot fem måneder.

Derudover har Alexandra Krautwald afholdt i nærheden af 200 foredrag i sin karriere, hvis løbebane har bevæget sig henover både økonomiske, psykologiske, strategiske og naturvidenskabelige uddannelser, temaer og interesseområder. Man kan finde aftryk efter Alexandra Krautwald i mange aviser og bøger samt på sociale medier og i podcasts, hvor hun ofte inviteres til at give ekspertviden og kommentarer inden for hendes ekspertområder.

På Dagbladet Børsen, hvor Alexandra Krautwald er fast ledelsesblogger – og en af de mest læste skribenter – skriver hun om udviklingen i det moderne arbejdsliv, og her er hun ikke bange for at tage bladet fra munden, når tendenser inden for ledelse og virksomhedsdrift skal helt frem i dagens lys.

Et Alexandra Krautwald foredrag er kendetegnet ved at være fremtidsrettet, veldokumenteret, ligefremt, bevægende.

Se foredrag med Alexandra Krautwald

  Alexandra Krautwald foredrag

  Ledelse af de unge generationer

  • I foredraget tager Alexandra Krautwald blandt andet afsæt i sin egen barndom – hvordan var den, og hvilke sten lagde hun og hendes generation forkert i cementen?
  • Deruover kommer foredraget ind på følgende: Hvad kendetegner nutidens arbejdsmarked, og er vi i udvikling eller på kollisionskurs i dansk erhvervsliv? De unge har en selvopfattelse, men hvordan matcher den de ældre generationers billede af ungdommen? Hvad karakteriserer tidligere og nuværende generationer, og hvad kendetegner kløften mellem tidens årgange? De unge gider dårligt det nuværende arbejdsmarked – men hvorfor? Hvordan vil de unge være i verden og agere på arbejdspladserne, hvis de ellers får plads? Hvilken vej drømmer de unge om at gå? Hvad kan ledere og andre omgivelser gøre for bedst at udnytte, uddanne og udvikle gruppen af de mange virkelystne og anti-bagstræberiske millennials?
  • Få svar på spørgsmålene, når Alexandra Krautwald indvier jer i sin opdagelsesrejse i de unge generationer i arbejdslivet. En rejse, der er blevet til bogen “Unge generationer på arbejde” (2018), der er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.

  Alexandra Krautwald foredrag

  Ledelsesmetoder i dag og i fremtiden – hvad nu?

  • Down to Earth – her er de største ledelsesudfordringer! Hvis svaret er bæredygtig ledelse, så handler spørgsmålene om manglende ansvar. I foredraget viser Alexandra Krautwald, hvordan kritik kan anvendes som værktøj i fremtidens ledelseskultur. Tågesnak om robusthed og resiliens skal erstattes med klar tale om menneskets reelle muligheder og naturlige ydeevne og modstandskraft.
  • Ledelse er mange steder i dag lig med disruption, fordi ledere hele tiden forstyrrer. I fremtiden bliver ledelsesopgaven blandt andet at designe rolige omgivelser og arbejdsprocesser. Vi behøver (næsten) bare at sætte hjernen på automatpilot for at klare ledelsesgerningen til bravur. Der findes en interessant målestok for succes i fremtiden, og denne hedder adfærd.
  • Lad dig inspirere og provokere af Alexandra Krautwald, når hun i dette foredrag stiller skrapt på de konkrete udfordringer, hun ser i ledelse i dag, og de mange muligheder, der findes for en opgraderet succesrig ledelsesindsats i fremtiden. Vil man smugkikke i foredraget kan man læse bogen ”Oplagt – at lede adfærd”, der kommer ind på flere af foredragets emner.

  Alexandra Krautwald foredrag

  Fra abstrakt til konkret implementering af strategien

  • Det er en god idé at starte med at definere, hvad strategi er. Og hvad forskellen på strategiske og driftsmæssige indsatser handler om.
  • Alexandra Krautwald forklarer i dette foredrag, hvordan I syretester jeres strategi for implementerbarhed. Når man nu har en plan for næsten alt, hvorfor laver så mange så ikke også en konkret plan for implementeringen af virksomhedens nerve?
  • De vigtigste grunde til, at en strategi næsten altid kuldsejler er at: En strategi implementeres af cpr numre, men ikke alle kan!
  • Og hvad med kommunikationen? – Den er næsten altid mangelfuld. Nogle popkorn popper senere end andre – og nogle af de sidste brænder altid på – hvem kan lede en strategiimplementering, og hvem bør lade være? High performance teams og måling af resultat samt ideer om selvledelse er døde, inden de er kommet til verden. Brug hellere tiden på adfærdstænkning, design af omgivelser og gode rollemodeller.
  • I 2013 udgav Alexandra Krautwald en bog om strategiimplementering. Den blev en hitter, fordi den var kedelig. Hvordan det kan hænge sammen, kan du høre mere om til dette forfriskende foredrag, der smider mange af alle tidligere implementeringsværktøjer over bord, sætter en stopper for komplicerede bullshit værktøjer og giver anvisninger, der er til at forstå og anvende i praksis.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Alexandra Krautwald

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Alexandra Krautwald