Alexandra Krautwald foredrag Det tiltrængte menneskesyn: Nøglen til organisationens succes
Tag del i et tankevækkende foredrag om, hvordan menneskesynet påvirker både vores liv og arbejdsliv. Alexandra Krautwald belyser, hvordan tidens mest udbredte menneskesyn kan være kilden til mange af de udfordringer, vi står overfor på arbejdspladsen, som sygdom, ineffektivitet, urealistiske strategier og et dårligt arbejdsmiljø.
I foredraget vil Alexandra udforske det indadrettede menneskesyn, som fokuserer på personlig udvikling og konstant tilpasning. Dette syn, der ofte betoner individuel udvikling, kan nogle gange føre til problemer som tomme løfter og meningsløse mål.
På den anden side vil hun også diskutere det udadrettede menneskesyn, der prioriterer handling, realisme og fælles etiske værdier. Dette perspektiv bygger på erfaring, historie og en forståelse af de biologiske, sociale og kulturelle faktorer, som kan hjælpe med at navigere i komplekse arbejdssituationer.
Lær, hvordan en dybere forståelse af disse menneskesyn kan hjælpe med at forbedre resultaterne og skabe et sundere arbejdsmiljø. Oplev hvordan vi kan omdanne de nuværende udfordringer til muligheder for sund vækst og succes.
”Se, hvad verden og vi mennesker har brug for, snarere end at tænke på, hvad man selv gerne vil.”
Alexandra Krautwald foredrag Sunde penge – moderne målestokke, betydelige bidrag og væsentlig vækst
Nye krav til vores organisationer står i kø. Presset kommer primært indefra og udefra. Fra medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Udfordringerne består bl.a. i vildfarende mål og styring, komplekse organisationer, voksende grådighed, dalende moral, overfladiske fællesskaber og udtømte ressourcer.
Løsningerne skal findes i fremgang i udviklingen af tillid og relationer mellem mennesker, i værdien af social ansvarlighed, i miljøfremdrift og øget livskvalitet. Men også i bæredygtig produktion, intern oprydning og en ny økonomisk udvikling der forbinder mennesker, teknologi, råstoffer og finanser.
I foredraget der tager afsæt fra Alexandra Krautwald seneste bog ”Sunde penge”, kan I også høre hendes bud på fremtidens ledelsesgerning, der indbefatter gentænkning af nuværende værdikæder, udvikling af flere opfindelser og nye typer af investeringer og finansielle produkter, der fremmer bæredygtig genopretning og en sund udvikling på vores arbejdspladser.
“Der er ikke noget galt med vækst, så længe det er det rigtige, der vokser”
Alexandra Krautwald foredrag Ledelse af de unge generationer
Der er sagt og skrevet meget om dem. Også meget forkert, forenklet og fordrejet. Men hvad kendetegner de unge generationer i virkeligheden? Hvorfor ønsker mange af dem at revolutionere de satte organisationer, transformere arbejdslivet og udfordre vores syn på fremtiden?
Med bestsellerbogen ”Unge generationer på arbejde” foretog Alexandra Krautwald en rejse ind i de unges verden. I foredraget afkoder og viser hun, hvor de unge kommer fra, hvad der har formet og præget dem, hvor de gerne vil hen, og hvordan de gerne vil være i verden og agere på arbejdspladserne, hvis de ellers får plads.
Alexandra kommer også ind på, hvad der kendetegner arbejdsmarkedet i dag, det der karakteriserer tidligere og nuværende generationer, og hvad der kendetegner kløften og mulighederne mellem tidens årgange.
“En vej ud i arbejdslivet, der er mere meningsfuld, bæredygtig og favnende end den, deres forældre er gået”
Alexandra Krautwald foredrag Adfærdsledelse handler om at designe omgivelser
Fremtidens ledelse handler om at forstå, hvor meget vores omgivelser har betydning for de resultater, vi skaber og for den kultur, der oparbejdes gennem de enemærker, man som leder og medarbejder etablerer i sin organisation.
Omgivelserne kendestegnes blandt andet ved de mennesker, man ansætter og de kolleger man arbejder sammen med. Og ved arbejdsgangene man følger, systemerne man benytter, den fysiske indretning man vælger og de ledelsesfilosofier man læner sig op ad.
Irriterende tågesnak og resultatløse forsøg på at lave om på menneskers indre, bør ændres til at blive et spørgsmål om at designe ydre omgivelser, der naturligt understøtter menneskets reelle kapaciteter og naturlige ydevene og modstandskraft.
“Dette årtusindes vigtigste opgave foregår i OMGIVELSERNE, hvor vi skal ændre handlinger, ikke holdninger!”
Alexandra Krautwald foredrag En strategi implementeres af CPR-numre…
Nogle popkorn popper senere end andre – og nogle af de sidste brænder altid på – hvem i organisationen kan lede en strategiimplementeringsproces, og hvem gør bedst i at holde sig fra at kunne falde i gryden? En ting er sikkert; En strategi realiseres altid og kun gennem de mennesker, der forstår den, vil den, kan den! Og samtidig får de rette betingelser til at gøre det, der skal gøres, for at gøre gode ord til virkelighed.
Men i mange implementeringsprocesser bliver det, lidt forenklet udtrykt, Excel-arket, der styrer menneskerne og ikke menneskerne, der styrer arket. Man overser tillige blandt andet adfærdstænkning, definitionsafklaringer og brug af rigtig gode rollemodeller.
I 2013 udgav Alexandra Krautwald en bog om strategiimplementering. Den blev en bestseller, fordi den var kedelig. Hvordan det kan hænge sammen, kan I høre mere om til dette forfriskende foredrag, der smider flere tidligere implementeringsdiscipliner over bord, sætter foden i døren overfor pseudoindsatser og stiller ind på det, der virker. Ikke andet.
“Det handler meget om, at ledelsen giver slip på sine afhængigheder”