Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få en forståelse for teamworkets positive påvirkning

Tom Kristensen Foredrag

Tom Kristensen

Tidl. professionel racerkører.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Tom Kristensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Med hele ni sejre i det berømte 24 timers Le Mans-løb er Tom Kristensen ikke kun blevet den mest vindende racerkører og en af motorsportens største personligheder, men er også en af de største danske sportsstjerner gennem tiden. Tom Kristensen foredrag giver et sjældent indblik i den lange karriere med racerløb, teamwork, succes og fiaskoer.

Et foredrag med Tom Kristensen giver jer:

  • Den fantastiske historie om den 9-dobbelte Le Mans vinder 
  • Motivation til samarbejde. Det er holdet der vinder – ikke den enkelte
  • Troen på ikke kun egne evner, men også på teamets

Vejen til succes gennem teamwork med Le Mans stjernen

Tom Kristensen er kendt af de fleste som professionel racerkører, og har vundet et hav af titler heriblandt Le Mans ni gange. I 2014 indstillede han karrieren, og arbejder i dag som motivator for unge talenter inden for motorsporten, ligesom han samarbejder med forskellige virksomheder inden for presse og marketing.

Født på en tankstation i Hobro var der aldrig nogen tvivl om, at Tom Kristensen havde benzin i blodet. Hans far, Carl Erik Kristensen, var selv aktiv racerkører, og det var da også faren, der forærede Tom Kristensen sin første gokart. I 1978 kørte Tom Kristensen sit første VM for minipop og viste allerede der stort talent for sporten. Siden blev det som bekendt til mange flotte titler og priser.

Tom Kristensen har udgivet en del bøger om sit liv og karriere blandt andet “The Book”, “Kongen af Le Mans” og “We Are The Champions”. Tom Kristensen var i august 2014 i audiens hos dronning Margrethe, hvor han blev hædret med et ridderkors for sine flotte resultater og repræsentation af Danmark i motorsporten på verdensplan. I 2012 blev han Årets Sportsnavn kåret af Dansk Idrætsforbund.

Book Tom Kristensen til jeres næste event og lad Tom motivere jer til at omfavne teamwork, håndtere succes og fiasko med den rette indstilling og skab en kultur med sejr samt vækst som mål.

Se foredrag med Tom Kristensen
Tom Kristensen foredrag

TeamWork Works

Tom Kristensen har vundet den ene store turnering efter den anden. Men ifølge Tom har han ikke vundet alene, men derimod været med til at vinde.

Det er den indstilling, som Tom Kristensen har taget med sig fra sine mange år i toppen af racerkørsel. Det handler i bund og grund om solidt teamwork, både når et racerløb skal vindes, men også i hverdagen og på arbejdet.

I dette foredrag inspirerer Tom Kristensen sine tilhørere til bedre teamwork ved hjælp af egne erfaringer og anekdoter fra tiden som verdensberømt racerkører.

Der er ikke langt fra fiasko til succes i racerløb, og det er en vigtig erkendelse at have med sig både privat og professionelt.

Der er fart på, når Tom Kristensen kommer med sine bedste råd til at nå sine mål, for som han siger, så er det i samspillet mellem hele holdet, at man når de bedste resultater.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Tom Kristensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Tom Kristensen