Henter Indhold ...

Tom Kristensen

Verdensberømt racerkører

Med hele ni sejre i det berømte 24 timers Le Mans-løb er Tom Kristensen ikke kun blevet den mest vindende racerkører og en af motorsportens største personligheder, men er også en af de største danske sportstjerner gennem tiden. Tom Kristensen foredrag giver et sjældent indblik i den lange karriere med racerløb, teamwork, succes og fiaskoer.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

I kraft af sin imponerende karriere kan Tom Kristensen motivere sine omgivelser til at se værdien i det gode teamwork og samarbejde og lære at håndtere succes såvel som fiaskoer.

Tom Kristensen er kendt af de fleste som professionel racerkører og har vundet et hav af titler heriblandt Le Mans ni gange. I 2014 indstillede han karrieren og arbejder i dag som motivator for unge talenter inden for motorsporten, ligesom han samarbejder med forskellige virksomheder inden for presse og marketing.

Født på en tankstation i Hobro var der aldrig nogen tvivl om, at Tom Kristensen havde benzin i blodet. Hans far, Carl Erik Kristensen, var selv aktiv racerkører, og det var da også faren, der forærede Tom Kristensen sin første gokart. I 1978 kørte Tom Kristensen sit første VM for minipop og viste allerede der stort talent for sporten. Siden blev det som bekendt til mange flotte titler og priser.

Tom Kristensen har udgivet en del bøger om sit liv og karriere blandt andet The Book (2015), Kongen af Le Mans (2012) og We Are The Champions (2005). Tom Kristensen var i august 2014 i audiens hos dronning Margrethe, hvor han blev hædret med et ridderkors for sine flotte resultater og repræsentation af Danmark i motorsporten på verdensplan. I 2012 blev han Årets Sportsnavn kåret af Dansk Idrætsforbund.

  Tom Kristensen foredrag

  TeamWork Works

  • Tom Kristensen har vundet den ene store turnering efter den anden. Men ifølge Tom har han ikke vundet alene, men derimod været med til at vinde.
  • Det er den indstilling, som Tom Kristensen har taget med sig fra sine mange år i toppen af racerkørsel. Det handler i bund og grund om solidt teamwork, både når et racerløb skal vindes, men også i hverdagen og på arbejdet.
  • I dette foredrag inspirerer Tom Kristensen sine tilhørere til bedre teamwork ved hjælp af egne erfaringer og anekdoter fra tiden som verdensberømt racerkører.
  • Der er ikke langt fra fiasko til succes i racerløb, og det er en vigtig erkendelse at have med sig både privat og professionelt.
  • Der er fart på, når Tom Kristensen kommer med sine bedste råd til at nå sine mål, for som han siger, så er det i samspillet mellem hele holdet, at man når de bedste resultater.
Foredragsholdere der minder om Tom Kristensen

Foredragsemner med Tom Kristensen