Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Underholdende foredrag om den medieskabte virkelighed

Jeppe Søe Foredrag

Jeppe Søe

Journalist, politiker, medlem af Folketinget (M) og tidl. studievært.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Jeppe Søe havde publikum i sin hule hånd - helt uden distraherende PowerPoints. Han er levende, velformuleret og har nogle sjove og vigtige pointer."

Dorte Grout - Herning Bibliotekerne Se alle referencer

Et foredrag med Jeppe Søe giver jer:

  • Et tankevækkende foredrag, som specialiserer sig indenfor medier og manipulation
  • Et indblik i mediernes verden og journalisternes tankegang
  • Et underholdende foredrag med konkrete eksempler og teori, der kan omsættes til en kommunikationsstrategi
Uforpligtende forespørgsel på Jeppe Søe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jeppe

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Jeppe Søe er kommunikationsrådgiver for kendte danskere og virksomheder i erhvervslivet i forbindelse med kriser eller medieangreb. Medierne er en afgørende magtfaktor. Derfor er det vigtigt at forstå medierne og hvorfor de gør, som de gør. Jeppe Søe er ekspert i medier – og har siden 1998 uden omsvøb fortalt engageret om hjernevask, manipulation og kommunikation. Han får især ros for sin evne til at fange det yngre publikums interesse med sine beretninger om medieverdenen.

Et foredrag med Jeppe Søe giver jer:

  • Et tankevækkende foredrag, som specialiserer sig indenfor medier og manipulation
  • Et indblik i mediernes verden og journalisternes tankegang
  • Et underholdende foredrag med konkrete eksempler og teori, der kan omsættes til en kommunikationsstrategi

Ekspertviden indenfor medier og kommunikation

Nyhederne handler mere om form end om indhold. Det gælder om at få seerne til at blive på kanalen, så de også “bliver hængende” under reklamerne. De rigtige seere er de købekraftige – resten af danskerne er ligegyldige. Hvordan tænker, agerer og manipulerer medierne? Og hvordan fungerer den velsmurte maskine bag skærmen? Det kan Jeppe Søe svare på, og han giver samtidig gode råd til virksomheder og forbrugere om, hvordan vi bliver bedre til at modstå mediernes hjernevask.

Jeppe Søe er uddannet journalist og er tidligere studievært på TV 2 og TV 3. I dag er han politiker og medlem af Folketinget (M).

Jeppe Søe leverer substantielt førsteklasses underholdning, når han med sine mange års medieerfaringer tager publikum under armen i fortællingen om den medieskabte virkelighed. For hvilken betydning har det for mediebilledet, at konkurrencen er så stor, og at brugerne via de sociale medier selv bestemmer, hvad deres venner skal præsenteres for af nyheder? Jeppe Søe formår at fange sit publikum fra første ord og fortsætter således uden brug af manus og med en selvironi og karisma, som virker stærkt dragende.

Book Jeppe, hvis I ønsker ekspertviden indenfor medier og/eller kommunikation. Jeppes foredrag forekommer altid kreative og aktuelle. Det er umuligt ikke at gå derfra med et fornyet perspektiv på virkeligheden.

Se foredrag med Jeppe Søe
Jeppe Søe foredrag

Kommunikationsstrategi, dags dato? Når medarbejderen er pressechef

Få et indblik i mediernes verden og journalisternes tankegang. Nyheder er en salgsvare, og konkurrencen har aldrig været mere skærpet end i dag. Kampen om den bedste forside skubber konstant til pressens etiske retningslinjer, og det kan blive fatalt for en virksomhed, hvis ikke man er klar til at håndtere det, når pressen banker på. Måske banker pressen aldrig på hos jeres virksomhed, men I skal navigere i en medialiseret virkelighed. Det kan være svært at gennemskue, hvordan det gøres mest hensigtsmæssigt.

Kommunikation skal prioriteres højt i alle virksomheder i dag. Du har alle muligheder for at kommunikere på forskellige platforme; direkte med et netværk, en kunde- og målgruppe og dine forbrugere, men det kræver også en benhård strategisk kommunikation, hvis det skal fungere optimalt. Og det skal det jo. Hvis dit budskab ikke står skarpt, kan dit produkt, din virksomhed, din filosofi og din pointe være helt ligegyldig.

I dette foredrag får I spændende, opsigtsvækkende, underholdende – men mest af alt nyttig baggrundsviden med konkrete eksempler og teorier, der  kan omsættes til en opdateret kommunikationsstrategi i virksomheden og en større forståelse og bevidsthed hos medarbejderen for det vigtigste i arbejdet med kommunikation.

Foredraget er blandt andet holdt i kædebutikker, i forsvaret, hos hjemmeværnet, corporateselskaber og i kapitalfonde.

Jeppe Søe foredrag

Den medieskabte virkelighed

Medieforståelse er blevet en essentiel del af de allerfleste menneskers dagligdag. Nyhedsstrømmen er konstant. I dag har de professionelle ikke længere monopol på formidlingen. Det har vi alle via facebook, instagram og et utal af debatforaer, hvor vi kan være med til at forme mediebilledet – og, nok så væsentligt, til at skærpe konkurrencen om seere, lyttere og læsere. Hvad betyder det for overskifterne? Retorikken er skærpet. Mange redaktioner laver nyheder, der skal sælges. Objektiviteten bliver et mere diffust begreb og det er op til dig, at gennemskue hvad det hele – i virkeligheden – handler om.

Mediebilledet er blevet en del af unges dannelsesbegreb – og sandheden er, at hverken Paradise Hotel, The Kardashians eller lignende programmer i sendefladen og mediebilledet har kvalitet eller indhold, som kan bære den indflydelse, det har på mange unge. Generelt bør man som seer, lytter og læser stille sig kritisk overfor medier med nogle grundlæggende forudsætninger, der gør os i stand til at gennemskue den dagsorden, der vinkler mediebilledet. Nyheder er en salgsvare: Sex sælger og det samme gør kontroversielle holdninger. Er du opmærksom på, at det mediebillede, der er så stor en del af vores hverdag konstant forsøger at sælge dig noget?

Jeppe Søes foredrag er rigtigt populært på uddannelsesinstitutioner og skoler, og har til formål at skubbe til de studerendes stillingtagen til deres medieforbrug. De unge i 9. Klasse skal lære at skelne mellem virkelighed og medieskabt fantasi. På gymnasierne skal de gennemskue konsekvenserne af nyhedsudsendelsen ekspertbrug og en stadig mere konsekvent opmuntrende outro på enhver udsendelse – og så er der også alle de voksne seere. Alle dem der godt ved, at en exit poll potentielt påvirker valgresultatet, men ikke helt hvorfor.

Mediebilledet er en så konsekvent og uundgåelig del af vores dagligdag. Vi må ikke glemme, at vi er forpligtet til at give vores børn og unge den fornødne viden, så de bliver opmærksomme medieforbrugere.

Jeppe Søe foredrag

Det levende ord har hjertestop

Teknik og eksperter har overtaget magten fra folkelivet. Ord fra avisforsider og Tv’ets  eksperter bliver vores egne og pludselig har vi glemt os selv. Vi er blevet selvvalgte døde dørmåtter, som byder livet velkommen, men lader verden træde på os på vej ind. Vores videnssamfund er en gave, men kun hvis vi ved hvad der er viden og hvad der er skråt. Hvis vi ikke lærer at skelne, bliver ”vor egen sikre viden” til en trussel i tiden. Journalist Jeppe Søe forsøger at vække ”en Adam i os alle” – det oprindelige menneske, der både havde jordforbindelse, livsforståelse og hjertekontakt. Foredraget virker som genoplivning med ”mund til mund” metoden.

I mere end 10 år har Jeppe Søe holdt foredrag om mediernes rolle i samfundet. Som en af de eneste tager han bladet fra munden og bramfrit giver sin mening til kende om den overfladiske verden, som fjernsynet er blevet. Han kombinerer indhold og form, kommenterer alt fra voldsomme billeder, korrespondenter, snyd og hjernevask, målgruppe, TV til Danmarks Radios byggeri i Ørestaden. Jeppe Søes foredrag om medierne er altid aktuelt og de tusinder, der har hørt foredraget siger, at de ser TV på en anden måde efterfølgende. Det giver en grundlæggende forståelse af den verden, vi alle er del af: nemlig den medieskabte virkelighed.

Terror skal være flot, der skal dø mange mennesker og det skal passe til TV. Tidligere var en bilbombe nok til at få medierne i tale, men den stigende vold har gjort bilbomberne nytteløse. Rigtig terror er i dag voldelig, nærværende og samtidig en god billedmulighed, ellers kommer budskabet ikke ud! Mange stationer fylder skærmen med reality-tv og ugeblade er fyldt med reportager om de kendtes liv. Vi følger med i de andres virkelighed og jo mere virkelighed vi får serveret, desto mere glemmer vi at leve selv.

Meningsmålinger har overtaget magten fra politikere og befolkning. Magthaverne vil vide, hvad vi tænker – uden at møde os. Selvom Gallup kun giver indikationer, bruger vi meningsmålingernes tal som sandhed og lovgiver efter det. Alt fra medier til terrorhandlinger styres af talmagiens rapporter. Psykologer og forskere er med ved bordet, før produkter kommer på hylden, hvad enten det er babybleer eller politiske holdninger.

Jeppe Søe fortæller om den hjernevask, som magten benytter overfor folket, og giver bud på hvorfor vi så let lader os forføre.

Jeppe Søe foredrag

Unges brug af sociale medier: "Når aber viser sig frem"

Unge og gamle verden over poster vilde indlæg om deres sygdomme, madvaner, farven på deres urin eller bare snak om vejret. Vi sender billeder ind af vores mest private oplevelser og glemmer, at modtageren måske også er chefen, mor og far. De sociale medier er blevet vores mødested, vores talerstol og vores samvær.

At mødes handler altid om at score hinanden. Sådan er det fra naturens side: Se mig, gør mig gravid og skrid. Sådan er det i abeflokken, sådan er vi også blevet – takket være sociale medier. Vi opfører os præcist som aber i et bur, når vi er på Facebook, Twitter og YouTube. Et åbent abebur med utallige globale kiggere ind i din verden.

Hvorfor sætter vi os selv til skue? Hvorfor blærer vi os? Hvad kommer det andre ved, at vi skal have suppe til aften – og hvorfor “synes vi godt om” en masse grupper med “R.I.P. Withney Houston” eller “GODT vi fandt Holger i skoven”. Er det hele så slemt som de gamle siger om de unge, eller har vi i virkeligheden fået en mulighed, som vi bare endnu ikke har fundet ud af at bruge til noget fornuftigt?

Chefredaktør og medierådgiver Jeppe Søe giver indspark, opsang og provokerende klap på skulderen – og han fortæller, hvorfor vores brug af sociale medier vinder over virkeligheden.

Jeppe Søe foredrag

Godmorgen soveby

Skiftende regeringer lukker skoler og flytter ting til byerne. Fokus på landdistrikterne har aldrig været særlig stor. Men derude bor over halvdelen af Danmarks befolkning, og der er brug for at tage landsbyerne alvorligt.

Jeppe Søe har mange steder fået befolkningen til at huske stoltheden over deres sted, og blæst til kamp mod lukning. Det er borgerne, der skaber byen, ikke omvendt. Siden kommunesammenlægningerne har Jeppe kæmpet sovebyernes sag, hvor hans tanker om marketing og personlig branding har spillet en rolle for mange små byer.

Hvordan får man pressen ud på landet? Hvad er værdierne for byen? Hvordan skal vi tænke om os selv? Nok er mange steder sovebyer, men drømmer vi i det mindste mens vi sover – eller er det mareridt? Jeppe lægger op til debat i byen og kommunen, og får borgere og politikere til at sidde ved samme bord.

Jeppe Søe foredrag

Den taktfaste skole

Samfundet hylder dem, der får gode tal i eksamen og nationale tests.

Men husker vi et klap på skulderen til den talblinde, der både er kreativ og viser vovemod? Kan vi klare os i den internationale konkurrence ved at lære det samme som dem, vi er oppe imod – eller ved at hylde de elever, der vil andre veje.  Hvem er vi voksne, at kalde de unges vej for et vildspor, når de måske har fundet en smutvej til nye mål og løsninger? Iværksættere er ofte netop folk, der trådte i egne fodspor?

Grundtvig gjorde op med den sorte skole, hvor de lærde folk fik eleverne til at repetere. Har vi genskabt den sorte skole i en grå version? Husker vi at lige børn leger kedelige lege? “Den fremtidige folkeskole vil blive en friskolekopi”, siger debattør Jeppe Søe. “Det er os der bestemmer, om det skal være en god eller en dårlig kopi”.

Jeppe Søe har Grundtvig tatoveret på ryggen og rødder i alle de frie skoleformer – men har valgt at have sine børn i den folkeskole, som politikere kalder rummelig – selvom de ikke kender ordets betydning.

Jeppe Søe foredrag

Baglandet - udkant er forkant! Landsbyerne er Danmarks stamceller

Selvom H. C. Andersen starter sit eventyr om den grimme ælling med ordene: Der er så skønt, derude på landet, så er respekten for landsbylivet faldet i takt med at store byer og magten er blevet centraliseret. Men landsbyborgerne er Danmarks stamceller. Det er dem, der bygger nyt i trods, når kommunerne vil spare. De lever i et sundt fællesskab, som oftest bliver glemt i byerne – og derude vi kan søge tilbage og finde ud af, hvad vi egentlig er. Landsbyerne er Danmarks bagland.

I dette tankevækkende og højst aktuelle foredrag tager Jeppe Søe afsæt i landsbyernes muligheder – om at finde det, der gør en landsby speciel – om at stå sammen og holde fast – om at slå på det positive og ikke fokusere på alt det, der er forsvundet. Han taler landsbyerne op, styrker borgernes fællesskab – og giver svar på, hvordan vi kan ændre udkant til forkant.

Jeppe Søe foredrag

Arbejdspladsens abegrotte - konflikter og kommunikation på arbeds

På en arbejdsplads er mange små abeflokke samlet i et bur – og alle med en forskellig kultur formet af uddannelse og personlig baggrund. Flokkene taler derfor ikke samme sprog, og selvom de har brug for hinanden for at rykke fremad, så har de ofte svært ved at håndtere hinandens forskellighed.

Dem ovre på lageret er jo dumme, IT-folk gør alting så pisse indviklet, ledelsen er smalsporede og uden visioner, ejerne fatter ikke den nye virkelighed og bogholderiets nidkære administratorer og bestyrelsen med tal-fetish kommer kun for madens skyld. Alle i en afdeling er altid enige om, at uden deres flok, ville virksomheden gå ned.

For at vækste og dyrke ja-hat, må de forskellige flokke (både medarbejdere og ledere) forstå at arbejde i samlet flok.

Jeppe Søe fortæller i dette foredrag om menneskets naturlige position til andre artsfæller og beskriver humoristisk det abebur, som alle medarbejdere vil kunne genkende – og den fælleskultur, som vi febrilsk har forsøgt at skabe, uden det store held.

Foredraget gør konflikter til noget naturligt og gør ofte den efterfølgende konflikthåndtering unødvendig. Det handler om at finde sin rolle, udfylde den – og acceptere de andre aber i grotten, selvom de er fulde onkler eller sorte får.

Jeppe Søe foredrag

Buzzwords & bullshit business

Jeppe Søe har været ordstyrer på konferencer siden 2000 og har derfor set utallige oplægsholdere med flotte power points, der fortæller om best practice, disruption, industri 4.0, BYOD, Smart Produktion, BPO og paradoksledelse.

Hver gang vi skal udvikle noget, eller vænne os til noget nyt, skal der et nyt ord på, og vi laver konferencer, medarbejdermøder og brainstorms om, hvordan vi nu skal forholde os til disruptive innovation eller empowerment.

I virkeligheden er det meste bullshit. Der var ingen, der havde brug for ordet disruption og et regeringsnedsat råd, da vi skiftede heste ud med traktorer. Vi fandt os hurtigt til rette, fordi vi ikke gjorde det til et problem. Forstår vi ikke de unge, kalder vi dem GenerationX og bliver enige om, at de er helt specielle. Går den gamle ledelse ikke, er der en eller anden som skriver en bog om leadership 5.0 og straks skal vi alle gøre noget helt andet. Men i virkeligheden gør vi det samme – bare med nye ord.

Buzzwords er blevet en bullshit-religion og kun ganske få ord har reel fornyelse. Resten har til formål at gøre det naturlige til et problem, som kun kan løses af konsulenter.

Lad os “Unpacke” de buzzwords og komme “back to business”. Jeppe Søe kommer med tanker om de godt 5000 indlæg han som ordstyrer har set – han fortæller hvorfor ledelse og medarbejdere har brug for de nye ord som løftestang – og giver virksomheden troen på eget værd tilbage.

Foredraget holdes uden power point.

Jeppe Søe foredrag

Du skal turde at turde!

I årtier har vi hyldet “brainstorm” og bedt alle “tænke ud af boksen”. Men ingen vil i virkeligheden lytte til det skæve og nye. Du skal tænke som alle de andre – handle sikkert og gå målrettet og fejlfrit fremad. Udviklingen falder, mens samfundets indbyggere går i takt. Innovation kigger vi i bakspejlet efter og kreativitet handler kun om, at finde på nye buzzwords, at beskrive gamle ideer med.

Jeppe Søe taler den indre aktivist frem. Den lille modige stemme, der er klar inde i alle dyrehjerner og bryder ud af flokken med nye tanker – koste hvad det vil.

Jeppe Søe foredrag

Anonym mobning på sociale medier

I foredraget “Anonym mobning på sociale medier” vil Jeppe Søe belyse, hvordan unge, ved at være anonym på de sociale medier, mobber hinanden. Mange unge ser fordele ved at være anonym på de sociale medier, da det gør, at man kan være mere modig og ærlig ved at stille og besvare anonyme spørgsmål, som gør det underholdende og unikt. Problemet er dog, at anonymitet ofte resulterer i en meget hård og voldsom tone på de sociale medier, som man ikke kommer til at stå til regnskab for, da ingen ved, hvem afsenderen er.

Jeppe vil i foredraget bl.a. forklare de unge, hvorfor de gør, som de gør, og tale med de unge om det at være anonym på de sociale medier. Samtidig ønsker Jeppe at lære de unge, hvordan de kan bruge de sociale medier til noget fantastisk. Med 60.000 følgere på Facebook er Jeppe selv en flittig bruger af de sociale medier, men af disse 60.000 følgere er der også anonyme profiler, som Jeppe ugentligt modtager dødstrusler og lignende fra. Foredraget henvender sig til skoler.

Jeppe Søe foredrag

Målrettet foredrag til konferencer og møder

Jeppe Søe har medvirket på mange konferencer i de senere år, idet hans store kendskab til medier og samfund giver ham mulighed for at målrette foredrag til stort set alle emner og brancher. Jeppe har talt om skolelukninger, pædagogisk faglig stolthed, erhvervsfremmende arbejde, CSR som marketing, pressehåndtering, virkelighedsforståelse mv. Med primær fokus på medieforståelse har Jeppe rådgivet pædagoger om Skjult Kamera på institutioner, virksomhedsledere om hvad de skal gøre når OperationX banker på, lokalpolitikere om hvordan de skal få stemmer og lokal opbakning, partier om hvordan de kan komme ud over rampen, lokalsamfund om hvordan de kan tiltrække flere borgere mv.

Jeppe Søe sætter sig ind i branchen, provokerer og siger alt det, som ingen andre tør sige højt, og er en gave for enhver konference. Alle steder har han fået topkarakterer på evalueringerne.

Jeppe Søe foredrag

Ordstyrer/moderator

Ofte går debatten i firmaet, foreningen, vælgermødet eller seminaret ud af en tangent, fordi den ikke styres med hård hånd. Jeppe Søe er en skarp og grundig ordstyrer og moderator!

Arrangementet startes med en velkomst, hvor debattens problemstilling forklares. Derefter præsenteres gæsterne i panelet,  hvor hver paneldeltagerer kort præsenterer sine synspunkter. Forinden er de instrueret i at måtte afbryde hinanden og allerede der skabe den modsætning, som panelet gerne skal udstråle. Derefter er ordet frit. Spørgsmål og meninger ruller ind over panelet og blandt publikum vil være folk, som Jeppe Søe har inviteret, der selv er involveret i emnet på den ene eller anden måde. Det kan være folk, som er ramt af den lov der er til debat – eller blot gode meningsdannere. De er indbudt for at skubbe til resten af publikummerne.

I løbet af debatten vil Jeppe Søe komme med synspunkter, der giver nye perspektiver til debatten – eller twister den i en retning, der ikke har været oppe. Et slags “vælgermøde” hvor arrangøren bestemmer temaet og gæsterne i panelet, det kunne f.eks. være medarbejderne der stiller spørgsmål til ledelsen eller lign.

Jeppe Søe har blandt andet flere gange været ordstyrer på weekend-seminar om “det rummelige arbejdsmarked”. Her var opgaven dels at styre debatten efter alle indlæg, komme med “stikpiller”, samt opsummere og konkludere til slut. Jeppe Søe er også gentagne gange brugt som gennemgående ordstyrer på seminarer, af blandt andre SIE og LOF.

Referencer

Rigtigt godt at det ramte alle medarbejdergrupper, og alle gik derfra og følte, de havde fået noget ud af det.

Vivi

DTU

Jeppes oplæg var meget oplysende og serveret på en utrolig morsom måde. Jeppe kan kun anbefales.

Birgitte Frederiksen

HK Kommunal, Hovedstaden

Jeppe Søe havde publikum i sin hule hånd - helt uden distraherende PowerPoints. Han er levende, velformuleret og har nogle sjove og vigtige pointer.

Dorte Grout

Herning Bibliotekerne

Det er nødvendigt med den type indlæg Jeppe Søe holder – som en levende og professionel foredragsholder forstår han at få salen med. Det er vigtigt at et firma som vores signalerer at vi forstår den verden vores kunder befinder sig i, ved at tilbyde indlæg som hans der ikke nødvendigvis forholder sig til det system vi repræsenterer på markedet.

Jan Pilak & Helge Skjoldan

Tietoenator

Vi var meget glade for Jeppe Søes deltagelse i arrangementet. Det var en utrolig dag og kritikken var meget positiv. Søe fik topkarakterer hele vejen igennem. Tilhørerne kunne godt lide at høre – om det, der er bag ved. Nogle af de skriftlige tilbagemeldinger var: “Jeppe Søe har sat tanker igang, der giver stof til ideer. Et begavet menneske, der forstår at præsentere det, det handler om.

Lotte Rahbek

Oracle Danmark

Jeppe Søe formåede på glimrende vis at fange vores unge mennesker. Humor, alvor og det at han har noget på hjertet blandet i det rette forhold gør, at man kan fange de unge. Jeg oplevede, at Søe fra starten af havde noget han ville fortælle, og gennem foredraget sandede jeg da også, at jeg i høj grad blev klogere på medieverdenen, en verden som vi ellers som almindelige forbrugere ikke forholder os vanvittigt kritisk til.

Henrik Nørsøller

Venø Efterskole

Jeg har tidligere hørt en masse fordrag, nogle bedre end andre, og jeg må klart sige at Jeppe Søes ligger helt i toppen, det var utrolig lærerigt og samtidig fortæller han med et glimt i øjet, hvilket jeg tit savner ved ellers interessante foredrag.

Tim Møllegaard

Aalborg Sportshøjskole

Tak for Jeppe Søes foredrag på Brande Højskole….på en gang både underholdende og tankevækkende, og elverne var vilde med det – godt gået".

Thomas Jeppesen

Brande Højskole

Jeppe fik rusket op i deltagerne og satte deres faglighed i centrum. Samtidig med han bad dem som videnspersoner i ders fag være aktive i debatten - et virkelig godt foredrag

Gitte Mølgaard Nielsen

BUPL Nordjylland

Hvordan bruger de unge de sociale medier? Hvad er det, de deler? Hvilken sammenhæng er der mellem læbestift og kvindens underliv? Hvordan bliver nyheder skabt, og hvilke overvejelser gør tilrettelæggeren sig for at fastholde seeren i en medieverden, der er stærkt præget af brugernes eget indhold? Jeppe Søe leverer substantielt førsteklasses underholdning, når han med sine mange års medieerfaringer tager publikum under armen i fortællingen om den medieskabte virkelighed. For hvilken betydning har det for mediebilledet, at konkurrencen er så stor, og at brugerne via de sociale medier selv bestemmer, hvad deres venner skal præsenteres for af nyheder? Foredrag kan hurtigt ende med oplæsning og tvivlsom performance, men Jeppe Søe formår at fange sit publikum fra første ord og fortsætter således uden brug af manus og med en selvironi og karisma, som virker stærkt dragende. Han er ikke bange for at bringe sig selv i spil som det dårlige - eller gode - eksempel og retter således kritik mod den selvudnævnte 4. statsmagt, som godt kan tåle at blive kigget efter i sømmene.

Camilla Søe

Venstres Ungdom

Vi sad på forreste række og blev blæst bagover af dit indslag. Du er ekstremt professionel. Du stod stærkest frem på dagen og vi var meget imponerede. Tak for en god oplevelse

Charlotte Lassen

kapkap.dk

På Nørholm Skole har 5. klasse haft et forløb om flere af kanon-forfatterne. I den forbindelse havde vi besøg af Jeppe Søe, som fortalte om Grundtvig. I halvanden time sad hele klassen som tryllebundne og hørte om: Grundtvigs opvækst og liv, hans tanker og hvilken betydning de har haft og stadig har. Det hele blev meget levende fortalt af Jeppe Søe, som flere gange tog udgangspunkt i børnenes egen verden og drog paralleller til Grundvig. Børnene var stærkt optagede og stillede mange spørgsmål, som alle blev hørt og besvaret. Det var en virkelig god, lærerig og meget anbefalelsesværdig oplevelse, som gav børnene stor viden og indsigt.

Louise Ploug Poulsen

Nørholm Skole

Jeppe er fantastisk og levende oplægsholder. Han tager publikum med på en rejse helt ind i mediernes og partiernes maskinrum. Hans oplæg får en til at reflektere over tingene og giver masser stof til eftertanke. Jeppe kommer ud med budskabet og faktuelle oplysninger på en forstålig måde, som gør at man husker det i lang tid og man perspektiverer til dagligdagen i medier og politik. Der er heller ikke nogen tvivl om, at Jeppe er god til ordene og formidler tungt stof på en sjov, forstålig men også provokerende måde, så det hele bliver levende og interessant. Jeg vil helt klart anbefale Jeppe Søe

Rafi Rahimzai

BOARD GOVERNANCE A/S

Jeppe Søe er skarp, underholdende og røv provokerende.

Rene Hansen

Venstre, Aalborg

Jeg kan varmt anbefale Jeppe Søe som foredragsholder. Det er fuld valuta for pengene og lidt til. Han tager rummet, har masser af energi, skarpe og provokerende pointer, der vækker til debat og eftertanke. Og med sin journalistiske baggrund og opvækst i højskolen ved han, hvordan man skær et foredrag, der har både har dybde og er underholdende.

Jens Larsen

Old Friends Industries

Tusind tak for alle tiders indlæg. Der har været rigtig god respons på det. Dejligt i disse tider at kunne give vores landmænd nogle ”gode grin med indhold”.

Lone Grube Hansen

Centrovice

- meget inspirerende, super fedt! - sjovt, spændende, gav perspektiv - godt og inspirerende indlæg - Spændende og inspirerende, godt med fokus der blev lagt på facebook mm og hvem vi skal kommunikere med - tankevækkende, frisk pust lige fra morgenstunden - fantastisk- inspirerende-uhyggeligt-lad os komme i gang! - godt indlæg - Super underholdende og oplysende - godt oplæg, måske bliver vi faktisk bedre til at sprede vores budskaber? - underholdende, inspirerende, dejligt med en oplægsholder, med rod i den frie skoleverden - fedt og inspirerende foredrag med ”bid” i - godt, interessant - godt !! - sjovt & oplysende –man kedede sig ikke - supergodt! - Godt med en mediemands syn på sagerne –god inspiration - inspirerende - Jeppe Søe var underholdende, og jeg synes han havde nogle gode, brugbare pointer, og stof til eftertanke.

Rikke Josiasen

Frie Skolers Lærerforening

Vi har haft en del foredrag gennem årene - dette har klart været det bedste.

Rasmus Schmidt

Frontmatec

Jeppe Søe var virkelig dygtig. Vi var 20 sekretærer, der skreg af grin og lyttede intenst i godt 2 timer. Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse at møde en foredragsholder, der var så velforberedt, og sådan en nærværende person. Vi sender de bedste anbefalinger.

Ruth Olesen

Frederiksberg Kommune

Jeppe Søe er engageret og vidende og få alle med ved at inddrage aktuelle emner. Han interesserer sig for tilhørernes spørgsmål.

Vibeke Døssing Rudebeck

Folkekirken

Meget fangende foredrag - nem kontakt frem og tilbage - super service - alt i alt en stor succes.

Kasper Erichsen

Det Blå Gymnasium Haderslev

Super nærværende og eftertænksomt foredrag af Jeppe, med kant og et spændende kig ind i en verden hvor medierne ikke altid kun viser sandheden, ihvertfald ikke hele sandheden, og vore gæster har meldt meget positivt tilbage og rigtig mange af dem fik noget at tage med hjem og tænke over - super foredrag hvor vi som tilhører sad ude på kanten af stolen og der var stor spørgelyst efterfølgende og alle fik uddybende svar. Jeppe giver meget af sig selv også og fantastisk at møde manden bag den skarpe pen, som bisidder så stor vid og tæft! Kan anbefales!

René Søgaard

Impleo Danmark

Et fremragende foredrag.

Jon A. Jørgensen

Holstebro Kommune

Jeppe gjorde det rigtig godt og havde hele forsamlingens opmærksomhed.Jeg har ikke hørt andet end rosende ord om hans foredrag her i Kolding.

Christine Rasmussen

Kolding Rotaryklub

Foredraget med Jeppe Søe var en kæmpe succes. Jeppe Søe er så gennemført "autentisk", og vi kan på det varmeste anbefale foredraget, også i en virksomhed som vores med mange forskellige faggrupper/personer.

Connie Riedel

Fonden Krisecentret Røntofte

Nogen gange rammer foredragsholder og publikum hinanden. Det gjorde Jeppe Søe og vi. Jeppe var god til at fange den stemning, vores arrangement foregik i, og til at tilpasse hans foredrag hertil. Stadig med veldig stor substans, indhold og budskab. Det var godt! Sjældent har vi fået så positive tilbagemeldinger på et foredrag!

Lasse Hansen

Frederiksberg Lærerforening

Dejligt med en oplægsholder der blot talte og agerede ud fra de input mm der kom fra tilhørende.

Ruth Szöke Skovgaard

DBIO

Aftenens foredragsholder imponerede os alle med veltilrettelagt foredrag, som Jeppe Søe uden brug af manuskript holdt os fangne med. Vi kunne knap overholde tiden, da interessen fra publikum var stor.

Elisabeth Jensen

Menighedsråd

Jeppe var meget engageret og utrolig god til at tænke ind i den kontekst vi sidder med.

Anne Lohman

UCN
Uforpligtende forespørgsel på Jeppe Søe

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Jeppe Søe
Jeppe Søe

4.75 ud af 5 stjerner

"Jeppe Søe havde publikum i sin hule hånd - helt uden distraherende PowerPoints. Han er levende, velformuleret og har nogle sjove og vigtige pointer."

Dorte Grout - Herning Bibliotekerne Se alle referencer

Foredragsemner med Jeppe Søe