Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Oplev et ærligt og sjovt foredrag om at turde tage chancer og forfølge sine drømme

Christiane Schaumburg-Müller foredrag

Christiane Schaumburg-Müller

TV-vært, forfatter, skuespiller og chefredaktør.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Christiane Schaumburg-Müller

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christiane

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Christiane Schaumburg-Müller fortæller i sine inspirerende og personlige foredrag om livet som mor, tv-vært, skuespiller, forfatter og succesfuld redaktør. Hun står bag det populære univers “Chri Chri”, der samler alt det bedste inden for livsstil, mode, mad, kultur og familieliv. 

Et foredrag med Christiane Schaumburg-Müller giver jer:

  • Christiane deler sin personlige livshistorie med masser af humor og indlevelse
  • En ærlig fortælling om iværksætteri, ambitioner, sit eget liv, og hvordan hun har håndteret stress
  • Udover karriere og personlig udvikling, deler Christiane også sine bedste beauty- og stiltips med publikum

Karriere, drømme, beauty og stil: Erhvervskvinde i høje hæle

Christiane er en af Danmarks mest glamourøse personligheder. Hun er tv-vært, skuespiller og forfatter, og står bag det populære magasin “Chri Chri”, der både findes online og på tryk. Nu er hun klar med en række inspirerende foredrag, hvor hun fortæller om iværksætteri, ambitioner, sit eget liv, og hvordan hun har håndteret stress.

Siden Christiane gik på universitetet har hun haft en drøm om en dag at åbne sit eget magasin. Det blev dog i første omgang til en masse succesfulde år på tv, hvor Christiane blandt andet spillede med i tv-serien “2900 Happiness”, flere spillefilm og var dommer i “Popstars” og vært på “Vild med dans” mfl. I 2014 blev drømmen om sit eget magasin endelig til virkelighed, og “Chri Chri” blev en realitet. Det er siden gået stærkt, og foruden det velbesøgte onlineunivers, chrichri.dk, tæller platformen også et trykt magasin og sit eget forlag “Chri Chri Journal”.

Christiane har udgivet flere bøger blandt andet: “Christianes Beautybog” (2013), “Dit sunde liv” i samarbejde med Anne Bech (2014) og “Makeup by Christiane” (2015). Hun er uddannet fra CBS i fransk og kommunikation.

Book Christiane Schaumburg-Müller til jeres næste event, og bliv inspireret til at forfølge jeres drømme.

Se foredrag med Christiane Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller foredrag

Erhvervskvinde på høje hæle

Oplev et ærligt, sjovt og topinspirerende foredrag af den karismatiske Christiane, om at turde tage chancer og forfølge sine drømme. I foredraget fortæller Christiane med masser af humor og indlevelse sin spændende livshistorie, og publikum kan ikke undgå at blive revet med og smittet af hendes gode humør. Hun fortæller om ikke at vælge den karrierevej, der ligger lige for, men i stedet turde satse og kaste sig ud i nye eventyr og på vejen tage nogle karrieremæssige krumspring.

Christiane er uddannet på CBS, og det lå lige for, at hun skulle søge et job indenfor sit felt, fransk og kommunikation. Det var den gængse og sikre vej.

Sideløbende blev drømmen om at udfolde sig kreativt ved med at ”banke på”, og via netværk og tilfældigheder kom hun til casting og fik herefter en af hovedrollerne i den populære tv-serie “2900 happiness. Derefter blev det til adskillige spændende jobs som radiovært, tv-vært og skuespiller, ligesom Christiane har skrevet flere bøger om sund livsstil og beautytips.

TV- og skuespillerkarrieren blomstrede, alt imens drømmen om at starte sit eget magasin aldrig blev glemt – en drøm hun har haft siden årene på universitetet. I 2014 blev drømmen efter et års benhårdt arbejde til virkelighed og ChriChri blev lanceret. At drive sit eget magasin og onlineunivers kræver planlægning, drive og kreativitet – Christiane forklarer, hvordan det lykkedes.

Foredraget sluttes af med Q&A’s, hvor Christiane ærligt svarer på alle spørgsmål, lige fra karriere til privatliv.

Christiane Schaumburg-Müller foredrag

Christianes beautytips

I bestseller-bøgerne ”Christianes Beautytips” og ”Makeup by Christiane” har Christiane samlet alle sine bedste makeup- og skønhedstips, som hun finder uundværlige og meget brugbare både til hverdag og fest.

I foredraget kommer hun med masser af tips til, hvordan man opnår det rigtige hverdagslook, men også med gode, simple og nemme tips til at lægge en avanceret makeup til festlige lejligheder.

Få i foredraget alle Christianes bedste beauty-tricks, stiltips og fif til makeup-redskaber og teknikker.

Christiane er ideel til at skabe en god stemning, og foredraget er derfor oplagt til events- og arrangementer, hvor gæsterne skal have en god oplevelse med grin, hygge og brugbare fif med hjem.

Christiane Schaumburg-Müller foredrag

Vært og konferencier

Christiane Schaumburg-Müller kan bookes som vært eller konferencier til jeres arrangement. Hun har mange års erfaring i tv-branchen og er en dygtig konferencier, der med humor, autenticitet og nærvær binder jeres arrangement perfekt sammen, samtidig med hun skaber en god stemning til jeres arrangement.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Christiane Schaumburg-Müller

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Christiane Schaumburg-Müller