Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Lone Frank

Forfatter, journalist, neurobiolog og foredragsholder

Lone Frank regnes bredt for Danmarks absolut bedste formidler af videnskabelige emner, som hun er kendt for at gøre tilgængelige for alle i både bøger, på tv og ikke mindst gennem foredrag. Lone Frank skræddersyr eller tilpasser gerne sine foredrag til et konkret arrangement og kombinerer underholdning med den nyeste forskning.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Lone Frank er forfatter og journalist med en baggrund som hjerneforsker. Viden, engagement og humor er tre ord, der karakteriserer Lone Frank som foredragsholder. Hun brænder for sine emner, hun pirker til den herskende vanetænkning – og så er hun sjov.

Foruden sit virke som foredragsholder er Lone Frank fast tilknyttet Weekendavisen og kendt som en markant debattør og meningsdanner i forhold til sundhed, medicin, psykologi og etik. Udover at have skrevet til førende udenlandske tidsskrifter som The Guardian og Newsweek har Lone Frank arbejdet med radio, tv og film. Hun har produceret flere videnskabsserier for DR2 og skrevet og medvirket i den prisbelønnede internationale dokumentar ”Genetic Me” fra 2014.

Sideløbende har Lone Frank foreløbig skrevet fem bøger, som alle er udkommet på Gyldendal. “Det nye liv” (2004), “Klonede Tigre” (2005), “Den femte revolution” (2007), “Mit smukke genom” (2010) og ”Lystens pioner” (2016).  Lone Frank har modtaget en række danske og internationale priser for sin formidling, herunder Svend Bergsøes Fonds formidlerpris, Fremtidsprisen, Dansk Forfatterforenings faglitterære pris, Søren Gyldendal Prisen, European Science Writers Award og AAAS Kavli Science Journalism Award.

I februar 2016 udkom bogen “Lystens Pionerer”, hvori Lone Frank jagter den fascinerende historie om Robert Heaths storhed og fald, og trækker i sit opklaringsarbejde overraskende tråde til nutidens forskning og giver en pejling for fremtiden. Lone har dermed også et foredrag, som tager afsæt i bogens resultater.

Alle Lone Frank foredrag kan desuden afholdes på både dansk og engelsk.

  Lone Frank foredrag

  Lystens pionerer – de sætter strøm til sindet

  • Forandring er det nye sort, men hvor langt vil vi gå – var det noget med et par diskrete elektroder i hjernen? Dyb hjernestimulation er ved at indtage psykiatrien, hvor elektronikken skal behandle de patienter, som medicin ikke hjælper. Men hvad med de raske, som bare gerne vil være bedre eller anderledes?
  • Hjernekirurgerne vil snart være klar med et brain lift eller lidt mental botox. Lægger man øret til den offentlige diskussion, er der stort set ikke noget aspekt af psyken, vi ikke leger med tanken om at ville forandre. Men hvad er prisen?
  • Få et øjenåbnende og debatskabende foredrag, som rækker tilbage i mørke kroge af psykiatriens historie og kaster lys på en fremtid, som er lige om hjørnet. Bygget over Lone Franks kritikerroste bog “Lystens Pioner”.
  • “Lystens Pioner” kan ved foredraget købes signeret og til nedsat pris.

  Lone Frank foredrag

  Hjernelammelse – den digitale udfordring

  • ”Multitasking er den mest effektive måde at reducere din hjernes kapacitet, mens du øger dit stressniveau,” lyder det fra hjerneforskningen. Vores konstante online eksistens med krævende sociale medier og evige digitale afbrydelser laver om på vores – og vores børns – hjerner. De fysiologiske forandringer gør os mindre effektive, mindre kreative og dårligere til at tænke dybt.
  • Fremtidens vindere bliver dem, der midt i det digitale kaos evner at styre deres opmærksomhed, regulere deres følelser og kontrollere deres motivation. Hør hvordan du bliver én af dem.

  Lone Frank foredrag

  Vores indre kode –  hvem er vi, hvem kan vi blive

  • Hvad er det egentlig, der former vores personlighed? Og hvorfor er man robust, sensitiv, indadvendt eller udadvendt? Vi går alle rundt med nogle vage formodninger om, hvordan livet har gjort os til dem, vi er. Men holder de?
  • I den prisbelønnede dokumentar ”Genetic Me” tager Lone Frank på en fascinerende rejse ind i den nyeste forskning, som med et kig på gener og hjerner afslører hvad, der faktisk foregår. Få hendes personlige historie og de overraskende opdagelser af, hvad arv og miljø i virkeligheden betyder – og navnlig ikke betyder – for vores psykologi.
  • Foredraget giver et øjenåbnende og befriende indblik i vores inderste, og åbner nye døre til, hvordan vi kan forandre os.
  • Foredraget kan tilbydes med udvalgte filmklip eller forevisning af hele filmen (52 min).
  • Se en trailer til dokumentaren “Genetic Me” her

   

  Lone Frank foredrag

  Den femte revolution – hjernens epoke og hvad så?

  • Hjerneforskningen revolutionerer vores selvforståelse, og virkningen forplanter sig til alle hjørner af dagligdagen. Den dybere indsigt i den menneskelige naturs grundlæggende mekanik giver redskaber, som kan bruges overalt, hvor der arbejdes med mennesker. Alt fra pædagogik over psykologi til ledelse er under forandring og med god grund. Men der er masser af misforståelser og halve sandheder i omløb.
  • Dette er foredraget, som giver det store overblik over, hvad den nye viden om hjernen betyder for den måde vi opfatter os selv, og som samtidig udfolder præcis det aspekt, som har relevans for jer.
  • Hør for eksempel om hjernen og læring, hjernen og ledelse eller om, hvordan hjerneforskningen griber ind i psykologien og kan være et værktøj i dit personlige liv. I kan også selv foreslå noget helt fjerde – foredraget tilpasses jeres ønsker og behov.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Lone Frank

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Lone Frank

Foredragsemner med Lone Frank