Henter Indhold ...

Noemi Katznelson

Ungdomsforsker, forfatter og foredragsholder

Noemi Katznelson har en faglig og bred viden inden for ungdomskultur og uddannelse. I de inspirerende og lærerige foredrag fortæller hun blandt andet om tendenser og udfordring i tiden, unge på kanten af samfundet, ungdommens polarisering og sætter spørgsmålstegn ved, om inklusion er vejen frem? Noemi Katznelson målretter altid sine foredrag specifikt til den enkelte kunde, og tager udgangspunkt i din organisations behov for viden på ungeområdet.  

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Noemi Katznelson er uddannet cand.mag. i pædagogik og historie med en ph.d. i uddannelsesforskning og er i dag en af landets mest anerkendte ungdomsforskere.

Til daglig er Noemi leder af Center for Ungdomsforskning, Aalborg Universitet, og hendes nøglekompetencer er: Ungdom, ungdomskultur, uddannelse, udskoling, overgang til ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser, udsatte unge, vejledning og motivation.  Hun centrerer sig særligt om de forandringer, der sker i ungdomskulturen, med vægt på unges forhold til uddannelse og arbejde. Noemi modtog i 2013 Mads Rasmussens Mindstepris for sin store forskningsindsats med at skabe fokus og forståelse for erhvervsuddannelsernes værdi for samfundet.

Foruden sin forskning og foredrag varetager Noemi Katznelson en lang række tillidshverv, bl.a. er hun medlem af et ekspertudvalg nedsat af statsministeren under Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling mhp at få flere unge til at gennemføre en ungdomsuddannelse. Hun er derudover en del af formandsskabet for det nyoprettede Råd for Ungdomsuddannelser, medlem af Akademirådet for Ny Nordisk Skole etableret af Undervisningsministeriet og næstformand i det Nationale Dialogforum for uddannelses- og erhvervsvejledning under Undervisningsministeriet.

Noemi Katznelson står bag udgivelsen af en lang række publikationer inden for ungdomskultur og uddannelsesforskning og er bl.a. forfatter til bøgerne: Unges motivation og læring – 12 eksperter om motivationskrisen i uddannelsessystemet (2013), Ungdomsliv (2009), Udsatte unge – aktivering og uddannelse (2008).

  Noemi Katznelson fordrag

  Noemi Katznelson fordrag om følgende emner

  • Unges motivation og lyst til læring og uddannelse
  • Unges overgang fra grundskole til ungdomsuddannelserne
  • Unge og uddannelsesvejledning
  • Unge og forestillinger om fremtidig uddannelse og job
  • Unge der er udsatte i forhold til at kunne gennemføre en uddannelse eller kunne klare sig på arbejdsmarkedet
  • Unge i erhvervsuddannelserne
  • Unge på kanten af samfundet
  • Ungdomsliv og ungdomskultur

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Noemi Katznelson

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Noemi Katznelson

Foredragsemner med Noemi Katznelson