Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Oplev en storyteller som beretter om arbejdsglæde, kropssprog og kommunikation

Brian Hansen Foredrag

Brian Hansen

Skuespiller og stand-up komiker.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Sjovt - klogt - vedkommende - lærerigt Langtidsvirkende - er stadig noget kollegerne taler med hinanden om"

Jojo Verndall - HK Klubben Randers Se alle referencer

Et foredrag med Brian Hansen giver jer:

  • Et interaktivt og underholdende foredrag, som giver stof til eftertanke
  • Råd til hvordan små virkemidler i dagligdagen gøre arbejdsmiljøet bedre at færdes i
  • Morsomme og genkendelige eksempler fra forskellig kommunikation på arbejdspladsen
Uforpligtende forespørgsel på Brian Hansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Brian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Brian Hansen er en underholdende og inspirerende foredragsholder, som med sin udstråling smitter af på sine omgivelser. Han har gennem sin lange karriere altid haft formidlingen i centrum. Brians foredrag er levende og interaktive, og giver jer nye redskaber til at optimere jeres arbejdsglæde, kropssprog og kommunikation. 

Et foredrag med Brian Hansen giver jer:

  • Et interaktivt og underholdende foredrag, som giver stof til eftertanke
  • Råd til hvordan små virkemidler i dagligdagen gøre arbejdsmiljøet bedre at færdes i
  • Morsomme og genkendelige eksempler fra forskellig kommunikation på arbejdspladsen

Karismatiske foredrag om kommunikationens mange facetter

Det er tydeligt, at Brian mestrer sit håndværk. Han har i sine foredrag et formidabelt kropssprog, en humor og selvironi, der giver deltagerne en morsom og vidunderlig aften med plads til efterfølgende refleksion.

Brian er født og vokset op i Aarhus, hvor forældrene drev hotel og restaurant. Når Brian som barn løb rundt og legede, iagttog han de forskellige mennesketyper og karakterer, og opdagede derved tidligt, hvor meget status der opstår mellem mennesker, når de er samlet i grupper.

Brian har en alsidig uddannelsesbaggrund. Han blev først uddannet som maskintekniker i Aarhus på Midtkraft, og derefter uddannet fra seminariet i Aarhus med speciale i samarbejde og social psykologi. Sideløbende tog han en voksenpædagogik-uddannelse og blev merkonom i ledelse og samarbejde. I 1990 var Brian færdiguddannet som teaterlærer.

Et vendepunkt i Brians liv var mødet med den italienske komiker og skuespiller Dario Fo, en mand der blev afgørende for Brians fremtidige studier. Det blev til en lang og lærerig karriere med formidlingen i centrum, og som skuespiller og instruktør med fag inden for teater, film, myter og psykologi. I 1999 modtog Brian desuden en international pris for bedste solooptræden på scenen. Sideløbende med skuespillet arbejder Brian som selvstændig inden for kommunikation og formidling.

Book Brian Hansen til jeres næste event, og oplev en alsidig, nærværende og intelligent foredragsholder, som vil give jer nye redskaber til at mestre kommunikationens mange facetter.

Se foredrag med Brian Hansen
Brian Hansen foredrag

Psykisk arbejdsmiljø og stress 

Det ubevidste taler med! Den måde, hvorpå vi omgås hinanden, har langt mere at gøre med det psykiske arbejdsmiljø, end vi umiddelbart forestiller os. Vi bliver vores omgi­velser og hvis omgivelserne fyldes med negativitet og stress, så påvirker det os enormt meget. 

Brian fortæller i foredraget med udgangspunkt i sine egne oplevelser om det psykiske arbejdsmiljø og stress. Med afsæt i sin lange karriere som både skuespiller, instruktør, højskolelærer og leder sætter han ord på de positive og negative parametre, som ligger i stress.

Samfund, arbejdspladser og alvorspsykologien, som ligger til grund for vores måde at tænke på, påvirker alle vores hverdag. Hvordan kan vi med små virkemidler i dagligdagen gøre vores arbejdsmiljø bedre at færdes i?

Brian Hansen foredrag

Arbejdsglæde

Foredraget handler om, hvordan man med afsæt i teaterpsykologi kan kommunikere hensigtsmæssigt. Ifølge Brian har humor et frigørende potentiale og er dermed en væsentlig faktor i det psykiske arbejdsmiljø. Arbejdsglæden tropper ikke op af sig selv, det er det kollektive ansvar, som angår hele organisationen, der skal arbejde for den. Gennem morsomme eksempler fra forskellige arbejdspladser, skildrer Brian de situationer, hvor arbejdsglæden opstår, men også de, hvor den absolut ikke er til stede.

Brian Hansen foredrag

Forandring og kommunikation

Det eneste der er sikkert, er at intet er sikkert. Forandringer kan være en udfordring og med de mange kultursammensmeltninger og forandringer, der sker hele tiden, er vores arbejdsmiljø sat på prøve.

Kultursammensmeltninger og forandringer et et grundvilkår, der ofte fastlåser os i en samlebåndsmentalitet. Dermed forsvinder arbejdsglæden og kreativiteten let.

Er kvaliteten i Klods Hans-historien glemt? Husker vi på, at dét at improviserer i nuet er en anvendelig styrke? Med sine egne erfaringer, humor og historier skildrer Brian hverdagens små samlebåndsmentaliteter, og forklarer hvordan de ubevidste koder træder frem.

Brian Hansen foredrag

Kommunikation, kropssprog og humor

Hvis kommunikationen er på 100% viser forskningen, at de 80% af den reelle kommunikation findes i vores kropssprog. Det siger en del om den måde, som vi oplever hinanden på. Vi meddeler ting med vores kropssprog – især når vi slet ikke siger noget. Bevægelser, udstråling og udtryk er ofte mere sigende end ord. Derfor skal vi være opmærksom på, hvilke signaler vi sender med vores krop og på andres signaler.

I stressede og pressede situationer har vi en tendens til ikke at lytte til vores og andres krop, og bliver derfor let væltet af det uventede.

Som skuespiller kalder Brian sig selv for en ‘moderne nar’. Han aflæser omstændighederne og uddrager skarpsindige pointer, der på en frækt og karikerende henvender sig til deltagerne.

Brian tager fat i vores fordomme om os selv og andre, og rusker op i vores forudindtagede holdninger til andre mennesker. Foredraget viser genkendelige episoder og typer fra hverdagen. Når det drejer sig om de mere tåbelige og alvorlige eksistenser, viser Brian arketyperne, som de fleste af os kender, og de situationer vi alle oplever hver dag. Glæden ved genkendelsens latter, og den daglige absurditet vil med garanti få deltagerne til at more sig – ikke mindst over sig selv.

Brian mestrer at fornemme, hvorledes kroppen sladrer om vores tanker, især når vi ikke er klar over det. Jeres krop siger meget om, hvad I egentlig mener, og på den måde sætter Brian fantasi og tanker i gang med mødet mellem mennesker som udgangspunkt.

Brian Hansen foredrag

Storytelling

I dette foredrag kan deltagerne opleve storytelling af alle slags: Eventyr, myter, fabler, livshistorier og legender. Brian leverer dem med politiske undertoner, og både sociologi og psykologi vil indgå.

Fortællingerne har ledetråde til vores samtiden og måden hvorpå vi anskuer den. Humoren er i centrum, og latteren skal ligeledes indgå i fortællingen, så moralen også kan komme til. Brian levendegør fortællingen med sit kropssprogs gestik, og skaber en speciel magi og stemning. Historierne bliver valgt i mødet med foredragets deltagere, og Brian improviserer i forhold til den aktuelle situation.

Referencer

Brian kom fyldt med energi og fik hele forsamlingen med fra start til slut. Vil helt sikkert anbefale ham til andre.

Lene Buhl

HK Kommunal, Midtvest

Brian's foredrag om at kommunikere hensigtmæssigt var et både levende og oplysende foredrag, som blev taget godt imod af deltagerne.

Finn Madsen

Fødevareforbundet NNF

Jeg havde forventet at effekten af dit besøg ville rinde ud i løbet af 1 uge eller 2. Men det er ikke sket. – Vi blev virkelig løftet – det er som om alle er blevet bedre i stand til at tage det gode ind ! Du har høstet mange, mange roser fra mine ansatte som: ”han har jo ret – jeg fik virkelig noget at tænke over, og hvor var han sjov, det var meget forløsende at få grinet igennem, tak for det. ”Den kombination, at du sætter dig selv i spil (ikke kun som skuespiller, men også som privat menneske – sådan oplede jeg det) dine pointer formår du at mejsle ind i hovedet og hjerterne på folk. Din humor og selvironi brugt i kombination med et formidabelt kropssprog…. Alle kan se at du i den grad mestre dit håndværk som skuespiller. Jeg har virkelig dyb respekt for det du kan ! og anbefaler dig i mit netværk.

Gitte J Amby, direktør

Centrum-Grafisk færdiggørelse A/S

Brian er en utrolig udadvendt, inspirerende og lattermild person. Hans udstråling smitter af på omgivelserne, og her i Dragør Kommune havde vi en vidunderlig aften sammen med Brian Hansen, der gav os noget med hjem at tænke over.

Karen Toldam

Dragør Kommune

Super god oplevelse, fik alle til at grine, anderledes oplæg/foredrag på den gode sjove og humoristiske måde.

Maria Dalsby

Høje-Taastrup Kommune

Sjovt og underholdende.

Natalia Jørgensen

HK Midt

Rigtig godt og underholdende foredrag. Meget nærvær og inspiration til at kigge på egen og andres kommunikation og adfærd. Brian er meget nærværende og imødekommende.

Rikke Aalborg

Samråd af specialskoleledere

Udsagn; -Brian Hansen var fantastisk - og var en rigtig god - og vigtig del af - en for øvrigt meget god dag! -Spot on - i forhold til vores øvrige indhold (at vi skal gå hjem med et godt grin - og noget til eftertanke) -Kunne have været lidt mere "tuned ind" i forhold til det, som var aftalt med vores Chef. (men det var der ingen andre der lagde mærke til end Chefen;) -Rigtig god indgang til at lære at forstå, hvordan vores allesammens handlinger og kropssprog har indflydelse på hunanden som kollegaer. -Vi har fået indgangen til, at et få et fælles sprog. (Ud-åndere/Ind-åndrere/Langtidsskuffet)

kasper tikøb

Horsens Kommune

Sjovt - klogt - vedkommende - lærerigt Langtidsvirkende - er stadig noget kollegerne taler med hinanden om

Jojo Verndall

HK Klubben Randers

Professionelt

Birgitte Bigom Nielsen

Regionshospitalet Horsens

Brian var rigtig god - han forstod, hvad det var, vi var ude efter.

Pia Ahlers

Yngre Læger

Det var et helt fantastisk foredrag, vores dagplejere som arrangementet blev holdt for var helt oppe i skyerne! Det var SÅ underholdende.. Ikke sidste gang.

Natascha

Syddjurs Kommune

Rigtig godt oplæg, hvor Brian var god til at fange stemningen.

Morten Iversen

Mariagerfjord Kommune

Yderst relevant. Giver stof til eftertanke. Formidlet på en underholdende og direkte måde.

Torben Jensen

Aalborg Handelsskole

Fantastisk foredrag som på humoristisk vis formåede at sætte fokus på nogle vigtige punkter ift. måden hvorpå vi kommunikerer og samarbejder på daglig basis. Foredraget var en stor succes og jeg kan kun anbefale Brian Hansen til alle!

Anne Rasmussen

Arbejdstilsynet

Brian kom fyldt med energi og fik hele forsamlingen med fra start til slut. Vil helt sikkert anbefale ham til andre.

Lene Buhl

HK MidtBest

Vi var meget tilfredse med foredraget, og har kun fået positive tilbagemeldinger fra medarbejderne.

Louise Hansen

Skive Kommune

Deltagere udtaler: "Mega godt oplæg - dejligt afslutningsvis at grine sammen efter en dag med alvorligt emne" "Fantastisk oplæg - det gav stof til eftertanke, formidlet på en sjov og underholdende måde" "God og sjov, men alligevel alvorlig tilgang til emnet - BH gjorde det fabelagtigt"

Elsebeth Østergaard

Klinisk Funktion, Friklinikken, Grindsted Sygehus

Dejligt at foredraget skabte smil og latter.

Britta Simonsen

Dansk socialrådgiverforening Skanderborg

Hvis I trænger til et godt grin kan Brian Hansen anbefales

Rikke Herrche Friis

Crossbridge Energy A/S
2. marts 2016

Interview med Brian Hansen

Brian Hansen er en underholdende og inspirerende foredragsholder, som med sin udstråling smitter af på sine omgivelser. Han har gennem sin lange karriere haft formidlingen i centrum. Brians foredrag om arbejdsglæde, kropssprog og kommunikation er levende og interaktive.

1) Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?

Refleksioner over adfærd og måder at kommunikere på, samt at grine af sig selv og vores absurde måde at omgås hinanden på.

2) Hvad er din bedste oplevelse som foredragsholder?

Når jeg møder folk på gaden og i supermarkeder og sågar firmaer som kommer med refleksioner, selvom det er flere år siden, at jeg har været hos dem og holde foredrag. Og når jeg får efterfølgende mails, hvor der står “at det gjorde en forskel”.

3) Hvordan forbereder du dig, når du skal ud at holde foredrag?

Jeg tager afsæt i de stikord, som jeg modtager fra kunden og har så også selv nogle refleksioner over, hvad jeg vil komme ind på, men ellers er mødet med tilhørerne det vigtigste.

4) Hvad oplever du af nye trends inden for trivsel?

Jeg ser et øget behov i vores samfund for fællesskab og arbejdsglæde.

Se foredrag med Brian Hansen
Uforpligtende forespørgsel på Brian Hansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Brian Hansen
Brian Hansen

4.75 ud af 5 stjerner

"Sjovt - klogt - vedkommende - lærerigt Langtidsvirkende - er stadig noget kollegerne taler med hinanden om"

Jojo Verndall - HK Klubben Randers Se alle referencer

Foredragsemner med Brian Hansen