Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

En af Danmarks mest fremtrædende og succesfulde komikere

Uffe Holm

Uffe Holm

Stand-up komiker, tv-vært og skuespiller - Foredrag om dansk servicekultur på godt og ondt, og det at yde god service.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Uffe Holm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Uffe

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespørg nemt på pris og dato

Uffe Holm, kendt som en af den danske standup-scenes mest populære og fremtrædende komikere, har nu kastet sig over foredrag. Han har sat sig for at forbedre serviceniveauet i Danmark. Han bruger sin egen livserfaring til at underholde og inspirere sit publikum med sjove anekdoter fra sin egen hverdag, der opmuntrer til vi alle tænker over, hvordan vi med lidt omtanke, godt humør og anerkendelse kan gøre vores kollegers, kunders og ikke mindst vores egen hverdag lidt sjovere.    

Derfor skal du booke Uffe Holm:

 • Uffe Holm er en af Danmarks mest populære stand-up komikere
 • Hans oplæg er humoristiske, veleksekverede og tryllebinder modtagerne
 • En aften i selskab med Uffe er en garanti for et vellykket event

Formidling og underholdning har altid været omdrejningspunktet i Uffes efterhånden mangeårige succesfulde karriere, hvad enten det har været på turné med sine egne one-man-shows eller i rollen som tv- og radiovært. Uffe Holm har nemlig et unikt talent for at formidle – ikke mindst på en sjov, underholdende og skæv måde, hvor man som publikum er garanteret grin.

Hurtigt fandt Uffe ud af, at han brændte for at stå overfor et publikum og allerede som 17 årig gjorde han sin entré på den danske stand up scene. Foruden et hav af stand ups shows rundt omkring i landet igennem årene, har Uffe medvirket i mange forskellige tv-programmer, både som vært og gæst, heriblandt i Klovn, Casper og Mandrilaftalen og meget mere. Oplev et af de sjoveste foredrag om service nogensinde, når Uffe Holm går på scenen!

Uffe Holm er protector for KidsAid, som støtter børn og unge som er indlagt på hospitaler landet over. Uffe har bidraget med store midler til organisationen, bl.a med deltagelse I ‘Hvem vil være millionær’ på TV2 samt Race the Money på Ekstra Bladets TV.

Som kunstner er Uffe Holm ekspert i at læse publikum og har en stærk situationsfornemmelse, som sikrer at han altid befinder sig på niveau med publikum. Han går altid over stregen, men ikke mere end det pågældende publikum bifalder. Derfor er Uffe et af de sikreste kort til firmaarrangementer af enhver art.

Se foredrag med Uffe Holm

  Uffe Holm foredrag

  God service vinder altid 

  • Få masser af inspiration til, hvordan I som medarbejdere giver jeres kunder den bedst mulige service.
  • Serviceniveauet i Danmark har aldrig været lavere. Maskiner overtager, og folk har aldrig talt så lidt sammen, som de gør i dag. Derfor er det endnu mere vigtigt at vi som mennesker, bliver dygtigere til at kommunikere. Det handler om at tænke ud af boksen og udover personalehåndbogen, uden at bryde reglerne
  • Uffe inspirerer til at tænke over hvordan vi med mere omtanke, empati, situationsfornemmelse og ikke mindst anerkendelse, kan gøre vores kollegaers, kunders og vores egen hverdag rigere og sjovere. Hvordan møder man kunden i øjenhøjde, og hvordan håndterer man de mange forventninger og krav, som man hver dag bliver stillet overfor. Uffe kigger virksomheden efter i sømmene, tager kundekasketten på og synliggør overfor medarbejderne, hvordan deres kundehåndtering i virkeligheden opleves, og motiverer derigennem til væsentlige forbedringer.
  • Uffe er ikke nærig med at dele ud af sin egen livserfaring og de eksempler på både god og dårlig kundeservice han selv møder i sin dagligdag – det gælder om at slå automatpiloten fra og i stedet vise overskud, nærvær, være serviceminded og ikke mindst at lytte til kunderne. – sjovt nok smitter det også positivt af på kollegernes humør og ikke mindst ens egen arbejdsglæde.  

  Uffe Holm show

  Stand-up

  • Uffe kan bookes til 30 minutters stand up. Han kan få liv I selv det sløveste publikum, og I er garanteret et sikkert og gennemført show.

  Uffe Holm Konferencier

  Konferencier

  • Uffe er en rutineret, dygtig og nærværende konferencier med en særlig evne til at fange og underholde sit publikum og ikke mindst har han en stærk situationsfornemmelse, der gør han taler i øjenhøjde til tilhørerne.
Uffe Holm video

Stand up med Uffe Holm

Se foredrag med Uffe Holm

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Uffe Holm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Uffe Holm